sau Inregistrare

• 11 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Telepatia Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Bloody'Charity'Rackham 

• Nadash Keruam
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 18-May 10

Scris 29 June 2010 - 01:54 AM

Vezi postareaISIS76, la Jan 7 2010, 01:27 AM, a spus:

TELEPATĶE s.f. Facultate psihologică (contestată de unii) atribuită unor oameni de a percepe fenomene care nu sunt īn raza simțurilor, precum și de a transmite gāndul la mare distanță, fără intermediul organelor de simț obișnuite; percepere a fenomenelor și a gāndurilor de la distanță

Telepatia permite transmiterea informatiilor de la o persoana la alta, fara utilizarea limbajului conventional. Cele doua persoane intre care se realizeaza comunicarea telepatica pot fi in contact vizual, dar se pot afla la mii de km. distanta una de alta. Acuratetea mesajului transmis nu depinde de distanta. In plus, mesajul este transmis instantaneu.
Prin telepatie se pot transmite informatii care se adreseaza intelectului, dar si stari sufletesti, trairi psihice, chiar senzatii, cum ar fi cea de durere. Ca act de comunicare, telepatia se realizeaza intre un emitator si un receptor. Capacitatea de a emite sau de a recepta mesajele este mai mult sau mai putin dezvoltata la diferiti oameni. Ea poate fi imbunatatita prin exercitii. Pentru a putea comunica telepatic este de asemenea necesar sa cunoastem persoana cu care dorim sa intram in contact prin telepatie.
Probabil ca aceste calitati se afla in stare latenta in fiecare din noi, dar nu le-am acordat o prea mare importanta pana acum si nici nu ne-am preocupat de acest lucru. Totusi telepatia exista si este mai prezenta in viata noastra decat am putea crede.

Ati intalnit persoane cu care puteti comunica telepatic ?

Asta arata ca gandurile sunt pe "gama" luminii, au o viteza foarte rapida, iar lumea umana este mai scurta decat o secunda lumina, deci foarte mica din perspectiva telepatiei sau simturilor mintale pure. La fel cum in sicriu vezi doar cateva cimitire si nu stii ce e dincolo, dar cei din biserica te vad si pe tine si restul cimitirului in intregimea sa adevarata, si limitata.

Dupa distanta si viteza gandurilor, ar trebui sa putem simti sau vedea usor ce este cu muuuuult dincolo de lumea umana. Inclusiv alte presupuse planuri sau dimensiuni acesteia. Si totusi ce simtiti voi in afara lumii umane, cu adevarat? Nu va fixati doar pe cateva milisecunde lumina, de ganduri reduse ce o ocupa suprafata strivita de fermele umane?
0

#22 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-October 08

Scris 29 June 2010 - 01:55 AM

Transmisiile telepatice sint instantanee. Suportul telepatiei e de alta natura decit cimpurile electromegnetice. Asta e de mult demonstrat. Trec si prin apa si prin roca.
Imaginile de pe alte planete duc la ideea ca ar fi instantanee.
0

#23 Utilizator offline   Bloody'Charity'Rackham 

• Nadash Keruam
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 29 June 2010 - 02:18 AM

Tu vezi telepatic imagini cu alte planete? eu n-am vazut vreodata asa ceva .. poti descrie unele viziuni telepatice de ale tale?
0

#24 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 29 June 2010 - 02:47 AM

Nu. Altii au avut si au.
Am avut cu persoane. Acum ma abtin, ca e multa rautate si egoism. Si ma tulbura.
0

#25 Utilizator offline   Bloody'Charity'Rackham 

• Nadash Keruam
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 29 June 2010 - 03:35 AM

Ai avut cu persoane din lumea umana? Adica fiinte pe raza imediata telepatica, sub secunda lumina mondiala. Dar cu fiinte care nu traiesc pe pamant, ai avut telepatie? Asta ar fi dovada folositoare a telepatiei.
0

#26 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 29 June 2010 - 06:55 AM

Vezi postareaSilverdane, la Jun 29 2010, 04:35 AM, a spus:

Ai avut cu persoane din lumea umana? Adica fiinte pe raza imediata telepatica, sub secunda lumina mondiala. Dar cu fiinte care nu traiesc pe pamant, ai avut telepatie? Asta ar fi dovada folositoare a telepatiei.

