Sari la conținut
Forum Roportal
Crista Ioan

Cum te aperi de "raul" si vrajile trimise dupa tine?

Postări Recomandate

eu iti recomand un exorcist ... apoi o practica spirituala (yoga, reiki, shamanism, asceza)

 

Stii un saman bun? Recomanda-mi si mie unul.

 

Sau un exorcist, da' unul de Bucuresti, ca n-am chef sa ma trambalez dupa unul pe la dracu-cu-carti.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Stii un saman bun? Recomanda-mi si mie unul.

 

Sau un exorcist, da' unul de Bucuresti, ca n-am chef sa ma trambalez dupa unul pe la dracu-cu-carti.

 

Imi pare rau dar nu stiu in Bucuresti doar in vest...:P dar daca stii latina iti dau sa te autoexorcizezi :) , Oricum adevaratul exorcist care face toata treaba e Iisus Christos :D

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca ti se arde un bec in casa, chiar mai multe, inseamna ca esti hartuit de un demom? CE AVETI OAMENI BUNI? Se numesc fluctuatii de tensiune electrica sau pur si simplu instalatie electrica varza! Asta cred ca e motivu si pentru soneria care va enerveaza atat de mult. Si in legatura cu vocile care te striga... te-ai gandit ca poate face maica-ta misto de tine, nu? Si cand te mai striga cineva care nu e acolo, trimite-l pur si simplu in origini... la mine merge de fiecare data good.gif

 

 

Daca zic rugaciunea asta pot sa aflu si cine mi-a furat mp3-playeru?

Dupa ce am vazut numele tau...am inteles si comentariile tale.. esti de partea cealalta..indiferent ca stii sau nu.. dar esti mai aproape de diavoli decat de Dumnezeu.. :)  baga bine la cap ce iti spun eu si nu vorbesc din auzite. Semnele care atata lume le vad cum ca exista si bine si rau nu sunt degeaba. Iar ceea ce spui tu acolo cautand explicatiile logice pe care noi oamenii intotdeauna le luam alea primele facand o foarte mare greseala, este in avantajul diavolilor.. citeste asta.. poate intelegi ceva de aici.

 

CUM ÎNSEALĂ DIAVOLUL PE OM

În cele ce urmează, vom vorbi despre sfatul dracilor; cum îi învată dracii pe oameni sa amâne pocainta.

Era un calugar pustnic, ascet mare în pustie în partile Alexandriei, cu numele Ilarion, mare sihastru. Avea aproape o suta de ani.

S-a rugat lui Dumnezeu câtiva ani de zile: "Doamne, sa-mi arati mie care este sfatul dracilor cu care ei câstiga cele mai multe suflete pentru împaratia iadului! Care-i mestesugul lor si metoda de a-i întoarce pe oameni de la calea cea buna, pentru a-i face robi pacatului, si a-i duce în iad. Cum câstiga ei mai multe suflete pentru iad, decât îngerii pazitori pentru împaratia cerului?" S-a rugat parintele un an, doi, trei si nu i-a raspuns Dumnezeu.

Într-o noapte, stând el la rugaciune, în puterea noptii fiind, afara era luna ca ziua, aude un glas: "Avva Ilarioane!" "Ce este, Doamne?" "Ia Sfânta Cruce în mâna, ia toiagul tau, fa semnul Sfintei Cruci, iesi din chilie si mergi pâna în poiana din apropiere si, când vei ajunge în poiana, stai lânga un copac, acolo. Dar sa nu te temi de ce vei vedea! Stai acolo si uita-te în mijlocul poienii pâna voi veni".

El, când a auzit ca l-a învatat sa se înarmeze cu semnul Sfintei Cruci, a cunoscut ca este de la Dumnezeu chemarea. S-a dus batrânul, zicând în minte rugaciuni, si a ajuns în poiana. Era liniste mare; nu batea vântul în noaptea aceea. Numai luna si stelele se vedeau. S-a dus batrânul calugar lânga un copac si statea luând aminte.

Deodata, vede ca în mijlocul poienii apare un jilt, un tron împaratesc. Parca era de fulgere, ca para focului. Întâi scaunul a aparut si s-a minunat. Dupa aceea vede ca vine satana si se asaza pe scaun. Avea umerii ca nicovala. Pielea lui era ca cerneala, cu peri ca de urs, cu gheare puternice. Avea o coroana facuta numai din serpi, si tinea în mâna un toiag în chip de balaur.

Când l-a vazut, s-a însemnat cu semnul Sfintei Cruci. Satana s-a asezat pe scaunul acela si a batut de trei ori din palme. Când a batut, s-a umplut vazduhul de cete dracesti. Polcuri de draci, mii si milioane. Unii, care pareau sa fie cei mai mari, boieri de-ai iadului, stateau aproape de el. Altii, deasupra padurii si altii, prin vazduh; cât vedeai, numai cete dracesti.

Când a vazut calugarul atâta amar de iad acolo si atâtia diavoli, si-a adus aminte de cuvântul din chilie, care i-a zis "sa nu te temi", s-a înarmat cu semnul Sfintei Cruci si statea atent.

Atunci, dupa ce s-au adunat cat nisipul marii, în toate partile nu se vedeau decât cete de diavoli, s-a sculat satana în picioare si a zis:

- V-am adunat în noaptea asta, în miezul noptii aici, ca vreau sa fac un examen cu voi. Trebuie sa dati un examen greu. Stiti voi de ce v-am chemat?

Si a zis unul:

- Stapâne, nu stim!

- Iata de ce v-am chemat aici. Sa iasa la raport fiecare din voi, care stie cel mai bun mestesug de a însela oamenii si a-i aduce în împaratia mea. Si sa-mi arate cum înseala el lumea si cum îl prosteste pe om si-l înseala de-l aduce la munca cea vesnica si la împaratia noastra. Care-i metoda, care-i mestesugul vostru, ca voi în toata lumea, aceasta treaba aveti, sa înselati sufletele oamenilor? Sa va vad cât de iscusiti sunteti voi în a însela sufletele oamenilor!

Cel ce ma loveste în gândire, daca are sa-mi spuna un sfat cum înseala lumea asa cum gândesc eu, iata îi voi da sa conduca trei minute iadul, îl voi pune împarat trei minute în locul meu, si-l voi face mare general peste ceilalti.

Atunci a iesit unul din multime si a zis:

- Sa traiesti, întunecimea ta! Am venit sa dau raport, cum însel eu pe oameni!

- Ei, sa vedem! - Eu, zice el, îi spun omului asa: "Mai omule, mai du-te la biserica, mai posteste, mai roaga-te, mai fa chiar si milostenie, si alte fapte bune. Mai, dar nici cu dracul nu te strica! Mai du-te la restaurant, mai mergi la crâsma, la jocuri, la petreceri, la jocuri de noroc, ca si cu lumea asta sa te mai veselesti!"

Cu aceasta metoda am înselat pe foarte multi. Le dau în gând, ca alta putere n-am! Din iad alta putere nu ni s-a dat noua. Îngerii din rai au putere de la Dumnezeu numai sa-i dea în gând omului sa faca bine. Noi avem putere numai sa-i dam în gând omului sa faca rau. Da ca sa-l silim, nu putem, ca omul are de sine stapânirea lui data de Dumnezeu. Nu putem cu sila sa-l facem sa pacatuiasca; numai daca-i prost si ne asculta ce-i dam în gând.

Si asa am amagit pe foarte multi. Când ies de la biserica, unii se opresc la cârciuma. Acolo fiecare se întâneste cu neamuri, cu prieteni. Mai ia o tuica, mai ia un pahar; unul mai ia o tigara, mai vine un lautar sa-i mai cânte. Din cauza asta omul s-a împiedicat, nu i-a mai folosit nimic ca a fost dimineata la biserica, caci seara s-a întors de la slujba noastra. Si tot asa fac cu fiecare.

Si a întrebat satana:

- Pe multi ai înselat?

- Sa traiesti, întunecimea ta, pe multi!

- Ai înselat pe cei mai prosti decât tine, dar n-ai facut nici o isprava.

- De ce, întunecimea ta? - Tu îi spui omului sa mai mearga si la biserica, sa mai mearga si la cârciuma, sa mearga si la petreceri, sa se mai roage, pe urma sa mearga la distractii nepermise, dar Hristos îi spune în Evanghelie: Nimeni nu poate sluji la doi domni! adica si mie si Lui.

L-ai îndemnat tu, poate omul n-a fost pregatit sufleteste si se duce de câteva ori, dar dupa o vreme vine îngerul si-i da în gând: "Mai omule, nu poti umbla pe doua carari; ori cu dracul, ori cu Dumnezeu". Si omul, fiind certat de frica de Dumnezeu, se lasa. "Mai, ma tin de una, ca nu este mântuire umblând pe doua cai!"

- Ai patit asa?

- Am patit si asa!

- Vezi! Ti-am spus eu ca tu ai înselat pe cei mai prosti decât tine. Deci sa stii ca n-ai raspuns bine.

Si a chemat pe un comandant, de acei mari, un capitan si i-a zis:

- Ia-l în spate, du-l în adunare si da-i zece toiege la spinare si sa-l trimiti în fundul iadului ca-i prost!

L-a batut, în loc sa-i multumeasca! Nu i-a placut sfatul lui. Cauta altul mai bun.

Iese altul la raport:

- Sa traiesti, întunecimea ta! Daca nu te-oi multumi eu, altul nu te multumeste.

- Sa te vad, viteazule! Cum te cheama?

- Scarabuta ma cheama.

- Cum înseli tu pe oameni?

- Iata cum, maria ta. Eu îi spun omului asa: Mai omule, nu este Dumnezeu, nu este drac, nu este înger, nu este iad, nu este rai, nu este munca vesnica, nu este slava vesnica, totul este aici în lumea asta! Daca ai ce mânca si ce bea si ai femei si bani multi, daca ai cinste de la oameni, casa si bogatii multe, aici este raiul. Si daca n-ai, aici este iadul. Deci atâta-i, cât îi omul pe lumea asta.

- Si ai înselat multi?

- Multi am înselat!

- Si tu ai înselat pe cei mai prosti decât tine. Stiu eu ca ai înselat, dar pe cei prosti, ca pe cei ce stiu Scripturile nu poti sa-i înseli. Pentru ca Scriptura îi spune omului ca este Dumnezeu, ca este drac, ca este înger, este iad, este rai, este munca vesnica, este pedeapsa pentru pacat, este rasplata pentru fapta buna în ceruri. Scriptura este plina de acest fel de învataturi si cei care o citesc, nu te cred pe tine.

