sau Inregistrare

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Ati vazut obiecte extraterestre sau ceva asemanator,care sa va dea de gandit?:-? Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-October 08

Scris 31 January 2010 - 07:05 PM

Eu am vazut
0

#12 Utilizator offline   ma-o 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 29-September 06

Scris 01 February 2010 - 10:33 AM

nu am vazut, dar am avut un vis in care era un obiect extraterestru la geam, a fost un vis ce parea real si din care m-am trezit aproape paralizata de frica, oricum a durat cateva minute pana mi-am dat seama unde sunt, bine ca a fost doar un vis mai ciudat
0

#13 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 09 February 2010 - 12:20 AM

Brrr, mai bine vedeai unul real. Nu sint chiar de cosmar.
0

#14 Utilizator offline   LadyGloss 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 09-March 10

Scris 09 March 2010 - 10:59 PM

Poate ca extraterestrii te-au observat..Poate esti o persoana importanta pt ei.Am citit intr-o carte ca a fost candva un om care a fost contactat de extraterestrii , ei erau practic...obsedati de el...ei il ajutau de fiecare data cand aveau nevoie de el...poate ca asa e sh in cazul tau!dak ti se mai intampla ceva,te rog,scriemi!
0

#15 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 19 April 2010 - 03:41 PM

Vezi postareaLadyGloss, la Mar 9 2010, 11:59 PM, a spus:

Poate ca extraterestrii te-au observat..Poate esti o persoana importanta pt ei.Am citit intr-o carte ca a fost candva un om care a fost contactat de extraterestrii , ei erau practic...obsedati de el...ei il ajutau de fiecare data cand aveau nevoie de el...poate ca asa e sh in cazul tau!dak ti se mai intampla ceva,te rog,scriemi!

Ce am vazut eu au vazut mai multi, dar nu in acel loc.
0

#16 Utilizator offline   Adierea 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 20-January 09

Scris 26 April 2010 - 10:45 PM

Zi ce ai vazut daca tot ai vazut ceva
Linguseala fie ea si de ecstraterestru tot ascunde lucruri murdare si urate
0

#17 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 27 April 2010 - 12:17 AM

Vezi postareaAdierea, la Apr 26 2010, 11:45 PM, a spus:

Zi ce ai vazut daca tot ai vazut ceva
Linguseala fie ea si de ecstraterestru tot ascunde lucruri murdare si urate

am spus pe alte topicuri. Ptr ce ai spus acum, nu mai spun, deocamdata.

Oricum spunind de ce am vazut, nu am nimic de cistigat decit contraziceri din partea celor ce nu au vazut.
Si da, obiecte conduse de alte fiinte decit oamenii exista. Si au o tehnica mai avansata ca noi. O spun toti pilotii care s-au intilnit in aer sau cosmos cu ei. Si cele citeva mii de filmulete credibile de pe net. Sintem o generatie ce avem privilegiul sa le vedem pe toate. Celelalte generatii le vedeau doar din povestite. Sint exact, cele mai celebre, cu descrierile martorilor. Cele foto sau filmate. Sint mult mai putine retinute pe pelicula decit cele fara inregistrare.
0

#18 Utilizator offline   andi_ 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 22-November 07

Scris 29 April 2010 - 05:53 PM

Vezi postareaNASTYPRIMUL, la Apr 27 2010, 01:17 AM, a spus:

am spus pe alte topicuri. Ptr ce ai spus acum, nu mai spun, deocamdata.

Oricum spunind de ce am vazut, nu am nimic de cistigat decit contraziceri din partea celor ce nu au vazut.
Si da, obiecte conduse de alte fiinte decit oamenii exista. Si au o tehnica mai avansata ca noi. O spun toti pilotii care s-au intilnit in aer sau cosmos cu ei. Si cele citeva mii de filmulete credibile de pe net. Sintem o generatie ce avem privilegiul sa le vedem pe toate. Celelalte generatii le vedeau doar din povestite. Sint exact, cele mai celebre, cu descrierile martorilor. Cele foto sau filmate. Sint mult mai putine retinute pe pelicula decit cele fara inregistrare.

nu vreau sa crezi ca te contrazic doar de dragul de a te contrazice....dar exista schite si planuri pentru constructia de OZN-uri inca de la inceputul secolului XX , si experimente au fost destule cu astfel de aparate...cum distingi daca un OZN e pamantean sau apartine unor E.T?

doar nu crezi ca avioanele pe care le vedem noi (militare sau civile) sunt varful tehnologic care exista astazi nu ? :tease:
0

#19 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 29 April 2010 - 07:50 PM

Eu de Paste am crezut ca ne'au invadat martienii ... se vedeau o multime de nave care aterizau la mine'n cartier.

Ulterior am aflat ca erau artificii ... ce trist ! :tease:
0

#20 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 30 April 2010 - 01:21 AM

Vezi postareaandi_, la Apr 29 2010, 06:53 PM, a spus:

nu vreau sa crezi ca te contrazic doar de dragul de a te contrazice....dar exista schite si planuri pentru constructia de OZN-uri inca de la inceputul secolului XX , si experimente au fost destule cu astfel de aparate...cum distingi daca un OZN e pamantean sau apartine unor E.T?

doar nu crezi ca avioanele pe care le vedem noi (militare sau civile) sunt varful tehnologic care exista astazi nu ? :spiteful:

E f simplu sa-ti dau seama care ozn-uri sint pamintene si care nu. Cele oamintene lipsesc cu desavirsire, deocamdata. Cele facute, inclusiv de Coanda, era bazate tot pe reactie . Cu ajutaje. Merg ce merg, dupa care toti le vad la sol. Si consuma la fel ac un avion cu reactie. Adica, f mult.
Ozn-urile nu scot fum. Doar niste radiatii f periculoase. Dupa literatura. Deci alt principiu.
Si avioanele cele mai avansate normal ca sint in diferite stadii de cercetare aplicativa. Dar vor apare. Si apar. Naveta aceea mica. Avionul Stealth, parca/ performant, dar nu iese in spatiul cosmic si nu zboara cu 100000 km/h. Precum ozn-urile de la turnurile gemene. E pe net. Eu am vrut sa prind cadrul zborului si era rezolutia prea slaba. Dadea impresia ac audisparut, dar de fapt au zburatcu 100000 km/h.
Tehnica terestra nu se compara cu ce apare la ozn-uri. Repet, deocamdata. Avem niste provocari, nu motive de ingimfare.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Declaratie fara precedent a unui oficial NASA manonthemoon  30 2.054
Replici noi Film Documentar - Moon Rising
Pretinde ca exista activitate pe Luna (structuri, OZN-uri)
MeerKat  17 4.407
Hot Topic (New) avion cazut....sau OZN?
un ozn sau un nou tunguska?
fnicolici1  61 16.485
Hot Topic (New) Atasamente ciocniri intre galaxii vali_  36 9.955
Hot Topic (New) Etica alienilor - au ei simt moral sau nu? Hyohko  31 3.735