sau Inregistrare

• 28 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Ozn-ce sunt de fapt ele? Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   s_s_s 

• daddy's girl
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 06-July 06

Scris 02 December 2006 - 10:49 AM

Vezi postareaCrusher, la Oct 27 2006, 03:56 PM, a spus:

Atasament attachment

Poza e facut acum 1 an la Paltiniş. Atunci nu am observat, am vazut poza dupa vreo 2-3 luni si am apropiat si chiar nu stiu ce poate sa fie.. avion nu zic ca e , ca, cand am apropiat nu se vedea asa lungit cum e un avion.. voi ce ziceti ? :stars:

e o pasare
0

#22 Utilizator offline   ioanide 

• busuioc
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 04 December 2006 - 10:16 AM

Vezi postareaFluturel, la Oct 27 2006, 01:29 PM, a spus:

Se spune ca daca stai si privesti cerul poti vedea astfel de fenomene in fiecare zi.
Ele exista. Am fazut foarte multe din acestea, si nu neg, probabil ardoarea mea de a vedea OZN-uri, aliens ... poate din banalul satelit vedeam OZN.

Dar , cand sunt mai multe , atunci imi pun problema.

Oricum ... ultimul vazut (care clar nu avea miscari de satelit) l-am vazut la Sarmisegetusa ... acum 2 luni cred.

Poate in fiecare noapte!
Ai ajuns pana la Gradistea de Munte?O neobisnuita concentratie de metale rare la doar 7 km de vechea Sarmisegetusa!

Vezi postareaRavl, la Nov 28 2006, 10:28 PM, a spus:

pai... da ! :yawn:

eram cu ani in urma la Comarnic... si am vazut cum steaua facea zig-zag pe cer ... evident ca batranu m-a luat in gluma... insa, dupa o perioada (15-20 min) eram pe pridvor cu batranu care fuma si atunci... "portocala" aia uriasa aluneca silentios deasupra copacilor ... .
- uite am zis, am avut dreptatea, asta am vazut-o mai devreme!
evident, pentru un ofiter de antiaeriana socul a fost total :o: ... mai mult, a avut si confirmarea de la unitate .

insa ceea ce s-a intamplat in aceea noapte... poate doar in stare de hipnoza sa smulgeti ceva de la mine :flowers:

Hai, da-ne niste detalii.Lasa hipnoza ca stii ce a fost si fara ea.Numai sa vrei sa ne spui.
0

#23 Utilizator offline   Fluturel 

• Kwisatz Haderach
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 01-February 06

Scris 16 December 2006 - 11:56 PM

Azi dimineata, cine a mers pe autostrada pitesti - bucuresti (km 60 - 70) a putut observa ceva ciudat. Ora era 07:00 - 07:30

Poza poate nu este cea mai buna, e facuta cu telefonul. Dar sa va explic, mergeam si am observat din prima ca e ceva ciudat. De la distanta, nu puteam sa zic decat ca este un avion cu reactie. Dar... am mers 20km, si dara nu se misca. Avionul nu inainta, nu misca. Asta mi-a dat foarte mult de gandit. Deja nu mai eram atent la drum si ma uitam numai pe cer.
Ce s-a intamplat si mai ciudat este ca m-am apropiat mai mult, si pe la km 60 puteam sa vad mai bine. Atunci s-a miscat, si a facut o curba (dara din spate arata la un moment-dat ca un bumerang). La fel ce mi s-a parut ciudat, este ca acea urma ce o lasa in urma, era constanta, deci era exact ca o ata , trasa de ceva, avea fix miscarea obiectului ce o misca.
M-am apropiat si mai mult, am zis ca este o racheta (traiectoria era un fel de ascendenta, iar in capat, se vedea ceva negru, si probabil de la frecarea cu aerul, in jur se vedea rosu, auriu). Am crezut ca e foarte sus, de aceea nu se misca. Dar, cand m-am apropiat si mai mult, am observat ca era foarte aproape de pamant, sa fi fost 1000 m... si am crezut ca e o panglica de celofan. Culmea, e ca de la distanta, nici nu puteam sa fotografiez. Ma uitam pe ecranul telefonului si nu aparea nimic. DOar cand am ajuns foarte aproape am putut fotografia. Dar nu era celofan, ca se vedea clar, urma lasata in forma de mici rotocoale. Cand am fost destul de aproape, a luat altitudine cu mare viteza. Tot ce am putut vedea ca semana cu un avion, triunghiular, era negru dar era f.f.f mic.

