Pagina 1 din 1
Problema de admin Poze codati!
Scris 23 December 2009 - 01:50 PM
Imi poat explica cineva care e comanda amx pt a face poze?
Si daca primesc pozele cum imi dau seama in ele ca e codat?
Scris 01 January 2010 - 12:37 PM
Deci.
Daca serverul este amx comanda poate fi amx_ss "player" amx_screenshot "nume" "numar poze"
Daca serverul este admin exact ca cele de mai sus doar ca in loc de amx se pune admin sau mani daca este CSS
Pozele se fac doar pentru wall.
In poze pot aparea linii, patrate cercuri sau semne care modifica jocul si se vad jucatorii prin pereti.
Cauta pe net coduri si uita te la imagini...sau descarca ti si joaca cu ele DOAR CA SA VEZI CUM SE COMPORTA
Mai sunt coduri gen No recoil unde tinta ramane fixa, speed unde jucatorul merge foarte repede, aim unde tinta jucatorului sare pe cap.
Daca serverul este amx comanda poate fi amx_ss "player" amx_screenshot "nume" "numar poze"
Daca serverul este admin exact ca cele de mai sus doar ca in loc de amx se pune admin sau mani daca este CSS
Pozele se fac doar pentru wall.
In poze pot aparea linii, patrate cercuri sau semne care modifica jocul si se vad jucatorii prin pereti.
Cauta pe net coduri si uita te la imagini...sau descarca ti si joaca cu ele DOAR CA SA VEZI CUM SE COMPORTA
Mai sunt coduri gen No recoil unde tinta ramane fixa, speed unde jucatorul merge foarte repede, aim unde tinta jucatorului sare pe cap.
Scris 16 March 2010 - 07:53 PM
MissPisi uitate aici ,sunt foarte multe poze http://images.google.ro/images?hl=ro&s...mp;aql=&oq=
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cel mai tare server de HNS | Djlamaiee | 0 | 1.560 |
|
Cum pun nume de domeniu propriu la server? | Smart boy | 1 | 2.191 |
|
coduri cs | Smart boy | 3 | 1.911 |
|