sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Sa incepem sa avem incredere in produsele online Moda Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Ma'at 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 20-November 06

Scris 15 January 2010 - 09:35 PM

N-am cumparat niciodata de pe internet, dar ma tenteaza.
0

#22 Utilizator offline   lynxul_negru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 25-November 09

Scris 23 February 2010 - 10:34 AM

Vezi postareaMa'at, la Jan 15 2010, 09:35 PM, a spus:

N-am cumparat niciodata de pe internet, dar ma tenteaza.

Cum poate sa te tenteze? Majoritatea sistemelor care vand haine si incaltaminte pe internet sunt un fel de "afara-i vopsit gardul - inauntru-i leopardul". Tu alegi hainele dupa niste poze - vezi (atat cat iti permite rezolutia web si a displayului) un material frumos si primesti o haina de musama. Vezi un model in care camasa este de in si primesti una de viscoza in cel mai bun caz. Vezi in poza un poplin si tu primesti tercot. Nu mai zic de modele. Una este in poza si alta in pachet. Alegi dupa niste marimi pe care nu le poti verifica/proba - sigur ca alegi poate S sau M, dar fiecare are variatii la talie, la umeri, la bust, la lungimea sau largimea manecilor etc.
0

#23 Utilizator offline   marymaricica 

• Ghiocel
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 12-October 08

Scris 20 April 2010 - 06:14 PM

Eu sunt proprietara unui magazin online de tip blog: www.marysvintageboutique.blogspot.com si pot sa spun ca am foarte multe cliente si clienti multumiti care se traduce prin numarul de urmaritori ai blogului meu. Am hainute de calitate noi si vintage apartinand unor designeri cunoscuti si nu numai la preturi accesibile. In cazul in care clienta nu este multumita poate returna produsul, lucru perfect normal.
0

#24 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 09 May 2010 - 11:39 AM

Pe mine nu ma tenteaza asa ceva!!! Eu vreau sa ma imbrac si sa merg la cumparaturi unde ma intalnesc cu lume multa, am sanse sa ating materialele si sa le probez bucatile alese. Verific daca au fost deja purtate sau mult probate, pantalonii mai ales ... n-as da aceasta experienta pentru nimic in lume. Ma si targui pentru unele bucati!!!!
Cum sa am incredere in ceva ce n-am vazut???
La fel si marimile variaza in functie de unde s-au facut!!!!

Aceasta postare a fost editata de The Unknown: 09 May 2010 - 11:40 AM

0

#25 Utilizator offline   Lenisor 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 13-May 10

Scris 17 May 2010 - 09:56 AM

Vezi postareaLynxulnegru, la Feb 23 2010, 10:34 AM, a spus:

Cum poate sa te tenteze? Majoritatea sistemelor care vand haine si incaltaminte pe internet sunt un fel de "afara-i vopsit gardul - inauntru-i leopardul". Tu alegi hainele dupa niste poze - vezi (atat cat iti permite rezolutia web si a displayului) un material frumos si primesti o haina de musama. Vezi un model in care camasa este de in si primesti una de viscoza in cel mai bun caz. Vezi in poza un poplin si tu primesti tercot. Nu mai zic de modele. Una este in poza si alta in pachet. Alegi dupa niste marimi pe care nu le poti verifica/proba - sigur ca alegi poate S sau M, dar fiecare are variatii la talie, la umeri, la bust, la lungimea sau largimea manecilor etc.

Se poate intampla uneori sa se greaseca comanda. Nimic nu e perfect pe lumea asta. Dar toate magazinele online au politici de returnare a produsului. O verisoara de a mea si-a luat o rochie frumoasa de pe net si si-a cam subapreciat marimea :o: . A returnat-o si i-au trimis marimea buna. Fara complicatii, fara nimic. Eu sunt complet de acord cu aceste magazine, cu toate ca pana acum nu am cumparat nimic online. Se poate economisi destul timp. Dupa 8-9 ore de lucru, nu cred ca iti mai arde de umblat prin magazine.