Ba si mai mult. Dumnezeu, când l-a sadit pe om a pus în sufletul si trupul lui simtirea de Dumnezeu. Cât de pagân ar fi cineva, simte ca este o putere nevazuta în sufletul lui si aceasta este constiinta. Constiinta îl mustra când face rau si-l bucura când face bine. Si glasul constiintei nu poate fi un reflex al materiei, ceva material, ca-i de natura nevazuta.

Constiinta este glasul lui Dumnezeu în om si, îndata ce a gretit, îl mustra: "De ce ai facut asa? Poate sa nu-l mustre nimeni când face pacatul. Oricând greseste, aceasta lege pusa de Dumnezeu lui Adam întâi, numita si legea firii sau a constiintei, îl mustra imediat.

Uneori asa de tare în mustra, daca este pacatul mare, încât îl da aproape în deznadejde. Se împlinelte atunci cuvântul care spune în psalmi: Întru mustrari pentru faradelege ai pedepsit pe om si ai subtiat ca pânza de paianjen sufletul sau (Psalm 38, 14-15). Adica se subtie nadejdea ca pânza unui paianjen si, de mare mustrare de cuget, mai ca-si pierde nadejdea.

Constiinta, daca se pateaza cu multe pacate, asa de tare îl mustra pe om uneori, ca se face lui aceasta mustrare chinuirea chinuirilor. Din cauza constiintei nici nu poate mânca bine, nici nu mai poate dormi, nici pace nu mai are, nici nu se poate ruga. Constiinta roade, roade ca si cariul în lemn. "De ce ai facut si de ce ai mâniat pe Dumnezeu cu asemenea pacate?"

Deci, degeaba îi spui tu ca nu-i Dumnezeu, caci constiinta îi spune si, dupa constiinta, îi spune si Scriptura. Tu zici ca-l înveti pe om ca nu-i Dumnezeu, ca nu-i drac, ca nu-i înger, ca nu-i iad, ca nu-i rai, dar constiinta îi spune ca este si Scriptura este plina de marturii din care se arata ca exista Dumnezeu, ca este înger, este munca vesnica, este slava vesnica. Deci si tu - i-a zis satana la acel cu raportul, care se lauda ca prin acest sfat înseala multa lume - esti prost si nu aduci mare aport pentru împaratia iadului; nu aduci mare folos!

Asa a patit si acest drac care a venit cu al doilea raport înaintea satanei, cum a patit si cel dintâi care se lauda ca a facut mare isprava. Adica în loc sa-l laude, sa-l faca mai mare peste multe cete de draci, l-a batut si cu rusine l-a trimis în fundul iadului, ca-i prost si nu stie sa însele pe oameni.

A înselat, dar a înselat prea putin si prea putine suflete a dus la iad! A patit si acest diavol ca si cel dintâi care învata pe om sa mearga si la biserica si la crâsma si sa faca si de-ale lui Dumnezeu ti de-ale satanei. Deci si acesta a iesit rau.

Si acum dintre cetele dracilor care erau de fata a chemat pe altul la raport. Si era o tacere între polcurile dracilor, ca erau milioane de demoni în jurul padurii si a poienii aceleia, si nu iesea nici unul, ca se temeau ca vor pati ce au patit ceilalti, ca, în loc de lauda, îi bate si îi trimite în fundul iadului.

Satana statea pe scaun si astepta sa mai iasa vreo unul la raport, zicând:

- Daca cel ce iese a treia oara, ma loveste în gândire, adica îmi spune un plan de a câstiga suflete pentru împaratia iadului, mai bun decât al celor doi care mi-au dat raportul mai înainte, atunci eu pe acela îl voi face general peste multe ostiri dracesti si-l voi pune sa stea pe scaunul meu de împarat al iadului trei minute.

Dupa ce-a zis satana asa, din polcurile cele nenumarate de draci n-a vrut sa mai iasa nimeni, pentru ca se temeau sa nu pateasca ce au patit ceilalti doi, care au raportat mai înainte si nu i-a placut lui.

Totusi dupa un timp iese unul ghebos, cu patru rânduri de coarne, un picior de rata, unul era de cal. Avea semnele iadului pe fruntea lui, coada era lunga, de nu stiu câti metri în urma. Si când a iesit, s-a dus înaintea satanei, cum statea pe scaun acolo în mijlocul poienii, si i-a spus:

- Sa traiesti, întunecimea ta! Satana îl întreaba:

- Cum te cheama?

- Sarsaila, ma cheama!

- Ehei, te vad batrân si grebanos. Mi se pare ca stii tu ceva mestesuguri de a însela suflete, sa le aduci la împaratia mea. Sarsaila a spus:

- Nici întunecimea ta nu stii ce stiu eu!

- Sa te vad! Mi se pare ca esti mare mester de a câstiga suflete.

- Nici tu nu stii ce stiu eu! Eu am un mestesug, ca am îmbatrânit în lupta cu sufletele oamenilor de atâtea mii de ani, prin care multe suflete duc la iad. Cum cad primavara fulgii de zapada, asa cobor suflete în iad în fiecare zi.

- Si cum ai reusit sa aduci atâtea suflete la împaratia mea?

- Eu n-am sa spun nici ca diavolul cel dintâi, care a iesit la raport, pentru ca se întâmpla cum ai zis întunecimea ta. Omul stie ca nu poate sluji la doi domni si îndata îl câstiga îngerul de partea lui. Dar, nici n-am sa-i spun omului, ca celalalt prost, ca nu-i Dumnezeu, nu-i drac, nu-i înger, nu-i iad, nu-i rai. Nu! Pentru ca Scriptura spune ca este si Dumnezeu si drac si înger si iad.

Eu atât îi spun omului: "Mai omule, este Dumnezeu, este drac, este înger, este munca vesnica pentru pacat si slava vesnica pentru fapta buna, dar mai ai vreme! Esti prost? Chiar de azi începi fapta buna?"

Daca-i copil îi spun: "Mai baiete, tu de acum ai de trait! Vine tineretea, trebuie sa te casatoresti, trebuie sa petreci în lume! Nu cumva sa-ti pierzi tineretea asa degeaba, doar viata trebuie traita!"

Iar daca-i tânar îi spun: "Dupa ce te vei casatori si îti vei face o gospodarie, dupa aceea ai sa începi fapta buna. Acum manânca, bea, distreaza-te, fa toate rautatile, ca doar esti tânar. Te va ierta Dumnezeu, ca El stie neputinta omului. Pentru pocainta mai lasa pe mâine, lasa pe poimâine, lasa pe la anul, mai încolo!"

Îl învat pe om sa amâne pocainta de azi pe mâine, de mâine pe poimâine! "Ce milostenie vrei sa faci acum? Taci din gura! Te pocaiesti aproape de moarte! Vrei sa postesti acum, sa-ti cheltuiesti sanatatea trupului? Lasa la batrânete, ca postul este pentru cei batrâni! Vrei sa te rogi? Sa pierzi tu atâtea ceasuri rugându-te lui Dumnezeu? Apoi acum ai treaba. Iata, ai sa cresti copii, ai de facut casa si zestre la fete, ai de însurat si maritat. Ai atâtea!"

Si-l încurc cu grijile vietii si tot îi spun: "Lasa pe alta data". Cand vine îngerul si-i spune: "Mai, omule, fa un praznic pentru morti!" Eu îi spun: "Dar esti prost? Acum ai de îmbracat copiii, ai de facut nunta, ai de facut cutare!" Îngerul vine si-i spune: "Mai, omule, ia începe a posti posturile de peste an, miercurea si vinerea!" Eu îi spun: "Nu posti ca îti pierzi sanatatea! Tu trebuie sa muncesti, sa aduni averi, ai de crescut copii!"

Sau vine îngerul si-i spune: "Mai omule, spovedeste-te si lasa pacatul, lasa desfrâul, lasa betia, lasa tutunul, lasa înjuraturile!" "Ei, dar de pe acum? Mai încolo, aproape de moarte, m-oi spovedi la un preot, ma va dezlega si gata. Doar cartea spune sa te apuce sfârsitul cel bun, dar pâna atunci poti petrece asa!"

Cu aceasta ma asculta toti, zice diavolul, si fapta buna tot o amâna de azi pe mâine.

Sfânta Scriptura spune altfel. Duhul Sfânt îi trezeste pe oameni, zicând: Astazi de veti auzi glasul Lui, sa nu va învârtosati inimile voastre (Evrei 37,8). Si cum am spus, glasul lui Dumnezeu în om este constiinta, care-l mustra pentru pacat si-i spune: "Omule, paraseste pacatul! Lasa-te de furat, lasa-te de curvit, lasa-te de înjurat, lasa-te de betie, lasa-te de fumat, lasa-te de lucruri rele, de zavistie, de pizma, de cearta". Dumnezeu îi porunceste azi, iar noi îi spunem lui: "Nu astazi, ci mâine, poimâine, la batrânete!"

Si-i zicem asa: "Da-mi mie ziua de azi si tu ia-o pe cea de mâine!" Si asa, zice, este pacatul la om cum, ai lua un cui mare si cu o barda începi a-l bate într-un lemn de stejar uscat. Daca-i dai un ciocan, dpua, trei, cuiul îl poti scoate usor. Daca-l bati pe jumatate, este mai greu, iar daca îl bati de tot, trebuie sa crapi lemnul!

Asa-i si pacatul! Se bate în fire prin obisnuinta. Si daca omul nu lasa azi pacatul, când este proaspat, cu cât se învecheste, cu atât mai greu se poate dezobisnui de dânsul.

Vazut-ai în arama rugina verde? Arama daca o curatai în fiecare zi, stralucea ca aurul! Însa, daca s-a lasat ani de zile, a prins rugina verde, n-o mai poti spala cu nimic în lume, numai daca o topesti. Asa-i sufletul când îmbatrâneste în pacat. Daca nu a lasat azi pacatul, sa nu creada ca mâine sau poimâine îl lasa mai usor. Ca, pe masura ce trece vremea, pacatul se învecheste, se bate în fire si obiceiul devine o a doua natura; obisnuinta se face a doua fire si omul face pacatul vrând-nevrând, si cu mare nevoie se mai dezbara omul de pacat, dupa ce s-a învechit în el!

