sau Inregistrare

• 122 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Sfarsitul lumii in 2012 !? Teme combinate Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   byt3y0u 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 30-April 07

Scris 18 May 2007 - 07:06 PM

Vezi postareaEnki, la May 18 2007, 09:42 AM, a spus:

Ok, am citit o parte din documentul atasat. Acum vreau sa te rog sa imi dai un link la un site stiintific care sa vorbeasca despre aceste constatari, cum ar fi inversarea polilor magnetici ai lui Neptun, cresterea campului magnetic a lui Jupiter, luna care isi fabrica atmosfera, plasma de la marginea sistemului solar care a crescut in stralucire, noul gaz din atmosfera Terrei, toate alea.
Altceva acum... ultima era glaciara nu s-a petrecut acum 13.000 de ani, cum ai vrea tu sa concida... Wurm, cum este ea numita, a avut loc intre 70.000-10.000 ien, (10.000 care btw este cu 12.000 ani in urma, nu 13), si in afara de asta, punctul maxim in timp a fost pe la 18.000. Deci, no where near 13.000.
Cand mai am timp mai citesc, pana una alta da-mi linkurile de care ti-am spus.

www.esoterism.ro , poftim , acesta este situl pe care l-ai solicitat.

Vezi postareaMarinel, la May 18 2007, 02:22 PM, a spus:

Problema este ca manipularea se poate face mai usor cu o jumatate de adevar decat cu o minciuna.
Toate manipularile se bazeaza pe un adevar. Iata cateva exemple:

"Dr. Garry Glatzmaier, profesorul de Fizica Pamintului la Universitatea California din Santa Cruz, afirma ca miezul metalic lichid al planetei se misca continuu, pentru a se putea raci. Aceste miscari genereaza cimpul magnetic terestru. Dar miezul se misca si in directii opuse cimpului majoritar, si care pot creste in intensitate, ducind in cele din urma la o inversare a Polilor magnetici ai planetei. Acesta inversare e precedata intotdeauna de o slabire a cimpului magnetic."
Dar iata ce spune in realitate Dr. Glatzmaier:
Campul magnetic al Terrei
Iata doar un citat: "According to Glatzmaier, the ongoing 10% decline doesn't mean that a reversal is imminent. "The field is increasing or decreasing all the time," he says."
In documentul tau scrie:
"La nivel de planeta asistam in primul rind la inceputul inversiunii Polilor magnetici, ceea ce se intimpla o data la 13 .000 de ani, deci de doua ori intr-un Mare Ciclu Cosmic de 26.000 de ani"
Iata insa ce spune Dr. Glatzmaier, lucru de altfel binecunoscut de catre toti geologii si geofizicienii:
"Sometimes the field completely flips. The north and the south poles swap places. Such reversals, recorded in the magnetism of ancient rocks, are unpredictable. They come at irregular intervals averaging about 300,000 years; the last one was 780,000 years ago. Are we overdue for another? No one knows.
Iata alta mostra:
"Geofizicianul francez Gauthier Hulot afirma ca acest cimp, in Atlanticul de Sud si in America de Sud, este cu 30% mai slab."
Si iata ce spunea in realitate Dr. Hulot:
"Gauthier Hulot and Benoit Langlais, both 921 NRC Resident Research Associates from France, investigated the cause of the current rapid (forced) decrease of the Earth's magnetic field in a paper "Investigating the Nature of the Current Decrease of the Earth's Magnetic Dipole Moment " . By comparing how the core field has behaved at the core-mantle boundary over the past centuries and over the past twenty years, they confirmed that the decrease in dipole strength is mainly due to the growth and southward drift of a "reversed patch" of field located below the Southern Atlantic, and showed this appears to result from both small scale diffusion and advection (but not large scale diffusion) and has been acting in very much the same way over both the past 20 and 150 years.