Iti dai seama ca nu as spune daca nu aveam verificat cu persoane apropiate. Acum nu mai stiu. Dar nu se pierde.
Cu alte fiinte pot fi acele ginduri aiurea care toti spun ca parca nu ar fi ale lor. Dar pot fi tot oameni. E practic imposibil sa stii asta.
Dar sint entitati care nu au fost niciodata incarnate. Fiindca cele ce au trait macar o viata in materie, gindesc similar noua. Cele care nu au cunoscut acest mod de viata, au altfel de mod de gindire. Presupun.
Deja terenul e cam necunoscut.

Amyra spunea de acele sfere. Poate te lamureste ea. Ca eu nu stiu. Stiu ca daca incepi sa gindesti in termeni nepaminteni, exclusiv, te dematerializezi. Adica pleci.
0

#27 Utilizator offline   Martom 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 26-June 10

Scris 29 June 2010 - 12:32 PM

Eu stiu asa , ca telepatia este in interiorul creierului nostru in stare latenta , si este vb de al 3-lea ochi , asa numita glanda pineala , care ofera capacitati psihice ff puternice , dar la fff multi oameni este in starea latenta . Mie personal mi s-a intamplat sa existe telepatie chiar si intre oameni necunoscuti , sau chiar de abia cunoscuti, bine ca intre familie si persoane ff apropiate exista telepatie nu este de netagaduit.
Citeam la inceputul topicului definita de telepatie si ma duce gandul la un termen mai tehnic , un radio si emitator , cam asa ar functiona telepatia , trebuie sa fi "tunat" pe o anumita frecventa sa asculti si sa comunici mental cu celalalt care emite sau capteaza gandurile si cred ca gandurile se deplaseaza instantaneu , depasind viteza luminii.
Pentru silverdane ce inseamna milisecunda lumina???

Daca ati putea imagina un tahion ce este ........ tahionul depaseste viteza luminii si acesta ar putea face posibila deplasarea intre un punct din trecut si unul din viitor purtand mesajul initial . Eh cam asa functioneaza gandul si deplasarea lui , la viteze mult peste limita de viteza impusa de lumina , totul e instant si tine de mecanica cuantica :)
0

#28 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 29 June 2010 - 05:59 PM

Vezi postareaMartom, la Jun 29 2010, 01:32 PM, a spus:

Eu stiu asa , ca telepatia este in interiorul creierului nostru in stare latenta , si este vb de al 3-lea ochi , asa numita glanda pineala , care ofera capacitati psihice ff puternice , dar la fff multi oameni este in starea latenta . Mie personal mi s-a intamplat sa existe telepatie chiar si intre oameni necunoscuti , sau chiar de abia cunoscuti, bine ca intre familie si persoane ff apropiate exista telepatie nu este de netagaduit.
Citeam la inceputul topicului definita de telepatie si ma duce gandul la un termen mai tehnic , un radio si emitator , cam asa ar functiona telepatia , trebuie sa fi "tunat" pe o anumita frecventa sa asculti si sa comunici mental cu celalalt care emite sau capteaza gandurile si cred ca gandurile se deplaseaza instantaneu , depasind viteza luminii.

