sau Inregistrare

• 10 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Israel, tara si a evreilor-romani Cea mai mare diaspora romana ,in Israel Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Giurgiu Crisan 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 19-January 10

Scris 20 January 2010 - 01:18 PM

Vezi postareaDeceneus, la Jan 20 2010, 02:31 AM, a spus:

Iti spun eu care e scopul. Vrea doar sa ne provoace si sa ne intarate cu ineptiile lui la fel ca si cu topicul cu Transilvania. In acelasi timp, cu ocazia asta are si un fel de barometru, ca sa spun asa, care stabileste in functie de raspunsurile noastre cam care e atmosfera pe aici, cat de mult s-au mai tampit romanii. Auzi! Sa vina evreii sa investeasca aici? De ce dom'le? Ca sa ne mai ia si putinul ala care a ramas inca in mainile noastre? N-ati "investit" ( ca sa nu spun furat) destul inca?Multumim! N-avem nevoie de nimeni! Ne descurcam de minune si singuri!

Ai dreptate. Aşa am ajuns datori vīnduţi. Acum vor pt datorii active, adică titluri de proprietate. Īşi fac socoteala că vor coloniza părţi din Romānia aşa cum au făcut īn Palestina. După care tot aşa vor pune garduri de sīrmă ghimpată şi mai tīrziu vor declara teritoriul independent. După care se vor mira tot ca tīmpiţii de azi de ce au devenit terorişti romānii.
Colaborarea statului romān cu investitorii străini duce la dezastru economic.. Oriunde s-au dus aceştia au distrus economia locală dar alta mai bună nu au făcut.Īn schimb ţările acelea au devenit ţări care īn derīdere se numesc ţări bananiere.
0

#22 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 20 January 2010 - 02:13 PM

Vezi postareaEvreul, la Jan 20 2010, 10:43 AM, a spus:

Nu va scremeti prea mult ca sa nu va scapati.Uite ca eu va dau toate informatile,exacte si reale nu mai putin decat cele date de Pippo: Iliescu, adevaratul lui nume este Iliovici ,urmas al vestitei famili de rabini din Dudesti.Ela fost antrenat de catre Mosadul israelian ca sa tradeze clasa glorioasa a proletarilor romani si sa-i faca slugi imperialismului-capitalismului israelian. Multi nu stiu dar Iliescu are ,ca toti evreii ,perciuni insa ca poporul roman sa nu le vada,el le tine in pantaloni.Tote romancele care au lucrat cu el se jura ca este circumcis.Sambatele noaptea, el iese si cauta pe strazi intunecate un copil crestin de care are nevoie ca sa faca cu sangele lui mancare traditionala evreiasca de Sambata.
E ACI CINEVA CARE NU MA CREDE?

Diversiune prin ironizare. Sa ramanem in sfera concretului care sugereaza exact ce sugereaza.
0

#23 Utilizator offline   Deceneus 

• doar io
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 17-February 09

Scris 21 January 2010 - 10:47 PM

Vezi postareaGiurgiu Crisan, la Jan 20 2010, 01:18 PM, a spus:

Ai dreptate. Aşa am ajuns datori vīnduţi. Acum vor pt datorii active, adică titluri de proprietate. Īşi fac socoteala că vor coloniza părţi din Romānia aşa cum au făcut īn Palestina. După care tot aşa vor pune garduri de sīrmă ghimpată şi mai tīrziu vor declara teritoriul independent. După care se vor mira tot ca tīmpiţii de azi de ce au devenit terorişti romānii.
Colaborarea statului romān cu investitorii străini duce la dezastru economic.. Oriunde s-au dus aceştia au distrus economia locală dar alta mai bună nu au făcut.Īn schimb ţările acelea au devenit ţări care īn derīdere se numesc ţări bananiere.

Da, am dreptate...din pacate, la fel ca si tine si Pippo cu absolut tot ce ati scris pana acum. Mare lucru nu mai am de adaugat la subiectul acesta...
0

#24 Utilizator offline   Giurgiu Crisan 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 08 June 2010 - 09:21 PM

nu recunosc nici un evreu-romān. Ori e romān ori nu.Se ştie cumva că ei se definesc aşa: evrei-romāni, evrei-X? Ei se definesc evrei şi gata. Dacă vor să fie romāni trebuie să fie botezaţi creştini. Au vrut la iizdrailă şi au fost lăsaţi să plece. Au zis că pleacă pt că ei nu sīnt romāni. Acum ce mai vor?
Trădătorul de ţară , evreul īntors băsescu (ambii părinţi evrei) le-a adat īnapoi automat cetăţenia. 500.000 de cetăţenii; GRATIS! De acoli i s-au aranjat o groază de voturi de "cetăţeni romāni" cu ocazia alegerilor prezidenţiale din romanika.
Ar trebui spīnzurat băsescu ăsta.
0

#25 Utilizator offline   Cristinick 

• Aistringas
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Super Moderator
  • Inregistrat: 21-April 08

Scris 09 June 2010 - 04:40 PM

Vezi postareaEvreul, la Jun 9 2010, 02:05 PM, a spus:

Vezi postareaGiurgiu Crisan, la Jun 9 2010, 04:40 PM, a spus:

Fara jigniri nu se poate?
0

#26 Utilizator offline   Naeema 

• Urzica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 09 June 2010 - 05:05 PM

Vezi postareaGiurgiu Crisan, la Jun 9 2010, 09:21 AM, a spus:

Dacă vor să fie romāni trebuie să fie botezaţi creştini.

