Sari la conținut
Forum Roportal
Kendyy

Ati vazut obiecte extraterestre sau ceva asemanator care sa va dea de gandit?:-?

Postări Recomandate

E f simplu sa-ti dau seama care ozn-uri sint pamintene si care nu. Cele oamintene lipsesc cu desavirsire, deocamdata. Cele facute, inclusiv de Coanda, era bazate tot pe reactie . Cu ajutaje. Merg ce merg, dupa care toti le vad la sol. Si consuma la fel ac un avion cu reactie. Adica, f mult.

Ozn-urile nu scot fum. Doar niste radiatii f periculoase. Dupa literatura. Deci alt principiu.

Si avioanele cele mai avansate normal ca sint in diferite stadii de cercetare aplicativa. Dar vor apare. Si apar. Naveta aceea mica. Avionul Stealth, parca/ performant, dar nu iese in spatiul cosmic si nu zboara cu 100000 km/h. Precum ozn-urile de la turnurile gemene. E pe net. Eu am vrut sa prind cadrul zborului si era rezolutia prea slaba. Dadea impresia ac audisparut, dar de fapt au zburatcu 100000 km/h.

Tehnica terestra nu se compara cu ce apare la ozn-uri. Repet, deocamdata. Avem niste provocari, nu motive de ingimfare.

 

 

Nu vreau sa te provoc ... dar iti lipsesc date in legatura cu ceea ce inseamna "ozn-uri pamantesti".

 

Ceea ce ai auzit de Coanda ... si ozn-uri care scot fum ... :lol: ... e ceea ce ne-au lasat ei sa stim despre ceea ce inseamna "aparate de zbor non-conventionale".

 

Numai nazistii ... atat cat se stie despre ei ... au construit aparate de zbor care ar fi reusit sa atinga viteze de pana la 10.000 km/h. Si asta pana in '45!!! De atunci ... si pana acum au trecut ceva ani.

 

Si aparatele astea de zbor nu se bazau pe motoare conventionale ... ci pe dinamici anti-gravitationale create prin metode de propulsie ca cele descrise in manuscrisele "indiene"

 

"In interiorul frame-ului circular de aer , pune motorul-mercur cu boilerul sau electric pe fundul centrului. Prin mijloacele puterii latente din mercur care pune in miscare "the driving whirlwind" , un om care sta inauntru poate calatori o mare distanta in cer in cea mai uimitoare maniera. 4 containere rezistente de mercur trebuie construite si plasate in interiorul structurii. Cand aceastea au fost incalzite prin focul controlat din containerele de fier , vimana dezvolta puterea fulgerului prin mercur. Dintr-o data devine precum o perla in cer."

 

Citat din cartea ... Samarangana Sutradhara.

 

http://www.stephen-knapp.com/ufos_and_vimanas.htm

 

Cauta pe net ... despre vimana. Ai sa ramai impresionat de ceea ce gandea omul candva. :spiteful:

Editat de Sol_Invictus

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Precum ozn-urile de la turnurile gemene. E pe net. Eu am vrut sa prind cadrul zborului si era rezolutia prea slaba. Dadea impresia ac audisparut, dar de fapt au zburatcu 100000 km/h.

 

 

ai vreun link?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Chestia cu nazistii este o speculatie. Daca erau atit de avansati, nu se pierdeau informatiile. Rachetele si tehnica au fost preluate de altii. Si sa nu uitam ca racheta in 3 trepte, avionul cu reactie si acel vehicul lenticular, dar tot cu reactie, sint inventii facute de romini.

 

Obiectele vazute pe mapamond nu sint creatii umane. Sau ale acestei civilizatii. Nu exista inca un principiu antigravitational la obiecte mari. Exista acel titirez.

Nu stiu daca am mai spus dar principiul de propulsie este electromagnetismul invers. Nu stiu ce e aia.

 

 

Daca ar fi pe Pamint macar un rudiment de tehnica antigravitationala aplicabila la obiecte mari, nu s-ar mai pierde vremea cu rachete uriase. Stiu ca sint in studiu.

Editat de NASTYPRIMUL

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Chestia cu nazistii este o speculatie. Daca erau atit de avansati, nu se pierdeau informatiile. Rachetele si tehnica au fost preluate de altii. Si sa nu uitam ca racheta in 3 trepte, avionul cu reactie si acel vehicul lenticular, dar tot cu reactie, sint inventii facute de romini.

