Sari la conținut
Forum Roportal
TheNewBorn

Sexul Neprotejat - Riscuri

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Salut! Sunt impreuna cu prietena mea de 11 luni aproape 12. Eu am 20 ani si ea doar 13 anisori jumatate. Deja e o prima problema, dar am trecut prin multe impreuna si diferenta de varsta nu ne`a stat in cale. Oricum, ea este foarte matura si dezvoltata, fizic vorbind, pt o fetita de 13 ani. Daca ies cu ea pe strada si intreb un necunscut, nu i`ar da sub 16-17 ani.

 

Dupa 9 luni ne`am inceput si viata sexuala, ea avand mare incredere in mine. Totul a fost perfect, ii place la nebunie :lol:. Chestia e ca luna aceasta am facut sex aproape in fiecare zi, chiar si de doua. trei ori pe zi, atentie, NEPROTEJAT. De fiecare data am fost atent si m`am retras la timp, dar ea este foarte ingrijoarata din aceasta privinta, iar acum am inceput si eu sa numai fiu asa sigur de mine.

 

Daca s`a scurs vreo picatura? Dupa primul numar, doar ma stergeam si continuam iar dupa 6-7 minute. Ea este foarte nelinistita, iar acum si eu sunt la fel. Pe 2,3,4,5 treb sa ii vina. Astept cu sufletul la gura, totusi, m`am gandit de luna viitoare sa ia contraceptionale. Daca DOAMNE FERESTE ar ramane insarcinata, ce este de facut? Am avut o gramada de experiente sexuale pana acum, dar niciodata nu am avut probleme chiar daca cu toate am facut sex neprotejat. Astept sfaturile voastre. Multumesc anticipat !!

Editat de otilia9
editat standard

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

1. ACTUL SEXUAL CU UN MINOR (art. 198 C. pen.)

Conţinutul constitutiv:„Actul sexual, de orice natura, cu o presoana de sex diferit sau de acelaşi sex, care nu a

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

M-a lasat cu gura cascata topicul tau, si cu impresia ca intr-adevar pedofilii simt ca au toate drepturile sa se desfasoare pe internet. Cand ai cunoscut-o, acum 9 luni, avea inca 12 ani, deci era un copil. Unde sunt parintii ei, de ai timp sa faci sex neprotejat cu ea de cateva ori pe zi, si iesi cu ea pe strada fara sa-ti pui problema ca ati putea fi vazuti? Nu cumva esti tutorele ei...? Spui "13 anisori" si o numesti "fetita". Deci ce inteleg eu nu e ca o consideri atat de matura si minunata incat nu poti sa nu fii cu ea, ci ca tu vrei sa fii cu o "fetita". Daca l-as prinde pe unul de 19 ani, cat aveai cand ai sedus-o, ca incearca sa imi atraga fata de 12 ani intr-o relatie pentru a face sex cu ea, si ce mai pui, zilnic si de mai multe ori, i-as taia p**a. Dar stii cum? Cu unghiera.

A, am uitat sa te intreb ceva: in cazul in care e insarcinata, ce vei face? Vei ramane langa ea, o vei sprijini, sau va ajunge una dintre cele multe, nevinovate, seduse si ajunse la clinica de avort? Daca ai fi barbat, ai sprijini-o. Dar ma indoiesc. Doamne fereste sa ajunga un copil in situatia asta, desi ajung destule. Sper ca povestea ta sa nu fie una reala.

Editat de Zero.Taiat.In.Patru

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sunteti 2 iresponsabili si mai zici ca tu ai 20 de ani, bataie ar trebui sa luati amandoi, nu sex.

Chiar daca arata de 17 ani tot o fetita ramane din toate punctele de vedere, inca nu s-a dezvoltat suficient nici fizic nici psihic si cu atat mai putin la capitolul feeling. E un copil asta e sigur. Si tu pe langa ea. Sa nu care cumva sa ii bagi in cap sa ia anticonceptionale ca o nenorocesti omule. Ea inca trebuie sa se dezvolte hormonal si tu ii bagi tampenii pe gat. Pune prezervativ pe stromeleag si rezolvati situatia. Macar partial.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pedofil inconstient. :lol: Cum sa faci sex neprotejat de nush cate ori pe zi? Asta e o dovada de inconstienta, nesimtire si nepasare fata de partenera. Daca ramane gravida, ce faci? O inviti sa faca un avort? Sau o iei de nevasta si intemeiati o minunata familie de imaturi inconstienti? Oricare din astea doua ar fi, esti un iresponsabil. Ai facut sex neprotejat cu toate partenerele de pana acum? Dar niste analize medicale ai facut? Poate ai luat sida sau sifilis si o nenorocesti si pe fata asta pe viata. dar te doare pe tine in cur de asta. Cata nesimtire poate sa zaca in tine? Cat egoism? Iar de faptul ca fata are 13 anisori nici nu mai comentez, daca eram maica-sa te dadeam pe mana politiei sa stai cativa ani la inchisoare.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dar voi de ce va bagati?

Nene, ori iei un prezervativ ori iti schimbi prietena.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cu noi vorbeai? Probabil pentru ca stim cum e sa iei cacaturi de pilule ca deh femeia trtebuie sa aibe mai mereu in grija treaba cu protectia ...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×