sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Sa incepem sa avem incredere in produsele online Moda Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Oanacocollino 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 09-December 09

Scris 09 December 2009 - 10:36 AM

Suntem in continuare reticienti la produsele online??
Marturisesc ca si eu eram intr-o perioada dar....am primit de la o prietena acum cateva zile un mesaj cu o adresa de site...am zis ca nu e rau sa incerc mai ales ca se apropiau sarbatorile..surpriza mea mare...aveau si reduceri si haine de calitate...nu mai spun de seriozitate si profesionalism...
Va dau adresa site-ului in cazul in care nu stiti ce cadou sa va oferiti

Noua tendinta in moda a anului 2010! :friends:

Aceasta postare a fost editata de bydy: 09 December 2009 - 09:29 PM
Motiv editare: Daca mai faci reclama, te sanctionez.

0

#2 Utilizator offline   s_s_s 

• daddy's girl
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 06-July 06

Scris 09 December 2009 - 10:43 AM

sunt cam de ..... :friends:
0

#3 Utilizator offline   Deanna Rulescu 

• quicksand
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 26-November 07

Scris 09 December 2009 - 12:27 PM

Vezi postareas_s_s, la Dec 9 2009, 10:43 AM, a spus:

sunt cam de ..... :friends:

pitzipoanca-n toata regula
0

#4 Utilizator offline   Miky Vogue 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 25-April 09

Scris 09 December 2009 - 03:37 PM

mda, majoritatea sunt prea sexy, dar sunt si multe foarte interesante.
Eu mi-am luat rochia asta din poza pentru ca am vazut ceva asemanator in Unirea si era in jur de 400 de RON.
Imagine amplasata
Dar nu stiu de ce am eu impresia ca cine foloseste termenul asta artificial si indus de un site "pitzipoanca" e cam frustrata si nemultumita de cum arata?
0

#5 Utilizator offline   Diela 

• mititica deductivă şi noninvazivă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 20-July 07

Scris 09 December 2009 - 03:44 PM

Citeaza

Dar nu stiu de ce am eu impresia ca cine foloseste termenul asta artificial si indus de un site "pitzipoanca" e cam frustrata si nemultumita de cum arata?

sau e foarte multumita de cum arata si sigura pe ea

majoritatea sunt cam decoltate, scurte, pozele scot in evidenta dotarile fetelor, mai degraba decat hainele
preturile sunt asa si asa

prefer sa probez o haina inainte sa o cumpar mai ales ca marimile difera de la un producator la altul, e mai complicat cu returnarea in caz de eroare

parerea mea

Aceasta postare a fost editata de Diela: 09 December 2009 - 03:45 PM

0

#6 Utilizator offline   Miky Vogue 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 25-April 09

Scris 09 December 2009 - 03:50 PM

Vezi postareaDiela, la Dec 9 2009, 04:44 PM, a spus:

sau e foarte multumita de cum arata si sigura pe ea

Sincer eu ce am cunoscut pana acum fete care sa foloseasca cuvantul asta, nu aratau foarte bine, erau grasute, plinute, etc. . Ori asta e marea problema a grasutelor ca sunt foarte multumite de cum arata :friends: si considera ca nu trebuie sa faca nimic in sensul asta.

Eu cumpar online de foarte mult timp si din peste 20 de comenzi cate am dat o singura data am avut probleme si mi-a fost schimbata foarte usor haine respectiva
0

#7 Utilizator offline   Naeema 

• Urzica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 09 December 2009 - 09:05 PM

Vezi postareaMiky Vogue, la Dec 10 2009, 03:50 AM, a spus:

Sincer eu ce am cunoscut pana acum fete care sa foloseasca cuvantul asta, nu aratau foarte bine, erau grasute, plinute, etc. . Ori asta e marea problema a grasutelor ca sunt foarte multumite de cum arata :friends: si considera ca nu trebuie sa faca nimic in sensul asta.

