sau Inregistrare

• 11 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Telepatia Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   scorpionhunter 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 18-October 06

Scris 11 February 2010 - 09:38 AM

Vezi postareaDR. ELIAS, la Feb 10 2010, 11:24 PM, a spus:

Si demonii, dracii, etc nu pot dezvolta telepatie?...
Absolut orice putere paranormala este antrenabila si nu tine neaparat de iubire, desi ele se pot activa si pe masura ce omul eleveaza!
Un demon poate reusi de asemenea sa comunice prin telepatie!

Draga DOC desi imi propusesem sa nu-ti mai dau lectii si sa te las sa descoperi tu, am sa fac o exceptie si am sa-ti mai comunic cu parere de rau ca nu exista diavoli. Binele si raul coexista in om din momentul in care omul a ales dualitatea, adica l-a vazut pe Dumnezeu separat de el. Liberul arbitru este cel care determina actiunile noastre bune sau rele. Deci lasa dracii si diavolii in lumea imaginara si nu-i aduce in viata reala.
0

#12 Utilizator offline   Elias Artistul 

• Eu Sunt
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 27-October 08

Scris 11 February 2010 - 10:24 PM

Vezi postareascorpionhunter, la Feb 11 2010, 09:38 AM, a spus:

Draga DOC desi imi propusesem sa nu-ti mai dau lectii si sa te las sa descoperi tu, am sa fac o exceptie si am sa-ti mai comunic cu parere de rau ca nu exista diavoli. Binele si raul coexista in om din momentul in care omul a ales dualitatea, adica l-a vazut pe Dumnezeu separat de el. Liberul arbitru este cel care determina actiunile noastre bune sau rele. Deci lasa dracii si diavolii in lumea imaginara si nu-i aduce in viata reala.

Cum determini ca o actiune este buna sau rea?
Fiecare cu parerea sa! Entitati decazute exista! Cum exista oameni elevati asa exista si oameni decazuti! Si nu eu ii arat cu degetul!
Si din pacate nu mi-ati dat nici o lectie si nici un argument clar!
Nu te supara pe mine, nu am nimic impotriva ta! Foarte bine daca ai un pachet de informatii asa de mare!
Oricine sa-mi spuna parerea lui, dar nimeni sa nu incerce sa-mi inlocuiasca parerea mea! Vii cu o informatie, cu o concluzie proprie, aduci un argument si asa mai merge luat in calcul!
0

#13 Utilizator offline   thunami 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-October 05

Scris 12 February 2010 - 09:18 AM

Telepatia, ca si alte capacitati, sunt comune tuturor. E vina fiecaruia ca nu le poate manifesta. Un telefon fix nu merge fara fir, un telefon mobil da. Sistemul de emitere si receptie de informatii exista la nivel tehnologic. Dar si intre oameni exista aceasta conexiune "wireless". Cel mai des percepem sentimente pozitive sau negative cu privire la persoanele cu care intram in contact. Telegatia rationala, gognitiva se manifesta mult mai greu. Dar nu cred ca exista un om pe pamant care sa nu fi spus cuiva macar o data "chiar acum ma gandeam la tine", sau "mi-ai luat vorba din gura" etc. Sunt manifestari spentane ale telepatiei pe care nu le intelegem. Exista si persoane sau entitati care iti pot induce ganduri sau chiar pot dialoga cu oricine mental. Mai demult am povestit pe forul experienta mea cu o entitate energetica. Am intalnit persoane care citesc gandurile - tot un fel de telepatie, doar ca acesta doar receptioneaza.
Cat despre entitati negative, faptul ca le negi existenta nu le face sa nu existe. Ele se hranesc cu energia noastra si stiu sa ne faca sa producem cat mai multa energie pe placul lor. Si o fac prin telepatie, inducandu-ne ceea ce se cheama "ispite".
0

#14 Utilizator offline   Elias Artistul 

• Eu Sunt
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 27-October 08

Scris 12 February 2010 - 11:30 PM

O entitate negativa cu cat este negata mai mult cu atat se bucura mai mult! Astfel poate parazita in liniste pe oricine intra in categoria celor care neaga pentru ca aceste niciodata nu or sa lupte ptr eliberarea lor!

