sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Nu mai pot deschide unele fisiere in Windows 7 ,ma puteti ajuta,va rog!? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Mmariaaa 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 26-December 09

Scris 26 December 2009 - 08:40 PM

Mi-am cumparat acum o saptamana un laptop dell studio 1555 pe care mi-a fost instalat windows 7.Pana ieri a mers ok,nu am avut nicio problema, dar ieri, cand am incercat sa deschid unele programe (yahoo messenger,mozilla,etc) nu a mai mers.Am dat si click dreapta si am apasat pe open dar tot nu a mers.Dupa ,am incercat cu run as administrator si asa merge.Am observat ca unele din programele care nu merg deschise in mod normal au o iconita cu semnul de la UAC.V-as fi foarte recunoscatoare daca m-ati ajuta!Mentionez ca nu ma pricep f bine la calculatore .Va multumesc inca o data
0

#2 Utilizator offline   Gabystelistu95 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 27-September 09

Scris 26 December 2009 - 10:20 PM

Start -> Run -> regedit -> HKEY_CLASSES_ROOT -> exefile -> shell -> open -> command -> click pe valoarea (Default) si vezi daca este inlocuita valoarea cu “%1″ %*
0

#3 Utilizator offline   Mmariaaa 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 26-December 09

Scris 27 December 2009 - 01:28 AM

Vezi postareaGabystelistu95, la Dec 26 2009, 10:20 PM, a spus:

Start -> Run -> regedit -> HKEY_CLASSES_ROOT -> exefile -> shell -> open -> command -> click pe valoarea (Default) si vezi daca este inlocuita valoarea cu “%1″ %*

Desi nu a functionat cu run am dat search la fisier si am reusit sa urmez astfel pasii pe care mi i-ai spus si intr-adevar valoarea este inlocuita cu " %1″ %* dar mai apare inainte de asta si un winlogon.exe (winlogon.exe "%1" %*) .Asta ce inseamna?Ce ar trebui sa fac acum?
Multumesc frumos ca ai raspuns

Aceasta postare a fost editata de Mmariaaa: 27 December 2009 - 01:41 AM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi administrator rights
VISTA
Fluturel  7 2.854
Replici noi Atasamente executie programe pt. internet ceapaev  2 2.668
Replici noi Slax Linux
Ajutor!
bobbycvi  1 5.302
Replici noi dll
explicatii ,ajutor,inlocuire dll lipsa
romania_salut  1 7.141
Poll (No New) Chestionar:    Atasamente Cati dintre voi folosesc windows licentiat? Dar piratat?
Hai sa vedem cum va arata chestionarul
PlasticBoy  46 7.104