Obisnuinta, dupa legile canonice ale Bisericii, este a zecea treapta a pacatului, ca de aici urmeaza deznadejdea, penultima treapta. Si când l-am vazut pe om ca s-a obisnuit cu pacatul, un an, doi, zece, nu stiu câti, este al meu pentru totdeauna! Si asa reusesc eu sa-i însel, ca mii si milioane de oameni amâna pocainta de azi pe mâine, si toti se robesc de pacat; caci pacatul care nu l-a lasat azi, mâine-poimâine tot prinde radacini si este tot mai greu. Iar când vrea omul sa lase pacatul, pacatul se ridica cu mare putere asupra lui: "Esti prost, mai? Cu mine ai trait! Cum sa te lasi de mine? Ce mai este? Sa traiesti cum te învat eu si cum te-ai obisnuit cu mine!"

Asa, cum ti-am spus mai înainte, am învatat si înselat atâtea suflete, încât acestea cad în iad cum cad fulgii când ninge, cu un singur sfat: "Oameni buni, pentru fapta buna mai este vreme; nu fiti prosti sa începeti chiar de azi sau chiar din ceasul acesta!"

Deci, va spun întunecimea ta, acesta-i sfatul si mestesugul meu si am o ceata în iad de mii si sute de mii de ucenici de-ai mei, pe care i-am învasat asa, si-i trimit în tot pamântul sa sopteasca omului la ureche: "Omule, pentru fapta buna mai este vreme. Mâine, poimâine, peste un an, peste doi, la batrânete". Si am reusit si reusesc. Du-te si vezi în iad câti am pogorât si pogor cu acest sfat!

Atunci satana a zis:

- Bravo! Cel mai bun sfat, sa-l înveti pe om sa amâne pocainta de azi pe mâine: "Chiar azi vrei sa te spovedesti? Chiar azi vrei sa te împartasesti? Chiar azi vrei sa faci milostenie? Nu vezi ca n-ai timp? Lasa pe mâine!"

Acum, pentru ca m-ai lovit în gândire, îti voi da coroana si toiagul meu, sa stapânesti trei minute iadul, si toti sa învatati de la el acest viclesug, ca sa aduceti cât mai multe suflete în împaratia mea, ca sa se chinuiasca cu noi în vecii vecilor.

Calugarul, dupa ce-a vazut si auzit toate acestea, a vazut pe satana ca a batut de trei ori din palme si ca o scânteie s-a stins în vazduh si n-a mai vazut nimic, nici nu s-a mai auzit nimic. Si el a ramas uimit de cele ce a auzit, cum instruieste satana pe ucenicii lui si pe cei fara numar draci în iad, ca sa-i învete pe oameni sa amâne pocainta.

Atunci a venit îngerul Domnului si i-a zis:

- Avva Ilarioane!

- Ce este, Doamne?

- De trei ani de zile te rogi lui Dumnezeu ca sa-ti arate cum înseala dracii pe oameni si cum îi duc în împaratia iadului! Iata ai vazut cu ochii tai si ai auzit cu urechile tale cum!

Du-te la chilia ta, ia un caiet, pune mâna pe condei si scrie tot ce-ai vazut, tot ce-ai auzit cu urechile tale, sa ramâna pentru neamurile ce vor veni, pentru cele din urma, acest mestesug al satanei. Caci trebuie sa stie toata lumea, ca cel mai bun sfat al dracilor de-a câstiga suflete pentru împaratia iadului, este de a-l învata pe om sa amâne fapta buna de azi pe mâine, de mâine pe poimâine, de la tinerete la batrânete, pe patul mortii, si asa sa-i duca pe toti în iad! Amin!

 

Povestită de Părintele Cleopa

Normal, purtatul chilotilor pe dos tine la distanta demonii si entitatile rele! Si vindeca si foarte multe boli, cum ar fi acneea crazy.gif

Nu iti doresc sa aflii efectul a orice altceva intors pe dos... chiloti, ciorapi, pantaloni , tricou... nu conteaza care din ele. Pentru astia ca tine singura dovada ca gresiti ar fi sa fiti in situatia unui care chiar are nevoie, anume o persoana posedata. Habar nu ai cate se pot intampla in cazuri de genu. Dar asa e omul, nu crede pana nu vede. :)

Daca ti se arde un bec in casa, chiar mai multe, inseamna ca esti hartuit de un demom? CE AVETI OAMENI BUNI? Se numesc fluctuatii de tensiune electrica sau pur si simplu instalatie electrica varza! Asta cred ca e motivu si pentru soneria care va enerveaza atat de mult. Si in legatura cu vocile care te striga... te-ai gandit ca poate face maica-ta misto de tine, nu? Si cand te mai striga cineva care nu e acolo, trimite-l pur si simplu in origini... la mine merge de fiecare data good.gif

 

 

Daca zic rugaciunea asta pot sa aflu si cine mi-a furat mp3-playeru?

Mp3-ul tau sau faptul ca l-ai pierdut crezi ca e cu adevarat important? Astea sunt lucruri lumesti cu care ne pierdem vremea.. cand terminam aici pe pamant, singurul lucru ce mai conteaza e cum am fost cand am trait, apoi ajungem dupa cum meritam. Alea cu becul cu fluctuatii de tensiune electrica..pot fi nu te contrazic, dar nu intotdeauna, obiectele se pot strica din senin. Ce spui tu daca a sarit painea de pe masa de doua ori intr-o seara? Ce explicatie imi dai de data asta? Cutremur? nu, eram acolo, Vant? Nu, erau toate geamurile si usile inchise. Nu am pus-o eu bine? A fost la 20 de cm de margine prima data, a doua oara am pus-o mai pe mijloc si tot a sarit jos. Cum imi explici? Paharul a cazut jos din vitrina. Odata becul a explodat cand fosta mea era posedata si matusa citea din carte rugaciuni, am vrut sa schimb becul dar din gura ei s-a auzit ''nu il schimba ca explodeaza si ala''. Habar nu ai cum e sa simti cum niste forte o trage pe prietena ta si te trage si pe tine cu tot cu ea, te muta din loc si mai putin nu mai ai putere sa o tii ca ti-o smulge din maini... nu vezi nimic,,,dar simti atata energie, faci cruce in aer in directia in care e trasa si vezi cum ii pica picioru jos, o trage de mana, faci din nou cruce si vezi cum ii pica mana jos, la care ea striga ''nu ii lasa sa ma ia'' plangand disperata. Apropo de tricou i l-am intors pe dos..si-a revenit, dar dupaia dupa vreo jumate de ora a fost la baie si cand a venit afara tricou era inapoi intors pe fata si ea era posedata din nou. Habar nu aveti daca nu treceti prin asa ceva. Uite citeste aici una dintre minunile lumii...

 

http://ortodoxvio1.blogspot.de/p/minunea-raului-iordan-care-isi-intoarce.html

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu ne-ai zis daca si-a revenit prietena ta si daca ati cautat ajutor de specialitate.

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu ne-ai zis daca si-a revenit prietena ta si daca ati cautat ajutor de specialitate.

Nu aveam cand sa va zic asta. Acum va zic asta. Da si-a revenit. Dupa 1 an de chinuri, acum e bine. Singurul ajutor de specialitate pe care l-am avut a fost si este din partea lui Dumnezeu. Am fost cu ea la medici de ''specialitate'' dar a zis ca are un rinichi rupt in ea si ca din cauza asta se simte rau. A mai zis si ca daca nu face operatie, va muri in cateva luni. Dupa 1 an, a fost la dansul de curiozitate sa vedem ce spune. A ramas mirat. A intrebat-o la care doctor a fost? Ca el e doctor de 30 de ani si asa ceva nu a mai vazut. El cauta cicatricea de la operatie. Operatia care nu a existat niciodata. El a avut film, a demonstrat cu filmul in mana ca are organul rupt si trebuie scos afara. Apropo, doctorul se afla aici in Germania, doctor German. Secretul? Era catolica, s-a botezat ca fiind ortodoxa si copilul l-a botezat care nu era botezat deloc apoi  spovedanie si Sf. Impartasanie . Dar vraja nu se rupea,  ii dadea timp in care era lasata impace plus ca nu gaseam un preot care sa ii faca Moliftele. Sunt niste rugaciuni de exorcizare. Moliftele Sf. Vasile Cel Mare. Cu greu am gasit un preot care sa le faca. Nu oricine are puterea sa le faca, oricat i-ai oferi tu, daca se stie ca nu e in stare, nu le face. Am cautat peste tot, am oferit sume, am intrebat chiar si cat ar trebui sa platesc pentru astfel de slujbe, dar am primit doar raspunsuri de genu. ''Eu nu pot...'' , ''Nu am mai facut..'' Dar rugaciunile nu au efect toata viata, au efect atata timp cat tu te caiesti. Cand incepi sa faci pacate, diavolul vine din nou. Am trezit-o intr-o seara pentru ca a visat ca e torturata, iar cand s-a trezit, a zis sa ridic tricoul sus sa vad ce are pe spate ca o doare rau spatele. Cand am ridicat tricoul, ea era biciuita toata pe spate si pe picioare, da linii de la bici, linii rosii prin care se vedea sangele la suprafata pielii, aproape ca sangera. Am tras de timp tot asa, pana cand am gasit mormintele pe care a legat-o mama ei. La ea nu era asa simplu, era legata de mama ei. Doar cand am gasit mormintele de la care a luat pamant si l-a aruncat in curtea lu mama ei. Atunci s-a rupt vraja instant. Pe urma a mai avut niste problemute din cauza ca ea o ura pe mama ei. Chiar si asa, daca vrei ca diavolul sa nu se mai atinga de tine, trebuie sa demonstrezi ca esti demn de a fi iertat si asta insemnand sa iti ierti mama din tot sufletul. Iar cu faptul ca a pus pomelnic pe numele lu mama ei cu dorinta din toata inima de a o ierta, asa s-a rupt absolut tot. Acum este bine. Nu mai este posedata, nu mai are manifestari. Doarme noaptea. Nu mai are cosmaruri. Ce a vrut mama ei de la ea? Va spun si asta. Mama ei a promis-o pe ea si pe copil la diavolul care o stapaneste. Mama ei are o camera fara geamuri, goala si tot timpul incuiata. Doar ea intra acolo singura. Ziua vorbeste ''singura''. Asa credea fata, dar ea vorbeste cu diavolul ei, nu e nebuna sau ceva. Inca ceva, de fiecare data cand i-a facut o vraja pe un obiect, noi ori i-am ascuns in casa obiectul ori l-am ingropat, dar de fiecare data, mama ei era luata de salvare. Operatie la inima, chestii de genul, doctorii nu mai stiu ce sa ii mai faca. Cate 2 saptamani statea in spital. Sau cand a luat pamant de la mormantu pe care a legat-o si l-a aruncat in curtea ei, in aceeasi noapte era mama ei luata de salvare ca era sa moara, dar ghici ce? Fata se simtea bine. Nu mai era posedata. Asa ca specialitatea in unele cazuri nu o gasiti la spitale. Eu nu zic ca un medic nu te poate ajuta, dar daca boala vine de la diavol, fara ajutorul lui Dumnezeu nu te vindeca nici 10.000 de doctori. Atata te taie pana nu mai au ce taia din tine si dupaia, asta e. Doctorul a incercat tot ce a putut. Important e sa stii de unde vine boala. Asa ca am inceput sa scriu o carte cu toata intamplarea si as vrea sa o public aici in Germania. Nu sunt scriitor. Vreau doar sa ajut lumea care va fi in situatia mea. Daca as fi avut cartea mea cand a inceput totul, nu ar mai fi fost asa greu.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dupa postarea asta, nu mai sunt atat de sigura ca prietena ta avea probleme... cred ca tu esti in mai mare pericol despre ea... sper sa iti revii. Iti doresc multa sanatate!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dupa postarea asta, nu mai sunt atat de sigura ca prietena ta avea probleme... cred ca tu esti in mai mare pericol despre ea... sper sa iti revii. Iti doresc multa sanatate!

