sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Sunt nehotarata...help me Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Oana_little ang 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 14-December 09

Scris 22 December 2009 - 02:08 AM

buna all...am si eu o mica problema...am un iubit de 6 luni de zile care ma iubeste si il iubesc si eu foarte mult.el ar vrea sa ne casatorim dar eu nu stiu daca sunt pregatita.tin sa va spun ca intre noi este o diferenta destul de mare la varsta..el are 27 de ani si eu 18.momentan stam in italia dar el vrea sa se intoarca cat mai curand in tara sa facem nunta si sa ne stabilim acolo dar eu nu sunt de acord cu chestia asta tinand cont de criza care este si in tara.de multe ori iam spus ca eu in romania deocamdata nu vreau sa ma intorc dar el tot insista...ce credeti ca ar trebui sa fac???
0

#2 Utilizator offline   Ruaraidh 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 05-January 09

Scris 22 December 2009 - 02:45 AM

Nu puteti ajunge la un compromis, sa mai amanati un pic, pana vedeti cum e situatia economica la anul? E asta singura problema din cauza careia nu vrei sa te intorci in Romania sau ai vrea sa te stabilesti definitiv in alta parte? Oricum, "negociaza". Nu te sfatuiesc sa faci asta impotriva vointei tale, pentru ca probabil vei pleca la drum cu gandul ca va merge prost, si daca va fi asa, vor fi tensiuni intre voi si reprosul constant ca alegerea lui n-a fost una buna. Trebuie sa existe si o solutie care sa va multumeasca pe amandoi.
0

#3 Utilizator offline   Oana_little ang 

• Boboc
  • Pip

Scris 22 December 2009 - 06:38 PM

nu vreau sa ma stabilesc definitiv in italia...vreau doar sa punem niste banuti deoparte sa o ducem bine si in tara dar el nu prea mai vrea sa mai stea pentru ca zice ca are o varsta si vrea sa se intoarca in tara lui..
Oricum multumesc mult pentru sfaturi
0

#4 Utilizator offline   _Undying_ 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-December 09

Scris 22 December 2009 - 07:37 PM

Vezi postareaOana_little ang, la Dec 22 2009, 06:38 PM, a spus:

nu vreau sa ma stabilesc definitiv in italia...vreau doar sa punem niste banuti deoparte sa o ducem bine si in tara dar el nu prea mai vrea sa mai stea pentru ca zice ca are o varsta si vrea sa se intoarca in tara lui..
Oricum multumesc mult pentru sfaturi

El iubeste Romania, nu pe tine. E legat sentimental de trecut. Lasa-l sa se duca, vezi-ti de viata ta. Cauta altul, si mai bine nu romān. Sunt destule fete in Romania care au plodit cu alcoolici, pe care le-au salvat italienii cu tot cu copii. Doar pe cele care si-au pastrat formele. Restul isi mananca borşul amestecat cu rachiu alaturi de com(patrioti). Si acum zic, "cand l-am luat, nu era asa". Aiurea. Ele si-au vazut doar interesul marunt. Si acum platesc. Du-te cat mai departe de Ro.

Aceasta postare a fost editata de Thumbedunion: 22 December 2009 - 07:50 PM

0

#5 Utilizator offline   Dingo25 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-December 08

Scris 22 December 2009 - 07:53 PM

Sfatul meu e ca niciodata nici macar sa nu pui in discutie nunta inainte sa treaca cel putin 3 ani de stat efectiv cu persoana respectiva. Altfel risti sa ajungi acolo unde ajung majoritatea celor care se casatoresc cu cineva imediat dupa ce il cunosc, adica in sala de judecata.

Totusi, mi se pare foarte ciudata situatia ta. Tu cum de la 18 ani esti in Italia? Faci studii acolo? Daca nu, atunci cate clase ai? Ce specializari ai?

Legat de intoarcerea in Romania, sfatul meu e ca daca pana la urma hotarasti sa te intorci, atunci sa te intorci intr-un oras cu putere economica (Bucuresti, Cluj, Constanta, Brasov, Timisoara etc.). Ca daca aveti de gand sa va intoarceti intr-un sat uitat de lume atunci mai bine ramaneti in Italia.
0

#6 Utilizator offline   Oana_little ang 

• Boboc
  • Pip

Scris 22 December 2009 - 08:23 PM

Vezi postareaThumbedunion, la Dec 22 2009, 07:37 PM, a spus:

El iubeste Romania, nu pe tine. E legat sentimental de trecut. Lasa-l sa se duca, vezi-ti de viata ta. Cauta altul, si mai bine nu romān. Sunt destule fete in Romania care au plodit cu alcoolici, pe care le-au salvat italienii cu tot cu copii. Doar pe cele care si-au pastrat formele. Restul isi mananca borşul amestecat cu rachiu alaturi de com(patrioti). Si acum zic, "cand l-am luat, nu era asa". Aiurea. Ele si-au vazut doar interesul marunt. Si acum platesc. Du-te cat mai departe de Ro.

sincer nu cred chestia asta ca el nu ma iubeste pe mine.e un baiat la locul lui,mi-a demonstrat de multe ori ca ma iubeste dar pur si simplu s-a saturat sa stea departe de casa lui.vrea sa fie si el alaturi de familia lui

Vezi postareaDingo25, la Dec 22 2009, 07:53 PM, a spus:

Totusi, mi se pare foarte ciudata situatia ta. Tu cum de la 18 ani esti in Italia? Faci studii acolo? Daca nu, atunci cate clase ai? Ce specializari ai?