 

"Chestia" cu nazistii nu este nici o speculatie.

 

2uzcd29.jpg

 

518pq9.jpg

 

fz4vx3.jpg

 

Sunt destul de clare in rezolutie pentru tine?

 

Incearca sa treci de programarea a ceea ce a insemnat adevaratul al 3-lea Reich.

 

Tehnica scrisa si realizata fizic de catre nazi-sti ... este una cu adevarat impresionanta pentru anii in care a fost creata.

O buna parte din realizari , dupa caderea reich-ului care isi crease prea multa karma naspa pentru a rezista si care nu avea suficiente resurse de tehnologie "exotica" pentru a castiga impotriva masonilor ... a fost impartita intre aliati (intre S.U.A. si Rusia). Rusii au apucat sa ia mai mult decat americanii ... de aici si tehnica lor mai avansata in asa numitul razboi rece (competitia dintre americani si rusi).

 

Prin proiectul Paperclip ... o parte din oamenii de stiinta nazi-sti ... au ajuns in O.S.S. (mai tarziu numindu-se C.I.A.). Dar cum rusii erau mai aproape de Germania decat americanii ... ei au luat si cea mai buna parte din acesti oameni de stiinta.

 

Ceea ce vezi acum ... prin filmulete gen cel de la W.T.C ... nu sunt decat realizarile armatei/C.I.A americane dupa 50 de ani de eforturi serioase in a re-produce tehnologia dezvoltata de nazi-sti.

 

 

Obiectele vazute pe mapamond nu sint creatii umane. Sau ale acestei civilizatii. Nu exista inca un principiu antigravitational la obiecte mari. Exista acel titirez.

Nu stiu daca am mai spus dar principiul de propulsie este electromagnetismul invers. Nu stiu ce e aia.

 

Obiectele vazute pe mapamond sunt creatii umane ... dar tu vrei atat de mult sa crezi in existenta extraterestrilor care sa vina sa te salveze ... incat nu vrei sa accepti adevarul faptului ca fiintele umane poseda o inteligenta remarcabila prin care se poate realiza tot ceea ce ne imaginam noi acum in filme s.f.

 

Nu spun ca nu exista "extraterestrii" ... dar in nici un caz in maniera in care sunt prezentati mai peste tot. Chiar se zice ca nazistii foloseau clarvazatoare in grupul Vril pentru a incerca sa contacteze civilizatii extraterestre , deoarece mintea poate calatori instantaneu in orice punct al universului ... datorita Vidului care tine totul laolalta si se gaseste in orice punct din timp si spatiu. Povestea spune ca ei ar fi reusit sa contacteze telepatic cu ajutorul clarvazatoarelor ... o civilizatie din sistemul solar Aldebaran ... foarte apropiat de constelatia Pleiadelor. Povestile new-age cu pleiadieni ... sunt facute special ... pentru a ascunde total realitatea civilizatiei din Aldebaran. Se zice ... ca de la ei ar fi obtinut informatii tehnologice care i-au ajutat sa isi eleveze cu mult tehnologia creata dupa informatiile adunate din Tibet ... legate de existenta si modul de construire a lor.

 

Exista principii antigravitationale. Doar ca nu le cunosti deoarece nu ai avut acces la informatie.

 

Unul dintre modurile in care ai putea anihila gravitatia ... ar fi rotirea in sens invers a doua discuri de magneti permanenti. Daca ai destui bani iti fac eu un U.F.O. :( Si vorbesc serios. Nu neaparat prin metoda asta ... caci exista si altele.

 

---

 

Hai sa iti prezint ceva cu totul special la care avem acces.

 

A existat un om care ... lucrand in aceiasi maniera in care lucra Viktor Schauberger (observarea Naturii si imitarea ei) ... cu numele de Viktor Grebennikov.

 

http://www.rexresearch.com/grebenn2/greb2.htm

 

Viktor Grebennikov a fost cel care a creat teoria numita ... "Efectul structurilor cavernoase".

 

adchmp.jpg

 

La un anumit moment dat in viata sa ... a avut sincronicitatea de a se juca cu o insecta cu adevarat speciala. In timp ce o studia ... cu microscopul ... a observat faptul ca aripile ei manifesta un principiu antigravitational aproape incredibil.

