sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Problema imprimanta! Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   BEASTBOY 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 24-April 08

Scris 06 January 2010 - 06:05 PM

Salutare si sa aveti parte de tot ce va doriti in acest nou an. Problema mea este legata de cartusele de la imprimanta, care numai sunt recunoscute. Prima oara am schimbat doar cartusul negru si am observat ca programul imprimantei ma atentiona cu privire la cerneala din el, care era la acelasi nivel inainte sa-l fi incarcat. In sfarsit, nu prea am bagat de seama deoarece am tras fara probleme cu acesta. De data asta, ieri, am reincarcat ambele cartuse si aceeasi problema: imi arata nivelul anterior de cerneala din ele, cu toate ca sunt incarcate. De cautat am cautat pe google, dar nu am gasit nimic concret si de aceea apelez si la voi. Va multumesc anticipat si pt. timpul acordat. O zii buna in continuare.
0

#2 Utilizator offline   ady_h 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 05-September 09

Scris 06 January 2010 - 06:40 PM

pai nu neai spus ce imprimanta ai.dar cauta in programul de la imprimanta ceva care scrie instal new cadrige si declarele ca sunt noi eu cel putin asa am la imprimanta lexmark daca nu reusesti asa spunene ce fel de imprimanta ai
0

#3 Utilizator offline   BEASTBOY 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 24-April 08

Scris 07 January 2010 - 08:22 PM

Vezi postareaAdrianbun, la Jan 6 2010, 06:40 PM, a spus:

pai nu neai spus ce imprimanta ai.dar cauta in programul de la imprimanta ceva care scrie instal new cadrige si declarele ca sunt noi eu cel putin asa am la imprimanta lexmark daca nu reusesti asa spunene ce fel de imprimanta ai

Salutare! Stiam ca am uitat ceva, dar nu stiam ce; va rog sa ma scuzati. Imprimanta este HP DeskJet D1560. Multimesc pt. raspuns si pt. timpul acordat. O seara buna in continuare.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi RAM KINGSTON VS KINGMAX ! Bogdanionut1  7 1.662
Replici noi ASRock Vicdea  2 1.104
Replici noi Vesnica problema...blocarea calculatorului Mishu12315  2 1.463
Replici noi Probleme cu PCul