sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Vodafone Mobile Connect RAS error code 608, Nu detecteaza modemul Huawei k3765 windows VISTA / laptop Toshiba L500 14x Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Adrian_SC 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 17-December 06

Scris 20 December 2009 - 08:40 AM

Am un abonament la Vodafone Internet mobil cu modem USB Stick marca Huawei K3765, laptop Toshiba (al meu), Windows Vista Home Premium 32 cu licenta.
Dupa ce instalez Vodafone Mobile Connect, softul imi detecteaza modemul, gaseste reteaua dar cand vreau sa-l conectez apare urmatorul mesaj cu eroare:

============================================================
"Mobile connection not possible
- Set your current mobile device as default device in the 'Manage Devices' view
- Ensure that no other programs are using your selected device, and try again in a short while
- Delete the device in the 'Manage device'view, add it and then try connecting.

If this error persists, please contact Support at your mobile network operator.

Support information: RAS error code 608."

- modemul functioneaza pe alt calculator
- aceeasi problema a fost semnalata si pe alte site-uri (Romania + strainatate): pe un alt forum (Romania), un utilizator a deschis un topic asemanator, insa a reusit singur sa rezolve problema fara sa reinstaleze sistemul de operare. Din pacate nu mai raspunde la mesaje. ---> deci o solutie exista

Vreau sa stiu, dintre cei care v-ati mai intalnit cu caeasta problema, cum ati reusit sa o rezolvati. Intre timp voi incerca sa caut solutii si in alte parti.
Multumesc
0

#2 Utilizator offline   ITfreak 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 15-March 10

Scris 15 March 2010 - 06:46 PM

Vezi postareaAdrian_SC, la Dec 20 2009, 08:40 AM, a spus:

Am un abonament la Vodafone Internet mobil cu modem USB Stick marca Huawei K3765, laptop Toshiba (al meu), Windows Vista Home Premium 32 cu licenta.
Dupa ce instalez Vodafone Mobile Connect, softul imi detecteaza modemul, gaseste reteaua dar cand vreau sa-l conectez apare urmatorul mesaj cu eroare:

- Ensure that no other programs are using your selected device, and try again in a short while

- aceeasi problema a fost semnalata si pe alte site-uri (Romania + strainatate): pe un alt forum (Romania), un utilizator a deschis un topic asemanator, insa a reusit singur sa rezolve problema fara sa reinstaleze sistemul de operare. Din pacate nu mai raspunde la mesaje. ---> deci o solutie exista

Vreau sa stiu, dintre cei care v-ati mai intalnit cu caeasta problema, cum ati reusit sa o rezolvati. Intre timp voi incerca sa caut solutii si in alte parti.
Multumesc

Salut,
Eu am intalnit problema asta. Era un conflict de intreruperi pe porturi. Am rezolvat-o printr-un restart, pentru ca de obicei nu restartez laptopul ci doar il tin pe stand by.
Dar ma gandesc ca tu ai incercat deja sa dai restart la PC, asa ca iti recomand sa vezi ce conflicte ai pe intreruperi (IRQ) si sa stergi/dezinstalezi echipamentele HW care blocheaza porturile respective.
Respecte
0

#3 Utilizator offline   Ovidiu-- 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 22-June 10

Scris 22 June 2010 - 11:08 AM

Si eu am Vodafone tot modelul tau si sunt destul de multumit de el...verifica conexiunile (Local area concetion si dai enable) si ca sa nu se mai deconecteze apesi stettings>usage>limits si debifezi cele doua casute cu warn :(
0

#4 Utilizator offline   Tudoritz 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 07-March 11

Scris 07 March 2011 - 09:55 PM

Vezi postareaAdrian_SC, la Dec 20 2009, 08:40 AM, a spus:

Multumesc

Pentru a solutiona permanent aceasta problema vei avea nevoie de conexiune la internet pe calculatorul care intampina aceasta problema. Daca clientul nu dispune de o alta sursa de internet, vom realiza o conexiune dial-up.

Pentru modemurile ZTE si Huawei K3765 verificam in Network Connections, trebuie sa ai un adaptor virtual cu denumirea Local Area Connection (1, 2 ,3... dupa caz), ce foloseste dispozitivul Vodafone Mobile Broadband. Este foarte important ca acest adaptor sa NU fie dezactivat.

Primul pas este inchiderea aplicatiei VMB. Facem acest lucru dand click dreapta pe iconita VMB din SystemTray si alegand “inchidere Vodafone Mobile Broadband”.

Accesam “Control Panel”, sectiunea Network Connections, unde vom creea o noua conexiune dial-up.

Pasii pentru a creea aceasta conexiune sunt urmatorii: Set up a new connection or network – Set up my connection manually – Connect using a dialup modem – Phone number: *99# - Username: internet.vodafone.ro – Password – vodafone.

Daca aplicatia a fost inchisa iar conexiunea dial-up a fost creeata correct, nu se va mai afisa eroarea 608.
Se mai poate incerca upgradarea la versiunea 10 https://www.vodafone.ro/personal/asistenta/...nnect/index.htm
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi probleme cu ipul
probleme cu ruter wairless
Adrenalintm  1 1.203
Replici noi internet la tara motoras82  2 3.672