Deci faza cu Alice e asa :
Cand am venit la facultate...ea a fost prima fata care s-a bagat in seama cu mine ... si apoi..urmatoarele 2 saptamani ... tot imi zicea sa stau langa ea in banca, imi facea complimente , cand vroiam sa plec de la curs ma lua de mana ma baga in clasa si imi zicea ca daca plec nu-mi mai da cursurile.. si ca nu mi le da nimeni (mda aici cam ciudata faza) , mi-a cerut numarul de telefon ... nu i l-am dat ca nu il stiu pe de rost ...ea l-a luat de la Roxana , apoi imi zice daca vin in OK...o intreb cine mai vine...mi-a zis astia din grupa si cativa prieteni , am acceptat sa mai vorbesc..cu colegii...ca l-a facultate ti se cam ia cheful ... in fine..ca sa nu risc sa ma simt prost...i-am zis ca aduc niste prieteni (aia 6) ... am un prieten mai „plecat” asa si asta o vede pe Alice ca se aseza langa mine...si o intreaba asta la ureche daca suntem impreuna...Alice ii zice ca ..aa nu ca suntem doar colegi (asta am aflat-o tarziu dupa seara cu OK-ul) apoi tot in OK...imi zice Robert la ureche...”baa ce stai atata , gata ti-a furat-o” .... eu la faza aia LOL?!?!?! Si il intreb „maa care e faza ? la cine te referi ?” ... si el zice „la Alice maaa” (la faza asta am fost no comment).
In fine am ignorat faza ce naiba..Alice avea trandafiri pe masa de la un baiat..deci credeam ca ala e prietenul ei...apoi..la faza cu telefonul..ca o suna fostul iubit beat mort..cu care a stat 4 ani de zile...si a inselat-o..a batut-o..si mai sta si in acelasi bloc cu ea...si a mai fost si primul baiat din viata ei...eu nu stiam de ce ma trage de mana sa imi zica chestiile astea , dar in fine...
Deci baiatul cu trandafirii era noul iubit ?....mai stau...mai stau...si vad ca se pupa cu Pelly (blondul acela din grupa de la noi) ... deja faza cu iubitul cu trandafirii picase..era cu Pelly..
Apoi vine ea la mine la ureche sa-mi zica...ca „uite-l si pe Pelly m-a luat in brate si m-a pupat , asta crede ca suntem impreuna =))”(la faza asta iar am fost no comment...de ce sa imi zice mie asta si nu s-a dus sa zica la altcineva ?hmmm m-a vazut ca nu prea vorbesc si incerca sa lege o discutie poate). Mai trece ceva timp...cretinii astia care au venit cu mine..unii fumasera SPICE-uri...si am plecat sa il duc pe unu acasa ca ii era rau...
A 2-a zi...imi zice...ca de ce am plecat fara sa imi iau la revedere (de park eu o gaseam in tot clubul ala..ca umbla peste tot) si ca ii placea compania mea (blabla ca a stat langa mine 20% din timp).
Apoi Roxana imi zice..ca venisera Niki fostul iubit lui Alice in OK dupa ce am plecat eu..si ca i-a dat o palma..si nush ce..ca era sa o bata rau...de parca aveam eu vreo legatura =)) ce treaba am eu cu relatiile ei...(da e trist ca se intampla chestii de genul si intr-un fel m-a enervat faptul mai ales ca el a gresit in relatie imens..si se tine de faze de genul...).
Aici mi-am dat seama..ca Alice ma cam implica cam mult pentru simpli colegi si ca poate vrea sa fim prieteni...sa ii dau sfaturi sau chestii..nush.
Apoi Roxana imi zice ca Pelly s-a dat in OK prietenul lui Alice..ca sa o lase in pace Niki ala...
Mai trece 1 saptamana...intr-o Luni veneam la facultate...pac cand vad ca vine Alice in fuga sa ma ia in brate...zambind si imi zice ca nu facem Seminar...ca e balul Liga Studentilor...bine mai mult tipa si eu nu am luat-o in brate =))) In fine...eu WOW nu facem seminariile..misto plec acasa ... dar ea NUUU ca sa vin la bal..ca nush ce nush cum...eu ii zic..ca nu vin sunt obosit blabla ce sa fac la balul ligii..ea insista vreo 10-15 minute sa vin sa nush ce..in fine..pana la urma accept..ma ia de brat si ma intreaba cu ce sa se imbrace..eu ii zic sa se imbrace cu ce vrea..ea ca nu..sa ii zic cum sa vina imbracata..in fusta in pantaloni...eu ii zic te imbraci cu vrei..nu ma intreba...in fine..ne despartim..ma duc acasa (aici imi pica fisa..ma dar fazele astea sunt cam ceva peste colegi...peste prieteni...hmmm se da la mine ?
Intarzii putin eu cu vreo 15 minute ... intru acolo nush ce...era ea ..Robert..Roxana...nu stam nici 5 minute...eu ma intalnesc cu niste prieteni..si ei se duc sa bea ceva...in fine cand se intorc dupa 2 ore ..era Alice cu Pelly ... si Robert cu Roxana...ii intreb unde au fost..aa ca s-au dus sa bea o bere nush ce...Alice se tinea de mana cu Pelly..se luau in brate..se pupau (deci a picat faza cu ceva mai mult decat prieteni..are iubit...deci vrea sa fim prieteni doar..pffiuuu)
Eu am stat cu prietenii..nu am stat cu ei ca am vazut ca asa i-am lasat...apoi am plecat acasa.
Apoi a-2a zi..ii zic lui Alice...de ce naiba m-a chemat la bal...ca iar nu am stat de vorba nu am stat unu langa altul nici macar 15% din timp...la fel ca prin OK...