Aceasta postare a fost editata de heidy: 17 May 2010 - 10:34 AM
Motiv editare: reclama

0

#26 Utilizator offline   Ruaraidh 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-January 09

Scris 17 May 2010 - 10:25 AM

Imi vine-a injura. Puneti, bre, doar link-ul, ca oricum va fi sters, nu va mai straduiti sa compuneti si un text pe langa el, ca nu prostiti pe nimeni.
0

#27 Utilizator offline   LauraMarinescu 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 03-May 08

Scris 17 May 2010 - 10:40 AM

Vezi postareaFinnian, la May 17 2010, 10:25 AM, a spus:

Imi vine-a injura. Puneti, bre, doar link-ul, ca oricum va fi sters, nu va mai straduiti sa compuneti si un text pe langa el, ca nu prostiti pe nimeni.

Mai bine nu mai injura si nu mai fi carcotas!
Eu personal intru pe forumul asta tocmai pentru a afla informatii pe care in mod normal nu le stiu.. si aici sunt inluse si link-urile. Asa ca lasa lumea sa spuna ce are de spus!
0

#28 Utilizator offline   Tina' 

• Dantela si Cristal...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 25-March 07

Scris 17 May 2010 - 10:59 AM

Vezi postareaLynxulnegru, la Feb 23 2010, 11:34 AM, a spus:

Asta se intampla daca nu stii de unde sa cumperi. Nu cumpar numai online, dar avand in vedere ca in Ro gasesc numai porcarii, si ca nu am bani sau timp de excursii de shopping la Milano, majoritatea hainelor, pantofilor si gentilor pe care le am sunt cumparate online, din afara Romaniei.

Ce-mi ofera acele site-uri nu-mi ofera nici cele mai de fite magaizne din Romania. Marmile sunt mai mult decat corete, avand in vedere ca iti sunt detaliate dimensiunile produsului in cm de la gat la picioare. Daca intreb intr-un magazin din Unirii cat e circumferinta bustului se uita stramb la mine.
Niciodata nu a trebuit sa imi tai o pereche de pantaloni cumparata de afara, ca deh..am 1.60. O sa mai treaca ceva timp pana o sa auda ai nostri de masuri petit si etc. Nu mai zic de accesorii... si varietatea modelelor. Unde pui ca sunt si mai ieftine in online.

Nu zic ca nu sunt si cazuri rele, spun doar ca nu e cazul sa plecam de la bun inceput cu o perceptie gresita.
0

#29 Utilizator offline   Diela 

• mititica deductivă şi noninvazivă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 20-July 07

Scris 17 May 2010 - 11:10 AM

Vezi postareaLenisor, la May 17 2010, 10:56 AM, a spus:

O verisoara de a mea si-a luat o rochie frumoasa de pe net si si-a cam subapreciat marimea :headspin: . A returnat-o si i-au trimis marimea buna. Fara complicatii, fara nimic.

doar că a plătit taxe poştale de 3 ori
0

#30 Utilizator offline   Tina' 

• Dantela si Cristal...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 25-March 07

Scris 17 May 2010 - 11:13 AM

Vezi postareaDiela, la May 17 2010, 12:10 PM, a spus:

doar că a plătit taxe poştale de 3 ori

Eu n-am platit la nici un retur taxe postale. Dar n-am patit-o cu haine. E greu sa nu nimeresti cand stii si cat au bratele si tivul.

Probabil ca sunt eu mai norocoasa :headspin:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi bijuteriile Alinamaria05  3 569
Replici noi Modele si pictoriale de moda babs  2 1.797
Replici noi Cum ne imbracam la prima intalnire? Fatascumpa  0 1.058
Hot Topic (New) Atasamente Va imbracati cu haine de firma? nike  309 43.503
Hot Topic (New) Atasamente Cum ne imbracam la diverse evenimente?
banchete, majorate, nunti - sfaturi (teme combinate)
dianaddd  157 17.578