Iti poate confirma chiar ea prin ce a trecut, iti poate spune toate simturile ei, iti poate spune chiar ea modalitatile in care a fost chinuita. Uite ce s-a intamplat in prima noapte.

 

Seara a fost in vizita la mama ei si cand am mers sa o iau de acolo ne-am certat atat de tare din diferite motive incat eram aproape sa ne despartim. Cand am ajuns acasa, mi-a spus ca nu se simte bine si ca simte o durere in piept cum o apasa, mi-a zis de cateva ori treaba asta si ca e obosita si vrea sa doarma. Am lasat-o sa doarma vreo 20 de minute, dupa care s-a trezit si m-a intrebat de ce am lasat-o sa doarma atat de mult, i-am raspuns ca nu a dormit atat de mult. M-a intrebat daca vreau sa am grija de Nicki si am zis ca am de lucru cu un GPS si ca poate dormi in continuare. Dupa cateva ore am stins becul si m-am pus sa dorm si eu si am stat vreo ora in pat fara sa adorm.

Dupa ora 00:00 a inceput sa viseze urat si sa tresara si sa se miste in pat tinand-u-se de stomac. Am intors-o pe spate si am incercat sa o trezesc dar nu reuseam. A inceput sa sara de mijloc in sus cu capul pe spate si cu ochii peste cap gemand cu forta.. parca ceva era in interior si vroia sa iasa afara dadea cu capul in stanga si in dreapta, era tot mai aproape de perete si incerca sa se loveasca de perete, am pus o perinuta intre ea si perete sa nu se loveasca. Toata scena a durat vreo 40 de minute in care nu stiam ce sa fac, sa sun iar la salvare sau sa astept sa isi revina, o intrebam ce se intampla? o rugam sa spuna ceva, incercam sa o trezesc. Dupa care si-a revenit..dar cum? Se uita speriata la mine si nu ma lasa sa o ating, vroia sa strige dupa ajutor, in limba germana. Am tot incercat sa o calmez sa ii spun ca nu ii fac nici un rau, degeaba..ea era tot speriata si striga dupa ajutor daca vroiam sa o ajut. Am incercat sa ii arat poze pe tableta cu mine cu ea cu Nicki, dupa care ea se uita mirata si spunea in germana, ce caut eu langa copilul ei? Eu tot incercam sa ii spun ca suntem impreuna si sa ii dovedesc cu pozele ca nu mint si ea imi spunea , tu cu mine? N-are cum..eu am barbat..si ma tot ruga sa vorbesc cu ea in germana ca ea nu stie engleza, dar noi tot engleza vorbeam de 8 luni de cand eram impreuna iar acum a uitat complet, nu stiam ce e cu ea, nu intelegeam de ce se comporta asa.

          Am incercat din nou sa o ating  sa vad cum reactioneaza si se tot ferea de mine si se tragea la perete si incerca sa strice dupa ajutor, i-am pus mana la gura si i-am zis sa se calmeze ca nu ii fac nici un rau. S-a linistit dupa o vreme si a intrebat unde ii sunt tigarile? ce cauta ea aici? unde e?  i-am aratat geanta ei si ca acolo trebuie sa fie si tigarile. A zis ca trebuie sa plece la mama ei. I-am aratat copilul in patut, i-am zis ca noi stam impreuna si ca copilul doarme si totul e ok, incercam sa o calmez dar ea se agita mai tare si striga tare 'Nicki...Nicki..copilul meu' in limba germana. Am lasat-o sa ia copilul in brate si i-am zis ca totul e ok sa se calmeze si sa lase copilul sa doarma ca e tarziu si sa nu streseze copilul degeaba ca noi stam impreuna si i-am aratat ca in patul asta dormim impreuna si ea s-a uitat la pat timida si a zis ca sa nu fac glume deastea.. ca nu e frumos. Dupa cateva ore a inceput sa zica, unde suntem? i-am zis orasul..ea ma intreaba ' ce facem aici?' eu ii raspund pai aici stam de vreo 2 luni, ea zice ca nu are cum si mi-a zis ca sta unde a stat cu fostul..acum 8 luni adica in Kissing. Deci de aici am inteles ca ea traieste in trecut.. A inceput sa se agite si sa vrea sa plece acasa la mama ei cu copilul, i-am zis ca ea nu si-a dorit niciodata sa stea cu mama ei si ca s-a certat cu mama ei si ca nu a avut niciodata dorinta asta. Ea nu vroia nicicum sa accepte idea si avea o forfecuta mica in mana cu care ii taia unghiile la Nicki, la un momentdat a vrut sa o bage in mine, era la vreo 5 cm de stomacul meu cand i-am prins mana si nu mi-a venit sac red ce vad, i-am luat-o din mana si i-am dat drumul sa vad ce face si a fugit repede la usa si a inceput sa traga de clanta de la usa, eu deja luase-m cheia pentru orice eventualitate, am incercat sa o opresc si sa o pun in pat pentru ca facea si galagie si nu aveam nevoie sa intervina altcineva. Deja era dimineata se ridicase soarele putin iar cum ea era in bataia luminii cand s-a uitat pe geam..a devenit nervoasa avea o privire plina de ura si era sa cada jos, am prins-o in aer, am pus-o in pat si in cateva minute s-a trezit ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Am intrebat-o daca face glume cu mine. A zis ca nu si m-a intrebat, de ce? Ce s-a intamplat? Abia atunci mi-am dat seama ce se intampla defapt si i-am zis direct:

 -Stii ceva? Mama ta e o curva..

ea s-a enervat si mi-a raspuns:

-Doar pentru ca mama mea e impotriva ta nu inseamna ca e curva!

 eu am zambit si am intrebat-o:

-Ieri cand ai fost la ea, ti-a dat ceva?

-Da

-Ce?

-Lantisorul asta, e al meu ,de la bunica mea, mama mi l-a dat si a zis ca l-am uitat acolo.

-Deci nu-mi vine sa cred! Ti-a dat sa mananci ceva?

-Da, a facut prima ei prajitura si mi-a zis sa gust sa ii spun ce parere am, ca stii ca ea nu gateste, de obicei doar  tata e in bucatarie, a zis sa nu ii dau la Nicki ca poate nu se simte bine, e prima oara cand a incercat sa faca ceva, eu nu am luat-o in serios, am incercat sa ii dau si la Nicki dar nu a vrut sa guste, nu stiu de ce.

-Deci nu imi vine sa cred ce ti-a facut curva, acum intelegi de ce am zis ca e curva? Am eu ceva cu ea? Uite ca ea are ceva cu tine. Cum poate o mama sa faca asa ceva? Ce fel de mama e aia? Vezi ca o sa te sune sa te intrebe cum te simti!

-Si ce sa ii spun?

-Spune-i ca te simti bine, sa nu spui  “Perfect“, doar ca esti bine si fi indiferenta nu vorbi urat si nici prea frumos, fii atenta la reactia ei in asa fel incat sa nu ii dai de banuit nimic.

-Ok, ma duc in bucatarie sa fac ceva de mancare.

Dupa vreo 20 de minute vine in camera:

 -Ghici cine m-a sunat?

Parca deja stiam raspunsul dar asteptam…

-M-a sunat mama sa ma intrebe cand merg la ea si printre altele asa discret m-a intrebat daca sunt bine si tu daca esti bine, apoi a intrebat cum ma simt, iar eu i-am spus ca sunt ok dar de ce ma intreaba? si zice:

-Pai stii cum e vremea asta, nici eu nu ma simt prea bine, cand vi iar e la mine? sa imi aduci aminte sa iti dau o cutie de vitamine ca a fost tatal tau la magazin si a luat o cutie de vitamine cu 100 euro si sa ii dai si la Costi ca poate nici el nu se simte bine.

Deci razand am zis:

-Da, sa mergi sa imi dai vitamine de la ea, de cand isi face ea griji pentru mine asa tare? vezi? chiar e o curva dupa cum ti-am zis. Asteptam sa ii vad reactia, dar se vedea pe fata ei ca imi da dreptate. Cum ma gandeam ce e de facut, am mai fost in situatia asta acum vreo 7 ani si stiu ca nu e de joaca. Dar de data asta era diferit, pentru ca era vorba de cruciulita cu lant de argint. Adica crucea arma impotriva diavolului de la Dumnezeu… L-am sunat pe Cristi, un prieten care stiam ca s-a luptat si el cu cazuri de genu, i-am spus ce s-a intamplat si asteptam sa imi dea un raspuns:

-Da, i-a dat sa manance argint viu (adica MERCUR pentru cei care nu stiu) cel mai probabil, iar pe cruciulitaa turnat apa de la mort.

-Pai e posibil pe cruciulita?

-Da, a spurcat-o cu apa de la mort, spune-I sa o ascunda in casa inapoi dar fara sa stie mama ei si sa nu o gaseasca, sa o arunce undeva de unde nu o mai scoate nimeni.

Intre timp a venit Tina, i-am zis ce avem de facut si a zis:

-Da, maine mergem la ea acasa dar trebuie sa il iau si pe Nicki si in timp ce se joaca ea cu Nicki am timp sa il ascund.

M-am pus sa mananc si ma gandeam la situatie si la ce as mai putea face. Vine seara, ne punem in pat, ea nu se simtea bine deloc, era lipsita de energie, nu avea nici un chef de nimic. S-a pus sa doarma, eu stateam pe net si dupa o vreme a inceput sa se simta rau sa sara in pat incercam sa o calmez, nu stiam ce sa-I fac, se incorda tare pe spate avea convulsii, am inceput sa ii fac cruce pe ea si sa spun Tatal Nostru, vedeam ca reactioneaza la cruce, tresarea si gemea, pentru mine era o dovada ca avea efect ceea ce facea ,am reusit cu greu sa o trezesc, era speriata, am calmat-o si i-am zis:

-Hai imbraca-te ca mergem undeva.

-Unde?

-Undeva, haide mai repede.

-Pai unde mergem?

-Mergem la biserica.

-Acuma?

-Pai acuma, haide odata pregateste-te.

A mers pana la baie sa se pregateasca, a venit in camera, m-am uitat putin la ea si nu mai era ea, era plina de energie si a aprins o tigara. M-am uitat la ea ca nu intelegeam ce face, doar am vorbit ca mergem acum la biserica si intreb:

-Ce faci? Esti gata?

-De ce?

-Pai cum “de ce”? Era vorba ca mergem acuma la biserica si tu ce faci, ai timp de fumat?

-Nu merg niciunde.

Atunci mi-am dat seama ca nu e ea. Am prins-o de mana am trantit-o in pat si m-am uitat in ochii ei. Ce altceva sa vad decat ura, atata ura am vazut in ochii ei de zici ca cine stie ce i-am facut, a inceput sa se lupte cu mine si sa-mi spuna:

-La biserica vrei sa o duci? Acolo vrei sa o duci?

-Da, acolo am sa o duc!

-Nu ai sa o duci niciunde, e a mea acuma!

Nu m-am speriat deloc, am zambit si i-am facut cruci mari si am spus Tatal Nostru. A inceput sa isi piarda din puteri sa tresara si s-a trezit iar, speriata, nu stia ce se intampla-se, am intrebat:

-Ce iti aduce aminte ultima data? (Ca sa imi dau seama de cand a intrat diavolul in ea si cum, in ce conditii, sa stiu la ce sa ma astept pe viitor)

- M-am uitat in oglinda si am ametit, parca m-a luat somnu dintr-o data.

-Ok, haide repede incalta-te si haide, l-am luat pe Nicki si am plecat la masina, pe drum a zis:

-Nu ma simt bine, sunt ametita, ma doar capu, mi-e somn.

-Orice ai face nu dormi, in somn esti vulnerabila, spune rugaciunea Tatal Nostru.

Am pornit masina si am plecat spre biserica, pe drum si-a pierdut cunostiinta si a intrat iar diavolul in ea, s-a uitat la mine usor cu o privire patrunzatoare zicand:

-Unde mergi?

-La biserica mergem, o sa ai parte de distractie acuma.

-Hmm! Ar trebui sa o lasi impace.

-Ca daca nu o las?

-O sa vezi.. (Mi-a spus zambind)

Eu calm conduceam, am ajuns pana la urma in Mindelheim si nu mai stiam exact cum gasesc biserica, in timp ce eram concentrat la strazi zice:

-Probleme? Nu gasesti biserica?

-Crezi ca nu o gasesc? Nu-ti fa probleme ca ajungem imediat, mai devreme sau mai tarziu tot acolo ajungem, e doar o chestiune de timp.

-HA HA HA! Hai sa ne jucam de-a RECE si CALD.

Eu am zambit, iar cum m-am indepartat putin de biserica zice:

-Rece, mai rece! Ooo saracutul, nu gasesti biserica si te prinde dimineata. HA HA HA !!!

-Oooops, se pare ca nu ma prinde dimineata, incepe sa fie cald, haide zi acuma Cald…cald..mai cald, haide ce faci? Nu iti mai place jocul?

Se uita la mine urat, i-a disparut simtul umorului si a inceput sa traga aer in piept cu greu si sa se aseze mai bine pe scaun, nu isi mai gasea locul pe scaun, eu tot zambind, am inceput sa-l sfidez pe diavol. Haide acuma ca imediat ajungem sis a vezi ce ne mai distram. Avea o privire plina de ura si frica in acelasi timp si zice:

-Hmm..intoarce inapoi !!!

-De ce? Hai ca mergem sa ne distram acuma daca tot ai venit, nu ai putut sa stai tu acolo la tine, ti-a trebuit sa vi aici? Cine te-a trimis? Vezi daca nu ai de lucru? Ti-a trebuit tie sa vi acuma sa ma deranjezi la ore dinastea, acuma o sa ma distrez si eu cu tine.

-Intoarce inapoi !!!

Eu tot conduceam incet, imi placea sa ii bag frica in piele sa il torturez cate un pic. Am ajuns in curtea bisericii si acolo era un gang si chiar in dreapta era in perete gravat un scris si era lumina acolo sa se vada bine si in perete era un fel de mormant al unui sfant, am parcat masina exact in drept cu mormantul. S-a uitat cu frica in jos apoi s-a intors cu spatele la mormant eu am prins-o de cap si cu greu am intors-o cu fata la geam. Se uita si inchidea ochii si facea ca pisica si vroia sa ma zgarie, am lasat-o sa ma zgarie pe maini nu am bagat in seama niste zgarieturi si am zis:

-Hai citeste-mi si mie ce scrie pe perete.

A inchis ochii, iar eu i-am deschis ochii cu forta sa se uite, cand s-a uitat in cateva secunde a lesinat, s-a trezit, nu stia cum am ajuns aici, din nou am intrebat-o ce isi aduce aminte ultima data ca sa stiu de cand a luat-o diavolul.

-Eram pe drum si parca m-a luat somnul.

-Ok, acum cum te simti?

-Obosita, mi-e somn, ma doare capu.

-Orice ai face nu dormii, incearca sa intelegi ca daca adormi iar te ia, nici nu stii ce s-a intamplat pana acuma.

A stat putin s-a relaxat, a aprins o tigara, dupa ce a fumat, stand de vorba cu mine a inceput sa o ia somnu instant, am prins-o de fata am scuturat-o putin i-am dat usor niste palme peste fata si am inceput sa o strig sa nu adoarma, dar degeaba! A intrat iar diavolul in ea si a inceput sa rada si sa zica:

-E a mea acum! E prea slaba, ce crezi ca am facut de cand e mica? Am slabit-o de mica fiind. Nu mai ai ce sa-i faci, ha ha ha…

-Da? Ok!

Am intors-o cu fata la geam i-am deschis ochii cu forta si a inceput sa scoata sunete de pisica, exact cum face pisica atunci cand te scuipa si i-am zis:

-Haide uita-te, ca tie iti plac crucile…

-Ei ii plac crucile, acuma i-am dat sa aiba cruce !!! Asta a vazut ea la tine? De asta nu renunta ea la tine? I-am zis sa se desparta de tine si nu m-a ascultat acum o sa vada ea ce pateste.

Am sa o omor si toata vina o sa pice pe tine si o sa ajungi in puscarie !!!

In momentul ala s-a prins de gat si s-a strans de gat cu atata forta incat abia am reusit sa-i desprind mainile si am inceput sa spun Tatal Nostru, in timp ce o tineam cu forta si am avut un talisman micut pe care l-am pus pe cap in timp ce spuneam rugaciunea, a inceput sa urle, iar eu la final am zis:

-Pleaca satana de unde ai venit, du-te inapoi ca nu e locul tau aici! (nu ii placea si ca sa ma intrerupa a zis zambind cu ura):

-Ce stii tu de satana baiete? Habar n-ai ce putere are satana.

Unde e Dumnezeul tau acuma? Ha ha ha !!!

Din nou am inceput sa spun Tatal Nostru si ca sa ma intrerupa a incercat sa se dezbrace si sa zica:

-Haiiii sa ne futem !!!! Vrei sa ne futem? Hai ca stiu cum se f*te ea poate iti place si cu mine, haide.. nu vrei? Ahh sunt atat de excitata..hmmm..

-I-am dat o palma, i-am facut cruci si am fortat-o iar sa se uite pe perete, dupa cateva minute s-a trezit iar speriata, nu stia ce e cu ea, o durea fata, i-am zis ca am lovit-o putin dar trebuia sa o trezesc, diavolul se hraneste cu frica, daca te enerveaza se bucura, dar daca il enerezi tu, il sfidezi si vede ca tu il domini pe el isi pierde din putere, oricum pentru o posedare si el consuma energie si persoana in cauza e lipsita de puteri.

Dupa ce si-a revenit, s-a uitat afara in fata masinii si l-a vazut pe diavol , a inceput sa se agite, am prins-o de fata si i-am zis:

 -Uita-te doar la mine si spun Tatal Nostru !!!

-Ok. Ok. Era foarte speriata.

In timp ce spunea rugaciunea incerca sa se uite pe langa mainile mele si sa strige cu frica:

-E aici!!!  e chiar in fata masinii !!!

-Nu conteaza, nu te opri din rugaciune, el exact asta vrea sa te intrerupa, nu te opri, nu ii da importanta, eu sunt cu tine nu ai sa patesti nimic, mie nu mi-e frica, tu doar continua rugaciunea, ai incredere in mine?

-DA!

-Ok, spune Tatal Nostru si sa nu iti mai fie teama ca sunt cu tine, nu te las, sunt aici, haide.

-Ok!

Si a inceput sa spuna iar rugaciunea. Toata noaptea nu am inchis nici un ochi, am stat acolo pana dimineata cand a iesit soarele.

 

dimineata, am mers acasa, eram obositi. Ne gandeam ca trebuie sa mearga la mama ei dupa cum am vorbit si sa faca ce trebuia facut, adica sa ascunda lantisorul cu cruciulita in casa fara ca ea sa stie. Ea era rosie la fata avea semne cum am lovit-o si de la oboseala si normal persoanele in cauza incep sa nu mai arate cum arata de obicei plina de viata, diavolul te oboseste iti ia toata energia te tortureaza cum poate el mai bine pentru ca el uraste toata omenirea. Vine si vremea sa mergem la mama ei. Se duce in baie sa se spele pe dinti, vine in camera cu periuta de dinti in gura si zice:

-Stii ceva? Am stat mai bine si m-am gandit. Daca nu erai tu nimic din toate astea nu se intampla, poate ca ar fi mai bine sa ne despartim.

-Hei, problema e ca mama ta e diabolica, ea vrea sa ne desparta, nu ii da satisfactie, nu ii fa jocul.

