Enki, la Jan 1 2010, 06:56 PM, a spus:
Nu ai de ce sa iti ceri scuze. Fetita aia a fost si inca este expusa la toate astea, are un partener de sex care a facut sex neprotejat cu toate partenerele anterioare, si face la fel si cu ea. Nu ti se pare tie, chiar ESTE iresponsabil sa risti toate astea. A, si este in continuare minora.
Enki, inceteaza cu atotstiinta asta, nu intelegi si nu o sa intelegi vreodata situatia. Te asigur ca sunt pefect sanatos nu am nici o boala. Daca stiam lucrul asta, nici macar nu as fi facut dragoste cu ea vreodata. Sa iti reamintesc, este mai matura decat crezi, mult mai matura si intelege multe, foarte multe. Si tot EA a fost cea care a vrut sa facem pasul asta, eu as mai fi asteptat cat ar fi vrut ea, cum am asteptat linistit si astea 9 luni pana am facut`o. Este minora, si daca este ce? Cati nu sunt si nu au nici o treaba? Eu oricum i`am explicat si am facut`o sa inteleaga ce inseamna sa facem si pasul asta si responsabilitatile, i`am explicat ca este riscant fara, dar din experienta mea, niciodata nu am avut probleme. In ciuda acestui fapt sunt perfect constient de riscuri si am luat decizia sa folosim prezervativul orice ar fi.
Crystaly, la Jan 1 2010, 06:29 PM, a spus:
Mai ai de asteptat vreo 3-4 ani pana sa o iei de soata. Ai grija sa nu nenorocesti copilul.
Noi ne gandisem la 6-7 ani cand o sa aiba ea 20
Zero.Taiat.In.Patru, la Jan 1 2010, 06:28 PM, a spus:
Bill Compoton, la Jan 1 2010, 02:10 PM, a spus:
Acuma sa am pardon, poate am imbatranit eu, dar cred ca sunt rare cazurile in care parintii unei fete de aceasta varsta accepta faptul ca face sex de cateva ori pe zi, asta in cazul in care stiu; si daca nu stiu, presupun ca isi inchipuie, din moment ce stiu care are un prieten de 20 de ani, care evident va vrea asta. Ce pot sa spun...daca te-am judecat gresit, scuze, dar tot mi se pare extrem de iresponsabil sa supui un copil unor asemenea riscuri, sarcina sau BTS. Orice ar fi, nu uita ca multi baieti in avantul tineretii isi fac planuri mari, le promit fetelor luna si pamantul, dupa care isi schimba optiunile si le abandoneaza, mai ales daca raman insarcinate. Asa ca ai mare grija; povestea asta e veche de cand lumea. Dragostea e una si sexul e alta; sexul implica responsabilitati poate prea mari pt o varsta atat de vulnerabila.
Cica sa o supui. Doamne ce vremuri traiesti parca am fi in evul mediu prin cuv astea genu supunere etc. Atata timp cat ei ii place (la nebunie chiar) nu vad care e problema. Acum o sa folosim mereu prezervativul, deci chiar nu vad nici o problema. Spre deosebire de alti baieti, eu chiar o iubesc si asa va fi ne vom casatori si vom trai fericit. Si faza cu parintii, ei stiu dar nu prea

. Aici e partea nasoala, am inventat o mica minciuna ca sa mearga relatia asta. Ei cred ca am 17 ani, nu am masina etc chestii d`astea. Asta va mai dura 2-3 ani pana cand vom putea sa ii spunem adevarul mamei ei care e o femeie super si sunt convins ca va intelege.
Zero.Taiat.In.Patru, la Jan 1 2010, 07:12 PM, a spus:
Asa e. Cred ca am exagerat facandu-l pedofil; poate doar nu constientizeaza faptul ca atunci cand o fata de 13 ani se considera femeie, o face din graba; asta nu inseamna ca ar putea face fata eventualelor consecinte ale unui act sexual. Legile astea sunt facute si ele cu o noima. Pentru dezvoltatrea sanatoasa, fizica si psihica a unei fete, trebuie sa treaca prin mai multe faze normale, printre care e si adolescenta, adica starea dintre copil si femeie, nu sa treaca direct de la papusi la mai multe acte sexuale pe zi. E pacat de viata unei fete sa isi piarda inocenta atat de devreme si sa se trezeasca inconjurata de problemele destinate adultilor. Cred ca nici macar unii oameni care incearca disperati sa faca un copil nu au parte de atata "actiune" zilnica; e nedrept pentru o fata atat de tanara sa isi dedice zilele unor refulari hormonale ale unui mascul.
Ma oripileaza numarul cazurilor de adolescente in jur de 14 ani si chiar sub care ajung insarcinate, multe dintre ele facand avort, pentru ca sunt mult prea tinere pentru a fi mame. Barbatii ar trebui sa se trezeasca si sa nu se atinga de fete care ar putea ajunge in asemenea situatii. Mai toate fetele de 13 ani spun ca sunt pregatite pentru sex, dar normal si sanatos e sa mentina asta la nivelul imaginatiei, pana sunt pregatite si informate suficient. E clar ca prietena lui nu s-a informat despre contraceptie si a avut incredere in el, pentru ca e chipurile mai matur; mare greseala.
Sunt de acord si nu prea cu ce ai spus. Ati exagerat ft mult, corect. Si tu acum exagerezi. Nu stiu cum sa va mai explic, da e clar ca nu intelegeti. Doar stand de vorba cu ea si vazand`o cum arata si cum gandeste poate asa ati intelege. Si nu a facut o greseala increzandu`se in mine. Daca ai sti cata grija am avut prima oara, am pus lumanari, flori exact cum isi doreste orice fata sa fie prima data. Ii era ft frica de durere,insa aproape nu a simtit nimic. Nici ea nu se astepta sa fiu asa grijuliu cu ea.