Curand am studiat acest mod de economisire-creditare si mi se pare destul de avantajos , avand in vedere ca beneficiezi de o dobanda si statul iti da o prima de 25% pe an iar dupa etapa de economisire esti apt pentru un credit cu dobanda f mica. deci practic vorbind nu iti amanetezi 35-40 ani din viata precum cu un credit ipotecar ci esti asigurat ca nu pierzi caminul in care stai si totusi iei aceeasi suma. ce parere aveti ? www.bcrbpl.wordpress.com
Acest tip de economisire-creditare e facut cred doar pentru oamenii care tin la buzunarul lor si au o rabdare precisa, si nu merg pe riscul de a plati ani grei dar parerea mea e ca se merita din plin
Pagina 1 din 1
mod economisire-creditare
Scris 06 July 2010 - 08:11 PM
Buna,
Inainte de a te apuca de asa ceva- economisire ai grija sa studiezi bine toate clauzele contractuale si vezi ce primesti la final..sa nu ai surprize.
SI e bine sa faci comparatii intre diverse metode si apoi produse de la firme. Uite am gasit un site haios unde pot sa afli informatii: www.e-viata.ro!
Inainte de a te apuca de asa ceva- economisire ai grija sa studiezi bine toate clauzele contractuale si vezi ce primesti la final..sa nu ai surprize.
SI e bine sa faci comparatii intre diverse metode si apoi produse de la firme. Uite am gasit un site haios unde pot sa afli informatii: www.e-viata.ro!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ce imi recomandati ? | Strut | 19 | 4.447 |
|
Am patit-o cu un credit de la B.R.D. - achitat integral. | costelinon | 43 | 61.560 |
|
FERITI-VA DE ALPHA BANK! | wild24 | 1 | 4.916 |
|
sistemul bancar
BRD & BNR |
soreloo | 4 | 2.100 |
|
Necunoastere in domeniu
Banca |
Vali_Sin | 17 | 3.217 |
Contact
Facebook