Si-a cerut scuze..ca nu m-ai face ca nush ce ... eu i-am zis de ce iti ceri scuze ? Doar ti-am zis asa sa nu mai insisti atata sa vin undeva si voi ma lasati singur ... va formati bisericute in grupa de la facultate =))
Apoi vine saptamana cu verificare...si Alice imi zice daca vin la Roxana sa ne invatam ptr verificare...eu accept..si cand la Roxana vad ca Alice venise cu un bidon de vin ...mdea asa vreti voi sa invatati ? =)) ... ne invatam 15 minute..apoi astea cica gata am invatat destul...fierbe si tu vinul...nush ce..baga un film horror...etc...
Eram la Roxana ..eu Alice si ink 1 baiat...ne uitam la film...nush ce vine Alice la mine si imi zice sa o pup...Eu .. eram ceva de genul OMFG...esti nebuna...nu esti combinata cu Pelly ??...ea ca nu..ca faza cu Pelly a fost doar de 2 ori..in OK si la Balul Studentilor...si nimic altceva...cica era „antiplictiseala” ... eu o refuz...ea insista..eu o refuz...in fine..ea imi zice ca sunt rau =)))) (aici faza...ma asta o fi fata care umbla cu 10 baieti deodata)...apoi se pune in bratele la baiatul ala...si Roxana se pune langa mine...ne uitam la film..cel putin EU..la restul nu am mai fost atent =)) tot se bateau apropouri..nush ce..Alice zicea lui Roxana..lasa-l ma in pace pe Andrei ca e al meu (Roxana nu facea decat sa stea langa mine)...Roxana ii zicea taci fai ca tu stai in bratele lui.... blabla..ma bufnea rasul pe mine...apoi vine si Robert..prietenul lui Roxana...si bagam al 2lea film..il aleg eu..unul de dragoste =))..si am stat eu cu Ursuletul de plush pe jos..Roxana cu pretenu...Alice cu ala..tot ..cel putin eu eram atent la film =))) Robert cu Roxana..se pupau..Alice cu ala..stateau mai vorbeau prostii..nu prea imi mai aduc aminte bine..........
Se duce astia prin bucatarie nush ce sa mai fiarba vin...vaii da ce bun a iesit..vinulllllllllll pusese Alice la zahar =))) ziceai ca e suc de struguri ...eu ramasem singur in sufragerie..chiar ma uitam la film...ei prin bucatarie..cand vad ca vine Alice se puna langa mine...ma intreaba ce fac...eu evident ma uit la film =)) nush ce mai conversam blabla..ceva patetic oricum..si dupa imi zice sa o pup...eu refuz iara...ea iar insista...eu iar refuz...etc..ma enervase prea insistenta..si zic hai sa o pup sa ma lase sa ma uit la film...ii dau un pupi mic pe buzite
De dimineata imi da beep...ma trezeste..intru pe mess..o gasesc o intreb de ce mi-a dat beep..ca dormeam..ea cica ca atunci s-a trezit si ea ..
Asa..apoi..dupa facultate eram Eu Roxana si Alice..plecam spre casa...eu cu Roxana spre centru orasului...Alice sta pe langa facultate..ne despartim...cand dau sa plec..Alice cica: Ha nu ma pupi?...eu ma duc..si ii dau un sarut sa vad daca se fereste..canci..apoi Roxana a ramas shokata =)) ... in statie ma intreaba Roxana ..ma tu esti impreuna cu Alice ? ...eu ii zic nush ma mie nu mi-a zis nimic...
Apoi aflu ca se luase iar Niki ala de ea...ii cer Idul lui Niki... sa ii zic lui ala..sa nu se mai ia de ea...
Ea ma suna mereu...sa imi zica ce a mai facut ce nush ce...nimic concret daca e ceva intre noi..nimic..eu nu am sunat-o niciodata ...apoi intr-o seara..imi zice ca se duce la biliard cu Roxana Robert si 2 prieteni de-ai lui Robert....eu stau acasa...nu ma duc cu ei..urmatoarele zile..ii zic Roxanei ce au facut atunci la biliard..nush ce..asta zice ca Alice a fost cu iubitul nush ce...o intreb pe Alice..ma tu ai iubit ???...ea zice ca nu...eu ii zic pai Roxana mi-a zis ca ai....Ea s-a enervat..sa cred pe cine vreau eu...ca gata ea nu mai vorbeste cu nimeni nush ce..
Sunt mai rau ca Ernest de la Tradati din Dragoste..si mai copil ca Niki...si nush de ce s-a enervat...ii zic de ce se enerveaza asa...ea ca o doare apendicita..si d-abia sta la calculator..si nush ce..
Urmatoarele zile ... vad ca sta singura in banca =)) nu mai era langa Roxana...nush ce...
Trec vreo 3 zile ... cand le vad iar impreuna...prietene =))...dar pe mine nu prea mai ma baga in seama ... (un prieten m-a sunat ca le-a vazut la biliard si ala i-a dat dreptate lui Alice..erau exact cate persoane zicea..si ea statea singura pe canapea in timp ce astia jucau biliard..etc)
Apoi mai observ ca ea se poarta frumos cam cu toti baietii =)) .... si devine si best friends cu NIKI...etc...
Numele personajelor nu au nici o relevanta ... sunt doar ca sa va ajute la intelegerea situatiei...
faza e urmatoare....eu am fost cam indiferent..am tratat-o ca pe o colega...apoi am inceput sa tin la ea..dar ma tem ca e prea tarziu...sau mi se pare mie..nush dati-va cu parerea .
Precizez e prima oara in viata mea cand se intampla asa...in relatiile anterioare au fost chestii simple...nu a intervenit asa multa lume ca aici.
As vrea sa stiu ce sanse am sa fiu cu ea...si ce pot face pentru asta ?
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis