Drosofila, la Jan 19 2010, 10:02 PM, a spus:
Adica vrei sa spui ca daca "intamplator", te afli la mai putin de 10 cm, langa o tatee, blonda, 1.77 cu tocuri, si miroase a Dior, nu te trece nimic ?
...
la mai putin de 10 cm, un tip ar lovi-o cu flinta si gestul l-ar face nesimtit... deci nu-l lasa bunul-simt sa o inalte... chiar si in normative scrie: distanta minima de montaj 19 cm, iar distanta nominala 22 cm;
tot de la 10 cm, un tip s-ar intoxica cu parfumul ei, mai ales dior, mai ales blonda... abia rezisti mirosului unei creme, si anume, vichy, de la 10 cm
neeaaah, nu cred ca l-ar atrage pe unul o tipa de 177 cm pe tocuri, ci fara tocuri..
blonda ? deja pot sa plec ... asa ma trece un soooomn
intamplare: eram la o terasa cu prietena de atunci, iar la masa alaturata erau asezati cred ca vreo 10 insi, tipe si tipi... ajung la masa lor si catre o tipa, cam de-o seama "salut, pot sa iau si eu meniul acela?" (era inchis pe masa), tipa se uita fix la mine si spune ferm si deshis "NU" .. m-a cucerit si am ramas balbaind. Totusi, mi-a dat meniul, iar eu m-am tot uitat sedus la ea. Prea virila atitudine.
Contact
Facebook
Twitter
RSS