ISIS76, la Jan 7 2010, 01:27 AM, a spus:
Telepatia permite transmiterea informatiilor de la o persoana la alta, fara utilizarea limbajului conventional. Cele doua persoane intre care se realizeaza comunicarea telepatica pot fi in contact vizual, dar se pot afla la mii de km. distanta una de alta. Acuratetea mesajului transmis nu depinde de distanta. In plus, mesajul este transmis instantaneu.
Prin telepatie se pot transmite informatii care se adreseaza intelectului, dar si stari sufletesti, trairi psihice, chiar senzatii, cum ar fi cea de durere. Ca act de comunicare, telepatia se realizeaza intre un emitator si un receptor. Capacitatea de a emite sau de a recepta mesajele este mai mult sau mai putin dezvoltata la diferiti oameni. Ea poate fi imbunatatita prin exercitii. Pentru a putea comunica telepatic este de asemenea necesar sa cunoastem persoana cu care dorim sa intram in contact prin telepatie.
Probabil ca aceste calitati se afla in stare latenta in fiecare din noi, dar nu le-am acordat o prea mare importanta pana acum si nici nu ne-am preocupat de acest lucru. Totusi telepatia exista si este mai prezenta in viata noastra decat am putea crede.
Ati intalnit persoane cu care puteti comunica telepatic ?
Asta arata ca gandurile sunt pe "gama" luminii, au o viteza foarte rapida, iar lumea umana este mai scurta decat o secunda lumina, deci foarte mica din perspectiva telepatiei sau simturilor mintale pure. La fel cum in sicriu vezi doar cateva cimitire si nu stii ce e dincolo, dar cei din biserica te vad si pe tine si restul cimitirului in intregimea sa adevarata, si limitata.
Dupa distanta si viteza gandurilor, ar trebui sa putem simti sau vedea usor ce este cu muuuuult dincolo de lumea umana. Inclusiv alte presupuse planuri sau dimensiuni acesteia. Si totusi ce simtiti voi in afara lumii umane, cu adevarat? Nu va fixati doar pe cateva milisecunde lumina, de ganduri reduse ce o ocupa suprafata strivita de fermele umane?
Contact
Facebook
Twitter
RSS