Dumnezeu Pareri personale - din orice punct de vedere
Scris 10 December 2009 - 04:20 PM
Cei ce nu cred in nici-un fel de Dumnezeu, pot sa-si spuna parerea referitoare la credinta celorlalti. Sunt bine-venite toate parerile, pro si contra!
Orice despre Dumnezeu, in limitele regulamentului!
Scris 10 December 2009 - 04:54 PM
Ca exista, da, cred.
Nu il vad insa asa cum suntem poate invatati la orele de religie. Nu cred ca o religie este mai buna decat alta. Nu cred lui Dumnezeu ar trebui sa-i atribuim o forma, infatisare.. o gandire.. cum vrei sa-i spui. Nu cred ca avem inca abilitatea de a percepe Divinitatea asa cum este ea.
Cred, in schimb, ca atunci cand avem nevoie, gaseste caile optime pentru a ajunge la noi, sub orice forma.
Scris 10 December 2009 - 04:56 PM
Cam asta e Dumnezeul meu, e ceva ce nu are o forma.
Scris 10 December 2009 - 05:04 PM
Eu cred ca Geea ne-a creat si tot ea este cea care are grija de noi. Spiritul ei este cel pe care-l percepem si care ne ajuta atunci cand avem nevoie, evident prin mecanismele autosugestiei!
Scris 10 December 2009 - 05:05 PM
Apopii, la Dec 10 2009, 05:04 PM, a spus:
Eu cred ca Geea ne-a creat si tot ea este cea care are grija de noi. Spiritul ei este cel pe care-l percepem si care ne ajuta atunci cand avem nevoie, evident prin mecanismele autosugestiei!
Geea nu e o forta supranataurala, de ce nu ar fi Dumnezeu. Poate natura e Dumnezeu? dar e ceva.
Scris 10 December 2009 - 05:06 PM
Daca Geea ne-a creat pe noi in asa fel incat sa nu mai avem nevoie de nimic, decat de puterea autosugestiei...te intreb eu atunci - pe Geea cine a creat-o ca sa ne creeze asa pe noi?
Scris 10 December 2009 - 05:07 PM
stupid_me, la Dec 10 2009, 05:06 PM, a spus:
Geea s-a format ca planeta din materia existenta in Univers! N-a creat-o nimeni anume
Scris 10 December 2009 - 05:08 PM
Aceeasi Marie cu alta palarie, vorba din batrani, da?
Iti repet o chestie: fiecare percepe exact asa cum are el/ea nevoie.
catherinedeneuve, la Dec 10 2009, 05:05 PM, a spus:
Pai nu ma amuzam, vreau sa inteleg ce intelegi tu prin faptul ca energia nu e constienta de sine. (Dumnezeu adica)
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
VEMANS | 1.870 | 89.700 |
|
Ne rugam pentru o vindecare miraculoasa si NIMIC | VictorN | 81 | 6.978 |
|
Iubirea - solutie integrala
-structura ideatica ..... |