sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Problema portelan Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Cosmin-gc 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 27-December 09

Scris 27 December 2009 - 09:11 PM

In primavara mi-am facut toata partea de sus dentara cu portelan. Adica este un metal imbracat in portelan. Astazi cand ma uitai in oglinda crezui ca am un fir de par pe un dinte, dar este o crapatura. Lucrarea nu are mai mult de 8-9 luni. Dentistul este in concediu si pana dupa anul nou nu pot sa dau de el. Ce o sa se intample? O sa trebuiasca sa imi dea jos tot... si sa imi imbrace din nou in portelan si mai ales sa platesc din nou tot daca ei nu au facut treaba bine? Eu nu am mancat alune, bomboane, etc. ca sa imi apara crapatura. Tinand cont ca nici macar un an nu a trecut consider ca e vina lor. Cine ma poate ajuta cu ceva sfaturi sau informatii.
0

#2 Utilizator offline   eeea 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 15-February 08

Scris 06 April 2012 - 08:54 AM

Vezi postareaCosmin-gc, la 27 December 2009 - 09:11 PM, a spus:

In primavara mi-am facut toata partea de sus dentara cu portelan. Adica este un metal imbracat in portelan. Astazi cand ma uitai in oglinda crezui ca am un fir de par pe un dinte, dar este o crapatura. Lucrarea nu are mai mult de 8-9 luni. Dentistul este in concediu si pana dupa anul nou nu pot sa dau de el. Ce o sa se intample? O sa trebuiasca sa imi dea jos tot... si sa imi imbrace din nou in portelan si mai ales sa platesc din nou tot daca ei nu au facut treaba bine? Eu nu am mancat alune, bomboane, etc. ca sa imi apara crapatura. Tinand cont ca nici macar un an nu a trecut consider ca e vina lor. Cine ma poate ajuta cu ceva sfaturi sau informatii.

ce sa intamplat, cum ai rezolvat?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Ajutor - cum sa fac sa stea la amprentare
stare de voma la introducerea in gura a lingurei individuale
Devilpfc  7 1.991