Draga Sophie!
Ceea ce a spus Enigma aduce o raza de lumina si speranta, sa dea Dumnezeu sa fie asa, sa existe cit mai multe persoane care s-au vindecat cel putin temporar de C.
Tratamentul la Fulga mi se pare destul de incert, ca sa nu zic altfel, deoarece eu cunosc mai multe persoane cu un spectru larg de afectiuni si au primit absolut aceeasi
“medicatie”, dura .Deci, ca sa fiu mai clara in exprimare: pt.diabet, cancer, pancreatita, hepatita etc au p rimit acelasi tratament.Mie mi se pare dubios sa vindeci o multitudine de maladii cu un singur fel de tratament..Tu ce zici?
Revenind la medicina homeopata, cred ca merita sa incerci, mai ales ca la tine n-a avut si s-ar putea sa nu mai aiba vreodata efect tratamentul cu interf.si ribav.
Stim ca interf.nu este o subst, chimica propriu zisa, ci o proteina care se produce la atacul viral in organismul uman, deci este o medicatie oarecum inrudita cu cea homeopata.De aceea si efectele secundare sint prezente in gral, ca si cum ne-am imbolnavi, nu vindeca.
Hofigal, dr Eltes etc. dau ceaiuri si tincturi, care ajuta la protectia ficatului, dar nu ne scapa de virus, din nefericire.Merita sa incerci.Dar metoda lui Stelian Fulga mi se pare nepotrivita pt.un ficat si asa slabit de boala.Nu am nimic cu ac.domn, nu-l cunosc, dar stiu ce a patit un pacient cu diabet, care era sa-si dea duhul, dupa ce a stat 48 ore mai mult la toaleta. Eu cred ca organismul meu n-ar rezista si virusul s-ar lafai in voie.Multa sanatate si speranta!
recadere
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Stare sub febrila fara motiv?!? | adriana10 | 1 | 3.893 |
|
Starea subfebrila
Dupa histerectomie |
Liliana6200 | 22 | 14.728 |
|