Legat de citit gandurile!
Mintea noastra hai-hui (care gandeste cam mult si atunci cand nu trebuie) este de fapt un produs al egoului! In momentul in care ai ganduri multe se formeaza asi putea spune un "norisor" de forme-gand in jurul nostru! Cu cat este mai evident si mai mare cu atat mai usor va fi perceput de cineva cu mintea mai calma sau chiar calma! In cazul acesta nu este telepatie!

Persoanele care induc ganduri se bazeaza mult pe manipulare, dar aici se pare ca ar fi vorba de o penetrare fortata a "norisorului" ce se lasa cu modificari! Iar la baza ar fi telepatia!
0

#15 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 14-April 07

Scris 15 February 2010 - 12:56 PM

Vezi postareascorpionhunter, la Feb 10 2010, 07:28 PM, a spus:

Asta demonstreaza ca totul se manifesta si ca fara iubire nimic nu este posuibil. Si este normal sa fie asa din moment ce totul este iubire.
Mai exista si partea cu cunoasterea dar se pare ca la asta stai mai prost din moment ce odata pierduta iubirea se duce si telepatia.

Sincera sa fiu, nu ma intereseaza sa aprofundez o astfel de cunoastere. Atunci cand vine telepatia, vine singura. Nu o controlez si nici nu vreau sa ma folosesc de ea.
Cred ca mai mult decat iubire, tre sa ai vointa, pasiune. Nu din iubire pentru persoana cu care am intrat in contact s-a intamplat asta, ci pt ca ma gandeam si simteam intens acea persoana. Iubirea (in general) e mai...domoala. De aceea spuneam ca atunci cand se termina "iubirea", se termina intensitatea legaturii cu tinta gandurilor.
0

#16 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-October 08

Scris 18 February 2010 - 08:51 AM

Vezi postareamica_curioasa, la Feb 15 2010, 12:56 PM, a spus:

Sincera sa fiu, nu ma intereseaza sa aprofundez o astfel de cunoastere. Atunci cand vine telepatia, vine singura. Nu o controlez si nici nu vreau sa ma folosesc de ea.
Cred ca mai mult decat iubire, tre sa ai vointa, pasiune. Nu din iubire pentru persoana cu care am intrat in contact s-a intamplat asta, ci pt ca ma gandeam si simteam intens acea persoana. Iubirea (in general) e mai...domoala. De aceea spuneam ca atunci cand se termina "iubirea", se termina intensitatea legaturii cu tinta gandurilor.

Nimerisi si pici. :spiteful: Ai dreptate. Dar persoanele care tin una la alta realizeaza mult mai usor telepatia. Urmeaza cele care sint in contact mai mult timp, rude, prieteni, colegi. Iar cei care nu tin, fac scintei intre ei. si zic mersi ca scapa unul de altul. Nici nu se pune problema sa mai aiba ginduri la gramada.
Mai e o categorie, intr-adevar, la care te gindesti intens. Dar fiind ceva artificial, nici nu tine, decit cit te gindesti.

Vezi postareanightwish, la Jan 7 2010, 08:36 AM, a spus:

Imi place sa cred ca poti s-o faci cu oricine. (cu mintea si sufletul deschise si prin antrenament)
Nu se face cu oricine. E in functie de ceva ciudat, ca un dat. Cind cele 2 persoane se gindesc la acelasi lucru, cu aceeasi intensitate, sau una se gindeste intens la o persoana, urmind sa o implice in ceva. Atunci are loc.
Si citeodata nici atunci, cind te trezesti ca se intimpla ceva ce tine de cineva si tu nu stiai nimic. Deci aleatoriu, deocamdata.
0

#17 Utilizator offline   Mantra 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 22-February 10

Scris 22 February 2010 - 05:13 PM

Io nu intseleg cum naiba pot comunica telepatic chiar cu persoane necunoscute. :threaten: De cei apropiatsi nu mai spun. Si daca mi-amintesc de vechi prieteni pe care nu i-am mai vazut de mult timp nu cred ca trece mai mult de o zi, hai doua si ma trezesc ca ma suna etc. Cel mai bizar mi se pare insa ( si asta se-ntampla destul de des...) sa citesc/ ma gandesc la ceva anume si pe urma sa vina cineva sa imi spuna ceva legat exact de acel lucru, sau sa vad la tv etc. :secret:
0

