Ati vazut obiecte extraterestre sau ceva asemanator care sa va dea de gandit?:-?
Scris 10 August 2010 - 12:20 PM
Scris 10 August 2010 - 03:55 PM
NASTYPRIMUL, la May 3 2010, 07:53 PM, a spus:
Ceva foarte asemanator am vazut si eu, doar ca era usor alungita la 2 extremitati...Am urmarit-o cateva minute ca pana la urma, desi nu obstructiona nimic vederea, a disparut brusc.
Scris 10 August 2010 - 05:33 PM
andi_, la Aug 10 2010, 01:20 PM, a spus:
Mie mi se pare ca ai luat asta de la un film fantezie... Dece cred eu asa? Pai securistii nu stiau ce-i aia scoala.
OZN-ul acela care nu era nu elicopter si nu avion si nu facea zgomot era probabil o ridiche ca ea raspunde la toate conditile.
Scris 10 August 2010 - 08:40 PM
Evreul, la Aug 10 2010, 06:33 PM, a spus:
OZN-ul acela care nu era nu elicopter si nu avion si nu facea zgomot era probabil o ridiche ca ea raspunde la toate conditile.
te rog mult 'om al poporului ales'....termina cu mistocarelile de 2 bani....eu am prezentat ce mi s-a povestit...daca nu iti convine..nu citi si gata
Scris 06 September 2010 - 03:16 PM
acel aparat arata ca un patrat cu un cerc pe el
Scris 06 September 2010 - 04:02 PM
Yonutzzzz, la Sep 6 2010, 04:16 PM, a spus:
acel aparat arata ca un patrat cu un cerc pe el
Spooky.
Scris 07 September 2010 - 04:55 AM
Dupa 7 ani, se estompeaza aceasta vedere.
Eu nu tin minte mai nimic.
Insasi faptul ca nu tinem minte de la acea virsta, arata ca se traieste cu mintea prin alte lumi.
Ar trebui studiate fenomenele. Dar atentie, ca daca sint in prezenta unui adult, spun ce vrea adultul fara sa li se spuna. Prin telepatie. Deci, ce spun ei, copiii, e valabil, fara sa li se puna intrebari insinuante.
Copii ar putea fi o cheie in studiul astralului nativ, si deci al intrarii si iesirii in alte lumi, reale.
Scris 07 September 2010 - 10:49 AM
Scris 07 September 2010 - 03:34 PM
Ce vad copii tocmai ca nu are legatura cu creierul, ci nefolosirea lui ca un adult. Ei inca sint in afara lumii noastre, de unde venim toti.
Sa nu uitam, ca atunci cind spunem de manifestari prgmatice, ne raportam la emisfera stinga. Cind vorbim si de manifestarile gen "halucinatii", e vorba de emisfera dreapta. Care nu e studiata mai deloc, ci negate viziunile de care e responsabiala aceasta emisfera.
Unele obiecte din acestea sint invizibile. O data cu activarea emisferei drepte, se pot vedea.
Cineva spunea ca sintem orbi. De fapt nu ne activam tot ce dispunem ca dotare.
Deci sint 2 aspecte, activarea corecta si a emisferei drepte, si iesirea din corp, normala, nu fortata.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
AnubisAnubis | 350 | 17.239 |
|
Cum va disparea universul?
Discutii si pareri |
SunRising | 4 | 1.088 |
|