sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Am nevoie de un sfat... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Dumitrascu iuli 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 05-January 10

Scris 05 January 2010 - 08:46 PM

...o sa incep cu ce e e mai important. Nu pot trece peste faptul ca prietena mea nu a fost virgina. La inceput nu imi pasa, dar cu timpul am inceput sa o iubesc si pe zi ce trece ma deranjeaza din ce in ce mai tare. Nu vreau sa aud chestii de genu : "da si tu ai fost cu alta" si etc.. Am nevoie doar de un sfat, cum sa trec peste, pentru ca ganduri mari cu ea.Multumesc!
0

#2 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 05 January 2010 - 09:40 PM

Dupa cat timp de relatie a inceput sa`ti pese?
Te`a mintit ca este virgina si si descoperit ca minte.... sau cum?
Si... de ce iti pasa asa tare ca nu a fost? CONCRET.
0

#3 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 05 January 2010 - 09:52 PM

Vezi postareaDumitrascu iuli, la Jan 5 2010, 10:46 PM, a spus:

Nu pot trece peste faptul ca prietena mea nu a fost virgina. La inceput nu imi pasa, dar cu timpul am inceput sa o iubesc si pe zi ce trece ma deranjeaza din ce in ce mai tare. !

Esti frustrat (ti'as fi spus bou, da' mi'e teama de warn ) :roll:

Oricum , din realatia asta nu va iesi nici un rahat !

Aceasta postare a fost editata de Ravl: 05 January 2010 - 09:56 PM

0

#4 Utilizator offline   Drexyl 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 02-January 10

Scris 05 January 2010 - 09:54 PM

Vezi postareaDumitrascu iuli, la Jan 5 2010, 09:46 PM, a spus:

...o sa incep cu ce e e mai important. Nu pot trece peste faptul ca prietena mea nu a fost virgina. La inceput nu imi pasa, dar cu timpul am inceput sa o iubesc si pe zi ce trece ma deranjeaza din ce in ce mai tare. Nu vreau sa aud chestii de genu : "da si tu ai fost cu alta" si etc.. Am nevoie doar de un sfat, cum sa trec peste, pentru ca ganduri mari cu ea.Multumesc!

Banuiesc ca ti-a spus ca a mai avut o relatie si ca nu esti primul barbat din viata ei. Poti sa-ti dai seama ca avand o relatie inainte de a fi cu tine,a intretinut si relatii sexuale. Daca o iubesti cu adevarat si ai ganduri mari cu ea,treci peste acest lucru.
0

#5 Utilizator offline   Kilkoana 

• Hank for Senate
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 21-March 06

Scris 05 January 2010 - 10:50 PM

Nu ai ce sfat primi. So, pentru binele tau si al ei , las-o.
0

#6 Utilizator offline   Dumitrascu iuli 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 05-January 10

Scris 05 January 2010 - 10:57 PM

Vezi postareabydy, la Jan 5 2010, 09:40 PM, a spus:

Dupa cat timp de relatie a inceput sa`ti pese?
Te`a mintit ca este virgina si si descoperit ca minte.... sau cum?
Si... de ce iti pasa asa tare ca nu a fost? CONCRET.

Dupa 3..4 luni, cand am inceput sa ne cunoastem mai bine si incepusem sa tin la ea...atunci nu era chiar asa rau, dar de acu vreo 2 luni ma gandesc intr`una.(pe 14 februarie facem 1 an)
Stiam ca nu mai este, de la inceputul relatiei..Dar nu m`a deranjat, pentru ca eu vroiam doar sa am pe cineva langa mine.Numai ca relatia noastra a avansat foarte mult si ne gandim la lucruri serioase...Si NU STIU ce sa fac sa nu ma mai gandesc la trecutul ei...

Vezi postareaKilkoana, la Jan 5 2010, 10:50 PM, a spus:

Nu ai ce sfat primi. So, pentru binele tau si al ei , las-o.

Am discutat cu ea si a zis ca nu ma va lasa ea...
0

#7 Utilizator offline   S.R. 

• Steaua Nordului
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 27-August 08

Scris 06 January 2010 - 12:27 AM

Termina-te, ma, cu prostiile. O iau si eu pe urma lu' Ravl. Ce te freaca grija ca s-a mai f... cu altii inainte sa fie cu tine ? Si daca vrei sa faci o treaba serioasa cu ea, ce mai conteaza ce a facut in trecut, daca acum ti-a demonstrat ca nu mai face ? Cat priveste faptul ca nu te va lasa ea ca asa ti-a zis - nu te uita in gura unui om, nu conteaza ce zice, in materie de relatii, ci ce face. A, si ca sa iti iasa din cap... Gogule, altii au intalnit altele cu un trecut de te-ai speria si ai lua-o la fuga - crede-ma ca stiu ce vorbesc ! Lasa-l dracu de trecut, bucura-te de prezent si vezi cum iti faci viitorul alaturi de ea, daca esti tu convins ca e "the one" (inainte sa te convingi de asta ai face bine sa o testezi sa nu cumva sa te arzi din cauza orbului indragostitului).
0

#8 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 06 January 2010 - 12:28 AM

Vezi postareaDumitrascu iuli, la Jan 5 2010, 11:57 PM, a spus:

Dupa 3..4 luni, cand am inceput sa ne cunoastem mai bine si incepusem sa tin la ea...atunci nu era chiar asa rau, dar de acu vreo 2 luni ma gandesc intr`una.(pe 14 februarie facem 1 an)
Stiam ca nu mai este, de la inceputul relatiei..Dar nu m`a deranjat, pentru ca eu vroiam doar sa am pe cineva langa mine.Numai ca relatia noastra a avansat foarte mult si ne gandim la lucruri serioase...Si NU STIU ce sa fac sa nu ma mai gandesc la trecutul ei...

Ce chestie... Eu stiam ca dragostea uneste... nu departeaza. :roll:
Nu mi-ai raspuns concret la intrebare: Ce anume te roade la chestia asta? Si, de ce? Ai crescut intr`o familie unde e musai sa te insor cu o virgina....? Sau?
0

#9 Utilizator offline   Celin1988 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 10-October 09

Scris 07 January 2010 - 01:07 AM

....nu stiu de ce...insa imi dai impresia ca atunci cand ai inceput relatia cu ea erai virgin sau nu ai incredere in tine pe plan sexual si din cauza asta te deranjeaza faptul ca ea nu a fost virgina la inceput.
cred ca asta ar trebui sa fie un atu deoarece stie cum e cu altii si nu mai e curioasa......... de aveti "planuri" pe viitor. ;)
0

#10 Utilizator offline   ma-o 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 29-September 06

Scris 08 January 2010 - 08:02 PM

sunt de acord cu Ravl, scapa de mentalitati sau de cei care iti baga in cap prostii
aveam un coleg de birou, un tip de treba, care ne spunea ca "nevasta-mea a fost o femei cinstita, dar dupa ce ne-am casatorit a ajuns o curva" , bine, s-au si despartit dupa mai multi ani, un om se poate schimba si intr-un sens si in altul, dar o relatie avuta inainte nu va poate schimba viata, asta daca va iubiti cu adevarat
dar daca acest lucru te macina, mai bine renunti acum, ... dar tu trebuie sa fii singurul care hotaraste ce si cum
0

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Am fost un prost Miuuuuu  43 3.778
Hot Topic (New) Un sfat mi-ar fi de ajutor
povestea mea