sau Inregistrare

• 21 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Noul premier al Romaniei este BOC Ce parere aveti despre aceasta numire ? Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Cristinick 

• Aistringas
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Super Moderator
  • Inregistrat: 21-April 08

Scris 17 December 2009 - 01:10 PM

Vezi postareamarinaru, la Dec 17 2009, 12:46 PM, a spus:

Nu suntem...intre timp printre altele am scapat de cateva sute de agentii guvernamentale facute de Tariceanu. Se pare ca o reforma noua o sa fie cea a guvernului cu mai putine ministere.

Mda.. Anul trecut au făcut Turismul, iar anul acesta īl desfiinţează.

Am scăpat de un minister.
Ura!!!

Mai ai şi alte exemple la fel de interesante?
0

#22 Utilizator offline   manonthemoon 

• ethereal
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 07-January 09

Scris 17 December 2009 - 01:11 PM

Vezi postareaRodicka, la Dec 17 2009, 12:56 PM, a spus:

Nu cred ca vorbesti in cunostinta de cauza. Legislatia muncii in Romania e un domeniu in care Romania chiar are cu ce se mandri. Verifica la cei care lucreaza cu ea.
Marian Sarbu este autorul ei. Incepand cu 1994-95.
Nu cred ca-ti amintesti dupa iesirea PSD de la guvernare cu putin timp in urma...Marian Sarbu a fost poate singurul de la PSD care a spus: "am lucrat bine cu premierul Boc si as fi dorit sa terminam proiectele incepute. Am din partea lui toata disponibilitatea."

Marian Sarbu e un om valoros. Verifica.... :pardon:

Pai stiu. Nu ai sesizat ironia.
Dupa ce i-a demonizat pe toti psd-istii de-a valma ,acum i s-a facut dor de competenta si-si da seama ca unul bun ar fi Sirbu. In acelasi timp ar avea insa si un tap ispasitor pentru toate concedierile ce urmeaza.
Ar vrea el sa-l aiba pe Sirbu la inaintare cind vor incepe protestele sindicatelor !
0

#23 Utilizator offline   marinaru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 06-August 06

Scris 17 December 2009 - 01:11 PM

Vezi postareamanonthemoon, la Dec 17 2009, 12:56 PM, a spus:

Asta da schimbare ! Sa vezi acu' prosperitate !
Mai putine ministere si cite 2 la un ministru, ca in guvernul interimar :think:
Acum serios : acelasi Boc, aceeasi linie de guvernare..."La meme Jeanette autrement coiffe "
De unde nu-i nici D-zeu nu cere ! :doh:

Foarte bine... :pardon: PNL si PSD au pierdut alegerile sa stea naiba in opozitie...si pana nu scapa de idiotii de la conducere sa ramana numai in opozitie.

Vezi postareaCristinick, la Dec 17 2009, 01:10 PM, a spus:

Mda.. Anul trecut au făcut Turismul, iar anul acesta īl desfiinţează.

Am scăpat de un minister.
Ura!!!

Mai ai şi alte exemple la fel de interesante?

Dupa ce se face guvernul si trece de parlament o sa vedem cate ministere sunt si de ce s-a scapat...
0

#24 Utilizator offline   manonthemoon 

• ethereal
  • PipPipPipPipPip

Scris 17 December 2009 - 01:14 PM

Vezi postareamarinaru, la Dec 17 2009, 01:11 PM, a spus:

Foarte bine... :pardon: PNL si PSD au pierdut alegerile sa stea naiba in opozitie...si pana nu scapa de idiotii de la conducere sa ramana numai in opozitie.

Dupa ce se face guvernul si trece de parlament o sa vedem cate ministere sunt si de ce s-a scapat...

Pai asta spuneam si eu : de unde nu-i nici D-zeu nu cere ! :think:
0

#25 Utilizator offline   18tillIdie 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 20-November 08

Scris 17 December 2009 - 01:16 PM

Eu tocmai ma intristam ca s-a terminat circul...dar, ura, el va continua inca pe o perioada nedefinita !
:pardon: :think: :doh:
0

#26 Utilizator offline   Rodica` 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-May 06

Scris 17 December 2009 - 01:16 PM

Vezi postareamanonthemoon, la Dec 17 2009, 01:11 PM, a spus:

Pai stiu. Nu ai sesizat ironia.
Dupa ce i-a demonizat pe toti psd-istii de-a valma ,acum i s-a facut dor de competenta si-si da seama ca unul bun ar fi Sirbu. In acelasi timp ar avea insa si un tap ispasitor pentru toate concedierile ce urmeaza.
Ar vrea el sa-l aiba pe Sirbu la inaintare cind vor incepe protestele sindicatelor !

nu cred.
ce guvern nu si-ar dori competenta in componenta? :think:
numa` ca nu se prea gaseste. sa lucrezi in administratie nu e o fericire chiar si pe salar de ministru. iar in perioada asta cu atat mai mult. bataia de cap e imensa.
competenta nu s-a ascuns niciodata la stat :pardon: ca nu e platita.
situatiile sunt cu totul izolate. :doh:
asta cred.
0

#27 Utilizator offline   Cristinick 

• Aistringas
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Super Moderator
  • Inregistrat: 21-April 08

Scris 17 December 2009 - 01:19 PM

Vezi postareamarinaru, la Dec 17 2009, 01:11 PM, a spus:

Chiar crezi că va exista o diferenţă aşa mare īntre vechiul şi noul Guvern Boc?
0

#28 Utilizator offline   marinaru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 06-August 06

Scris 17 December 2009 - 01:22 PM

Vezi postareaCristinick, la Dec 17 2009, 01:19 PM, a spus:

Chiar crezi că va exista o diferenţă aşa mare īntre vechiul şi noul Guvern Boc?

Diferenta ar fi urmatoarea...cu acelasi parlament guvernul a trecut in 2008...acum cateva luni a picat...iar acum o sa treaca...:pardon:. Pentru PSD si PNL asta este un dezastru la imagine...Practic toata perioada de criza care a fost in aceste luni cade in carca lor. Eu astept pana in vara sa vad ce face guvernul BOC IV. Am sa vad ce masuri se iau...daca se respecta acordul cu FMI vreo 200.000 bugetari raman pe drumuri...plus alte masuri nepopulare extrem de necesare daca vrem sa iesim din criza la anu adica sa trecem pe plus.
0

#29 Utilizator offline   Costinho 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 12-August 09

Scris 17 December 2009 - 01:38 PM

Boc prim ministru.... :jester: parca tot el era inainte ...acum :pardon: ...apropo Udrea cica e si aia ministru ... eu deja prevad viitorul presedinte peste 5 ani.... :doh: ... asa ne trebuie...suntem prosti sa ramanem asa 8) ....SA TRAITI BINE! :think:

Vezi postareamarinaru, la Dec 17 2009, 01:22 PM, a spus:

Diferenta ar fi urmatoarea...cu acelasi parlament guvernul a trecut in 2008...acum cateva luni a picat...iar acum o sa treaca...:D. Pentru PSD si PNL asta este un dezastru la imagine...Practic toata perioada de criza care a fost in aceste luni cade in carca lor. Eu astept pana in vara sa vad ce face guvernul BOC IV. Am sa vad ce masuri se iau...daca se respecta acordul cu FMI vreo 200.000 bugetari raman pe drumuri...plus alte masuri nepopulare extrem de necesare daca vrem sa iesim din criza la anu adica sa trecem pe plus.

te inseli...perioda de criza cade pe carca lui base si slugii lui sau noului premier... :jester:
0

#30 Utilizator offline   manonthemoon 

• ethereal
  • PipPipPipPipPip

Scris 17 December 2009 - 01:36 PM

Vezi postareamarinaru, la Dec 17 2009, 01:22 PM, a spus:

Diferenta ar fi urmatoarea...cu acelasi parlament guvernul a trecut in 2008...acum cateva luni a picat...iar acum o sa treaca...:pardon:. Pentru PSD si PNL asta este un dezastru la imagine...Practic toata perioada de criza care a fost in aceste luni cade in carca lor. Eu astept pana in vara sa vad ce face guvernul BOC IV. Am sa vad ce masuri se iau...daca se respecta acordul cu FMI vreo 200.000 bugetari raman pe drumuri...plus alte masuri nepopulare extrem de necesare daca vrem sa iesim din criza la anu adica sa trecem pe plus.

Nu e nici un dezastru de imagine. Ambii lideri de partide au reafirmat ca guvernul Boc a fost demis din cauza incompetentei, insa daca Bas. vrea acum "palarie cu mineci" i se va da "palarie cu mineci" , chiar si "pantofi cu tocul in fata" :think:
Stimabile, poporul asta are o vorba : fiecare pasare pe limba ei piere !
Sper ca nu te bucuri pt. cele 200.000 de concedieri. Vor fi 200.000 mai putin platitori de taxe , de consumatori scosi din piata dar si oameni ce vor intra pe ajutor de somaj. Stii cum se numeste asta ? Iei pe mere , dai pe pere !
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 21 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Maghiarizare fortata in Covasna
maghiarizarea fortata continua
Piepor  168 41.968
Replici noi Remus Cernea, un candidat interesant
discutii despre ideile si politicile lui
no-mind no-thought  13 4.165
Replici noi Guvernare 2.0
un nou sistem de guvernare (democratie directa )
aurelh  8 3.306
Hot Topic (New) Atasamente Revolutia globala Kahila  59 6.322
Hot Topic (New) MEMORIA - Spalarea creierelor - Psihopolitica lui Beria
Manualul comunist de instructiuni privind razboiul psihopolitic
Moftangiu  21 8.803