Mi-am cumparat acum o saptamana un laptop dell studio 1555 pe care mi-a fost instalat windows 7.Pana ieri a mers ok,nu am avut nicio problema, dar ieri, cand am incercat sa deschid unele programe (yahoo messenger,mozilla,etc) nu a mai mers.Am dat si click dreapta si am apasat pe open dar tot nu a mers.Dupa ,am incercat cu run as administrator si asa merge.Am observat ca unele din programele care nu merg deschise in mod normal au o iconita cu semnul de la UAC.V-as fi foarte recunoscatoare daca m-ati ajuta!Mentionez ca nu ma pricep f bine la calculatore .Va multumesc inca o data
Pagina 1 din 1
Nu mai pot deschide unele fisiere in Windows 7 ,ma puteti ajuta,va rog!?
Scris 26 December 2009 - 10:20 PM
Start -> Run -> regedit -> HKEY_CLASSES_ROOT -> exefile -> shell -> open -> command -> click pe valoarea (Default) si vezi daca este inlocuita valoarea cu “%1″ %*
Scris 27 December 2009 - 01:28 AM
Gabystelistu95, la Dec 26 2009, 10:20 PM, a spus:
Start -> Run -> regedit -> HKEY_CLASSES_ROOT -> exefile -> shell -> open -> command -> click pe valoarea (Default) si vezi daca este inlocuita valoarea cu “%1″ %*
Desi nu a functionat cu run am dat search la fisier si am reusit sa urmez astfel pasii pe care mi i-ai spus si intr-adevar valoarea este inlocuita cu " %1″ %* dar mai apare inainte de asta si un winlogon.exe (winlogon.exe "%1" %*) .Asta ce inseamna?Ce ar trebui sa fac acum?
Multumesc frumos ca ai raspuns
Aceasta postare a fost editata de Mmariaaa: 27 December 2009 - 01:41 AM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
administrator rights
VISTA |
Fluturel | 7 | 2.854 |
|