Pagina 1 din 1
Minciuni, egoism si parsvitate
Scris 25 December 2009 - 01:51 PM
salutari la toti sunt nou pe acest forum si vreau sa va dati cu parerea despre fost mea relatie care s-a terminat acum 2 luni. Eu am 22 de ani si ea 24. Tin sa mentionez ca eu sunt ortodox si ea adventista. Am fost impreuna 2 ani in care zic eu ca am evoluat din ce in ce mai mult pana la un momentad in care in ultimul an a inceput sa vrea sa ma modeleze atat pe ascuns cat si in fata. O intrebam daca ma iubeste asa cum sunt si spunea ca da , ca ea vede viitorul numai alaturi de mine, aveam cateva probleme cu sexul eu imi doream sa fac de 3-4 ori pe sapt ea doar odata si cand era vorba mereu era stresata si o durea capul sau nu avea chef , mentiona destul de des ca ar vrea sa se marite si ii spuneam ca da o sa se intample si asta dar nu acum sa astepte sa mai cresc si eu si sa raman impreuna asa cum suntem acum locuind unul cu altul. Eu am cunoscut-o pe internet din spania si am venit la ea in romania am stat acesti 2 ani acolo si dupa 1 an jumate m-am hotarat sa plec inapoi in spania si vroiam sa vina si ea , numai ca nu a vrut si a batut apropo ca ar fi bine sa ne despartim am fost de acord cu asta tinand cont ca se grabea sa se merita avand varsta care o avea cu mine mai trebuia sa astepte .Mi-a spus cum ar vrea sa fie sotul ei si alte chesti , eu nu eram asa . Si aici va intreb , de ce m-a facut sa ma simt cel mai iubit din lume de ce s-a purtat de parca eu eram viata ei cand tot ce vroia ea era un tablou un vis care il cauta cu disperare.Am zis ok ne despartim fiindca ma gandeam la fericirea ei dar ea nu s-a gandit la ce simt eu si m-a tratat ca pe unul care e fost "sper sa vina altul mai bun" , astama doare si as vrea sa stiu cum ce as putea sa ma vindec
. Salutari
Scris 25 December 2009 - 02:24 PM
ai intalnit si tu o jucatoare, ce sa-i faci... o sa treaca. pentru o vindecare oarecum rapida recomand sexu cu necunoscute ( ajuta in 99% din cazuri )
Scris 25 December 2009 - 05:50 PM
Asta e, a fost egoista, si-a urmarit interesul. Nu a obtinut acel interes de la tine asa ca si-a vazut de drum. Fiecare are propriul mod de a trece peste probleme de genul asta. In principiu fa ce zice fast motion
Data viitoare fi mai atent. Si sa iti cauti una care sa te merite asa cum esti, nu sa te oferi pe tava asteptand sa te ia cineva moca, fara sa depuna niciun efort. Asta-i tot, sper ca te ajuta
Scris 25 December 2009 - 07:20 PM
Incearca sa vezi partea buna a lucrurilor. Aproape oricine se arde odata in viata, si acum ai experienta necesara pentru a nu fi pacalit pe viitor.
Aceasta postare a fost editata de Zero.Taiat.In.Patru: 25 December 2009 - 07:18 PM
Scris 26 December 2009 - 12:58 AM
...nitel naiv, fara sa vrei ai capatat experienta, insa nu prea aplicabila pe viitor
.
la prima intrebare... "Si aici va intreb , de ce m-a facut sa ma simt cel mai iubit din lume de ce s-a purtat de parca eu eram viata ei cand tot ce vroia ea era un tablou un vis care il cauta cu disperare"....daca ai reciti ce ai scris, insa nu pe plan emotional/sentimental ci rational ai gasi usor raspunsul;iar de vvrei raspunsul mai amanuntit cel mai bine e sa vorbesti deschis despre asta cu ea.
cat despre a doua intrebare ....cel mai usor treci peste "dand" afara, exteriorizand ce-i in interior ...de nu merge ce s-a scris mai sus.
P.S: e ceva normal sa suferi dupa o relatie mai serioasa....insa de recuperarea de dupa, depinde de cine a incheiat relatia si de forta interioara de a trece peste.
la prima intrebare... "Si aici va intreb , de ce m-a facut sa ma simt cel mai iubit din lume de ce s-a purtat de parca eu eram viata ei cand tot ce vroia ea era un tablou un vis care il cauta cu disperare"....daca ai reciti ce ai scris, insa nu pe plan emotional/sentimental ci rational ai gasi usor raspunsul;iar de vvrei raspunsul mai amanuntit cel mai bine e sa vorbesti deschis despre asta cu ea.
cat despre a doua intrebare ....cel mai usor treci peste "dand" afara, exteriorizand ce-i in interior ...de nu merge ce s-a scris mai sus.
P.S: e ceva normal sa suferi dupa o relatie mai serioasa....insa de recuperarea de dupa, depinde de cine a incheiat relatia si de forta interioara de a trece peste.
Scris 26 December 2009 - 07:12 AM
"Eu am 22 de ani si ea 24. Tin sa mentionez ca eu sunt ortodox si ea adventista. ......
eu imi doream sa fac de 3-4 ori pe sapt ea doar odata si cand era vorba mereu era stresata si o durea capul sau nu avea chef , mentiona destul de des ca ar vrea sa se marite .....
a batut apropo ca ar fi bine sa ne despartim am fost de acord cu asta tinand cont ca se grabea sa se marite..
Sunt 2 probleme mari care va separa:
Varsta, care de preferinta, e bine sa fie mai mare in cazul barbatului. Toata lumea cunoaste ca femeile datorita nasterilor si solicitarilor din familie se "trec" mai repede decat barbatii. In concluzie, nu ele parasesc la o varsta inaintata, ci barbatii sunt cei care le abandoneaza. Din acest motiv e bine sa fie mai tinere.
Poate ca dvs. sunteti gata sa aveti o sotie care la 40 de ani sa arate ca mama dvs. Va admir angajamentul de loialitate si curajul.
Cea de-a doua, este religia ei, adventista, care ca si ortodoxia sunt religii crestine, adica Il venereaza pe Isus.
Desi in principiu ambele religii respecta Biblia, se vede ca doar unul dintre dvs. incearca sa o si implineasca. Adevaratul motiv pentru care va refuza intimitatea si insista sa va casatoriti este tocmai faptul ca doreste ca o buna crestina, sa se afle "in legalitate", adica relatia dvs. sa se consume intr-o atmosfera de angajament reciproc si responsabilitate.
Ca si crestin ortodox ar fi trebuit sa fiti constient de asta si sa va dati seama ca va iubeste, fara sa o acuzati de falsitate.
Ba mai mult, o dovada clara a iubirii ei este faptul ca si-a incalcat angajamentul de fidelitate fata de poruncile divine, si a acceptat sa inceapa viata sexuala inainte de casatorie. Nu cred ca acest lucru nu v-a creat o satisfactie deosebita si nu v-a facut sa va simtiti cu adevarat barbat, in momentul cand el s-a intamplat.
Cat de sincer ati fost atunci fata de ea sau fata de credinta al carei nume il purtati, doar D-zeu poate sa stie. A fost dorinta, ambitie sau dragoste, ramane sa va reanalizati faptele singur.
[Dragostea presupune si respectul fata de religia celuillalt, chiar daca in acest caz ea era identica]
Singurul lucru care pare surprinzator e faptul ca atunci nu v-ati dat seama ca nu sunteti inca suficient de "crescut"
..., si ca va trebui sa mai "cresteti" ca sa va puteti casatori cu ea.
Sper ca realizati ca varsta dvs. va creste proportional cu a ei, din acest p.d.v. nimic nu se va schimba.
Decizia ei de a va separa imi pare una curajoasa pentru situatia in care se afla
Numai D-zeu o poate ajuta sa o pastreze.
Incercati sa cititi si dvs. in aceeasi carte in care citeste si ea,
[acum a aparut si o editie revizuita a Bibliei ortodoxe]. Acest lucru va va ajuta sa intelegi cum gandeste si veti descoperi poate sinceritatea din cuvintele ei, iar pentru binele comun, stati deoparte, asteptand sa "cresteti" si sa va maturizati.
eu imi doream sa fac de 3-4 ori pe sapt ea doar odata si cand era vorba mereu era stresata si o durea capul sau nu avea chef , mentiona destul de des ca ar vrea sa se marite .....
a batut apropo ca ar fi bine sa ne despartim am fost de acord cu asta tinand cont ca se grabea sa se marite..
Sunt 2 probleme mari care va separa:
Varsta, care de preferinta, e bine sa fie mai mare in cazul barbatului. Toata lumea cunoaste ca femeile datorita nasterilor si solicitarilor din familie se "trec" mai repede decat barbatii. In concluzie, nu ele parasesc la o varsta inaintata, ci barbatii sunt cei care le abandoneaza. Din acest motiv e bine sa fie mai tinere.
Poate ca dvs. sunteti gata sa aveti o sotie care la 40 de ani sa arate ca mama dvs. Va admir angajamentul de loialitate si curajul.
Cea de-a doua, este religia ei, adventista, care ca si ortodoxia sunt religii crestine, adica Il venereaza pe Isus.
Desi in principiu ambele religii respecta Biblia, se vede ca doar unul dintre dvs. incearca sa o si implineasca. Adevaratul motiv pentru care va refuza intimitatea si insista sa va casatoriti este tocmai faptul ca doreste ca o buna crestina, sa se afle "in legalitate", adica relatia dvs. sa se consume intr-o atmosfera de angajament reciproc si responsabilitate.
Ca si crestin ortodox ar fi trebuit sa fiti constient de asta si sa va dati seama ca va iubeste, fara sa o acuzati de falsitate.
Ba mai mult, o dovada clara a iubirii ei este faptul ca si-a incalcat angajamentul de fidelitate fata de poruncile divine, si a acceptat sa inceapa viata sexuala inainte de casatorie. Nu cred ca acest lucru nu v-a creat o satisfactie deosebita si nu v-a facut sa va simtiti cu adevarat barbat, in momentul cand el s-a intamplat.
Cat de sincer ati fost atunci fata de ea sau fata de credinta al carei nume il purtati, doar D-zeu poate sa stie. A fost dorinta, ambitie sau dragoste, ramane sa va reanalizati faptele singur.
[Dragostea presupune si respectul fata de religia celuillalt, chiar daca in acest caz ea era identica]
Singurul lucru care pare surprinzator e faptul ca atunci nu v-ati dat seama ca nu sunteti inca suficient de "crescut"
Decizia ei de a va separa imi pare una curajoasa pentru situatia in care se afla
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
O iubesc dar ea ma vede ca pe un frate | vladio | 108 | 18.658 |
|
Parintii
nu ii mai suport |
Eo.danutsa17 | 78 | 2.078 |
|