-Poate, dar mie nu mi s-au intamplat toate astea pana sa apari tu! (pe un ton ridicat) A inceput sa se certe cu mine, recunosc ca m-am enervat si pe buna dreptate doar nu era vina mea. Dar diavolul cand isi baga coada trebuie sa fi atent.  Incercam sa imi pastrez calmul si sa ma tin de plan. Ea a mers in baie sa se pregateasca, eu am intrebat-o daca mai stie unde e cruciulita. Pentru ca banuiam ca iar nu e Tina. Aveam o presimtire, eu stiam unde e cruciulita cu lantisorul ca mi-a aratat ieri, dar vroiam sa o testez sa nu incep iar aceeasi scena degeaba, imi raspunde cu indiferenta:

-Nu stiu..

-Cum nu stii?

-Pai nu mai stiu! De ce?

-Trebuie sa stii, ai uitat ce trebuie sa facem?

Si ma duc sa iau o pungulita si o scobitoare ca sa nu il ating, (Atentie niciodata nu puneti mana pe chestii de genu, aveti mare grija ca intra diavolul in voi, acela e un semn dupa care vine diavolul pentru ca e legat de acel lucru). Deschid pungulita, iau lantisorul cu o scobitoare usurel sa nu il scap, nici sa il ating cumva din greseala si in timp ce eram concentrat vine langa mine si ma intreaba:

-Ce faci? (dar ea atinge lantisorul cu degetul, dupa care m-am enervat)

-Ce faci mai? De ce l-ai atins? Nu ti-a ajuns prin cate ai trecut?

 A facut o fata de nevinovat ca si cum nu stia ce se intampla. S-a dus in camera eu am mers pana la baie, ea a ramas in camera sa isi termine cafeaua, cand vin de la baie o gasesc lesinata pe jos. O trezesc, primul lucru ca de obicei o intreb:

-Ce iti aduci aminte ultima data?

-Eram la baie.

-Altceva?

-Altceva nu mai stiu nimic!

Deci e clar, ce am invatat de aici? Ca de cand a iesit de la baie cu idea ca daca nu eram eu nimic din toate astea nu se intampla, defapt nu era Tina ci era diavolul cu o alta tactica de a ma enerva, iar eu i-am facut jocul. Grija mare, diavolul e un bun psiholog, daca a gresit cu ceva data trecuta el isi schimba tactica, te ataca pe alta parte. Dar eu ma foloseam de orice detaliu cat de mic putea fi, pentru mine conta. Nu-i nimic, acum in sfarsit pornim catre scumpa mama, pe drum o sfatuiesc sa nu ia nimic de la mama ei sa aiba grija sa nu o atinga, pe cat posibil sa nu se apropie de ea, sa nu bea sa nu mai manance nimic de data asta sis a aiba grija sa nu ii ascunda ceva la copil prin buzunare, idea ei preventiv a fost sa ii dea din haine jos de pe Nicki sa fie cat mai liber, parchez ca de obicei pe partea cealalta de strada in drept cu casa,ea merge inauntru cu Nicki eu astept in masina. Stau 10, 20, 25 de minute, ma gandeam oare ce s-a intamplat, era riscant sa nu o prinda, intr-un final iese afara cu copilu vine la masina repede si imi spune:

-Fi atent aici, i-a dat la Nicki o caserola de plastic si el nu vrea sa renunte nicicum la ea!!!

-Nu-I nimic ca nu e dupa el, ia caserola si du-te si arunc-o inapoi in curtea ei.

S-a dus si a ascuns-o in curte prin spate, la iesire a strigat-o mama ei dar ea s-a prefacut ca nu a auzit si a venit direct la masina. Bucuros ca s-a terminat intalnirea si curios in acelasi timp, am intrebat:

-Si? Cum a fost?

-A umblat numa dupa mine, 1 minut nu m-a scapat din ochi.

-Dar ai reusit ?

-DA ! Cand s-a apucat sa se joace cu Nicki am profitat de ocazie ca Nicki facea galagie si ea vorbea cu el, deci eram sigura ca e acolo cu el. M-a intrebat cu ma simt, ca daca s-a intamplat ceva, mi-a pus vitaminele  in poseta iar mie pe moment mi-a venit o idee si am zis ca exact aceleasi vitamine le-am cumparat si eu, deci nu are rost sa le mai iau si pe ale ei.

Am ras amandoi, dar in cateva momente am realizat cu groaza ca nu mai e mult si vine seara. Mi-a venit ideea sa cautam tamaie. Ea a zis ca stie o manastire in Augsburg si calugaritele de acolo ne pot ajuta. Pe drum la inceput se simtea bine, dar pe la jumatea drumului deja se insera, era vreo 18:30, am zis catre ea:

-Hai sa spunem Tatal nostru de 9 ori orice ai face, nu adormi, nu te intrerupe, concentreaza-te doar acolo la rugaciune.

-Ok.

Zis si facut, totul a fost ok, era de cateva ori sa se opreasca dar pana la urma a reusit.

Am ajuns la destinatie, a mers doar ea inauntru pentru ca barbatii nu au voie acolo. Am asteptat vreo 25 de minute, a venit la masina era putin cam racoare si am intrebat:

-Ce ai rezolvat? Cum te simti?

-Sunt bine, am fost inauntru, am vorbit cu stareta, i-am spus ce se intampla si mi-a zis ca se vor ruga pentru mine in seara asta si ca sa vin maine la 12:00 ca vor sa faca niste rugaciuni prima data pe tamaie. Mi-a zis sa stau departe de familia mea si sa am incredere in cine e mai aproape de mine si sa plec din casa aia unde stau acuma cat de departe pot si cat de repede. Am plecat prin oras sa cautam o biblie, pentru ca nu aveam nimic la indemana. Toate magazinele erau deja inchise. Am stat vreo jumate de ora intr-o parcare, ea din nou fuma o tigara ca de obicei, si vorbea cu mine cat se putea de normal, dar aveam o presimtire, am intrebat-o:

-Ma iubesti? Ai incredere in mine? (nu a raspuns nimic si se uita pe geam). Am intrebat din nou:

-Hei, ma iubesti? (atunci am vazut ca se uita pe tavanul masinii cu o expresie ironica pe fata)

-Ma lasi?

Abia atunci mi-am dat seama ca nu e Tina. Am prins-o de maini i-am pus talismanu pe cap si am spus Tatal Nostru, iar a inceput sa scoata sunete de pisica sis a ma zgarie pe maini cu agresivitate maxima.

Nu imi era teama deloc dar ma deranja ca din ce in ce e mai greu sa imi dau seama cand e posedata si cand nu pentru ca diavolul progreseaza tot timpul. Dupa ce si-a revenit, am plecat spre casa, dar cand am ajuns aproape de casa, ne-am gandit, cum sa mergem acasa? Vine iar noaptea, diavolu are program iar.

 Preventiv, nu mai asteptam ca si aseara, mergem mai devreme si am parcat masina chiar in fata bisericii la 1.5m de usa, cu riscu de a veni careva sa ma intrebe ce fac acolo, ca asa e in Germania, toata lumea isi baga nasu unde nu le fierbe oala si mai ales diavolul cand isi baga coada te astepti la orice. Dar nu s-a intamplat asta. Am stat o vreme acolo in masina, am zis ca dormim acolo in noaptea asta nu mai mergem acasa, caldura aveam in masina, nu conta altceva decat sa fie ea in siguranta. Dupa o vreme, a zis ca vrea sa mergem in Turkheim la Aral pentru ca avea nevoie la baie si Burger King era exact langa sa luam si ceva de mancare, nu prea imi surada mie idea de a pleca din fata bisericii dar a insistat si am plecat, e greu sa te imparti si sa ma lupt cu diavolul si sa o impac pe ea. Am mers pana la urma, am intrebat-o cum se simte, a fost ok o vreme, pe drum inapoi a inceput sa se simta rau, am calcat pedala putin mai tare cu riscu de a ma opri politia, am ajuns la biserica am parcat exact ca si inainte chiar langa usa bisericii. Am stat putin si dupa o vreme a zis ca ii e rau si ca nu mai rezista, nu am lasat-o sa adoarma, i-am zis ca mai putin si in cateva ore iese soarele si gata, dar degeaba ca nu mai rezista si ochii ei incepeau sa se inchida si sa ii dea peste cap, am iesit afara repede am deschis usa de pe partea ei sa simta putin aeru de afara rece ca sa se trezeasca si o tot strigam, am scos-o afara din masina ea era intre adormita si treaza, dar cand am scos-o afara am dus-o sa se tina de manerul metalic de la usa bisericii care era si in forma de cruce, abia se tinea pe picioare, era mai gata sa cada pana la usa, dar odata ce a prins crucea de pe usa cu mainile eu am pus mainile mele peste ale ei si i-am strans mainile mai tare pe cruce si i-am zis:

-Hai sa spunem amandoi Tatal Nostru!

-Ok. Zise ea si speriata si lipsita de energie afara era un frig de au intepenit mainile pe cruce, tremuram amandoi la usa bisericii, dar in timpul rugaciunii nimic nu mai conta, eram bucuros ca ea poate continua rugaciunea si ca diavolul nu poate intra in ea, dar in acelasi timp a inceput sa se simta mult mai bine, nu mai vroiam sa plec de acolo, se apropia dimineata si iesea lumea pe strada, atunci am plecat inapoi in Turkheim la Aral ca sa fim in raza soarelui cand se ridica. Era ora 06:00, in parcare, parea ok, am luat talismanul ce il aveam la mine si pe spate era scris in italiana o rugaciune, am inceput sa citesc cu voce tare chiar daca nu intelegeam tot la un moment dat am vazut ca se scutura si a zis:

-N-ar trebui sa citesti aia.

-De ce?

-E doar o rugaciune..

-Nu conteaza, n-ar trebui sa citesti.

In momentul ala m-am uitat la ea si mi-am dat seama ca nu e Tina, cand a vazut ca mi-am dat seama a incercat sa urle sa atraga atentia cuiva din parcare, era lume pe acolo si a vrut sa scape din masina, eu i-am pus mana la gura am pornit masina si am parcat intr-un loc retras unde putea sa urle ca nu auzea nimeni . 

 

 

 

 

Se pune si bea o cafea, eu intre timp am mers pana jos in bucatarie. Ea fiind singura a auzit cum un barbat ii soptea:

-Fugi de aici...

Prima data a crezut ca sunt eu, dar cand a realizat ca e singura in camera si aude voce de barbat a scapat cafeaua pe jos si a lesinat.

 Dupa cateva minute a venit Ado, un prieten de al Tinei, eu nu ma intelegeam cu el nicicum, el Bosniac eu Roman, el nu stia engleza eu nu stiam germana, dar pe semne cumva i-am zis ca Tina nu e bine si a venit cu mine sus. Cand am intrat in camera ea era indiferenta nici nu l-a salutat cafeaua era rasturnata pe covor, am intrebat-o ce se intampla, a zis ca nimic, i-am facut lui semne ca nu e Tina, a dat din cap ca a inteles. S-a pus sa stearga cafeaua de pe covor cu o carpa uda, si freca, freca, dar nu se mai opera, cafeaua a iesit complet dar ea nu se opera, ii fac si lui semn sa vada si s-a uitat si el mirat. A intrebat-o:

-Te simti bine?

Ea nimic, el a pus mana pe ea incet si din nou:

-Tina, te simti bine?

-Da…

Dar ea era pierduta in spatiu.

-Haide sus ca e curat covorul, a iesit cafeaua e ca nou.

-Ok..

-Haide.. (a ajutat-o sa se ridice, se misca foarte lent si era total dezorientata) mai trec vreo 3 minute dupa care aprinde o tigara si incepe sa cante dintr-o data si sa danseze, el se uita asa la ea, la mine, eu la el. Si o intreb:

-Te simti bine?

(Ea blocata cu o privire nervoasa la mine si rosie la fata)

-Da, de ce? Nu am voie sa ma simt bine?

-Auzi? Ce ar fi sa te duci tu in romania?

-Da? Mai sti ce am facut azi? ce am facut azi sau azinoapte?

-Lasa-ma in pace.

Si vrea sa iese afara, iar eu o opresc:

-Nu mergi niciunde !!!

-Ma duc in bucatarie sa iti fac de mancare (zambind). Nu asa ai zis sa iti fac de mancare?

-Merg eu sa fac, tu stai aici.

-Hmm! (din nou, zambind)

Am luat laptopul si am intrat pe google translate, sa ii traduc in bosniaca la Ado ce se intampla. I-am aratat el se uita relaxat si ea incerca sa vina in spatele meu  sa vada ce ii arat, la care eu inchid laptop-ul. Nervoasa il intreaba pe Ado, ce a vazut? Ado zice ca i-am aratat ceva masini ce altceva sa vada. Eu din nou deschid laptopul sa scriu ceva si ea se uita la mine zambind si zicand:

-Stiu ce vrei sa faci. (ca si cum i-ai spune la un copil in joaca pe un ton dragalas)

-Ce vreau sa fac? (zambeam dar am simtit niste fiori in mine)

-Crezi ca esti desteapta? Spune-mi tu ce vreau sa fac.

Nu a zis nimic dar a venit langa mine sa vada ce fac si am inchis laptopul. M-am enervat desi nu trebuia si i-am zis:

-Incalta-te ca facem o plimbare!!!

-Nu merg nici unde!!!

-Ba mergi, ai sa vezi!

A inceput sa faca galagie, Ado a calmat-o si a zis ca sa mergem doar sa mancam in bucatarie. Am luat copilul in brate si ea mi-a zis:

-Ai grija de copil sa nu pateasca ceva!!!

-Serios? Tu vorbesti?

Am plecat pana la urma toti in bucatarie sa mancam, ea a venit desculta, si fara geaca, asta ca sa fie sigura ca nu plecam niciunde. Ne punem la masa, ea se pune sa ne puna mancare in farfurii la toti. Eu ii studiam fiecare miscare, fiecare gest, a pus mana pe cutit si se uita ca si cum il studia, apoi la mine zambind. Stiam ca nu e Tina dar i-am facut jocul, pentru ca trebuia sa mancam inainte sa plecam, stiam ca ma asteapta o noapte alba din nou. In timp ce mancam a inceput sa ma provoace la cearta si i-am zis ca nu are rost sa incerce ca stiu cine e. Si a zis pe un ton dragut stiind ca Ado nu intelege engleza:

-Crezi ca esti destept, dar nu o sa o poti duce niciunde.

-Daca tu zici, n-ai decat sa crezi, dar o sa vedem.

-Nu ai sa o duci ca nu o sa te lase Ado.

-Da? Bine.

-O sa vezi ca Ado ma asculta pe mine.

Dupa vreo 2 minute Nicki a inceput sa zica

-OMA !!! OMA!!!

Ea s-a uitat fix la copil ca si cum a vrut sa vada, ce mai zice rau copilul de ea?

Si am zis:

-Hoppa, OMA? (ea zambea)

-Copilul ma place.

-Nu te place nimeni, esti urata. (chiar daca stiam ca defapt vorbesc cu diavolul era mai usor sa vorbesc asa pentru ca oricum ea primeste mesajele pana la cele mai mici detalii de la diavolul respectiv)

-Daca o place pe Tina nu inseamna ca te place pe tine, tu nu esti Tina. (zambind mi-a zis):

-Esti inteligent. Dar degeaba.

-Ok. Daca tu spui…

Apoi l-a intrebat pe Ado:

-Ado! Sunt urata?

-Nu esti urata!

-Costi zice ca sunt urata.

-Nu esti urata!

Am terminat de mancat si am mers pana sus fuga sa ii iau pantofii sa se incalte sa plecam, cum am intrat in camera, ea deja era in spatele meu, nu pot sa imi dau seama cand a venit asa de repede ca num ace deschisesem usa sa intru si deja era in spatele meu si nici nu am apucat sa aprind becul ca a intrat a inchis usa si s-a pus cu spatele pe intrerupatorul de langa usa zicand:

-Lasa asa ca e mai bine pe intuneric!!!

Eu am tras-o de acolo am aprins becu i-am dat pantofii in mana s-a incaltat,am mers amandoi jos in bucatarie si a inceput sa se certe cu mine nu am mai putut-o controla, a incput sa strige la Ado:

-Ado pleaca de aici, uite ca din cauza ta ne certam.

Eu ii faceam semn sa nu plece ca minte, sa nu o creada orice ar spune. Ea a pus mana pe un fund de lemn a incercat sa ma loveasca s-a rupt fundu de lemn, a urlat la el sa plece de mai multe ori, el a cedat si a plecat desi eu strigam sa nu plece sa ma ajute sa tina copilu ca nu ma descurc singur, dar degeaba, a plecat. Am mers sus m-am luptat cu ea prin camera, am reusit de am trezit-o dupa ce i-am facut cruci si am spus Tatal Nostru.

I-am zis sa il sune repede pe Ado, numai ce plecase si nu vroiam sa se supere pe ea pentru ca nu era vina ei, ea nu stia ce se intamplase in bucatarie. Il suna si ii spune ce s-a intamplat defapt si ca isi cere scuze dar nu stia ce face si l-a chemat inapoi dupa care dandu-i detalii despre situatie, aveam nevoie ca el sa stie ce se intampla in caz de ceva. Pe la ora 00:00 el please acasa, noi ne-am pus in pat cu lumina aprinsa, eu nu puteam dormi imi faceam de lucru pe laptop.

S-a pus sa doarma ca era obosita,  dar eu nu dormeam stateam sa o supraveghez. Nu puteam sa dorm stiind ce se intampla.

Pe la vreo 2 noaptea, a inceput sa sara in pat, sa geama, sa i se suceasca mainile si picioarele, ochii i s-au dat peste cap, in general nu imi este frica, nu ma tem de nimic, dar scena aia mi-a dat fiori, imi era teama ca nu pot sa fac nimic, incercam sa o trezesc, cu palme, strigam la ea, o scuturam, am sarutat-o, am luat-o in brate, am inceput sa fac cruci pe ea si sa spun Tatal Nostru, la cruci tresarea, dar tot nu era destul, pana la urma s-a trezit pentru cateva secunde si se uita la mine, m-a vazut trist, a zis:

-Hei, de ce ai ochii asa de tristi? Ce s-a intamplat? M-a luat in brate, m-a sarutat si mi-a zis ca sa nu mai fiu suparat, dar nu am apucat sa ii spun ce se intampla ca s-a uitat in jurul ei si a strigat in gura mare ferindu-se de diavoli, ea ii vedea eu nu ii vedeam si striga:

-Costi nu ii lasa ca ma ia !!!!!! nu ii lasa!!! Vezi ca vine!!! Nu!!!