Etete si tu acum...:doh: Nu trebuie sa fii schelet ambulant sau sa ai marimea 2 ca sa fii multumita de cum arati ca fata sau femeie.Nu e nimic rau si urat daca o fata este mai plinuta de felul ei si daca nu reuseste sa slabeasca pentru a satisface trendul zilelor noastre unde numai slab este considerat frumos.
Problema o ai tu si anume superficialitatea si importanta care o pui pe aparenta fizica.Deci in opinia mea esti o pitzipoaca imatura aka bubble head.Dar deh...la cei 13 ani ai tai (ca mai mult de atat nu poti sa ai...daca spui ca ai mai multi e trist ) ce sa-ti ceara omul? Intelepciune? :good:
Mai ai multe de invatat in viata.Intre timp vezi-ti tu de rochii ai accesorii si lasa judecata la adresa fetelor mai grasute.Concentreaza-te asupra chestiilor vitale de moda si ce oja sa-ti pui pe unghii maine. :doh:

Aceasta postare a fost editata de Nahreen: 09 December 2009 - 09:09 PM

0

#8 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 09 December 2009 - 09:32 PM

Miky, eu zic sa intri pe site-ul de referinta "pitzipoanca" si sa te documentezi despre ce inseamna "pitipoanca". A picture is worth a thousand words. Si ai multe pictures acolo, argumente irefutabile ca pitipoancele isi merita denumirea. Siteul e mai edificator decat orice dex-online. :lol2:
EDIT, ca sa nu zici ca am vorbit urat:
IREFUTÁBIL, -Ă, irefutabili, -e, adj. (Livr.) Care nu poate fi combătut sau respins, de necombătut; absolut convingător. – Din fr. irréfutable, lat. irrefutabilis.
EDIFICATÓR, -OÁRE, edificatori, -oare, adj. Care edifică (2), care lămurește în mod convingător. – Din fr. édificateur, lat. aedificator, -oris.
Sursa Dex online.

Aceasta postare a fost editata de Enki: 09 December 2009 - 09:56 PM

0

#9 Utilizator offline   mița 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 09 December 2009 - 09:34 PM

Vezi postareaMiky Vogue, la Dec 9 2009, 04:50 PM, a spus:

Sincer eu ce am cunoscut pana acum fete care sa foloseasca cuvantul asta, nu aratau foarte bine, erau grasute, plinute, etc. . Ori asta e marea problema a grasutelor ca sunt foarte multumite de cum arata :lol2: si considera ca nu trebuie sa faca nimic in sensul asta.

Eu cumpar online de foarte mult timp si din peste 20 de comenzi cate am dat o singura data am avut probleme si mi-a fost schimbata foarte usor haine respectiva

Eu inteleg ca incerci sa faci reclama, dar daca mai ataci [ chiar si voalat] userii de aici, te zbor de pe forum.

#10 Utilizator offline   Oanacocollino 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 09-December 09

Scris 09 December 2009 - 10:06 PM

Vezi postareabydy, la Dec 9 2009, 09:34 PM, a spus:

Eu inteleg ca incerci sa faci reclama, dar daca mai ataci [ chiar si voalat] userii de aici, te zbor de pe forum.

Sa fac reclama la ce?Eu am propus un subiect...am lansat o idee...nu am specificat la ce se refera...pitipoance,grasute,slabanoage..fiecare are dreptul sa isi spuna o parere....faptul ca mie mi-a placut acel site si ca il recomand, nu inseamna ca fac reclama nimanui....iti place ce vezi, iei, nu iti place....move on....

Aceasta postare a fost editata de Oanacocollino: 09 December 2009 - 10:09 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Cindy Crawford vs Claudia Schiffer * * - - - Adella_romania  42 15.896
Hot Topic (New) Haina sau atitudinea?
Ce face o femeie sa fie catalogata ca femeie frumoasa???
andra_ada  124 18.857
Replici noi Atasamente pareri bijuterii inox
sunt la moda bijuterii din inox?
AlexandraToma88  9 1.000
Hot Topic (New) Atasamente Rochii Sarah N....  74 10.867
Hot Topic (New) Atasamente IMBRACAMINTEA spider  85 24.761