sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

copii din centrele de plasament Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Petrache_lumini 78708 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 27-September 09

Scris 10 December 2009 - 12:56 AM

Buna ziua
Va rog cititi
Nu va cer bani

Apelez la bunatatea dumneavostra va rog ganditi-va putin la copii din centrele de plasament nu exista personal suficient pentru nevoile copiilor nici sponsori
Acesti copii stau inchisi in centre ,ganditi-va la acei bebelusi care trebuie schimbati,hraniti,mangaiati
Va cer un singur lucru vizitati aceste centre si petreceti macar o ora pe saptamana cu ei din timpul dumneavoastra si ei sunt copii lui Dumnezeu sa nu judecam parinti acestor copii
Haideti sa facem un bine acestor copii sa-i iubim sa fim iubiti sa-I mangaiem sa-i fim mangaiati sa-I ajutam sa fim ajutati.
Sa-i vizitam si dupa posibilitatiile fiecaruie un pampers o jucaria un body,hainute pt copii de toate varstele si cel mai de prêt mangaierea si dragostea dumneavoastra

Va multumesc
Cum puteti ajuta
Strangeti hainute si ce nu va mai este de folos pt bebelusi sau copii dumneavoastra hainutele in stare buna si curate si trimiteti prin curier(taxele de curier le platiti dumneavoastra)la oricare centru de plasament
Adresele centrelor le gasiti pe internet
Va multumesc
Nu credeti ca daca fiecare am face bine acestor copii dupa posibilitatiile fiecaruia ar fi mai fericiti ?

Aceasta postare a fost editata de Petrache_lumini 78708: 10 December 2009 - 12:56 AM

0

#2 Utilizator offline   DidaJames 

• i am the driving force
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 19-November 07

Scris 10 December 2009 - 08:45 AM

e foarte frumos indemnul tau. eu am vazut cu proprii mei ochisori unde se duc ajutoarele daruite de oamenii carora le pasa de micutii astia.

NU LA COPII.

daca ar fi lasati oamenii sa imparta ei insisi direct pruncilor ce au de daruit, ar mai fi o chestie, da nici asa n-ar fi sigranta ca le raman lor bunurile alea.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Pt cei cu copii dintr-o casatorie anterioara ssolariss  4 3.689
Hot Topic (New) Ce se va alege dintr-un copil ciudat?
Noi ca parinti sau ca frati, ce putem face pt ei?
catherinedeneuve  40 4.431
Hot Topic (New) poate deveni orice copil un geniu? * * * - - **Lux**  134 12.256
Hot Topic (New) Mama iti vrea intotdeauna binele betty boop  20 7.728
Hot Topic (New) COPII POZNASI
iti amintesti cand te-a facut sa razi ultima data copilul tau?
Gogutaaa  40 3.984