sau Inregistrare

• 9 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Cum sa'l aduc inapoi? am nevoie de sfaturi... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Alexys05 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 05-January 10

Scris 05 January 2010 - 07:46 PM

am fst casatoriti cativa ani buni, avem un baiat si o fetitza iar de 1 an si lucrurie intre noi s-au skimbat drastic el nu ma mai baga in seama, si eu incepusem sa fac acelasi lucru de ciuda si din mandrie ca eu mereu trageam de el si el niciodata...sictirita sa mai traiesc asa am inc sa ma imprietenesc cu cineva, a fst amicitie luni bune dupa care s-a ajuns la sentimente..in fine nu are rost sa o lungesc...el a mirosit cv si a divortat de mine timp in care a avut grija sa imi faca o imagine proasta in societate...sa nu o mai lungesc...mi-e dor de el..el mi-a zis ca nu mai stie daca ma iubeste sau nu...nu stie ce vrea...mie imi e dor de el...tipul cu care m'am incurcat ma iubeste mult si nu stie ce sa mai faca pt mine sa nu imi para rau..si eu am crezut ca il iubesc dar tz am realizat ca il el cautam ceea ce-i lipsea sotului...daca ar fi sa privesc la rece sotul nu merita nmk in comparatie cu tipul acesta dar na mie tot la el imi e gandul, mi-e greu tare a fst o per in care amandoi am gresit insa eu mai mult.....
daca pers de sex masculin ma pot ajuta cu o parere un sfat spuneti-mi cum sa ma comport cu el, ca sa incep sa il atrag iar..ahh si un alt amanunt poate important..kiar daca ne-am despartit, intretinem relatii sexuale in continuare, el vine la mine si ii spune ca asta ii place f mult..eu ma simt aiurea ca as vrea sa ma aibe iar la inima...ce sa fac cum sa ma comport?? multumesc mult
0

#2 Utilizator offline   Storyofmylife 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 02-January 10

Scris 05 January 2010 - 08:02 PM

Dupa parerea mea faptul ca inca intretineti relati este foare rau..pentru ca intradevar sunteti oameni maturi si va cunoastet foarte bine ..dar oare nu simti k intr-un fel se foloseste de tn?..sincer u simti k il iubeste de fapt ai simtit tot timpul...in concluzie iubirea nu e asa ca si cum ai zice azi nu stiu dak il iubesti si maine il iubesc iar si deastea...iubesti mereu o simti...Dupa parerea mea el are o problema nu stie daca sa te ierte sau nu ..asta da ..dar daca se gandeste ca ati putea sa va impacati inseamna ca in sufletul lui mai exista ceva pentru tine......Dar sincer nu crezi k toata viata o sa va urmareasca asta?Oare cum poate sa mai doarma el langa tine cand stie ca tu ai fost a altuia?parerea mea ..vorbiti serios despre asta ...luati o hotarare ...si nu va uitati inapoi..pentru ca trecutul urmareste mereu
0

#3 Utilizator offline   Celin1988 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 10-October 09

Scris 05 January 2010 - 08:11 PM

...e mai fericit cu sau fara tine? :roll:
0

#4 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 05 January 2010 - 09:13 PM

Vezi postareaAlexys05, la Jan 5 2010, 08:46 PM, a spus:

Nu stiu cat de mult il mai iubesti sau simti doar un sentiment de vinovatie.
Daca ai ajuns cu altul in pat, are si el partea lui de vina.
Atat timp cat accepti sa te culci cu el, omul asta nu iti simte lipsa, si nu`l motiveaza nimic sa schimbe aceasta situatie.

Esti dispusa sa reincepi o relatie pe care o descrii asa: " eu mereu trageam de el si el niciodata...sictirita sa mai traiesc asa " ?

Concentreaza`te pe ceea ce era cand era in viata ta, si nu pe golul ramas.

Vezi postareaStoryofmylife, la Jan 5 2010, 09:02 PM, a spus:

Dupa parerea mea faptul ca inca intretineti relati este foare rau..pentru ca intradevar sunteti oameni maturi si va cunoastet foarte bine ..dar oare nu simti k intr-un fel se foloseste de tn?..sincer u simti k il iubeste de fapt ai simtit tot timpul...in concluzie iubirea nu e asa ca si cum ai zice azi nu stiu dak il iubesti si maine il iubesc iar si deastea...iubesti mereu o simti...Dupa parerea mea el are o problema nu stie daca sa te ierte sau nu ..asta da ..dar daca se gandeste ca ati putea sa va impacati inseamna ca in sufletul lui mai exista ceva pentru tine......Dar sincer nu crezi k toata viata o sa va urmareasca asta?Oare cum poate sa mai doarma el langa tine cand stie ca tu ai fost a altuia?parerea mea ..vorbiti serios despre asta ...luati o hotarare ...si nu va uitati inapoi..pentru ca trecutul urmareste mereu

Fleosc.
Dar sex cu ea cum poate sa faca? :roll:
Ai fi surprinsa daca ai sti cat de multe pot accepta barbatii. Desi ei spun contrariu. :D
0