Daca ati putea imagina un tahion ce este ........ tahionul depaseste viteza luminii si acesta ar putea face posibila deplasarea intre un punct din trecut si unul din viitor purtand mesajul initial . Eh cam asa functioneaza gandul si deplasarea lui , la viteze mult peste limita de viteza impusa de lumina , totul e instant si tine de mecanica cuantica :pardon:

Telepatia are sediul transmisiei si receptiei la ceafa, in lateral. Este acelasi punct sau regiune cu reflexul principal al ochilor fizici, si al tensiunii. In acelasi loc se afla reflezul unei boli psihice f grave.
Faptul ca tensiunea are acelasi loc spune multe despre cauza tensiunii sau lipsei ei sau acea boala. Nu o numesc. Eu am facut analogii, si se verifica la o examinare teoretica a fenomenelor. De genul gindurilor, tensiunii, acelei boli, si afectiuni sau claritate in vedere.

Telepatia e f importanta in echilibrul social. Inca nu realizam asta. Adica realizarile sau nerealizariel in viata. Nerealizarile sau temporizarea lor, poate duce la tensiune. Realizarea datoriilor in viata scade tensiunea. Si sint in strinsa legatura cu legaturile afective sau nu din viata. Deci si telepatie.

In frunte e centrul atentiei, dar si al acelei vederi interioare. Dar nu al telepatiei. Dar cum toti ochii interiori energetici sint in legatura unii cu altii, se produce un fel similar de transferuri de energie ca in fluxul nervos sau sanguin. Dar probabil, in alt mod.

Un om cu tensiune mare, are entitati ce il ...preseaza mental. Cind e scazuta, e...liber...in acest domeniu. O ipoteza aproape verificata de mine. Dar sint si cauze ale somei. Singe ingrosat. Dar eu, de exemplu, am singele gros si tensiune scazuta 10-12.

Aceasta postare a fost editata de NASTYPRIMUL: 29 June 2010 - 06:00 PM

0

#29 Utilizator offline   Martom 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 26-June 10

Scris 29 June 2010 - 10:06 PM

'NASTYPRIMUL' adica daca eu am sangele gros si tensiunea intre 13 cu 8 si 17 cu 9 ce entitati ma preseaza ?
Mentionez ca sunt hipertensiv :pardon:
0

#30 Utilizator offline   Bloody'Charity'Rackham 

• Nadash Keruam
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 29 June 2010 - 11:00 PM

Vezi postareaMartom, la Jun 29 2010, 12:32 PM, a spus:

Daca ati putea imagina un tahion ce este ........ tahionul depaseste viteza luminii si acesta ar putea face posibila deplasarea intre un punct din trecut si unul din viitor purtand mesajul initial . Eh cam asa functioneaza gandul si deplasarea lui , la viteze mult peste limita de viteza impusa de lumina , totul e instant si tine de mecanica cuantica :doh:

Da exact.

Milisecunda lumina este distanta ocupata de continentele umane, de la tarile extreme masurate inseamna cam 40.000 km sau ceva in stilul. Cum lumina poate avea si 300.000 km pe secunda, ii ia luminii conventionale cam o optime de secunda sa depaseasca in totalitate lumea oamenilor, indiferent din ce directie vine.

Daca telepatia are viteza de tahion, atunci lumea umana devine si mai mica pentru mintea telepatica. Adica imagineaza-ti o mica pestera sapata intr-un munte enorm. Aia e umanitatea prin raport cu viteza luminii sau telepatiei.

Iar pentru lumile astrale, sau alte planuri unde lumina nu este incetinita de intuneric sau strat eteric sau campuri magnetice, suprafata ocupata de lumea umana devine ridicol de mica.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 11 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Teologia scientologiei ironic  35 5.485
Hot Topic (New) Atasamente Natural sau artificial?
Gaurile din Guatemala City
Silver99  63 8.136
Hot Topic (New) Atasamente Religio - a lega
Dizolvarea iluziei dogmatismului religios
Sol_Invictus  461 45.664
Replici noi Instalarea lui Antihrist...apropiata dupa criza?
instalarea lui antihrist prin noua tehnologie..posibila inselare a ome
rebelfire  14 3.555
Hot Topic (New) Atasamente Proiectul Blue Beam Arcadia@  61 12.952