Scris 16 December 2006 - 11:56 PM
Azi dimineata, cine a mers pe autostrada pitesti - bucuresti (km 60 - 70) a putut observa ceva ciudat. Ora era 07:00 - 07:30
Poza poate nu este cea mai buna, e facuta cu telefonul. Dar sa va explic, mergeam si am observat din prima ca e ceva ciudat. De la distanta, nu puteam sa zic decat ca este un avion cu reactie. Dar... am mers 20km, si dara nu se misca. Avionul nu inainta, nu misca. Asta mi-a dat foarte mult de gandit. Deja nu mai eram atent la drum si ma uitam numai pe cer.
Ce s-a intamplat si mai ciudat este ca m-am apropiat mai mult, si pe la km 60 puteam sa vad mai bine. Atunci s-a miscat, si a facut o curba (dara din spate arata la un moment-dat ca un bumerang). La fel ce mi s-a parut ciudat, este ca acea urma ce o lasa in urma, era constanta, deci era exact ca o ata , trasa de ceva, avea fix miscarea obiectului ce o misca.
M-am apropiat si mai mult, am zis ca este o racheta (traiectoria era un fel de ascendenta, iar in capat, se vedea ceva negru, si probabil de la frecarea cu aerul, in jur se vedea rosu, auriu). Am crezut ca e foarte sus, de aceea nu se misca. Dar, cand m-am apropiat si mai mult, am observat ca era foarte aproape de pamant, sa fi fost 1000 m... si am crezut ca e o panglica de celofan. Culmea, e ca de la distanta, nici nu puteam sa fotografiez. Ma uitam pe ecranul telefonului si nu aparea nimic. DOar cand am ajuns foarte aproape am putut fotografia. Dar nu era celofan, ca se vedea clar, urma lasata in forma de mici rotocoale. Cand am fost destul de aproape, a luat altitudine cu mare viteza. Tot ce am putut vedea ca semana cu un avion, triunghiular, era negru dar era f.f.f mic.
Poate nu e necesar un OZN, dar clar a fost ceva straniu. Sper sa nu fi fost cineva care se juca cu un avion cu telecomanda...