 

Ideea e ca aceasta insecta are aripile create in asa fel incat ofera "efectul de antigravitatie prin structuri cavernoase nanometrice". In momentul in care o structura cavernoasa ... este suficient de mica (nanometric) ... ea anihileaza gravitatia (si deci timpul) ... deoarece undele electromagnetice care se pot crea in aceste caverne minuscule sunt foarte apropiate de zero.

 

El a reusit sa creeze o platforma din lemn (fara absolut nici o componenta electric-mecanica) pe fundul careia a lipit foarte multe aripi luate de la aceasta insecta. (si-a cam calcat in picioare iubirea pentru natura ... dar ata e).

 

2vaha4w.jpg

 

29xf053.jpg

 

14t3j14.jpg

 

Cu aceasta platforma care avea doar strictul necesar pentru a ghida zborul ... putea atinge o viteza de 1000km/h ... dar de frica isi limita plimbarile la 100km/h. Ceea ce este cu adevarat special ... este ca in momentul in care se urca pe ea ... in jurul sau se crea un fel de bula care se desprindea de gravitatea inconjuratoare ... si chiar daca zbura la viteze mari ... in acea bula nu se creau curentii normali de aer/vant. Pe langa asta ... ceea ce se mai intampla ... este faptul ca timpul , datorita lipsei gravitatiei ... isi pierdea consistenta normal cunoscuta. La un moment dat ... dupa o plimbare ... a observat ca ceasul de pe mana sa arata ora 9 ... iar cel de pe perete ora 10. Think about it.

 

 

Pentru mai multe detalii despre Viktor Grebennikov ... clipul de mai sus ar trebui sa fie suficient de explicit.

 

---

 

Natura este cea mai avansata tehnologie care a fost ... este ... si va fi ... vreodata. Adevarata tehnologie avansata este atat de simpla ... incat "mintile hiluminate ale academicienilor" care pretind putere intelectuala ... sunt niste rebuturi cerebrale parlite de prea multa prostie si ingustime a mintii/sufletului,

 

---

 

Mai dau odata quotul din cartea Samarangana Sutradhara. Este o carte scrisa intre anii 1000-1055 (d.Hr) !!!!!!!! .... de catre regele Bhoja al Dhar-ului.

 

"In interiorul frame-ului circular de aer , pune motorul-mercur cu boilerul sau electric pe fundul centrului. Prin mijloacele puterii latente din mercur care pune in miscare "the driving whirlwind" , un om care sta inauntru poate calatori o mare distanta in cer in cea mai uimitoare maniera. 4 containere rezistente de mercur trebuie construite si plasate in interiorul structurii. Cand aceastea au fost incalzite prin focul controlat din containerele de fier , vimana dezvolta puterea fulgerului prin mercur. Dintr-o data devine precum o perla in cer."

 

Intelegi ce vreau sa zic?

 

 

Daca ar fi pe Pamint macar un rudiment de tehnica antigravitationala aplicabila la obiecte mari, nu s-ar mai pierde vremea cu rachete uriase. Stiu ca sint in studiu.

 

 

Se pierde vremea aiurea cu jegul asta de tehnologie bazata pe explozie ... deoarece se doreste mentinerea gandirii si imaginatiei umane la nivele de retarzie ... pentru a nu permite o re-vitalizare a egalitatii adevarate printre oameni. Elitele care controleaza financiar ... lumea ... doresc sa ramana acolo "sus" ... for ever daca s-ar putea. Dar le vine si lor sorocu in curand.

 

Eu cred ca tu ai mult prea multa incredere in ceea ce iti zice guvernul si televizorul. Si eu cred multe prostii ... dar fac toate eforturile necesare pentru a le dizolva din mine.

Editat de Sol_Invictus

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Invictus, m-ai convins ca erau f avansati nemtii. Ce nu se leaga in ecuatia asta, este ca daca au luat Invingatorii, specialisti din toate domeniile, normal trebuia sa fie prezenta si aceasta tehnica. Si nu e.

Ca au americanii, ozn-uri, este o simpla speculatie. Num stateau aia atitia zeci de ani fara sa le fabrice. Si rusii la fel. Iar ozn-urile sint f rare.