Eu am inceput sa ma rog sa ii fac cruci, ea a lesinat iar, au inceput sa i se suceasca mainile, lent dar cu forta mare si sa isi dea ochii peste cap si sa geama, au inceput picioarele sa i se suceasca, stateam in genunchi langa ea si incercam sa o adun la loc langa mine, diavolii au inceput sa o traga si de picioare si de maini, cand ii luam o mana o tragea de un picior si invers din ce in ce mai tare, deci ii pleca piciorul in aer incet dar cu forta si pur si simplu o tragea in sus, ca si cum ar vrea sa o traga jos din pat, am reusit sa ii trag piciorul langa mine dar concentrat la picioare a prins-o de mana si vedeam cum ii pleaca mana incet de langa ea afara din raza patului si dintr-o data cu forta mare a tras-o in diagonala in afara patului, eu nu am renuntat spuneam Tatal Nostru si ii faceam cruci, am pus pe laptop niste rugaciuni in limba germana pe care le descarcasem pentru ea, chiar daca eu nu intelegeam speram sa inteleaga ea sis a le asculte daca reuseste cumva. Concentrat la maini nu am observant ca iar i se intinde picioru incet in afara patului, cand am observant am incercat sa il apas in jos pe pat dar nu puteam asa usor, cu greu am reusit abia cand ii faceam cruci pe picior, a prins-o de mana si cu mana in aer am incercat la fel sa apas mana in jos sis a o pun in jurul ei sa o pot tine cumva langa mine, dar am ramas surprins cand am vazut ca nu i-am putut apasa mana ei cu amandoua mainile mele !!! Nu m-ai stiam ce sa-I fac ea gemea de dureri i se ufla stomacu, nu avea aer, nu puteam sa ii pun mana in jurul ei, i-am facut cruce pe mana am vazut ca s-a lasat slabit putin din forta aia, am inceput sa spun rugaciuni urland si plangand , nu mai stiam ce sa fac, la un momentdat au inceput sa o traga in toate partile in incercarea de a o trage jos din pat, am prins-o de mijloc si ne-au tras pe amandoi catre marginea patului, simteam ca mi-o smulge din maini, nu numai ca ma muta si pe mine din loc, dar nu mai aveam forta nici in maini sa o tin, cand mai vedeam si cum ma muta si pe mine din loc, deci nu imi venea sa cred, in momentul acela singura solutie care mi-a venit in minte a fost sa fac cruci in aer in directia in care erau indreptate membrele, logic daca o mana era intr-o directive inseamna ca acolo e si diavolul in acceasi directie chiar daca eu nu il vedeam, am facut vreo 3 cruci si la fiecare cruce vedeam cum ii pica cate un membru jos deci nu o mai trageau, i-au dat drumul in sfarsit. S-a trezit intr-un final. Ce s-a intamplat si eu nu am vazut, a vazut doar ea, 5 diavoli, 1 femeie cu par lung si 4 barbati, cum spuneau incantatii si tot timpul unul dintre ei spunea mai tare decat ceilalti anumite cuvinte dar se schimbau intre ei, deci exact ca intr-un cor, unul spunea o fraza, celalalt continua cu a doua fraza si tot asa, asta a vazut in momentul cand a strigat sa nu o las ca vine si o ia pana in momentul in care nu a mai fost constienta. L-am sunat pe Ado, I-am zis scurt sa vina urgent ca Tina are probleme. Eram jos la masina cand l-am sunat, imi era groaza de ce se intamplase si nu am vrut sa sun din casa pentru ca nu e bines a vorbesti de fata cu diavolul sau sa vorbesti cu persoana respectiva ce vrei sa faci, pentru ca diavolii vor incerca sa te opreasca exact in momentul in care vrei sa faci ceva, atunci va interveni ceva ce nici nu te astepti. A venit Ado, l-am asteptat langa masina, ca sa ii explic afar ace veau sa fac, vroiam sa o duc iar la biserica in Mindelheim dar imi era teama ca nu pot sa o duc si pe ea si copilul ca sa nu il las singur in camera. Am mers sus amandoi si ea deja isi aprinsese o tigara, m-am enervate dar nu am zis nimic (dica vezi ce ti se intampla dar tie iti trebuie acuma sa fumezi, ce rezolvi cu asta? Ii dai putere diavolului, pentru ca e legat de tine si tu de el, trebuie sa lupti in momente genu cu diavolul nu sa ii dai ce ii trebuie lui). Iam zis sa se imbrace ca trebuie sa plecam, ea s-a uitat la mine ca si cum nu sunt normal, incercam sa ii aduc aminte ce s-a intamplat si ca trebuie sa mergem de acasa dar nu am zis unde, ea zicea ca e bine acuma ca nu are nimic, eu incercam sa il conving pe Ado ca ea chiar nu e bine, dar abia dupa cateva secunde mi-am dat seama ca defapt nu e Tina. A inceput sa urle iar ca ea nu pleaca nici unde, Ado nu mai stia ce sa creada iar eu nu stiam cum sa ii explic, dar i-am aratat cu facea Tina, cum isi sucea mainile si i-am aratat si tabloul ca nu mai era la locul lui, era smuls si cuiul din perete, a ajuns cu picioarele la el in timpul luptei. Cand a vazut tabloul a ramas mirat, ma credea dar, dar nici nu vroia sa o supere pe ea, era o situatie ciudata, el musulman de religie, nu mai vazuse chestii de genu chiar daca ea deja ii explicase ce s-a intamplat, oricum era ciudat pentru el, nu toata lumea crede in deastea, lumea cauta explicatii logice, aici logica nu isi are locul.  S-a pregatit “Tina” zambind pervers, mi-am dat seama ca nu e ea, el a vazut ca se poarta ciudat din gesturile pe care le facea si cum se purta era o alta personalitate, acuma diavolul e un bun psiholog dar nu iti poate invata obiceiurile asa repede,are nevoie de timp sa invete sa vorbeasca, sa reactioneze in asa fel incat tu sa nu iti dai seama.  Am urcat in masina, i-am luat tigara din mana si i-am zis sa nu mai fumeze, s-a enervat. Pe drum zambea iar ca si cum eu as fi prostul acolo ca sa ii arate la Ado ca eu nu sunt normal (diavolul intotdeauna incearca sa ii indeparteze pe toti de langa tine, sa nu ai ajutor din nici o alta parte, altfel el nu isi poate face treaba). Pe drum nu s-a mai ascuns de mine vorbea direct cu mine pe un ton normal:

-Mergem la biserica?

-Da mergem la biserica. O sa ne distram iar acolo. (Imi facea placere sa ii bag frica in piele)

-Accident… (pe un ton ca si cum te-ai juca cu un copil)

-Ce ai spus?

-Nimic.

-Vrei accident?

-Nimic, vorbeam ci eu cu mine.

.Ajungem la biserica, parchez langa mormantul din perete, ne dam jos toti 3 o iau e ea de mana, ea vine usor, nici o reactie, ii iau mana o pun pe perete si ii spun:

-Uita-te aici, ce scrie?

-Nu stiu..

-Nu stii germana?

-Nu inteleg ce scrie.

Nu intelegeam ce se intampla, cum poate acuma sa se apropie si sa priveasca si sa nu aiba nici o reactie? Ma gandeam ca a devenit asa puternic de nu mai are nimic efect asupra sa. O iau de mana si mergem in fata bisericii, Ea vine relaxata cu mine si ii iau mana si o pun pe manerul de la usa bisericii care era in forma de cruce. Ea pune mana si ma intreaba cat trebuie sa stam aici? Ca e frig. Nu intelegeam ce se intampla, am rugat-o frumos:

-Poti sa spui rugaciunea?

-Care rugaciune?

-Cum care? Rugaciunea, Tatal Nostru.

-Daca ma inveti, o spun.

-Poftim?

-Pai nu stiu la ce rugaciune te referi.

-La Tatal Nostru, doar l-ai mai spus, cum nu sti?

-Nu stiu, dar daca ma inveti am sa spun.

i-am dat o palma si am vazut ca nu se enerveaza si ca e speriata, atunci mi-am dat seama ca e Tina. Dar tot nu eram 100% sigur. Am plecat de la biserica inspre casa, pe drum politia ne opreste, am crezut ca o sa incerce sa ne faca probleme, dar s-a purtat frumos, atunci am intrebat-o cum se simte si mi-am cerut scuze pentru mai devreme si am rugat-o sa ma inteleaga ca nu mai stiu cand e ea si cand nu e ea, defapt diavolul iesise afara din ea in momentul cand am ajuns la biserica tocmai pentru a lasa-o sa se poarte normal si eu sa ar un idiot in fata lui Ado ca el sa nu creada ca se intampla asa ceva din doua motive.

Unul e pentru a ma crede pe mine nebun si celalalt pentru ca el inca nu vazuze asa ceva, diavolul nu se arata asa usor la persoane care nu mai vazuze, de ce? Pentru ca persoana aia s-ar putea sa isi schimbe viata datorita faptului ca are dovada in fata. De aceea lumea nu prea crede pentru ca nu au vazut asa ceva, asta e in avantajul diavolului, el nu vrea ca tu sa stii de existenta lui, el vrea doar sa nu ii dai importanta si sa ii dai inainte cu pacatele. Bun, ajungem acasa, Ado merge si el la el acasa, ne punem sa dormim

 

Si asta e doar o mica parte. E inceputul. 1 an a durat tot. Ti le poate spune ea. Dar mai sunt cazuri de genul, astea sunt chestii normale cand cineva e posedat, pentru tine sau altii care nu au vazut, nu stiu nimic despre asta, sunt doar povesti. Imi pare rau de ei ca nu stiu ce vorbesc.

Editat de Kostyrapper

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Deci in primul rand si mie mi-a dat Dumnezeu putere sa citesc tot, wow deci nu vreau sa te intreb cum se simte tastatura ta :)) Cat despre poveste...nus ce sa zic sti cum e pana nu vezi parca nu iti vine sa crezi cel putin eu sunt genul de persoana care trebuie sa vada ca sa se convinga...si app ai putea scrie o carte.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Deci in primul rand si mie mi-a dat Dumnezeu putere sa citesc tot, wow deci nu vreau sa te intreb cum se simte tastatura ta :)) Cat despre poveste...nus ce sa zic sti cum e pana nu vezi parca nu iti vine sa crezi cel putin eu sunt genul de persoana care trebuie sa vada ca sa se convinga...si app ai putea scrie o carte.

Multumesc pentru incurajare, de jumate de an tot scriu pentru carte si inca mai am multe de scris. Totul e aici :salut:. T esfatuiesc sa nu vezi, nici eu nu am vazut pana atunci, dar cand am vazut mi-as fi dorit sa fie un vis din care sa ma trezesc, mi-as fi dorit sa nu existe asa ceva, dar cand am vazut ca nu ma trezesc din vis si am realizat ca mai un pic si diavolii imi smulg fata din maini a fost un sentiment de neputinta, din disperari am inceput sa fac cruci in aer si sa spun Tatal Nostru. Erau 5 diavoli, pe 3 i-am nimerit cu crucile care le faceam in aer si au disparut, iar 2 au luat-o la fuga de teama sa nu pateasca la fel. Eu nu ii vedeam, dar ea ii vedea, diavolii s-au dat de gol in ce locuri erau pentru ca o trageau de maini si picioare si par in directiile in care erau ei. Asa ca mi-am dat seama unde sunt fara sa ii vad. Te inteleg ca ai vrea sa vezi ca sa crezi, dar daca vei vedea vei fi uimit pentru cateva minute, dar dupa aceea vei fi ingrozit. Odata ce incep astea, vor progresa mult mai mult. Eu am stat de vorba cu diavolii din ea, fiecare avea personalitatea lui. Unul era intelectual, altul era redus tare la mine, agresiv, un alt demon era femeie si era tare senila, cand era in posesia persoanei, umbla desculta si vroia sa simta pamantul ca si pentru prima data, zgaria peretii usor ca si cum sa simta fiecare rid al peretelui, demonii vorbeau unii despre altii, sunt orgoliosi, iti spun tot ce ai prin casa chiar daca persoana aceea nu stie, ei stiu si multe chestii, pe care inca nu am ajuns sa le scriu, am inregistrari, audio cu conversatii intre mine si demoni, am video. Toate vor fi transcrise in carte si posibil sa le si distribui odata cu cartea. Sunt conversatii in care demonii isi spun motivele pentru care fac ceea ce fac si jocurile lor psihice care le incearca pe mine.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sincer chiar te admir ca nu ai renuntat la iubita ta, chiar admir foarte mult treaba asta, nu multi ar fi avut aceiasi determinare ca tine, felicitari din partea mea, cat despre inregistrari si video chiar as fi vrut sa le vad.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×