#5 Utilizator offline   Storyofmylife 

• Boboc
  • Pip

Scris 05 January 2010 - 09:21 PM

io daca as fi barbat nu as putea trai cu acest sentimen ca poate ea inca ma inseala...nu stiu daca intelegi e vorba doar de incredere pentru ca daca increderea nu mai ea ..poate sa faca orice ca tot nu o va mai crede....Cat despre faptul ca ei intretin relatii sexuale aici tind sa cred ca el profita de ea si de faptul ca ea il iubeste
0

#6 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 05 January 2010 - 09:27 PM

Vezi postareaStoryofmylife, la Jan 5 2010, 10:21 PM, a spus:

io daca as fi barbat nu as putea trai cu acest sentimen ca poate ea inca ma inseala...nu stiu daca intelegi e vorba doar de incredere pentru ca daca increderea nu mai ea ..poate sa faca orice ca tot nu o va mai crede....Cat despre faptul ca ei intretin relatii sexuale aici tind sa cred ca el profita de ea si de faptul ca ea il iubeste

Nu mai gandi asa. Nu toti barbatii gandesc ca prietenul tau. Vezi ca te indoctrineaza, nu te supara ca ti`o spun.
Daca nu poate trai, f bine! Sa o lase de tot. Poate gaseste altul mai bun, mai atent cu ea ca femeie.. unul pe care ea nu va fi tentata sa`l insele.

Este f adevarat ca fara incredere nu faci mare lucru intr`o relatie, dar cand suntem inselati [ barbati sau femei], trebuie sa vedem si partea noastra de vina.
0

#7 Utilizator offline   Drexyl 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 05 January 2010 - 09:36 PM

Dupa ce ca a divortat de tine si ti-a creat o imagine proasta in societate,tu il mai lasi sa se atinga de tine?
0

#8 Utilizator offline   Storyofmylife 

• Boboc
  • Pip

Scris 05 January 2010 - 09:41 PM

Ierti da nu uiti..:Pintodeauna e la fel...dupa un altul vine un altul...asa se gandesc ..daca ar iubi-o foarte mult atunci da ar ierta-o ...dar nu cred ca atata timp cat a facut greseala de a neglija-o nu cred ca vreodata se va gandi ca poate din cauza lui face asta ..niciodata ...Eu as ierta ..dar e ceva ce nu poti sa uiti..doar cu mult ajutor:P

Vezi postareaDrexyl, la Jan 5 2010, 09:36 PM, a spus:

Dupa ce ca a divortat de tine si ti-a creat o imagine proasta in societate,tu il mai lasi sa se atinga de tine?

exact ...adik io as simti ca profita ..sau cel putin u ce ai crede daca un barbat vrea sa se culce cu tine dar nu e sigur daca sa te ierte?
0

#9 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 05 January 2010 - 09:42 PM

Vezi postareaAlexys05, la Jan 5 2010, 09:46 PM, a spus:

...sictirita sa mai traiesc asa am inc sa ma imprietenesc cu cineva, a fst amicitie luni bune dupa care s-a ajuns la sentimente..in fine nu are rost sa o lungesc...

Aaa... adulterul vine asa, din sictir ?!

el a mirosit cv si a divortat de mine timp in care a avut grija sa imi faca o imagine proasta in societate...

Aha, el iti facea o imagine proasta in societate, iar tu una buna , nu ?! :D

sa nu o mai lungesc...mi-e dor de el..el mi-a zis ca nu mai stie daca ma iubeste sau nu...nu stie ce vrea...mie imi e dor de el...tipul cu care m'am incurcat ma iubeste mult si nu stie ce sa mai faca pt mine sa nu imi para rau..si eu am crezut ca il iubesc dar tz am realizat ca il el cautam ceea ce-i lipsea sotului...daca ar fi sa privesc la rece sotul nu merita nmk in comparatie cu tipul acesta dar na mie tot la el imi e gandul, mi-e greu tare a fst o per in care amandoi am gresit insa eu mai mult.....

Poate doar CREZI ca ti'e dor ?! Oricum , la capitolul sentimente lucrurile par neclare . Asta ca sa fiu elegant.

am fst casatoriti cativa ani buni, avem un baiat si o fetitza .

Felicitari !

Te;ai gandit vreodata ce soarta vor avea ? :roll:
0

#10 Utilizator offline   Storyofmylife 

• Boboc
  • Pip

Scris 05 January 2010 - 09:49 PM

Vezi postareaRavl, la Jan 5 2010, 09:42 PM, a spus:

Aaa... adulterul vine asa, din sictir ?!

Aha, el iti facea o imagine proasta in societate, iar tu una buna , nu ?! :D

Poate doar CREZI ca ti'e dor ?! Oricum , la capitolul sentimente lucrurile par neclare . Asta ca sa fiu elegant.

Felicitari !

Te;ai gandit vreodata ce soarta vor avea ? :roll:

cred ca s-a gandit si cred k timpul nu poate fi dat inapoi..ea cauta o portita de scapare Sa fie una benefica atat pentru ea cat si pentru copii.Nimeni nu justifica ce a facut dar nu trebe sa o judecam noi ..ci trebe sa o ajuta sa gaseasca o iesire
0

Impartaseste acest subiect:

• 9 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Probleme ale adolescentei Steffie  15 2.558