Nici romanii ateisti nu sunt romani? Si aia sunt tradatori? Ma refer la cei care au avut la randul lor parinti ateisti si ca atare nu au fost botezati,nu la cei care au devenit pe parcus. :roll:
Ia gandeste bine inainte sa raspunzi.Numai cu certificat de botez obtii buletin si cetatenie romana?

Ce ai spus tu ar fi echivalentul la "daca te nasti la tara trebuie sa fii prost... musai" :good:

Aceasta postare a fost editata de Intifada: 09 June 2010 - 05:08 PM

0

#27 Utilizator offline   Giurgiu Crisan 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 09 June 2010 - 08:32 PM

Vezi postareaCristinick, la Jun 9 2010, 04:40 PM, a spus:

Fara jigniri nu se poate?

Imi reproşezi mie acum? Ce drăguţ! Nu ai văzut cīte jigniri au adus Evreul şi ben Galenstein? Ei scri aici de mult timp. Am citit eu din urmă?
Şi tu eşti evreu, nu-i aşa? Te-am mai īntrebat.
0

#28 Utilizator offline   Cristinick 

• Aistringas
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Super Moderator
  • Inregistrat: 21-April 08

Scris 09 June 2010 - 08:43 PM

Vezi postareaGiurgiu Crisan, la Jun 9 2010, 09:32 PM, a spus:

Imi reproşezi mie acum? Ce drăguţ! Nu ai văzut cīte jigniri au adus Evreul şi ben Galenstein? Ei scri aici de mult timp. Am citit eu din urmă?

Daca tot citesti din urma, ia da tu raport la fiecare post in genul celui postat de tine si sters de mine.
Eu as lua toate topicele de la capat, dar nu imi permite timpul.

Vezi postareaGiurgiu Crisan, la Jun 9 2010, 09:32 PM, a spus:

Şi tu eşti evreu, nu-i aşa? Te-am mai īntrebat.

Nu, nu sunt evreica. Dar tu esti obsedat?
0

#29 Utilizator offline   Giurgiu Crisan 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 09 June 2010 - 08:46 PM

Vezi postareaIntifada, la Jun 9 2010, 05:05 PM, a spus:

Nici romanii ateisti nu sunt romani? Si aia sunt tradatori? Ma refer la cei care au avut la randul lor parinti ateisti si ca atare nu au fost botezati,nu la cei care au devenit pe parcus. :doh:
Ia gandeste bine inainte sa raspunzi.Numai cu certificat de botez obtii buletin si cetatenie romana?

Ce ai spus tu ar fi echivalentul la "daca te nasti la tara trebuie sa fii prost... musai" :roll:

Crezi că ai găsit o mare şmecherie, dar greşeşti. Romīnii ATEI (ateist este īn limba germană) sīnt romāni dacă sīnt creştini, adică botezaţi ortodox, catolic, reformat sau īn altă religie creştină. Dacă sīnt ATEI mozaici adică botezaţi mozaic sau credincioşi mozaici este ABSOLUT EVIDENT că ei nu sīnt romāni şi nici nu sīnt recunoscuţi ca romāni de Comunitatea Evreiască Internaţională, de statul Israel, sau de religia mozaică.
La noi au fost botezaţi creştin toţi copiii inclusiv copiii celor din CC al PCR sau din CPEX, adică practic copiii dlui Dej, Ceauşescu ,şi ale altor mahări.
Tu de ce religie eşti? Am impresia că ortodoxă nu eşti. La ortodocşi nu există certificate de botez ca la catolici.
"Ia gandeste bine inainte sa raspunzi.Numai cu certificat de botez obtii buletin si cetatenie romana?" Mai bine ai gīndi tu īnainte să-mi dai mie acest sfat. Păi, dacă ai CERTIFICAT DE NAŞTERE ROMĀNESC , ai BULETIN romānesc īnseamnă că eşti cetăţean romā !! Ce cetăţenie să mai obţii, că o ai dacă deţii aceste acte.
Certificat de botez nu se cere oricum la cetăţenie.
"Ce ai spus tu ar fi echivalentul la "daca te nasti la tara trebuie sa fii prost... musai"
Faci pe deşteapta dar nu ai priceput. Mai scrii şi aiureli.
0

#30 Utilizator offline   FNF 

• FNF
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 21-February 10

Scris 09 June 2010 - 08:52 PM

Vezi postareaGiurgiu Crisan, la Jun 9 2010, 09:46 PM, a spus:

Am impresia că ortodoxă nu eşti.

E musulmanca. Un fel de bengal musulman
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 10 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (No New) Evreii si Iudaismul, din Palestina in lume si inapoi in Palestina
Exodul-Cum a influentat si o mai face inca ,politica mondiala
Sancy5000  136 30.290
Hot Topic (New) Mica Tiganiada din Franta.
A fost Italia, acum Franta.....
New Task  121 24.219
Hot Topic (New) Protest anti-Iliescu _Undying_  108 23.261
Replici noi Corupere de minori Ramster  7 4.997
Hot Topic (New) Atasamente 11 septembrie 2001.Teme combinate
Gemenii vs Mandarin Oriental.Care au fost scenariile reale?
Wahaha  466 113.188