bydy, la Dec 21 2009, 11:25 PM, a spus:
Si.. nu ti se pare normal ca o femeie sa stie ce vrea? E de rau ? Barbatii nu stiu ce vor?
Daca o femeie isi menajeaza partenerul si nu ii spune direct: " draga, nu te mai vreau pt ca nu ma satisfaci sexual", tu crezi ca o face in favoarea ei?
Acest topic vine de fapt sa ia apararea femeilor,ca prea se spune ca sunt ilogice,ca nu stiu ce vor.Nu,actiunile lor sunt logice si stiu ce vor.Raspunsurile si motivele care le aduc ca sa se apere sunt (aparent) ilogice,doar atat.Insa ele,femeile,sunt foarte constiente de deciziile lor.Femeile aleg sa dea raspunsuri aiurea gen asa am simtit,ceva mi-a spus ca,intuitia mea,inima mi-a dictat,din cauza unor prejudecati care le-au fost inoculate de catre societate,cum ca femeia este o fiinta sentimentala,care se bazeaza mai mult pe intuitie decat pe rationament.Nu,femeia este o fiinta logica si sentimentala,net superioara barbatilor,atat dpdv fizic (ele sunt in general mai sanatoase si traiesc mai mult) cat si emotional/psihic (cei mai multi psihopati in randul barbatilor se gasec...etc)
Aceasta postare a fost editata de CRISTI82: 23 December 2009 - 07:54 AM
Contact
Facebook
Twitter
RSS