A1exandra, la Dec 17 2009, 06:47 PM, a spus:
nu pot garanta o rezolvare. pot fi mai multe cauze..dar, poti incerca.
stai mai des cu el .. cauta-i mai des sa-i scoti gandurile in afara..incearca o comunicare..care comunicare nu poate fi hop top, necesita timp...deshidere cu rabdare.
exista o problema undeva..ori nepotrivire, or secrete, or..intrerupere a 'ceva'..nu uita, ca tot trancanindu-i ca tu vrei mai mult (si asta se face nu doar prin cuvinte..)..ajunge sa se inchida si mai tare in el..nu asta e solutia..nicidecum!
si eu observ ca tu pari a fi suparata pe el..si pari a il invinovatii pe el (chiar daca recunosti sau nu)..si nu faci bine.
sunteti doi la mijloc.
El nu iti iubeste doar trupul de femeie frumoasa...se vede bine ca te vrea toata..si daca undeva ceva nu 'pusca'...e firesc sa evite sa simta in el, cum scartaiti 'voi'..si stii tu ca in pat intensitatea se impune..
nu stiu cat de coerent am fost..dar incearca sa citesti printre randuri..incearca sa faci asta si observand gesturile iubituli tau..si nu iti face raul, nu va faceti raul, de a te inchide si tu. trage de el..uita de partea sexuala deocamdata..si dedica-te intru totul VOUA. si problema va iesi singura la suprafata, fara sa 'sacai' punctul 'i'.
Succes.
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis