Sa incepem sa avem incredere in produsele online Moda
Scris 23 February 2010 - 10:34 AM
Ma'at, la Jan 15 2010, 09:35 PM, a spus:
Cum poate sa te tenteze? Majoritatea sistemelor care vand haine si incaltaminte pe internet sunt un fel de "afara-i vopsit gardul - inauntru-i leopardul". Tu alegi hainele dupa niste poze - vezi (atat cat iti permite rezolutia web si a displayului) un material frumos si primesti o haina de musama. Vezi un model in care camasa este de in si primesti una de viscoza in cel mai bun caz. Vezi in poza un poplin si tu primesti tercot. Nu mai zic de modele. Una este in poza si alta in pachet. Alegi dupa niste marimi pe care nu le poti verifica/proba - sigur ca alegi poate S sau M, dar fiecare are variatii la talie, la umeri, la bust, la lungimea sau largimea manecilor etc.
Scris 20 April 2010 - 06:14 PM
Scris 09 May 2010 - 11:39 AM
Cum sa am incredere in ceva ce n-am vazut???
La fel si marimile variaza in functie de unde s-au facut!!!!
Aceasta postare a fost editata de The Unknown: 09 May 2010 - 11:40 AM
Scris 17 May 2010 - 09:56 AM
Lynxulnegru, la Feb 23 2010, 10:34 AM, a spus:
Se poate intampla uneori sa se greaseca comanda. Nimic nu e perfect pe lumea asta. Dar toate magazinele online au politici de returnare a produsului. O verisoara de a mea si-a luat o rochie frumoasa de pe net si si-a cam subapreciat marimea
Aceasta postare a fost editata de heidy: 17 May 2010 - 10:34 AM
Motiv editare: reclama
Scris 17 May 2010 - 10:25 AM
Scris 17 May 2010 - 10:40 AM
Finnian, la May 17 2010, 10:25 AM, a spus:
Mai bine nu mai injura si nu mai fi carcotas!
Eu personal intru pe forumul asta tocmai pentru a afla informatii pe care in mod normal nu le stiu.. si aici sunt inluse si link-urile. Asa ca lasa lumea sa spuna ce are de spus!
Scris 17 May 2010 - 10:59 AM
Lynxulnegru, la Feb 23 2010, 11:34 AM, a spus:
Asta se intampla daca nu stii de unde sa cumperi. Nu cumpar numai online, dar avand in vedere ca in Ro gasesc numai porcarii, si ca nu am bani sau timp de excursii de shopping la Milano, majoritatea hainelor, pantofilor si gentilor pe care le am sunt cumparate online, din afara Romaniei.
Ce-mi ofera acele site-uri nu-mi ofera nici cele mai de fite magaizne din Romania. Marmile sunt mai mult decat corete, avand in vedere ca iti sunt detaliate dimensiunile produsului in cm de la gat la picioare. Daca intreb intr-un magazin din Unirii cat e circumferinta bustului se uita stramb la mine.
Niciodata nu a trebuit sa imi tai o pereche de pantaloni cumparata de afara, ca deh..am 1.60. O sa mai treaca ceva timp pana o sa auda ai nostri de masuri petit si etc. Nu mai zic de accesorii... si varietatea modelelor. Unde pui ca sunt si mai ieftine in online.
Nu zic ca nu sunt si cazuri rele, spun doar ca nu e cazul sa plecam de la bun inceput cu o perceptie gresita.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
bijuteriile | Alinamaria05 | 3 | 569 |
|
Modele si pictoriale de moda | babs | 2 | 1.797 |
|
Cum ne imbracam la prima intalnire? | Fatascumpa | 0 | 1.058 |
|
|