sau Inregistrare

• 14 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Femeile stiu ce vor doar ca...una spun si alta gandesc Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Cristi din prahova 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 24-April 08

Scris 23 December 2009 - 07:49 AM

Vezi postareabydy, la Dec 21 2009, 11:25 PM, a spus:

Daca nu din relatiile tale, de unde ai ajuns tu la concluzia de mai sus?
Si.. nu ti se pare normal ca o femeie sa stie ce vrea? E de rau ? Barbatii nu stiu ce vor?
Daca o femeie isi menajeaza partenerul si nu ii spune direct: " draga, nu te mai vreau pt ca nu ma satisfaci sexual", tu crezi ca o face in favoarea ei?

Acest topic vine de fapt sa ia apararea femeilor,ca prea se spune ca sunt ilogice,ca nu stiu ce vor.Nu,actiunile lor sunt logice si stiu ce vor.Raspunsurile si motivele care le aduc ca sa se apere sunt (aparent) ilogice,doar atat.Insa ele,femeile,sunt foarte constiente de deciziile lor.Femeile aleg sa dea raspunsuri aiurea gen asa am simtit,ceva mi-a spus ca,intuitia mea,inima mi-a dictat,din cauza unor prejudecati care le-au fost inoculate de catre societate,cum ca femeia este o fiinta sentimentala,care se bazeaza mai mult pe intuitie decat pe rationament.Nu,femeia este o fiinta logica si sentimentala,net superioara barbatilor,atat dpdv fizic (ele sunt in general mai sanatoase si traiesc mai mult) cat si emotional/psihic (cei mai multi psihopati in randul barbatilor se gasec...etc)

Aceasta postare a fost editata de CRISTI82: 23 December 2009 - 07:54 AM

0

#22 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 23 December 2009 - 02:21 PM

Vezi postareaCRISTI82, la Dec 23 2009, 08:49 AM, a spus:

Acest topic vine de fapt sa ia apararea femeilor,ca prea se spune ca sunt ilogice,ca nu stiu ce vor.Nu,actiunile lor sunt logice si stiu ce vor.Raspunsurile si motivele care le aduc ca sa se apere sunt (aparent) ilogice,doar atat.Insa ele,femeile,sunt foarte constiente de deciziile lor.Femeile aleg sa dea raspunsuri aiurea gen asa am simtit,ceva mi-a spus ca,intuitia mea,inima mi-a dictat,din cauza unor prejudecati care le-au fost inoculate de catre societate,cum ca femeia este o fiinta sentimentala,care se bazeaza mai mult pe intuitie decat pe rationament.Nu,femeia este o fiinta logica si sentimentala,net superioara barbatilor,atat dpdv fizic (ele sunt in general mai sanatoase si traiesc mai mult) cat si emotional/psihic (cei mai multi psihopati in randul barbatilor se gasec...etc)

Logica si sentimentala?
Dpmdv, asta este un nonsens.

Nu stiu cum ai ajuns tu la concluzia asta, dar iti spun cum functionez eu : De cele mai multe ori, ma bazez pe intuitie si nu pe logica lucrurilor.
Cat despre " net superioara barbatului" , eu nu simt ca as fi asa.
0

#23 Utilizator offline   Cristi din prahova 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 23 December 2009 - 03:19 PM

si iti iese intuitia,adica le brodesti?
0

#24 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 23 December 2009 - 03:40 PM

Vezi postareaCRISTI82, la Dec 23 2009, 04:19 PM, a spus:

si iti iese intuitia,adica le brodesti?

Am 108 ani. Daca nu le 'brodeam' pana acum, nu ma mai ghidam dupa ea. 8)
Daca fiecare in parte am da mai muta importanta intuitiei, instinctului, poate am face mai putine greseli in alegeri.
0

#25 Utilizator offline   _Undying_ 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 21-December 09

Scris 23 December 2009 - 05:39 PM

Vezi postareaCRISTI82, la Dec 23 2009, 07:49 AM, a spus:

Nu,actiunile lor sunt logice si stiu ce vor.Raspunsurile si motivele care le aduc ca sa se apere sunt (aparent) ilogice,doar atat.Insa ele,femeile,sunt foarte constiente de deciziile lor.Femeile aleg sa dea raspunsuri aiurea gen asa am simtit,ceva mi-a spus ca,intuitia mea,inima mi-a dictat,din cauza unor prejudecati care le-au fost inoculate de catre societate,cum ca femeia este o fiinta sentimentala,care se bazeaza mai mult pe intuitie decat pe rationament.

Deci pana la urma e in avantajul barbatilor faptul ca femeile vor doar sex ori ba? Ca nu vad rostul acestui topic.

