sau Inregistrare

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

M-am vaccinat Nu imi mai trimiteti emailuri timpite Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   florianb 

• Cactus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 06-January 08

Scris 19 December 2009 - 09:50 PM

De cind cu gripa porcina, am primit o groaza de emailuri idioate cum ca e virusul cu care masonii vor sa ne rada pe toti.
Dar incepe campania de vaccinare impotriva gripei porcine si primesc acum o groaza de emailuri idioate cum ca de fapt cu vaccinul voiau sa ne rada pe toti, sau ca de fapt ne baga prin vaccin nu stiu ce cipuri sub piele (as fi curios sa stiu parerea lui listener cipuitorul) sau alte de-astea...
Va rog pe toti binevoitorii care se ingrijoreaza de soarta mea sa nu mai imi trimiteti asemenea e-mailuri, pentru ca m-am vaccinat acum doua saptamini si n-am patit nimic. Inca... :pardon:
0

#2 Utilizator offline   ionuttudose 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 23-June 07

Scris 26 December 2009 - 03:52 AM

Sa nu mai bei apa din nicio fantana! Asa vei face?
0

#3 Utilizator offline   andi_ 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 22-November 07

Scris 27 December 2009 - 09:14 AM

Vezi postareaflorianb, la Dec 19 2009, 09:50 PM, a spus:

De cind cu gripa porcina, am primit o groaza de emailuri idioate cum ca e virusul cu care masonii vor sa ne rada pe toti.
Dar incepe campania de vaccinare impotriva gripei porcine si primesc acum o groaza de emailuri idioate cum ca de fapt cu vaccinul voiau sa ne rada pe toti, sau ca de fapt ne baga prin vaccin nu stiu ce cipuri sub piele (as fi curios sa stiu parerea lui listener cipuitorul) sau alte de-astea...
Va rog pe toti binevoitorii care se ingrijoreaza de soarta mea sa nu mai imi trimiteti asemenea e-mailuri, pentru ca m-am vaccinat acum doua saptamini si n-am patit nimic. Inca... :spiteful:

felicitari...ce sa zic...efectele secundare pot aparea,depinde de organism pana la 10 ani de la vaccinare....
0

#4 Utilizator offline   Fluturel 

• Kwisatz Haderach
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 01-February 06

Scris 27 December 2009 - 10:57 AM

Vezi postareaflorianb, la Dec 19 2009, 09:50 PM, a spus:

si n-am patit nimic. Inca... :spiteful:

In octombrie 1994 in Mexic -campanie de vaccinare antitetanus. Avand in vedere protocoalele de campanie suspecte, Comite’ a obtinut mai multe probe de vaccin si le-a trimis sa fie analizate de chimisti. Unele probe contineau human chorionic gonadotrophin (hCG), un hormon care apare in mod natural si este esential pentru mentinerea sarcinii. hCG si Anticorpii Anti-hCG In conditii naturale, hormonul hCG alerteaza corpul femeii despre prezenta sarcinii si cauzeaza declansarea altor hormoni, pentru a pregati uterul ca ovulul fecundat sa se implanteze. Cresterea rapida a nivelului de hormon hCG dupa conceptie este un excelent marker pentru a confirma sarcina; cand o femeie isi face un test de sarcina ea nu testeaza sarcina in sine ci prezenta unui nivel crescut de hCG.

Asa ca nu te afecteaza pe tine ... doar daca nu esti femeie. Iti dai seama ca nu se risca sa mori cum iti face "injectia". Poate doar sa te faca steril :tease:
Dar cred ca nu te deranjeaza sa nu lasi nimic in urma, nu ?

+ orice vaccin provoaca mutatii. Sangele tau va fi contaminat cu un alt sange. Pentru stiinta ta nici cel mai sofisticat laborator din lume nu are in prezent tehnologia de a produce un vaccin sigur (adica care nu este contaminat). Chiar asta inseamna cat de bun este un vaccin, gradul lui de contaminare cu alte elemente. Si iti dai seama ca vaccinul asta produs in masa pentru populatie, care se distribuie gratuit nu este facut in acel laborator
0

#5 Utilizator offline   florianb 

• Cactus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 06-January 08

Scris 27 December 2009 - 11:34 AM

Vezi postareaFluturel, la Dec 27 2009, 10:57 AM, a spus:

Sangele tau va fi contaminat cu un alt sange.

