sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Dragoste cred ca ma inseala Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Utzzy_16 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 06-January 10

Scris 06 January 2010 - 05:50 PM

Salut.Am o prietena de un an jumate si pana acuma cateva luni totul decurgea bine in relatia noastra,dar s-a intamplat sa am un accident de masina si de atunci s-a schimbat radical fata de mine.Recunosc ca masina era o jucarie de agatat femei dar eu nu vreau sa cred ca statea cu mine doar pt masina .Acum ea e indiferenta,nu prea o mai interesez asa mult,imi spune sa nu o mai stresez cu mesaje chestii de genul.Am intrebat-o daca are pe altcineva sau daca vrea sa ne despartim si mi-a zis ca nu,ca eu sunt prea cicalitor ca am devenit un stres pentru ea, dubios ca acum sunt cicalitor desi am acelasi comportament ca si inainte de accident... as vrea sa ma ajutati cu un sfat ce ar trebui sa fac? credeti ca ma inseala ? sau ca tot ce a vazut la mn era masina aia ?
0

#2 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 06 January 2010 - 05:54 PM

Repara-ti masina. Sau ia una noua. Se pare ca asta era centrul atractiei.
Daca ai dubii, fa un test. Spune-i ca vrei sa iti iei o masina noua, in genul celei care a avut accidentul, si ca esti nehotarat si ai avea nevoie de ajutorul ei. Ia vezi cum ii revine sclipirea in ochi si brusc nu mai esti cicalitor. :roll:
0

#3 Utilizator offline   otilia* 

• un zambet...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 06-July 07

Scris 06 January 2010 - 06:06 PM

Cred ca a vazut masina ,pe tine undeva pe-alaturi.:roll:
Nu-i cazul sa suferi,n-ai pierdut nimic.
0

#4 Utilizator offline   DidaJames 

• i am the driving force
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 19-November 07

Scris 06 January 2010 - 06:25 PM

pai singur ai recunoscut ca foloseai masina pentru agatat.

"agatate" cu asa momeala se lasa doar tipe de genul prietenei tale. ce-ai cautat, exact aia ai gasit.

acuma........deal with it, sau mai corect spus.....with her...... :roll: :D :lol2: :(
0

#5 Utilizator offline   otilia* 

• un zambet...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 06-July 07

Scris 06 January 2010 - 06:30 PM

Da,dar nu se astepta sa fie implicat emotional cu vreuna dintre agatate. :D.Acum poate isi va schimba atitudinea.Un sut in dos,un pas inainte :roll:
0

#6 Utilizator offline   Drexyl 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 02-January 10

Scris 06 January 2010 - 08:12 PM

Cauta-ti alta,respectiva sigur se uita la tine doar pentru ca aveai masina ( si odata ce aveai masina,rezulta ca aveai si bani). Sunt o multime de fete in lumea asta,nu vad de ce te-ai rezuma doar la una.
0

#7 Utilizator offline   minunata80 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 11-April 09

Scris 06 January 2010 - 09:52 PM

Buna ideea lui Enki!Spune-i adio,cine sta cu tine e pentru persoana ta, nu pt ceea ce ai!Nu am inteles niciodata fetele care sunt impresionate de o masina,ca doar nu le apartine(cand saruta,il saruta pe el nu masina,cand vorbesc,vorbesc cu el,nu cu masina)!pune in actiune ideea lui Enki si daca se schimba,spune-i pa!
0

#8 Utilizator offline   Celin1988 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 10-October 09

Scris 07 January 2010 - 12:40 AM

......mi se pare nitel cam exagerat....nu cred ca o fata ar sta cu un baiat un an jumate doar pentru masina....ai luat in considerare si varianta ei?.......de multe ori nu realizam ca facem un anumnit lucru pana nu n-i se atrage atentia.
sunt curioasa daca relatia asta a avansat si pe plan mai intim, sexual?....daca nu ....atunci e posibil si varianta cu masina.cred ca cel mai bine ar fi sa discutati sinceri legat de relatia voastra, doar asa ai sti intradevar cum stau lucrurile... ;) :lol:
0

#9 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 07 January 2010 - 01:51 AM

Vezi postareaUtzzy_16, la Jan 6 2010, 06:50 PM, a spus:

Salut.Am o prietena de un an jumate si pana acuma cateva luni totul decurgea bine in relatia noastra,dar s-a intamplat sa am un accident de masina si de atunci s-a schimbat radical fata de mine.Recunosc ca masina era o jucarie de agatat femei dar eu nu vreau sa cred ca statea cu mine doar pt masina .Acum ea e indiferenta,nu prea o mai interesez asa mult,imi spune sa nu o mai stresez cu mesaje chestii de genul.Am intrebat-o daca are pe altcineva sau daca vrea sa ne despartim si mi-a zis ca nu,ca eu sunt prea cicalitor ca am devenit un stres pentru ea, dubios ca acum sunt cicalitor desi am acelasi comportament ca si inainte de accident... as vrea sa ma ajutati cu un sfat ce ar trebui sa fac? credeti ca ma inseala ? sau ca tot ce a vazut la mn era masina aia ?

Nu stiu daca realizezi, dar gandind asa, singur iti minimalizazi importanta ca om.
Cum sa stea 1 1/2 langa tine pt o masina? De unde ai luat`o ? Era aurolaca saraca? ;)
Cred ca tu simt foarte profund pierderea masinii si de aici imaginatia...
0

#10 Utilizator offline   Misuka 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 06-January 10

Scris 07 January 2010 - 02:18 AM

Incep prin a spune ca imi pare rau sa aud ca ai suferit un accident de masina.As dori sa te intreb daca accidentul a lasat urme si fizice pentru ca cele pshice le-ai enumerat tu.Daca nu(Doamne-ajuta!)inseamna ca masina era pentru tine singurul factor al sporirii increderii in tine,pentru ca se deduce ca fara obiectul in cauza ti-ai pierdut si ultimul strop si pentru ea singurul generator de afectiune in ''relatia''voastra.Problema nu este femeia de langa tine,pentru ca este un caz mult prea comun,problema esti tu, pentru ca te subestimezi intr-o asemenea masura incat sa-ti pui intrebarea daca o femeie te-a folosit pe post de taxi de lux.Subscriu nu ai pierdut nimic,insa recupereaza cat mai repede banii pe casco si increderea in tine!
0

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Cine ma ajuta? Robertloveyou  6 1.273
Hot Topic (New) Ma tem de mutatul impreuna Alex04apr  36 4.884
Replici noi Dorul
Ce este dorul si din ce se desprinde el?
catalin_andrei20  13 3.317
Hot Topic (New) Presare...ma preseaza ca nu am prietena Cezar-soferul  82 5.149
Replici noi M-am indragostit de o fata mai mare Alexandru_Popec  15 2.669