Investigation of core flow suggests a similar reversed patch could possibly arise below the Northern Atlantic in the near future."
Gauthier Hulot despre Atlanticul de Sud
Alt exemplu de manipulare prin enuntarea unei jumatati de adevar (poate cea mai elocventa):
"In ultimii mii de ani, liniile de cimp magnetic ieseau din Polul Sud si intrau pe la Polul Nord."
Cei care citesc asta inteleg ca aceste linii ieseau din Polul Sud Geografic si intra pe la Polul Nord Geografic, in timp ce este vorba despre polii magnetici a căror deplasare este observată de cand se fac masurători.
"De asemenea in anul 2012, planul Sistemului nostru solar, se va alinia peste planul Galaxiei, Calea Lactee."
Macar aici nu trebuie sa dau nici un link, ci doar sa priviti cerul intr-o noapte senină, preferabil din afara localitatilor si sa observati Calea Lactee. Dispunerea ei este tocmai Planul in care Galaxia se roteste. Urmariti apoi constelatii zodiacale. Prin ele trece Ecliptica, adica Planul Sistemului Solar. S-a produs cumva o modificare in ultimele mii de ani, de cand se fac observatii astronomice?? Da, dar insesizabile (cateva minute de arc).
"Proprietatile rezonante ale acestei cavitati magnetice au fost descoperite de fizicianul german W.O.Schumann, intre 1952-1957 si permit masurarea frecventei vibratorii medii a planetei Terra.
Timp de mii de ani, Rezonanta Schumann sau pulsul Terrei, a fost de 7,83 cicli pe secunda, constanta fiind folosita in domeniul militar.
Insa, din 1980, rezonanta a inceput sa creasca incet, acum fiind de 12 cicli pe secunda.
Acest lucru inseamna ca ziua are numai 16 ore, in loc de 24, cit era odinioara."

Nu stiu cine a lansat aceasta "bombă" cu rezonanta Schumann, dar orice persoana putea sa caute mai multe detalii despre asta, de exemplu pe Wiki:
Rezonanta Schumann.
Mai intai se observa ca rezonanta Schumann (rS) se referă la mai multe unde stationare intre ionosferă si suprafata terestră. Lungimea de unda corespunzatoare celei mai puternice unde este egală cu circumferinta Terrei si este intr-adevar de 7,8Hz. Exista insa si alte unde stationare, mai slabe cu frecventele de 13.8, 19.7, 25.7 si 31.7 Hz. Vezi si mai precis aici: Schumann. Modificarile rS se referă doar la o asimetrie a amplitudinii intre zi si noapte, nicidecum la o modicare a lungimii de undă (implict a frecventei). Si oricum, nu vad ce legatura poate sa aibă aceasta unda cu timpul.....
"Uranus si Neptun au suferit recente inversari de poli si acum isi intensifica cimpul magnetic si devin tot mai stralucitoare."
Asta este o aberatie la modul cel mai putin subtil posibil. Campul magnetic al acestor planete a fost descoperit de putini ani, si desigur nu putem sti ce orientare avea campul magnetic al lor in trecut.
"Conform Academiei Nationale de Stiinte din Siberia, aceste multiple schimbari se datoresc intrarii Sistemului Solar intr-o zona cosmica cu o energie mult mai intensa."

Asta chiar este bună, Siberia a devenit stat, are chiar si Academie. :o:
Si rusii, ce zic??? :jester:
"Luna, isi " fabrica" atmosfera proprie care acum se intinde pe o suprafata de 6.000 de km, fiind compusa din compusi ai sodiului, dupa cum declara Alexei Dimitriev, cercetator rus."
Se stia de mult ca Luna are o "atmosferă" extrem de rarefiata care contine Sodiu, ceea ce nu se stia, este provenienta acestui element, lucru elucidat in prezent:
Atmosfera Lunii
"Scientists have long known that the moons thin atmosphere contains highly volatile sodium. But theyve never been able to explain how it gets there.
Two researchers at Rutgers University might have found the answer. The physicists created a tiny lunar sample in ultra-high vacuum chamber and discovered a particular wavelength of ultraviolet light liberates sodium from the simulated soil"

"Mayasii mai spun despre 2012 urmatoarele:
....
--ADN-ul uman va fi reprogramat si imbunatatit, si va avea 12 spirale in loc de 2."

Chiar asa spun mayasii?????
Si daca eu voi enunta următoarea propozitie: "romānii spun ca nationala tricolora va fi campioana mondială", ce spuneti???
a)-Campiona mondială la ce, la oină?
b)-Si Franta, si alte tări au steag tricolor.
c)-In ce an? Poate peste vreo 100.
d)-Si ce daca spun romānii asa? Are vreo importantă?
e)-Aha, sigur, peste trei ani cupa mondiala de fotbal va fi la Bucuresti!!! :cheer: :) Doar asa spun romānii!!! Celelalte tari ar face mai bine sa nu se prezinte, pentru ca oricum nu au nici o sansa!!!

Interesant dar si lol ... am verificat si eu datele alea .. interesant de surprinzator ce jumatati de adevar se gasesc ... :rot: :stars: :)

Aceasta postare a fost editata de byt3y0u: 18 May 2007 - 07:05 PM

0

#22 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 14-April 07

Scris 18 May 2007 - 07:57 PM

Vezi postareaStranic, la May 18 2007, 09:57 AM, a spus:

Nu stiu de ce cauta oamenii in general intelesuri ascunse insa eu caut intelesuri dincolo de informatiile prezentate in curentele principale de media (ziare, tv, radio etc) pentru ca realitatea pe care am descoperit-o din propriile investigatii plus ceea ce simt nu este explicata in aceste curente principale de media. Am dorinta de a-mi explica si confirma diverse chestii asa ca am cautat si in alte surse.

crezi ca vei putea cunoaste vreodata, atata timp car esti ceea ce esti, lucruri care nu-ti sunt permise? pe dumnezeu de ex., il gasesti undeva inauntrul tau, adevarat ca nu in ziare, tv, radio si poate nici in biserica. trebuie sa intelegi ceea ce te inconjoara raportandu-te la tine, la spirit, la intelect, la intuitie... nu-ti va spune nimeni, in nici un document de teorie a conspiratiei. cei care au avut revelatia n-au cautat-o neaparat (le-a fost data cand se asteptau mai putin), sau au cautat-o, dar cu totul altfel decat o fac cei care au pretentia de a se considera neignoranti. adevarul nu este inafara noastra... il purtam in noi si cu cat ne departam de noi insine, cu atat ne departam de adevar...

Tu spui ca totul e simplu... o fi... insa daca iti pui intrebari de ce una... de ce alta... incep sa se intrevada lucruri care nu sunt tocmai ok dpdv al dezvoltarii personale (spirituale, intelectuale si cum mai vrei sa ii spui) si mai ales dpdv al libertatii fiecaruia in a alege ce este potrivit pentru dezvoltarea lui.

de ce sa nu fie tocmai ok lucrurile din punct de vedere al dezv. personale? iti spun eu.... pt ca de obicei cautam modele de dezv. personala... dar cum poti sa atingi maximul capacitatii tale de devenire, cand tu incerci sa devii altcineva... uiti sa fii tu insuti, la intreaga capacitate. crezi ca te dezvolti spiritual cascand gura la toate aberatiile pe care le promoveaza unii, din plictiseala sau din dorinta de a face ca existenta sa fie mai interesanta? am facut si eu asta... toti o facem la un moment dat... dar mai si evoluam.... exista niste etape.

Da stim atat cat trebuie sa stim dar cine determina acest "cat trebuie"? Tu personal? Parintii? Politicieni? Seful de la munca?

dumnezeu determina! si nu ma refer la informatiile concrete din existenta noastra, cele ordinare... ma refer la toate aceste subiecte care se discuta pe topicele de la paranormal... cu ce ma ajuta pe mine sa cred ca in centrul pamantului e o civilizatie avansata.... ca ne urmaresc extraterestrii... ca un cutarica a vazut niste fantome... pot eu sa fac ceva in privinta asta?...n-am decat sa ma strofoc sa conving si pe altii de un lucru inutil, chiar daca ar fi si adevarat...
0

#23 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 18 May 2007 - 07:58 PM

Vezi postareabyt3y0u, la May 18 2007, 08:06 PM, a spus:

www.esoterism.ro , poftim , acesta este situl pe care l-ai solicitat.

:jester: Multumesc, dar am zis:

Vezi postareaEnki, la May 18 2007, 10:42 AM, a spus:

Acum vreau sa te rog sa imi dai un link la un site stiintific care sa vorbeasca despre aceste constatari,

Adica o universitate, un institut de cercetare, un observator astronomic de renume international...

Aceasta postare a fost editata de Enki: 18 May 2007 - 07:59 PM

0

#24 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 18 May 2007 - 08:07 PM

Restul il aflam la momentul oportun dar sa nu se inteleaga ca o sa ne pice de undeva informatia. Ajuta f mult sa fim activi, sa ne documentam, sa ne punem intrebari si sa cautam raspunsuri. Ignoranta este o alegere cat se poate de nepotrivita, prin ignoranta lasam pe altii sa decida pentru noi. Si acum depinde de fiecare ce vrea. Unii vor sa lase pe altii sa decida pt ei. Alegerea lor. Altii vor sa decida pentru ei insisi. Jos palaria! :jester:

inca o data, sa stabilim asupra caror informatii nu trebuie sa fim ignoranti... tr sa facem o selectie. acum ce vrei, sa mergem in triunghiul bermudelor sa facem cecetari asupra existentei cailor verzi pe pereti? da, sa ne documentam, dar asupra acelor informatii si adevaruri care ne folosesc in dezv. pers... trebuie sa cascam bine ochii asupra existentei, asupra afirmatiilor si infirmatiilor si sa alegem in ce sa credem, in ceea ce ne este de folos... in rest logica ta e ok, dar am impresia ca m-ai inteles gresit!... nu ignor, selectez... :stars:
0

#25 Utilizator offline   Stranic 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 18 May 2007 - 09:58 PM

Mica curioasa... iti raspund maine ca acum e tarziu. :jester:
0

#26 Utilizator offline   Stranic 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 19 May 2007 - 12:50 PM

Citeaza

crezi ca vei putea cunoaste vreodata, atata timp car esti ceea ce esti, lucruri care nu-ti sunt permise? pe dumnezeu de ex., il gasesti undeva inauntrul tau, adevarat ca nu in ziare, tv, radio si poate nici in biserica. trebuie sa intelegi ceea ce te inconjoara raportandu-te la tine, la spirit, la intelect, la intuitie... nu-ti va spune nimeni, in nici un document de teorie a conspiratiei. cei care au avut revelatia n-au cautat-o neaparat (le-a fost data cand se asteptau mai putin), sau au cautat-o, dar cu totul altfel decat o fac cei care au pretentia de a se considera neignoranti. adevarul nu este inafara noastra... il purtam in noi si cu cat ne departam de noi insine, cu atat ne departam de adevar...

Nepermise de catre cine??
Nepermise de catre mesiul social-cultural-economico-politic in care traim? Am cunoscut deja.
Nepermise de parinti, prieteni, cunostinte, familie? Nu e cazul sa imi fi interzis ceva.
Alte posibilitati te rog sa imi spui tu daca sunt.

Parerea mea este ca pe D-zeu il gasesti oriunde daca stii ce sa cauti si cum sa cauti. Este adevarat ca sa cauti inauntrul tau este cel mai la indemana si un loc potrivit pentru multe persoane insa nu as face din asta un mod universal de lucru. Oamenii sunt foarte diferiti si trebuie sa aleaga pentru ei insisi.
Unii au cautat revelatia, altii au fost la momentul potrivit si in locul potrivit dar o conjunctura tot a existat. Nu cunosc vreun ignorant, nu am auzit de unul si mi se pare si f putin probabil sa existe unul caruia sa nu i se intample nimic deosebit si sa aiba vreo revelatie. Daca cineva cauta in vreun fel sau altul nu-l mai pot incadra in categoria ignoranti.
Cei care se considera neignoranti... nu prea inteleg la ce categorie de oameni te referi.
Da, sunt de acord ca adevarul este in noi insine insa nu numai acolo. Adevarul, ca si D-zeu este peste tot la fel ca si raspunsurile la orice. Avem nevoie doar de intrebarile potrivite.

Citeaza

de ce sa nu fie tocmai ok lucrurile din punct de vedere al dezv. personale? iti spun eu.... pt ca de obicei cautam modele de dezv. personala... dar cum poti sa atingi maximul capacitatii tale de devenire, cand tu incerci sa devii altcineva... uiti sa fii tu insuti, la intreaga capacitate. crezi ca te dezvolti spiritual cascand gura la toate aberatiile pe care le promoveaza unii, din plictiseala sau din dorinta de a face ca existenta sa fie mai interesanta? am facut si eu asta... toti o facem la un moment dat... dar mai si evoluam.... exista niste etape.