am venit in italia acum 6 ani la parinti mei si mam stabilit aici deocamdata.scoala am intrerupt-o acum un an din cauza unor probleme de familie.Sunt contienta ca,cu cele 8 clase recunoscute in romania nu pot avea nici o meserie cu,care sa ma descurc bine.asta este si cauza pentru care vreau sa mai raman aici o perioada.
0

#7 Utilizator offline   _Undying_ 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 22 December 2009 - 08:30 PM

Vezi postareaOana_little ang, la Dec 22 2009, 08:17 PM, a spus:

sincer nu cred chestia asta ca el nu ma iubeste pe mine.e un baiat la locul lui,mi-a demonstrat de multe ori ca ma iubeste dar pur si simplu s-a saturat sa stea departe de casa lui.vrea sa fie si el alaturi de familia lui

Geneza 2:24. De aceea va lăsa omul pe tatăl său şi pe mama sa, şi se va lipi de nevasta sa, şi se vor face un singur trup.

De aceea pentru ca te iubeste. Mai mult decat pe tatal si pe mama sa. Sau nu te iubeste deloc si atunci se intoarce sa-si multumeasca parintii. Toata viata. Astia sunt cei numiti "idioti utili".

Ce alegi, sa fi o victima naiva? Sau un om liber. Cu el nu vei fi libera. Vei ajunge o sluga, asa ca el.
0

#8 Utilizator offline   Oana_little ang 

• Boboc
  • Pip

Scris 22 December 2009 - 08:49 PM

Vezi postareaThumbedunion, la Dec 22 2009, 09:30 PM, a spus:

Geneza 2:24. De aceea va lăsa omul pe tatăl său şi pe mama sa, şi se va lipi de nevasta sa, şi se vor face un singur trup.

De aceea pentru ca te iubeste. Mai mult decat pe tatal si pe mama sa. Sau nu te iubeste deloc si atunci se intoarce sa-si multumeasca parintii. Toata viata. Astia sunt cei numiti "idioti utili".

Ce alegi, sa fi o victima naiva? Sau un om liber. Cu el nu vei fi libera. Vei ajunge o sluga, asa ca el.

cred ca l-ai judecat gresit...tinand cont ca eu momentan nu muncesc si el plateste toate cheltuielile deci nu ne ramane nici un ban deoparte si cateodata abia ne descurcam cu bani ;el mai mult deasta vrea sa plece de aici ptr ca se considera o sluga asa cum ai zis tu.zice ca el munceste sa dea toti bani pe chirie,rate la masina si facturi si ca nu mai are nici un rost sa ramana aici...pe de alta parte mi-a marturisit ca singurul lucru care il mai tine aici sunt eu pentru ca e constient ca o data ce se va hotara sa plece in tara eu voi ramane aici....

Fisiere atasate

• Fisier atasat  4144.jpg (142.74K)
    Number of downloads: 8

0

#9 Utilizator offline   Dingo25 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-December 08

Scris 22 December 2009 - 09:06 PM

Vezi postareaOana_little ang, la Dec 22 2009, 08:23 PM, a spus:

am venit in italia acum 6 ani la parinti mei si mam stabilit aici deocamdata.scoala am intrerupt-o acum un an din cauza unor probleme de familie.Sunt contienta ca,cu cele 8 clase recunoscute in romania nu pot avea nici o meserie cu,care sa ma descurc bine.asta este si cauza pentru care vreau sa mai raman aici o perioada.

E trista situatia ta. Daca te vei intoarce pana la urma in Romania atunci trebuie URGENT sa mergi la somaj si sa te inscri la cursuri de specializare. Din cate stiu eu exista cursuri care se fac pe o perioada de 3, 6 si 12 luni. Eventual poti sa incerci sa termini si liceul la seral. E foarte important sa faci asta daca vrei si tu sa ai un viitor. Altfel mai mult decat femeie de servici eu nu te vad. E foarte pacat ca ai ajuns in situatia asta...
0

#10 Utilizator offline   _Undying_ 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 22 December 2009 - 09:17 PM

Vezi postareaOana_little ang, la Dec 22 2009, 08:49 PM, a spus:

cred ca l-ai judecat gresit...tinand cont ca eu momentan nu muncesc si el plateste toate cheltuielile deci nu ne ramane nici un ban deoparte si cateodata abia ne descurcam cu bani ;el mai mult deasta vrea sa plece de aici ptr ca se considera o sluga asa cum ai zis tu.zice ca el munceste sa dea toti bani pe chirie,rate la masina si facturi si ca nu mai are nici un rost sa ramana aici...pe de alta parte mi-a marturisit ca singurul lucru care il mai tine aici sunt eu pentru ca e constient ca o data ce se va hotara sa plece in tara eu voi ramane aici....

Mda. Acum nu muncesti dar sti sigur ca vei ramane in Italia. Deci ai o siguranta. Te bazezi pe ceva. Pe ce?
0

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Sufocarea
ca abuz de atentie
InPing  43 2.343
Replici noi Cine ma ajuta cu un sfat? DENISA77  17 1.648
Replici noi Ce sa fac ca sa ii demonstrez ex-ului ca merit inca o sansa? Purest_feelings  6 1.987
Hot Topic (New) De ce se termina iubirea? wheredidmylovego?  69 7.688
Hot Topic (New) Diferenta de varsta..
ce se intampla cand fata e mai mare decat baiatul?
fullmoontonight  53 5.858