sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Ce crede ea despre mine? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Niclas Cristian 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 03-January 10

Scris 03 January 2010 - 04:24 PM

De Paste m-am intalnit cu o fata la biserica si mi s'au cam aprins calcaiele dupa ea, dar nu am resit sa'i iau numarul decat dupa ceva vreme si nu am avu curaj sa'i trimit decat un mesaj........dar asta vara am sunat'o si am cam vorbit toata vara, ba chiar ne'am cam vazut de cateva ori, dar ea nu a vrut sa stea cu mine( pentru ca nu o lasa tatal ei), dar am ramas prieteni...........de Craciun am sunat'o,era cam suparata dar dupa cinci minute radeam ca nebunii amandoi, asa se intampla de fiecare data cand vorbim( tinand cont ca e cam timida si trebuie sa'i scoti vorbele cu clestele eu n'o mai pot opri din vorbit)......Credeti ca tine la mine? sau cel putin ii pasa de mine?
0

#2 Utilizator offline   Dingo25 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-December 08

Scris 03 January 2010 - 04:31 PM

Inainte de toate cati ani aveti voi 2?
0

#3 Utilizator offline   Niclas Cristian 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 03-January 10

Scris 03 January 2010 - 04:33 PM

eu am 17 iar ea 16(in februarie)
0

#4 Utilizator offline   Dingo25 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-December 08

Scris 03 January 2010 - 04:40 PM

De tinut la tine sigur nu tine. Acum esti in perioada de adolescenta cand hormonii isi fac de cap si toata viata ti se pare o mare telenovela. Sfatul meu e sa o inviti intr-o zi la o ciocolata calda si sa discutati mai mult live, nu prin intermediul telefonului. Dar chiar daca lucrurile o sa mearga bine la inceput, sa nu iti faci mari sperante intr-o relatie pe termen lung. Ca foarte multi tineri la varsta ta fac greseala asta si apoi ajung sa fie foarte dezamagiti.
0

#5 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 03 January 2010 - 07:13 PM

Vezi postareaNiclas Cristian, la Jan 3 2010, 05:24 PM, a spus:

De Paste m-am intalnit cu o fata la biserica si mi s'au cam aprins calcaiele dupa ea, dar nu am resit sa'i iau numarul decat dupa ceva vreme si nu am avu curaj sa'i trimit decat un mesaj........dar asta vara am sunat'o si am cam vorbit toata vara, ba chiar ne'am cam vazut de cateva ori, dar ea nu a vrut sa stea cu mine( pentru ca nu o lasa tatal ei), dar am ramas prieteni...........de Craciun am sunat'o,era cam suparata dar dupa cinci minute radeam ca nebunii amandoi, asa se intampla de fiecare data cand vorbim( tinand cont ca e cam timida si trebuie sa'i scoti vorbele cu clestele eu n'o mai pot opri din vorbit)......Credeti ca tine la mine? sau cel putin ii pasa de mine?

Cred ca te place.
Este in avantajul tau ca o faci sa rada. Asta arata ca se simte bine cand vb cu tine.
Insa, daca nu vrei sa ramai la stadiul de amic, este cazul sa treci la 'atac'. :flowers:
Invit`o la un film... la o plimbare... incearca sa te apropii de ea si fizic, nu doar psihic.
0

#6 Utilizator offline   Drexyl 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 02-January 10

Scris 03 January 2010 - 10:10 PM

Nu te cred ca te place. Sunt sigur ca te priveste ca pe un simplu amic sau foarte bun prieten. Ca radeti ca nebunii,asta nu e nimic,se intampla foarte des,dar asta nu inseamna ca e "moarta" dupa tine. Invit-o candva la un suc si incepeti sa vorbiti deschis,dar nu prea deschis ca sa o sperii si sa rupi si amicitia asta dintre voi.
0

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Iubitul meu are iubita Ella stewart  19 2.628
Replici noi Atasamente Mai am sanse? Anka_anka  17 2.092
Hot Topic (New) Trista mea poveste
-
Alla.s  127 11.975