Ati vazut obiecte extraterestre sau ceva asemanator,care sa va dea de gandit?:-?
Scris 01 February 2010 - 10:33 AM
Scris 09 March 2010 - 10:59 PM
Scris 19 April 2010 - 03:41 PM
LadyGloss, la Mar 9 2010, 11:59 PM, a spus:
Ce am vazut eu au vazut mai multi, dar nu in acel loc.
Scris 26 April 2010 - 10:45 PM
Linguseala fie ea si de ecstraterestru tot ascunde lucruri murdare si urate
Scris 27 April 2010 - 12:17 AM
Adierea, la Apr 26 2010, 11:45 PM, a spus:
Linguseala fie ea si de ecstraterestru tot ascunde lucruri murdare si urate
am spus pe alte topicuri. Ptr ce ai spus acum, nu mai spun, deocamdata.
Oricum spunind de ce am vazut, nu am nimic de cistigat decit contraziceri din partea celor ce nu au vazut.
Si da, obiecte conduse de alte fiinte decit oamenii exista. Si au o tehnica mai avansata ca noi. O spun toti pilotii care s-au intilnit in aer sau cosmos cu ei. Si cele citeva mii de filmulete credibile de pe net. Sintem o generatie ce avem privilegiul sa le vedem pe toate. Celelalte generatii le vedeau doar din povestite. Sint exact, cele mai celebre, cu descrierile martorilor. Cele foto sau filmate. Sint mult mai putine retinute pe pelicula decit cele fara inregistrare.
Scris 29 April 2010 - 05:53 PM
NASTYPRIMUL, la Apr 27 2010, 01:17 AM, a spus:
Oricum spunind de ce am vazut, nu am nimic de cistigat decit contraziceri din partea celor ce nu au vazut.
Si da, obiecte conduse de alte fiinte decit oamenii exista. Si au o tehnica mai avansata ca noi. O spun toti pilotii care s-au intilnit in aer sau cosmos cu ei. Si cele citeva mii de filmulete credibile de pe net. Sintem o generatie ce avem privilegiul sa le vedem pe toate. Celelalte generatii le vedeau doar din povestite. Sint exact, cele mai celebre, cu descrierile martorilor. Cele foto sau filmate. Sint mult mai putine retinute pe pelicula decit cele fara inregistrare.
nu vreau sa crezi ca te contrazic doar de dragul de a te contrazice....dar exista schite si planuri pentru constructia de OZN-uri inca de la inceputul secolului XX , si experimente au fost destule cu astfel de aparate...cum distingi daca un OZN e pamantean sau apartine unor E.T?
doar nu crezi ca avioanele pe care le vedem noi (militare sau civile) sunt varful tehnologic care exista astazi nu ?
Scris 29 April 2010 - 07:50 PM
Ulterior am aflat ca erau artificii ... ce trist !
Scris 30 April 2010 - 01:21 AM
andi_, la Apr 29 2010, 06:53 PM, a spus:
doar nu crezi ca avioanele pe care le vedem noi (militare sau civile) sunt varful tehnologic care exista astazi nu ?
E f simplu sa-ti dau seama care ozn-uri sint pamintene si care nu. Cele oamintene lipsesc cu desavirsire, deocamdata. Cele facute, inclusiv de Coanda, era bazate tot pe reactie . Cu ajutaje. Merg ce merg, dupa care toti le vad la sol. Si consuma la fel ac un avion cu reactie. Adica, f mult.
Ozn-urile nu scot fum. Doar niste radiatii f periculoase. Dupa literatura. Deci alt principiu.
Si avioanele cele mai avansate normal ca sint in diferite stadii de cercetare aplicativa. Dar vor apare. Si apar. Naveta aceea mica. Avionul Stealth, parca/ performant, dar nu iese in spatiul cosmic si nu zboara cu 100000 km/h. Precum ozn-urile de la turnurile gemene. E pe net. Eu am vrut sa prind cadrul zborului si era rezolutia prea slaba. Dadea impresia ac audisparut, dar de fapt au zburatcu 100000 km/h.
Tehnica terestra nu se compara cu ce apare la ozn-uri. Repet, deocamdata. Avem niste provocari, nu motive de ingimfare.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Declaratie fara precedent a unui oficial NASA | manonthemoon | 30 | 2.054 |
|
Film Documentar - Moon Rising
Pretinde ca exista activitate pe Luna (structuri, OZN-uri) |
MeerKat | 17 | 4.407 |
|
avion cazut....sau OZN?