Fluturel, la Dec 27 2009, 05:35 PM, a spus:
am luat decizia de nu ii face copilului meu nici un vaccin iar datele erau din reviste / articole stiintifice de specialitate. Stiu ca e aberant ca ar trebui sa scriu si bibliografia dar nu o mai am

Si ce parere ai despre studiile care
au demonstrat o crestere a incidentei anumitor boli cuplata cu o crestere a mortalitatii in zonele unde datorita refuzului parintilor un procent semnificativ din populatie nu a mai fost vaccinata?
andi_, la Dec 27 2009, 09:35 PM, a spus:
http://www.theglobeandmail.com/news/nation...article1343060/
By late yesterday, for instance, if you typed "flu vaccine" into the Google search engine, one of the first results, No. 2 I think, was entitled "Do Not Take a Swine Flu Vaccine!" written by one Dr. Patricia A. Doyle (
she appears to be, by her own reckoning, a veterinarian at the esteemed University of West Indies,
but even this wasn't immediately verifiable), whose short rant was full of such scientific gems as: "I feel the vaccine weakens our immune system."
Ma scuzi daca nu iau in serios
opiniile unui medic
veterinar.
Internetul e o mare de informatie DAR poate fi folosit si pentru dezinformare.
In fine, argumentele mele sunt zero, o data ce ti-ai format o opinie, greu mai poate sa-ti fie schimbata daca nu esti dispus sa consideri ca poate e o opinie gresita. Vei cauta toate informatiile care sa-ti confirme pozitia, indiferent din ce sursa vin, indiferent cat de eronate sau putin sustinute de dovezi concrete sunt. Fenomenul este studiat foarte bine si este intitulat "bias de confirmare"
otilia9, la Dec 27 2009, 07:55 PM, a spus:
Reptilienii

corect... am papat o litera.