Poate nu e necesar un OZN, dar clar a fost ceva straniu. Sper sa nu fi fost cineva care se juca cu un avion cu telecomanda...
0

#24 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 17 December 2006 - 09:17 AM

Vezi postareaFluturel, la Dec 17 2006, 01:56 AM, a spus:

Tot ce am putut vedea ca semana cu un avion, triunghiular, era negru dar era f.f.f mic.

Poate nu e necesar un OZN, dar clar a fost ceva straniu. Sper sa nu fi fost cineva care se juca cu un avion cu telecomanda...

mda... probabil o macheta dupa avionul spion american "blue angel" sau ... f.f.f.mic din intamplare, ca era distanta mare :P

Aceasta postare a fost editata de Ravl: 17 December 2006 - 09:18 AM

0

#25 Utilizator offline   Fluturel 

• Kwisatz Haderach
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 01-February 06

Scris 17 December 2006 - 09:24 AM

Vezi postareaRavl, la Dec 17 2006, 09:17 AM, a spus:

mda... probabil o macheta dupa avionul spion american "blue angel" sau ... f.f.f.mic din intamplare, ca era distanta mare :P

Tocmai am spus ... nu era distanta foarte mare, max 1000m
0

#26 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 17 December 2006 - 09:31 AM

Vezi postareaFluturel, la Dec 17 2006, 11:24 AM, a spus:

Tocmai am spus ... nu era distanta foarte mare, max 1000m

ce sa zic, tu stii mai bine ce-ai vazut acolo :yahoo:
un avion telecomandat ? :P intrebarea e : "al cui"?
0

#27 Utilizator offline   Emanu3l 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 25-May 07

Scris 02 June 2007 - 08:02 PM

Am citit in mai multe reviste despre OZN-uri si ciudat ca fiecare ozn trage la fabrci nucleare si tot timpul noaptea bla bla ... e doar o minciuna exagerata sau ceva real ?? ce sunt ozn-urile de unde vin unde merg ce vor sa faca cine/ce le-a construit ce sunt ele ? :huggles: asa nedumerit sunt ... dar si fascinat sper sa ma ajutati voi :(
0

#28 Utilizator offline   hexa 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 25-April 07

Scris 03 June 2007 - 02:40 PM

Ozn-urile astea cica trag la tarile care au o economie bine dezvoltata... Deocamdata cred ca nu avem de ce sa ne facem probleme .
0

#29 Utilizator offline   samsara 

• Daca
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 31-January 07

Scris 18 August 2007 - 10:21 PM

Apai sincer nu stiu, mi-a povestit cineva care a vazut o astfel de nava, eu stiu sigur doar ca imi place sa le conduc in timp ce trupul imi doarme. Intr-o seara de vara priveam ca de obicei cerul instelat. Mi-a atras atentia o stea mare si luminoasa. Am privit-o indelung dupa care am observat ca incepe sa coboare pe verticala fara sa clipeasca, iar apoi a disparut. :) Avioanele, satelitii ii vezi ca au lumina care clipoceste si nu am vazut niciodata sa coboare pe verticala ....
0

#30 Utilizator offline   ana_sab 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 17-July 07

Scris 27 November 2007 - 05:08 PM

Anul acesta am fost in Timisoara. Drumul a fost lung si l-am parcurs cu trenul...16 ore. Am avut ce vedea si fotografia... mai ales in zona Campul Lung- Vatra Dornei. Am niste fotografii super din zona si am si una in care apare un obiect pe care nu am reusit sa-l identific. Se vede mult mai bine decat in poza baietilor de la Paltinis. Cat de curand am sa o postez sa-mi spuneti si voi ce credeti ca am fotografiat.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 28 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Ingeri IulianGyx  54 6.809
Hot Topic (New) Entitate or what?
...
ChrisTinA_WhisperWind  27 6.127
Hot Topic (New) De ce nu aterizeaza OZN-urile?
Alienii ar fi trebuit sa ne salute/injure pana acum
lynxul_negru  100 8.178
Hot Topic (New) Atasamente Vampiri
Adevar sau minciuna
Sisk -=iNGeR=-  1.411 142.240
Replici noi Zgomote ciudate, sunet de pasi Ana_maria_jb  10 3.526