Si nu tii cont ca oamenii nu rezista la acceleratiile din obiectele vazute. Cel de la turnuri de exemplu.

Stiu si eu cum poate fi invinsa gravitatie cu discuri, condensatoare f mari, supuse la tensiuni f mari. Cel acre a facut experimentul a spart tavanul cu un astfel de obiect. Dar nu a fost ajutat si a disparut cu experimentele lui.

Obiectele vazute pe cer nu sint umane. Sint cit se poate de straine pamintenilor. Am vazut si eu un obiect din asta. Si nu stiam cit era de mare. Cind mi-au spus si altii ca l-au vazut si ei, de la Brasov cum il cazusem si eu de la Bucuresti, si la vreo 30 grade de sol, m-am lamuri ca avea multi km in diametru. Poate spre un 10 km. Si nu semana cu un obiect, ci o bula portocalie, care mergea suficient de incet sa se observe ca nu era meteori. Fara coada.Altii l-au vazut ducindu-se in largul Marii nEgre. Senzatia cind l-am vazut, era de stranietatye. Parca mi-a inghetat singele in mine. Ori am vazut si micrometeoriti, si acele ozn-uri germane. Senzatia e de cald. Obiectele vazute imi dadeau impresia de niciodata vazut, din alta lume, stranie, frig, si Satat mintea in loc. Si altii la fel.

Sint ozn-uri strarvezii complet, si s-au vazut ocupanti de metrii intregi. 3-4 m. Ozn-uri de vreo 2 km.

Acea tehnica a nazistilor nu neg ca a fost, dar probabil pierduta. Sau neviabila, precum multe inventii pierdute.

Urmeaza sa ne stoarcem inteligenta. Stiu ca se fac experimente.

Iar eu stiu ca guvernele incurajeaza munca....la sapa, nicidecum inventica umana. La noi, si sper doar acum.

 

Parerea mea, e ca nu sint nici macar din universul asta, ci din altceva, alta lume. Bine zic cei ce spun ca nu sint de pe alte planete. Le dau dreptate. alt univers sau megaunivers. Cam tot aia e.

Editat de NASTYPRIMUL

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

@Sol_Invictus, frumoase teorii ce le stiu si eu de mult timp doar ca:

 

1. primele doua poze nu sunt reale ci dintr-un film rusesc:

L-am gasit si eu pe un torrent si m-am uitat dar fara subtitrare din pacate.

 

2. a 3-a poza este intr-adevar o compilatie de asa zise "farfurii rusesti" dar stii ce nu se leaga aici?

Aveau o asa tehnologie, prindeau o viteaza de neimaginat (sa trecem peste faptul ca nimeni nu suporta atatia G), si tot au pierdut razboiul. Cu asa nave, erau stapanii stapanilor - gandeste-te ca nimeni nu putea la acea vreme sa le doboare la ce performante cica ar fi avut. Macelareau totul.

Au reusit ei ceva, din ceea ce se zvoneste, un oarecare mod de a "nulifica" gravitatia dar cam atat. Foloseau intr-adevar cica mercur sau ceva asemanator (nu stiu cum roteau ei mercurul dar sa zicem). Insa totul a ramas in stadiul de proiect.

Nemtii erau atat de disperati in legatura cu razboiul incat apelau si la magie neagra.

Absolut orice au incercat in acea disperare.

Pana la urma, acel proiect numit "Nazy Bell" antigravitic, a fost de fapt rezultatul unui efect giroscopic cu niste proprietati mai ciudate ce-i drept. Insa mai greu de pus in aplicare la o farfurie zburatoare. Era mai simplu un avion :)

 

3. Despre acea placa cu insectele alea... ce pot sa zic? Pe langa faptul ca este o mare porcarie teoria in sine, insectele alea au mai si disparut de pe fata pamantului - asa subit si fara explicatie :)

De ce spun ca este o porcarie de teorie?

In primul rand, luand de buna magaria asta, oricate aripi ai indesa sub placa, nu ai avea decat efect antigravitational limitat.

In niciun caz nu vei avea un propulsor controlabil.

Sa fiu mai exact: cum controa acel batranel efectul antigravitational? De un manson ca la motocicleta? :)

Tragea de o sfoara si cresteau brusc de nicaieri proprietatile antigravitationale?

 

Aripile alea odata puse sub placa de lemn... ori o propulsau in sus in caz ca o lasai libera brusc, ori o tineau deasupra solului (levitatie) si doar atat. Insa cand te urcai pe ea pica la sol ca bolovaul :)

In niciun caz nu ar fi avut cum sa aiba viteze: 100Km, 1000Km, hai sa fim seriosi.

Ce smecher propulsor controlabil avea el din aripi de insecte :rock:

Avea si schimbator de viteze? :rock:

 

Mosuletul oricum nu stia ce este aia antigravitatie cand a pomenit de "bula". Aici deja este vorba de camp si nu de proprietatea aripilor ce o aveau la nivel "nano". Asta inseamna ca daca buburuza aia se aseza pe o piatra, zbura impreuna cu piatra pentru ca au fost inconjurate de "bula" antigravitationala datorita aripilor?

Unii scot niste basme de te doare mintea.

Editat de Metallman

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
@Sol_Invictus, frumoase teorii ce le stiu si eu de mult timp doar ca:

 

1. primele doua poze nu sunt reale ci dintr-un film rusesc:

L-am gasit si eu pe un torrent si m-am uitat dar fara subtitrare din pacate.

 

:)

 

Cred ca nu intelegi de unde vin pozele astea. Sunt scoase din arhiva SS si Thule. Nu sunt de acum ... sunt facute prin anii razboiului ... si de cand au fost scoase la suprafata odata cu caderea zidului din Berlin ... au tot fost folosite in diferite contexte.

 

Filmul e recent facut ... si doar foloseste pozele pentru a da nu stiu ce "veridicitate sf rusilor".

 

Ca sa nu mai speculam existenta unor astfel de nave de zbor ...

 

"In interiorul frame-ului circular de aer , pune motorul-mercur cu boilerul sau electric pe fundul centrului. Prin mijloacele puterii latente din mercur care pune in miscare "the driving whirlwind" , un om care sta inauntru poate calatori o mare distanta in cer in cea mai uimitoare maniera. 4 containere rezistente de mercur trebuie construite si plasate in interiorul structurii. Cand acestea au fost incalzite prin focul controlat din containerele de fier , vimana dezvolta puterea fulgerului prin mercur. Dintr-o data devine precum o perla in cer."

Samarangana Sutradhara (de tip vedic , anul 1000)

 

"Precum o perla in cer".

 

 

Se stie ca nazistii adunau importante rezerve de mercur. Multe din U-boat-urile naziste erau folosite pentru a transporta acest mercur necesar in sistemul de propulsie al aparatelor de zbor "anti-gravitationale". Doua U-boat-uri , unul scufundat langa Singapore si altul langa Norvegia , cand au fost descoperite in anii '90 ... intregul lor cargo era format din mercur.

 

Inclusiv acele Foo-Fighters vazute de atatia piloti ai fortelor aliate ... care puteau produce dezechilibre electromagnetice atat in avioanele lor cat si in creierul lor ... se spune ca aveau aparenta unor bile de plasma-mercur.

 

2. a 3-a poza este intr-adevar o compilatie de asa zise "farfurii rusesti" dar stii ce nu se leaga aici?

Aveau o asa tehnologie, prindeau o viteaza de neimaginat (sa trecem peste faptul ca nimeni nu suporta atatia G), si tot au pierdut razboiul. Cu asa nave, erau stapanii stapanilor - gandeste-te ca nimeni nu putea la acea vreme sa le doboare la ce performante cica ar fi avut. Macelareau totul.

 

Au pierdut razboiul pentru ca pe aparatele astea de zbor nu poti pune tunuri sau mitraliere ...proiectilele sau gloantele facand "implozie". Mai mult , numarul lor era chiar mic. Nu era ceva scos pe banda care sa poata fi organizat sub forma unei "flotile".

 

Armele puse pe aceste aparate de zbor ... erau inca in faza de experimentare ... si nu constituiau siguranta militara.

 

Din punct de vedere al razboiului conventional ... razboiul era programat sa fie pierdut de catre nazisti ... dinainte de a incepe.

 

 

Au reusit ei ceva, din ceea ce se zvoneste, un oarecare mod de a "nulifica" gravitatia dar cam atat. Foloseau intr-adevar cica mercur sau ceva asemanator (nu stiu cum roteau ei mercurul dar sa zicem). Insa totul a ramas in stadiul de proiect.

Nemtii erau atat de disperati in legatura cu razboiul incat apelau si la magie neagra.

 

"Magia neagra" este cea care a pornit razboiul. :) Disperarea SS-ului de suprafata se datoreaza ignorantei lor fata de sfaturile date de catre cercurile secrete Vril si Thule. SS-ul exoteric era prea departe de adevarata doctrina care a dus la formarea unei astfel de puteri "runic-germanica" ... ca sa reuseasca impunerea Noii Ordini Mondiale.

 

 

3. Despre acea placa cu insectele alea... ce pot sa zic? Pe langa faptul ca este o mare porcarie teoria in sine, insectele alea au mai si disparut de pe fata pamantului - asa subit si fara explicatie :)

De ce spun ca este o porcarie de teorie?

In primul rand, luand de buna magaria asta, oricate aripi ai indesa sub placa, nu ai avea decat efect antigravitational limitat.

In niciun caz nu vei avea un propulsor controlabil.

Sa fiu mai exact: cum controa acel batranel efectul antigravitational? De un manson ca la motocicleta? :rock:

Tragea de o sfoara si cresteau brusc de nicaieri proprietatile antigravitationale?

 

Faptul ca tu nu intelegi la ce face referire "efectul structurilor cavernoase" ... nu inseamna decat ca esti ignorant fata de anumite aspecte ale realitatii. Reactia ta ... este identica cu cea a asa zisilor "oameni cu picioarele pe pamant" care nu ar accepta nici in ruptul capului posibilitatea ca Natura sa fie de enspee mii de ori mai inteligenta decat orice forma de tehnologie cu "drepturi de autor" umane.

 

Nu ai tu de unde sa sti care este efectul a "nu stiu cate aripi" puse sub o placa de lemn. Omul zicea clar ... ca efectul era limitat doar pentru intinderea placii. Prin acel manson nu se urmarea "propulsarea" ci doar manevrarea directiei de "levitatie".

 

Insectele nu au disparut de pe fata pamantului. Nu se stie ce fel de insecta. Atata tot. Zboara pe undeva libere ... poate ai si vazut cateva la viata ta. :rock:

 

Aripile alea odata puse sub placa de lemn... ori o propulsau in sus in caz ca o lasai libera brusc, ori o tineau deasupra solului (levitatie) si doar atat. Insa cand te urcai pe ea pica la sol ca bolovaul :rock:

 

Ori ... ori. Cand o sa ai o placa ca asta ... nu o sa mai fie decat o parere fara "ori".

 

In niciun caz nu ar fi avut cum sa aiba viteze: 100Km, 1000Km, hai sa fim seriosi.

Ce smecher propulsor controlabil avea el din aripi de insecte :rock:

 

Te pomeni ca ai avut acces la efecte antigravitationale ... si iti poti da seama cu usurinta ce viteze sau ce fel de miscari poti realiza ...

 

Mosuletul oricum nu stia ce este aia antigravitatie cand a pomenit de "bula". Aici deja este vorba de camp si nu de proprietatea aripilor ce o aveau la nivel "nano". Asta inseamna ca daca buburuza aia se aseza pe o piatra, zbura impreuna cu piatra pentru ca au fost inconjurate de "bula" antigravitationala datorita aripilor?

Unii scot niste basme de te doare mintea.

 

Din nou erori de logica. Campul care anuleaza gravitatia este cauzat de dimensiunea nanometrica a cavitatilor.

 

Insecta nu are decat 2 sau 4 aripi. :) Grebennikov a folosit cel putin cateva sute de astfel de aripi pentru a crea un efect de reducere a gravitatiei ... potrivit acelei placi si a omului care se urca pe ea.

 

Basme ... sunt limitarile de perspectiva care sunt programate in tine de catre dogmatica religioasa , stiintifica si sociala.

 

http://www.rexresearch.com/grebenn2/greb2.htm

 

Citeste extrasul din cartea scrisa de Viktor Grebennikov ... si revino eventual cu o parere bazata pe mai mult decat speculatii non-tehnice.

Editat de Sol_Invictus

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×