Fluturel tata, esti o pasare rara. Asta este cea mai mare dintre erorile (multe) din mesajul tau.

Aceasta postare a fost editata de florianb: 27 December 2009 - 11:37 AM

0

#6 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 27 December 2009 - 11:38 AM

Vezi postareaandi_, la Dec 27 2009, 09:14 AM, a spus:

felicitari...ce sa zic...efectele secundare pot aparea,depinde de organism pana la 10 ani de la vaccinare....

Ai cumva la indemana un studiu stiintific care sa arate o corelatie intre anumite efecte secundare dupa 10 ani si vaccinarea?
0

#7 Utilizator offline   otilia* 

• un zambet...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 06-July 07

Scris 27 December 2009 - 11:52 AM

Vezi postareape'tr, la Dec 27 2009, 12:38 PM, a spus:

Ai cumva la indemana un studiu stiintific care sa arate o corelatie intre anumite efecte secundare dupa 10 ani si vaccinarea?

Atunci sa asteptam studiul stiintific,tinand cont ca efectele se vor vedea in timp. :spiteful:
Fiind gripa noua,sunt sigura ca nici efectele pe termen mai scurt(2-3 ani) nu se banuiesc.Vom trai si vom vedea. :tease:
0

#8 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 27 December 2009 - 11:57 AM

Vezi postareaotilia9, la Dec 27 2009, 11:52 AM, a spus:

Atunci sa asteptam studiul stiintific,tinand cont ca efectele se vor vedea in timp. :spiteful:
Fiind gripa noua,sunt sigura ca nici efectele pe termen mai scurt(2-3 ani) nu se banuiesc.Vom trai si vom vedea. :tease:

Sunt curios pe ce isi bazeaza afirmatia. Pare a fi destul de sigur.

Nu mai traim in evul mediu, valoarea de adevar a unei afirmatii nu mai este acceptata pe baza de carisma, trebuie ceva dovezi altfel nu mai este stiinta ci doar superstitie.
0

#9 Utilizator offline   otilia* 

• un zambet...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 06-July 07

Scris 27 December 2009 - 11:59 AM

Vezi postareape'tr, la Dec 27 2009, 12:57 PM, a spus:

Sunt curios pe ce isi bazeaza afirmatia. Pare a fi destul de sigur.

Nu mai traim in evul mediu, valoarea de adevar a unei afirmatii nu mai este acceptata pe baza de carisma, trebuie ceva dovezi altfel nu mai este stiinta ci doar superstitie.

Probabil pe studii efectuate asupra vaccinurilor anterioare ale caror rezultate nu sunt pentru opinia publica.Dar exista mici scapari intentionate,suficiente pentru a ridica semne de intrebare .
0

#10 Utilizator offline   Saharian 

• porc paranoic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 03-November 06

Scris 27 December 2009 - 12:05 PM

Vezi postareaotilia9, la Dec 27 2009, 11:52 AM, a spus:

Atunci sa asteptam studiul stiintific,tinand cont ca efectele se vor vedea in timp. :tease:
Fiind gripa noua,sunt sigura ca nici efectele pe termen mai scurt(2-3 ani) nu se banuiesc.Vom trai si vom vedea. :spiteful:

Asta desigur daca nu se intampla sa murim de gripa aia si sa nu mai vedem :spiteful:

:fingers:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Un fenomen filmat in sud-estul Chinei de multi turisti la inceputul anilor 90
Au fost filmate "insulele fericitilor" din Marea Chinei de sud
NASTYPRIMUL  18 4.230
Replici noi Imagini mentale Chronos  6 709
Hot Topic (New) real sau ireal? Diana10didi  25 4.045
Hot Topic (New) Ghicitul in carti vanessa  183 95.151
Replici noi Pune-ti o dorinta! Deeadee  4 667