#18 Utilizator offline   Artemis_Dida 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 10-February 06

Scris 23 February 2010 - 11:37 PM

Vezi postareanightwish, la Jan 7 2010, 10:36 AM, a spus:

Imi place sa cred ca poti s-o faci cu oricine. (cu mintea si sufletul deschise si prin antrenament)

iti dau dreptate

Vezi postareaDR. ELIAS, la Feb 13 2010, 01:30 AM, a spus:

Legat de citit gandurile!
Mintea noastra hai-hui (care gandeste cam mult si atunci cand nu trebuie) este de fapt un produs al egoului! In momentul in care ai ganduri multe se formeaza asi putea spune un "norisor" de forme-gand in jurul nostru! Cu cat este mai evident si mai mare cu atat mai usor va fi perceput de cineva cu mintea mai calma sau chiar calma! In cazul acesta nu este telepatie!

dar ce este? nu este o discutie propriu-zisa dar gandurile pot fi receptionate. Si din cate am obsevat nu trebuie sa ai mintea calma si cel de langa sa gandeasca mult, trebuie doar sa te concentrezi asupra unui aspect si atunci poti fi capabil sa afli si parerea/gandurile celorlalti la nivel telepatic. A, si am mai vazut ca in acest caz puterea telepatica scade cu cat persoana este mai departe de persoana ta

Vezi postareamica_curioasa, la Feb 15 2010, 02:56 PM, a spus:

Eu consider ca are loc o actiune telepatica, in afara cazului de mai sus, in urma unui sentiment puternic. Acesta poate fi iubire dar si dezamagire, tristete, bucurie, ura etc. In acest caz persoanele se pot afla la distante mari.

Vezi postareaNASTYPRIMUL, la Feb 18 2010, 10:51 AM, a spus:

Nu se face cu oricine. E in functie de ceva ciudat, ca un dat. Cind cele 2 persoane se gindesc la acelasi lucru, cu aceeasi intensitate, sau una se gindeste intens la o persoana, urmind sa o implice in ceva. Atunci are loc.
Si citeodata nici atunci, cind te trezesti ca se intimpla ceva ce tine de cineva si tu nu stiai nimic. Deci aleatoriu, deocamdata.

Nu e aleatoriu. Omul are capacitati nebanuite si chiar daca le banuieste cu greu le poate stapani daca nu e antrenat.
De exemplu, daca persoana X nu a aflat nimic telepatic ca o alta persoana Y apropiata a patit ceva, inseamna ca Y nu s-a gandit, nu i-a transmis nimic telepatic lui X.
0

#19 Utilizator online   Ea. 

• Muză
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 23-January 08

Scris 31 March 2010 - 06:24 PM

Legat de telepatie am descoperit o chestie interesanta ... eu gandeam ceva si interlocutorul rostea aceleasi fraze ... dar cand am discutat cu el ... nu sustinea ca ar avea abilitati extrasenzoriale ... si ma gandeam .. ca poate doar la nivel subtil eu si interlocutorul sa fi fost telepati ... si atunci nu ai cum sa ii spui sau sa i ceri socoteala unui om de cum a putut ghici ce gandeai sau doar ca a descris niste evenimente ... intocmai gandurilor tale
0

#20 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-October 08

Scris 31 March 2010 - 06:33 PM

Aici aflu lucruri inedite despre telepatie. Dar fenomenul are aceeasi baza. Si daca invatam sa procedam ca la undele electromagbetice, sa delimitam persoanele, putem avea chiar conversatii. Dar mai e.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 11 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Se poate ca prin intermediul viselor sa vedem viitorul? samoilaaa  140 14.185
Hot Topic (New) Viteza intunericului Raffael Aedrius  93 7.151
Hot Topic (New) Atasamente Seven sermons - sau sapte "pasaje"
Un text Gnostic
danutzzz  42 6.091
Hot Topic (New) Catastrofe naturale si artificiale umilitul  31 5.191
Hot Topic (New) Atasamente Descoperirea din Bucegi
Descoperire ce rastoarna tot ce stim despre istoria omenirii
Arcadia@  1.891 242.234