buna tuturor
sunt la inceput cu WEBDESIGNUL si trebuie sa precizez ca nu credeam sa fie asa complicat si atat de multe de stiut. stie cineva niste website builder k lumea?
eu am incercat bluevoda,pagebreeze, porcaria de frontpage si acum incerc un adobe cs2 desi cred ca ma depaseste
multumesc anticipat
Pagina 1 din 1
WEBDESIGN PTR INCEPATORI
Scris 20 April 2010 - 12:08 PM
annajanette, la Dec 22 2009, 05:51 AM, a spus:
buna tuturor
sunt la inceput cu WEBDESIGNUL si trebuie sa precizez ca nu credeam sa fie asa complicat si atat de multe de stiut. stie cineva niste website builder k lumea?
eu am incercat bluevoda,pagebreeze, porcaria de frontpage si acum incerc un adobe cs2 desi cred ca ma depaseste
multumesc anticipat
multumesc anticipat
Incearca sa editezi paginile site-ului cu Adobe Dreamwever CS4 iar imaginile cu Adobe Fireworks CS4. Merita sa lucrezi cu ele pentru ca vei avea in final rezultate bune.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Hub uri . Net | sedriik | 2 | 4.023 |
|
Chestionar: Ce parere aveti despre www.econstruct.ro? | danut_omline | 4 | 5.428 |
|
www.fun-sms.ro | DjAdi | 4 | 11.898 |
|
smart computers | bartolomeu | 2 | 4.553 |
|
AcidWeb - Nou Design ! merita sa-l vedeti ! | KeNeTix | 5 | 5.612 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS