Am si eu o intrebare, sper sa fie cineva care poatesa ma sfatuiasca.
Locuiesc in Sua cu viza permanenta si intr-un an o sa ma casatoresc si as vrea ca familia mea sa fie la nunta dar mie frica ca nu o sa obtina viza ca dejea fratele meu a incercat acum un an si nu ia dat viza sunt foarte ingrijorata. Fratele meu are 33 de ani e pomier si tocmai isi construieste o casa acuma si are si ceva bani la banca, mama e casnica dar
are casa si bunicii de ingrijit.
Puteti sa-mi spuneti ce sanse au sau ce sfaturi imi datii. Sper ca este cineva care ma poate ajuta conteaza foarte mult ptr mine.
Multumesc.
Pagina 1 din 1
obtinera viza sua
Scris 09 December 2009 - 06:39 AM
Mama cred ca are sanse sa primeasca viza daca are in jur de 55-60 de ani insa fratele e destul de tanar si daca a fost refuzat o data, s-ar putea sa fie refuzat si a doua oara. Poate daca e insurat, are copii mici, sotie casnica dependenta si eventual un cont mai baban + o leafa mai consistenta...ar avea sanse insa asa...nu prea vad.
S-ar putea sa ma insel insa, parerea mea sincera este sa incerce ambii. Nunta e un motiv destul de serios si presupun ca ar conta la interviu si faptul ca sa zicem...mamei tale i-ar fi mai usor sa se descurce venind la tine daca ar fi cu fiul ei langa. Presupun ca nu stie engleza si ati putea miza si pe chestia asta. Sa insiste ca vrea sa fie prezenta la nunta ficei ei. Daca sunt refuzati nu pierd decat taxa de viza si asta este.
Felicitari pentru eveniment.
S-ar putea sa ma insel insa, parerea mea sincera este sa incerce ambii. Nunta e un motiv destul de serios si presupun ca ar conta la interviu si faptul ca sa zicem...mamei tale i-ar fi mai usor sa se descurce venind la tine daca ar fi cu fiul ei langa. Presupun ca nu stie engleza si ati putea miza si pe chestia asta. Sa insiste ca vrea sa fie prezenta la nunta ficei ei. Daca sunt refuzati nu pierd decat taxa de viza si asta este.
Felicitari pentru eveniment.
Scris 09 December 2009 - 09:53 AM
Danielly, la Dec 8 2009, 05:53 PM, a spus:
Locuiesc in Sua cu viza permanenta si intr-un an o sa ma casatoresc
Viza permanenta .... inseamna ca nu ai depus inca actele pentru Green Card??? doar ai venit in State unde ai dreptul sa locuiesti si muncesti 1 an de zile timp in care trebuie sa te casatoresti???
Nici bunul Dumnezeu nu poate sa-ti spuna nici cu aproximatie daca familia ta va primi viza de vizita, dar poti sa incerci cu luni inainte sa nu fie deceptia proaspata pentru ziua nuntii. Cand si deja lista invitatilor si invitatiile gata de pus la posta, ai inchiriat deja sala si ai recipisa de la Credit Card ca ti dat avans pentru rezervarea evenimentului si despre toate obiectele mari ca rochia de mireasa, biserica numita si preotul cu numar de telefon si adresa unde se va tine cununia ... despre toate acestea faci o copie legalizata si atasezi langa invitatie si toata lumea cere deodata viza dar voi nu specificati durata vizitei ... si restul lasa sa decida soarta. Cateodata pentru nunti vin prieteni si parintii sint refuzati.
Trebuie intr-o scrisoare totul explicat pe care tu o trimiti de aici prin posta la Ambasada, si cu o copie de duc in mana si rudele/familia la interview.
Sa auzim de bine!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Viza minor pt SUA
Turism |
Adriana S | 2 | 2.691 |
|
Viza SUA de logodna | Katyzimmer483 | 1 | 184 |