Hai sa iti spun si eu... :bye: Pentru ca aceste modele de dezvoltare ne sunt induse si suntem convinsi sa le urmam pentru a ajunge unde: dornici de frumusete fizica cu orice pret, de faima, de bani. Si unii reusesc ca sa isi dea seama mai apoi pe la o anumita varsta ca au pierdut timpul cu ceva ce nu era valoros in sinea lui. (exemple de acest gen sunt f multe).
Da, sunt de acord de multe ori urmarim informatii ce au rolul de a dezinforma. Este greu la inceput sa deosebesti adevarul de fals insa asta era si ideea pe care o spuneam mai devreme. Acum se alege a ascunde adevarul intre multe minciuni ce contin si un pic de adevar (asa cum mentioneaza cineva).
Bun, acum se pune intrebarea cum scapam de balast? O tehnica pe care am invatat-o de curand presupune sa aplici SMS-ul. Adica:
S - sentimentalul. Vezi ce simti sincer in legatura cu un subiect. Ce sentimente iti trezeste. Cum te face sa te simti sincer daca te raportezi la acel ceva.
M - mentalul. Ce ganduri ai vizavi de ce ai simtit. Ce iti spun analiza, corelatia, comparatia si autoevaluarea (iar sincera) in legatura cu problema. In urma analizei ajungi la niste concluzii si acum intervine al doilea S.
S - somaticul (vointa). Sa pui in actiune, sa actionezi conform cu rezultatul la care ai ajuns in urma primilor doi pasi.

In urma actiunilor vei ajunge la alte raspunsuri carora le aplici iar SMS-ul. Si uite asa folosesti sita de separat pleava informatiei de ceea ce este bun pentru tine.

Ex.: Simt ca daca nu dorm noptile am o stare continua de oboseala. Ma gandesc de ce nu dorm noptile, ce pot sa fac pentru a dormi, cum imi pot scimba programul de somn, incerc sa ma gandesc si sa gasesc acele lucruri care imi provoaca somn (cititul in cazul meu). Vad daca cititul este bun pentru mine. Si pun in aplicare: inainte de orele de somn (9.00-10.30) citesc pana imi vine sa adorm.

Este firesc ca nu toata lumea sa fie interesata de paranormal, de descoperiri misterioase, de extraterestrii sau de mai stiu eu ce. Insa la fel de firesc mi se pare ca fiecare sa aiba curajul sa gandeasca pentru sine, sa aleaga pentru sine si sa vada ce este potrivit pentru sine. Si din acest punct de vedere este dificil ca cineva sa judece pentru altcineva ce informatie este corecta pentru acea persoana, ce este bullshit si ce nu. Asa doar cu rol de exemplu. Pentru alti fizicieni ce nu impartaseau vederea deschisa a lui Einstein... ceea ce cauta el era o utopie o pierdere de vreme pentru ca acea fizica nu era una "serioasa". Insa a avut puterea sa creada in el, sa judece singur si sa actioneze in consecinta si asa a schimbat lumea.
Nu spune nimeni ca fiecare trebuie sa schimbam lumea. Am incercat doar sa dau exemplul unei personalitati f cunoscute.

Citeaza

am facut si eu asta... toti o facem la un moment dat... dar mai si evoluam.... exista niste etape.

Foarte bine. Evolutia este o stare incantatoare. Insa nu crezi ca este potrivit sa lasam pe fiecare cu ritmul lui de evolutie si sa caute informatii conform cu etapa in care este. Crezi ca il ajuti daca ii vorbesti de ceva ce va descoperii peste cateva etape. In acest proces al evolutiei trisatul este un fel de furat al palariei. Daca cineva merge mai departe fara sa fi inteles o etapa mai devreme s-au mai tarziu tot se va intoarce pentru ca nu se mai leaga lurcurile.
Sa lasam oamenilor libertate de cunoastere si cand incercam sa ii ajutam sa nu le oferim raspunsuri ci doar sa ii ajutam sa gaseasca intrebarile potrivite pentru ei. Ce spui?

Citeaza

dumnezeu determina! si nu ma refer la informatiile concrete din existenta noastra, cele ordinare... ma refer la toate aceste subiecte care se discuta pe topicele de la paranormal... cu ce ma ajuta pe mine sa cred ca in centrul pamantului e o civilizatie avansata.... ca ne urmaresc extraterestrii... ca un cutarica a vazut niste fantome... pot eu sa fac ceva in privinta asta?...n-am decat sa ma strofoc sa conving si pe altii de un lucru inutil, chiar daca ar fi si adevarat...

Eh... aici avem o problema :P Daca Dumnezeu ar determina ceva unde isi mai are loc liberul arbitru??? Firesc mi se pare cum spun si mai devreme ca fiecare sa aleaga (determine) ce ii este potrivit. Probabil ca pe tine nu te ajuta cu nimic dar poate pe altii ii ajuta. Cautand despre subiect vor da peste cine stie ce informatie... este foarte dificil, cum spuneam, sa vedem ce este potrivit pentru altii. Perspectiva pe care o avem acum si aici este deocamdata limitata la ceva destul de restrans (realitatea vazuta prin propriile simturi). Utilitatea intra in acelasi domeniu. Uite, voi face o mica disertatie pe subiect.

"Un lucru inutil chiar daca este adevarat." (de aici pornesc)

Util conform cu cele catre care suntem indrumati de societate in ansamblul ei ar fi: Hai ne imbracam conform cu ultima moda, lucruri cat mai noi (masina, decoratiuni, mobila, aparatura) cu alte cuvinte sa cumparam cat mai mult. Pentru a cumpara de ce avem nevoie: bani, bani si iar bani. Cum obtinem banii: multa munca remunerata adeseori considerabil sub valoarea pe care o producem. Munca inseamna timp. Si mai avem si multe alte probleme/preocupari induse: terorism, politica, conflicte de orice fel, stiri negative, cancan etc. Asa ca in final imi pun intrebarea: cand ramane timp pentru noi?? Cand ramane timp si cand avem mintea eliberata astfel incat sa ne hotaram noi pentru noi de ce avem nevoie si ce avem de facut. In concediu eventual cand ne intoarcem cu planurile clar stabilite doar ca ne ia valul de fiecare data si reintram in travaliul zilnic.
Asa ca din aceste puncte de vedere poate anumite adevaruri sunt inutile insa sincer doar atat ne dorim, doar atat cautam? Glorie, bani, haine, faima, lucruri??? Daca suntem o persoana care raspunde nu, atunci aceste lucruri adevarate (chiar daca la prima vedere pot parea inutile cum spuneam) ajuta sa iesi din "sistem", sa te eliberezi de ce spun altii ca trebuie sa gandesti si sa ajungi sa gandesti pentru tine.
In acelasi timp sustin cu tarie ca nu este folositor sa fim creduli ci sa incercam sa aplicam acel SMS pentru a valida o etapa, o informatie.
Cand am incercat sa validez o informatie (pentru ca dovezile sunt fie foarte putine, fie foarte greu sau innaccesibile) am cautat alte surse astfel incat prin incrucisare sa vad ce lucruri se suprapun in diferite teorii/legende/mituri/descoperiri arheologice/fizica etc. Asta este metoda potrivita pentru mine. Fiecare este liber sa isi aleaga propria metoda.
In concluzie, daca un lucru se afla in aria cuiva de interes si este adevarat are sanse mari sa fie util fie pentru dezvoltare imediata, fie pentru a face legatura cu altceva ce respectiva persoana a descoperit fie este util pentru altcineva intr-un schimb de idei.

Citeaza

inca o data, sa stabilim asupra caror informatii nu trebuie sa fim ignoranti... tr sa facem o selectie. acum ce vrei, sa mergem in triunghiul bermudelor sa facem cecetari asupra existentei cailor verzi pe pereti? da, sa ne documentam, dar asupra acelor informatii si adevaruri care ne folosesc in dezv. pers... trebuie sa cascam bine ochii asupra existentei, asupra afirmatiilor si infirmatiilor si sa alegem in ce sa credem, in ceea ce ne este de folos... in rest logica ta e ok, dar am impresia ca m-ai inteles gresit!... nu ignor, selectez...

