sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Gelozia un sfat repede va rog Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Storyofmylife 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 02-January 10

Scris 06 January 2010 - 04:37 PM

Cum sa fac sa imi stapanesc gelozia ?simt ca ma macina pe dinautru orice as face simt ca inebunesc si asta doar din cauza ca m-a inselat cineva si din ziua accea sunt parca obsedata de chestia asta simt ca toti ma inseala .am incercat sa il iert dar nu a mers si acum in orice relatie devin obsedata de gelozie ....stiu ca nu e bine ...si vreau un sfat
0

#2 Utilizator offline   Cristinick 

• Aistringas
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Super Moderator
  • Inregistrat: 21-April 08

Scris 06 January 2010 - 05:00 PM

Du-te la un psiholog.
Pe bune.
0

#3 Utilizator offline   Drexyl 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 06 January 2010 - 05:06 PM

Nu prea cred ca un psiholog o poate ajuta sa scape de gelozie. Eu nu inteleg cum pot fi unii gelosi. Eu de ce nu sunt?
La ce e buna gelozia? Obtii mai multa atentie daca esti geloasa? :roll:
0

#4 Utilizator offline   Cristinick 

• Aistringas
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Super Moderator
  • Inregistrat: 21-April 08

Scris 06 January 2010 - 05:12 PM

Gelozia este precum furia... Ai nevoie de ajutor (specializat, de preferat) pentru a o putea stăpāni.
0

#5 Utilizator offline   Storyofmylife 

• Boboc
  • Pip

Scris 06 January 2010 - 06:33 PM

Vezi postareaCristinick, la Jan 6 2010, 05:12 PM, a spus:

Gelozia este precum furia... Ai nevoie de ajutor (specializat, de preferat) pentru a o putea stăpāni.

Am pierdut multe din cauza ei pfff si sunt constienta ca voi pierde si mai multe dar uneori e atat de greu sa ma stapanesc problema e ca uneori cand vreau sa plang din cauza nervilor nu pot si mi se pune un nod in gat ...imi e frica de furia mea si mi-e frica sa nu il pierd din cauza ei ...vad k incep sa pierd multe si de aceea vreau sa ma stapanesc sa imi stapanesc gelozia insa nu stiu cam sa fac asta si mai am o problema eu pe toata lumea vad mai frumoasa ca mine mai ales fetele si uneori poate nu e asa dar eu asa vad si imi e foarte frica simt ca inebunesc Toti imi spun ca m-am schimbat si ca sunt mult mai trista mult mai serioasa daca inainte eram fata cu glumele si toti radeu acum sunt mult mai serioasa si ingheata sufletul in mine cand il vad in preajma fetelor
0

#6 Utilizator offline   Kilkoana 

• Hank for Senate
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-March 06

Scris 06 January 2010 - 06:49 PM

Esti foarte frumoasa si speciala. Sta cu tine pentru ca este alegerea lui. POate pleca cand doreste, la fel o poti face si tu.
Dar tot repeta asta "sunt frumoasa, desteapta, speciala, merit sa am ceea ce mai bun. Omul de langa mine este cel mai bun."
Iar de se termina, ia-o asa, el a pierdut o printesa.
Dupa barbati si mijloace de transport nu se alearga, vine intotdeauna urmatorul.

AHHHHHHHHHHHHHHH, TU NU DEPINZI DE EL. EL TRE SA STEA UNDE VREA. VIATA TA, NU DEPINDE DE PLECAREA LUI. NU INGHEATA NIMIC IN TINE, SUFERI SI TRECE INTR-O ZI.

Aceasta postare a fost editata de Kilkoana: 06 January 2010 - 06:50 PM

0

#7 Utilizator offline   Dingo25 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-December 08

Scris 06 January 2010 - 06:59 PM

Vezi postareaStoryofmylife, la Jan 6 2010, 06:33 PM, a spus:

Am pierdut multe din cauza ei pfff si sunt constienta ca voi pierde si mai multe dar uneori e atat de greu sa ma stapanesc problema e ca uneori cand vreau sa plang din cauza nervilor nu pot si mi se pune un nod in gat ...imi e frica de furia mea si mi-e frica sa nu il pierd din cauza ei ...vad k incep sa pierd multe si de aceea vreau sa ma stapanesc sa imi stapanesc gelozia insa nu stiu cam sa fac asta si mai am o problema eu pe toata lumea vad mai frumoasa ca mine mai ales fetele si uneori poate nu e asa dar eu asa vad si imi e foarte frica simt ca inebunesc Toti imi spun ca m-am schimbat si ca sunt mult mai trista mult mai serioasa daca inainte eram fata cu glumele si toti radeu acum sunt mult mai serioasa si ingheata sufletul in mine cand il vad in preajma fetelor

Sfatul meu e sa mergi un un psiholog. Te va ajuta foarte mult. Si nu iti fa griji daca prietenul tau tea inselat. Ar trebui sa te bucuri ca te-a inselat acum si nu cand aveai deja copii si lucrurile erau mult mai complicate.
0

#8 Utilizator offline   DidaJames 

• i am the driving force
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 19-November 07

Scris 06 January 2010 - 07:13 PM

nu esti nici exagerata nici "dusa" si n-ai nevoie de tratament.

n-ai pierdut ceva cu adevarat valoros.

turbezi de gelozie ca iubitu tau se joaca si cu alte fetite? fa si tu exact la fel.

honey, ai ajuns aci, in starea asta finca ai incercat cu disperare sa placi altora, nu tie insati.
si acu tragi si suferi.
0

#9 Utilizator offline   L.G.R 

• Taci !
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 05-January 10

Scris 06 January 2010 - 07:25 PM

buna..stiu cum e si eu sunt cam in aceeasi situatie si tzin in mne ca sa evit nishte certuri si tot eu snt cea care are de suferit... incearca sa vorbesti cu el si explica`i ( in caz ca nu stie ) ca esti foarte geloasa si sa incerce si el sa fie putin mai atent cu gesturile lui care pe tine te fac sa fii geloasa.. cat despre ca vezi pe toata lumea mai frumoasa in special fetele am aceeasi problema insa incerc sa ma privesc si pe mne dintr`un alt unghi,si parca uneori se zareste un mic zambet in coltul gurii.. incearca odata sa iti privesti partile bune si pe cele rele,incearca ca cele pe care tu le crezi rele si crezi ca poti schimba ceva la ele sa incerci sa le schimbi.. nu mai sta sta tot timpul sa te gandesti vai aia e mai frumoasa ca mne sau are nu stiu ce.. fiecare e frumos si urat in felul lui,bun sau rau. Daca ai o prietena buna si ai incredere in ea incearca sa vorbesti cu ea,sa te descarci cuiva eu zic ca iti va fi mai putin greu..
0

#10 Utilizator offline   Storyofmylife 

• Boboc
  • Pip

Scris 06 January 2010 - 07:37 PM

Vezi postareaAlexaViviana, la Jan 6 2010, 07:25 PM, a spus:

buna..stiu cum e si eu sunt cam in aceeasi situatie si tzin in mne ca sa evit nishte certuri si tot eu snt cea care are de suferit... incearca sa vorbesti cu el si explica`i ( in caz ca nu stie ) ca esti foarte geloasa si sa incerce si el sa fie putin mai atent cu gesturile lui care pe tine te fac sa fii geloasa.. cat despre ca vezi pe toata lumea mai frumoasa in special fetele am aceeasi problema insa incerc sa ma privesc si pe mne dintr`un alt unghi,si parca uneori se zareste un mic zambet in coltul gurii.. incearca odata sa iti privesti partile bune si pe cele rele,incearca ca cele pe care tu le crezi rele si crezi ca poti schimba ceva la ele sa incerci sa le schimbi.. nu mai sta sta tot timpul sa te gandesti vai aia e mai frumoasa ca mne sau are nu stiu ce.. fiecare e frumos si urat in felul lui,bun sau rau. Daca ai o prietena buna si ai incredere in ea incearca sa vorbesti cu ea,sa te descarci cuiva eu zic ca iti va fi mai putin greu..

Exact asa fac si eu incerc sa tin in mine pentru a evita anumite certuri problema este ca nici nu pot sa vorbesc cu cineva despre aceasta problema si imi e foarte greu ...uneori cand e langa mine ma simt cea mai norocoasa femeie ..se comporta foarte frumos nu ne certam si daca exista vreo neintelegere o rezolvam din priviri ..insa el a avut o relatie de 2 ani si noi stam doar de 7 luni imi este foarte greu cand ma gandesc ca poate nu a uitat-o pe cealalta desi el spune ca nu e asa ca a uitat-o ca pentru el nu inseamna nimic ..imi fac tot felul de ideei si pareri si ascund asta cat pot de mult insa uneori ma pierd cu firea si ii spun ce simt ,iar el se supara si imi zice k nu ar face asta niciodata insa nu stiu ce sa cred .In mod sigur nu am utut trece peste faptul ca am fost inselata de acel baiat si ma simt foarte rau cand ma intalnesc cu fata cu care m-a inselat si tot timpul imi trece prin cap k ea e mai frum ca me ...Stiu ca nu e actualul de vina dar il fac si pe el sa sufere cu asta
0

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Sa mai raman cu el sau nu? Curiozitati  51 3.721
Hot Topic (New) Cum as putea sa imi repar greselile? Wynona  86 4.724
Replici noi O poveste
Voiam sa o numesc o poveste de dragoste insa ceva ma opreste ...
Ice.girl  16 2.075
Hot Topic (New) Nu am idee ce sa fac .. L.G.R  56 6.004
Hot Topic (New) M-am saturat sa fiu singura Minolta  134 12.437