Simt ca ma insala.. ..dar nu am dovezi..
Scris 20 December 2009 - 08:40 PM
Eu stau si ma consum si nu stiu ce sa mai fac sa ne fie bine..Ma gandesc unde am gresit si ce pot face sa fim ca la inceput.. Firul s-a rupt undeva ( ce n-as da sa stiu unde) si el a ramas undeva..pierdut pe drum.
Scris 20 December 2009 - 08:49 PM
si da, de obicei cand se ajunge aci, inseamna ca unul din parteneri are pe altcineva si nu renunta la relatia veche de dragul comoditatii, al prietenilor etc. din diferite motive.
in orice caz, e nasol, da nu te mai chinui aiurea sa dregi borcane sparte. nu iese mare branza.
Scris 20 December 2009 - 08:50 PM
acum 2 saptamani am incercat sa vorbesc cu el mi-a zis ca el este un om slab si in momentul in care o fata ii acorda putina atentie el se lasa dus de val. si dupa aia a rectificat : a spus ca era asa inainte de a ne casatori, desi eu personal nu inteleg cum ar putea schimba o bucata de hartie personalitatea unui om
Aceasta postare a fost editata de Wraiste*: 20 December 2009 - 08:51 PM
Scris 20 December 2009 - 09:09 PM
Scris 20 December 2009 - 09:11 PM
parerea mea e ca ori accepti ca e gata si sa va lasati liberi reciproc, ori iti gasesti si tu pe altcineva.
el ti-a spus-o cam verde in fata, da nu vrei tu sa accepti , finca doare al naibii de rau.
stii, in toate cazurile de genul asta, cel care inseala da vina pe cel de langa el si-i gaseste tot felu de defecte, il face sa se simta un rahat in ploaie, pentru ca el sa-si poata construi in imaginatia lui motivatia, scuza inselarii. care nu are scuza. NICIODATA.
daca va veti reda libertatea unul altuia, civilizat si frumos, vei vedea ca si tu insati ai nevoie de....ceva nou.
de ce sa stai sa iti consumi zilele, energia, timpul, rabdarea, pentru un plavan pe care nu-l doare undeva de persoana ta, de nevoile tale?
ar fi mai dificil daca ati avea copii.....
Scris 20 December 2009 - 09:09 PM
Scris 20 December 2009 - 09:11 PM
Scris 20 December 2009 - 09:13 PM
Wraiste*, la Dec 20 2009, 09:09 PM, a spus:
da, e perfect ce a zis Pippo, numa ca ajungi in punctu asta geu de tot.
il imbeti bine de tot si poate scapa porumbelu
sau ii zici tu ca-l inseli si marturiseste si el.
dar de obicei , in special cand au acoperire perfecta, isi pastreaza aura de sfinti, pentru ca nu suporta sa vada in ochii tai dispretul, faptul ca si-a pierdut orice valoare pentru tine, nu suporta propria cadere definitiva.
mai ales daca stie ca nu l-ai putea ierta si l-ai parasi pe loc.
Scris 20 December 2009 - 09:15 PM
daca i-as zice ca eu l-am inselat nu cred ca o sa ma creada si chiar daca m-ar crede nu stiu cum ar reactiona.cred ca ar tacea din gura,ca de obicei, nu stiu
v-am zis ca nu reactioneaza nici cand imi face cineva avansuri
Aceasta postare a fost editata de Wraiste*: 20 December 2009 - 09:15 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Relaţii cu bărbaţi īnsuraţi. Da sau Nu ? | Purple_rain | 377 | 12.998 |
|
Problema psihica | Petrica1988 | 59 | 4.694 |
|
Diferente sociale si nu numai