Vezi postareaCRISTI82, la Dec 23 2009, 07:49 AM, a spus:

Nu,femeia este o fiinta logica si sentimentala,net superioara barbatilor,atat dpdv fizic (ele sunt in general mai sanatoase si traiesc mai mult) cat si emotional/psihic (cei mai multi psihopati in randul barbatilor se gasec...etc)

Adevarat. Autismul e de 4 ori mai frecvent la sexul masculin.
0

#26 Utilizator offline   S.R. 

• Steaua Nordului
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 27-August 08

Scris 24 December 2009 - 12:43 AM

Raman la parerea mea, nu incerca sa intelegi o femeie folosind gandirea unui barbat, nici invers. Nu merge.
0

#27 Utilizator offline   Naeema 

• Urzica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 24 December 2009 - 01:51 AM

Vezi postareaCRISTI82, la Dec 21 2009, 03:43 AM, a spus:

Nu,doar cele care se comporta ca in exemplele de fatza.Si oricum,prin exemplele date de mine,eu nu am vrut decat sa arat ca femeile stiu ce vor dar de multe ori evita sa spuna adevarul.Tocmai asta e intrebarea topicului.Daca femeile stiu ce vor de ce nu spun pe fatza ceea ce vor?

Nu numai femeile.Si unii barbati procedeaza exact la fel.Cand e vorba sa iasa dintr-o relatie sau cand inseala,multi se eschiveaza cu tot felul de scuze si motive care mai de care mai patetice si ridicole,numai adevarul nu.De cate ori auzi vreun barbat sa-i spuna femeii ce tocmai se pregateste sa o lase "Draga te-ai ingrasat,sforai,ma calci pe nervi,nu mi se mai scoala piulitza langa tine si mi-am gasit pe alta beton care ma pune pa jar" ? Mai degraba aude omul scuze precum "It's not you...it's me....nu te merit...tu meriti altul mai bun ca mine"
Si mai sunt cate unii care nici macar nu se mai ostenesc cu explicatii fie ele si minciuni....dispar complet de pe radar de nici Interpol nu ma da de ei iar numarul de mobil este schimbat.Ops 8)

On topic:
Probabil ca Ea nu vrea sa-i raneasca sentimentele Lui si mai mult decat a facut-o pana acum,marturisindu-i ca nu numai lipsa de sentiment e de vina dar ca El nu e barbat deajuns incat sa o satisfaca la pat. :)
In alta ordine de idei ceea ce valabil pentru unele femei este la fel de valabil si pentru unii barbati.Unele stiu ce vor pe cand altele nu.Asa si cu sexul masculin,unii stiu ce vor pe cand altii nu.Deci sa nu generalizam.
Se pare ca El nu este Mr. Right pentru Ea ci doar Mr. Right Now.
Sfat gratuit pentru El (limita 3/Christmas Special): move on...Ilene Cosanzene sunt destule si so gasi precis vreuna care sa stie ce vrea....pe El !

Aceasta postare a fost editata de Nahreen: 24 December 2009 - 02:05 AM

0

#28 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 24 December 2009 - 08:20 AM

Vezi postareaCRISTI82, la Dec 21 2009, 06:56 AM, a spus:

Ai intelea gresit.Topicul nu are treaba cu mine personal.

Sigur, l'ai deschis pentru vecinu' Costica , nu ? 8)
0

#29 Utilizator offline   Cristi din prahova 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 24 December 2009 - 09:26 AM

Vezi postareaRavl, la Dec 24 2009, 08:20 AM, a spus:

Sigur, l'ai deschis pentru vecinu' Costica , nu ? 8)

pentru unii ca tine l-am deschis
0

#30 Utilizator offline   Nelinistita 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-April 07

Scris 24 December 2009 - 09:36 AM

Vezi postareaScorpionul_Rosu, la Dec 21 2009, 09:25 PM, a spus:

Eh si daca v-as spune eu ca vor o femeie cuminte, draguta, haioasa, care sa fie alaturi de ei cand le e bine dar si cand au probleme, o femeie loiala si cinstita, o femeie pe care sa o poata iubi, sa o inconjoare cu afectiune, protectie si tot ce are de oferit un barbat, paiii... ati zice ca sunt al dracu si ca inca mai cred in Mos Craciun :)

Si ce te faci cand o un barbat gaseste o astfel de femeie dar tot cauta adrenalina si prin alte paturi ca deh, asa e barbatii, nu e monogami. 8)

Femeile vor exact ce vor si barbatii - un partener de incredere pe care sa se bazeze, care sa le iubeasca, sa le cucereasca mereu si mereu, care sa fie amuzanti, inteligenti, dezirabili - care sa stie sa alterneze momentele de tihna cu momentele de pasiune - pentru ca nimeni nu-si doreste nici sa fie pus pe jar mereu dar nici sa sa plictiseasca langa un partener plafonat.
0

Impartaseste acest subiect:

• 14 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse