nightwish, la Jan 7 2010, 10:36 AM, a spus:
Imi place sa cred ca poti s-o faci cu oricine. (cu mintea si sufletul deschise si prin antrenament)
iti dau dreptate
DR. ELIAS, la Feb 13 2010, 01:30 AM, a spus:
Legat de citit gandurile!
Mintea noastra hai-hui (care gandeste cam mult si atunci cand nu trebuie) este de fapt un produs al egoului! In momentul in care ai ganduri multe se formeaza asi putea spune un "norisor" de forme-gand in jurul nostru! Cu cat este mai evident si mai mare cu atat mai usor va fi perceput de cineva cu mintea mai calma sau chiar calma! In cazul acesta nu este telepatie!
dar ce este? nu este o discutie propriu-zisa dar gandurile pot fi receptionate. Si din cate am obsevat nu trebuie sa ai mintea calma si cel de langa sa gandeasca mult, trebuie doar sa te concentrezi asupra unui aspect si atunci poti fi capabil sa afli si parerea/gandurile celorlalti la nivel telepatic. A, si am mai vazut ca in acest caz puterea telepatica scade cu cat persoana este mai departe de persoana ta
mica_curioasa, la Feb 15 2010, 02:56 PM, a spus:
Cred ca mai mult decat iubire, tre sa ai vointa, pasiune. Nu din iubire pentru persoana cu care am intrat in contact s-a intamplat asta, ci pt ca ma gandeam si simteam intens acea persoana. Iubirea (in general) e mai...domoala. De aceea spuneam ca atunci cand se termina "iubirea", se termina intensitatea legaturii cu tinta gandurilor.
Eu consider ca are loc o actiune telepatica, in afara cazului de mai sus, in urma unui sentiment puternic. Acesta poate fi iubire dar si dezamagire, tristete, bucurie, ura etc. In acest caz persoanele se pot afla la distante mari.
NASTYPRIMUL, la Feb 18 2010, 10:51 AM, a spus:
Nu se face cu oricine. E in functie de ceva ciudat, ca un dat. Cind cele 2 persoane se gindesc la acelasi lucru, cu aceeasi intensitate, sau una se gindeste intens la o persoana, urmind sa o implice in ceva. Atunci are loc.
Si citeodata nici atunci, cind te trezesti ca se intimpla ceva ce tine de cineva si tu nu stiai nimic. Deci aleatoriu, deocamdata.
Nu e aleatoriu. Omul are capacitati nebanuite si chiar daca le banuieste cu greu le poate stapani daca nu e antrenat.
De exemplu, daca persoana X nu a aflat nimic telepatic ca o alta persoana Y apropiata a patit ceva, inseamna ca Y nu s-a gandit, nu i-a transmis nimic telepatic lui X.