Imi cer scuze daca te-am inteles gresit. Daca selectezi practic avem cam acelasi punct de vedere asupra lucrurilor cu o singura exceptie. Dorinta ta de a-i convinge pe ceilalti de adevarurile intelese din punctul tau de vedere. Sper ca am argumentat de ce nu sunt de acord cu acest punct de vedere.

Oricum desi am schimbat doar cateva puncte de vedere imi esti foarte simpatica :roll: si am tot respectul pentru dorinta ta de cunoastere :P Iar dialogul cu tine m-a ajutat sa-mi clarific cateva puncte de vedere si sper ca am reusit sa te ajut sa faci acelasi lucru.

:think:
0

#27 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 20 May 2007 - 11:40 AM

Vezi postareaStranic, la May 19 2007, 01:50 PM, a spus:

Nepermise de catre cine??
Nepermise de catre mesiul social-cultural-economico-politic in care traim? Am cunoscut deja.
Nepermise de parinti, prieteni, cunostinte, familie? Nu e cazul sa imi fi interzis ceva.
Alte posibilitati te rog sa imi spui tu daca sunt.

[...]

Oricum desi am schimbat doar cateva puncte de vedere imi esti foarte simpatica :P si am tot respectul pentru dorinta ta de cunoastere ;) Iar dialogul cu tine m-a ajutat sa-mi clarific cateva puncte de vedere si sper ca am reusit sa te ajut sa faci acelasi lucru.

:P

acolo, la liberul arbitru as vrea sa te mai lamuresc putin... determinarea divina, nu incarcereaza liberul arbitru. eu vroiam sa spun ca d-zeu alege cand sa te puna fata in fata cu o anumita situatie, cand ea trebuie sa se intample, nu ca ti-ar lua dreptul la liberul arbitru... cum reactionezi e dreptul si voia ta... la fel si cu ceea ce alegi sa crezi, calea pe care o urmezi...

da, poate am tendinta sa conving pe ceilalti de adevarul meu, sa zicem... dar e un adevar care ofera libertate de alegere, nu stiu daca ma intelegi... e un adevar care te face sa vezi, in mod paradoxal ca totul e relativ, chiar si acest ADEVAR!
nu-mi pot permite sa neg ceva ce nu cunosc si nu-mi este dovedit, la fel imi rezerv dreptul sa ma indoiesc de ceea ce este nedovedit in asa fel incat eu sa pot crede...

ma bucur daca reusim sa mai inavatam cate ceva din aceste posturi...
e reciproc :P

si mai am eu un viciu... :flowers: daca cineva e f convins de ceva, fara a lasa macar o portita de indoiala, fac totul pt a detrona aceasta conceptie (chiar daca eu insami sunt de acord cu ea). nu mi se pare in regula atunci cand cineva gandeste ca si cum ar avea ochelari de cal... iar credinta fanatica imi determina o reactie de genul :) ... si in acelasi timp :kiss:

in rest :o:

Aceasta postare a fost editata de Artemis_Dida: 03 May 2008 - 11:38 AM
Motiv editare: editat citat prea lung

0

#28 Utilizator offline   Stranic 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 20 May 2007 - 01:22 PM

Este normal sa existe diferente intre punctele noastre de vedere. Altfel am participa la monolog si repetie... Iti dai seama ca ar fi ceva de genul: :P :P :kiss:

Dar sa revin on-topic:

Am convingerea ca va avea loc un eveniment la scara planetara in viitorul apropiat. Un eveniment care va aduce schimbare. Deocamdata atat pot spune, sunt in cercetari sa aflu mai multe. In decursul acestor cercetari am descoperit urmatoarele site-uri care merita in opinia mea sa fie mentionate in legatura cu subiectul 2012. Pentru cine are timp si interes ii rog sa arunce un ochi sau 2 sau 4... acuma na... depinde :)

http://brookenney.com/2012Group.htm

http://www.google.ro/search?hl=ro&q=20...itual&meta= (o cautare pe google)

http://www.trufax.org/

http://www.soulsofdistortion.nl/

http://www.divinecosmos.com/

Sper sa va aveti rabdarea necesara pentru a afla daca va sunt de folos sau nu.

Pentru cei care vor avea: :P

PS: Daca aveti sugestii pentru site-uri care trateaza acelasi subiect va rog sa le mentionati!
0

#29 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 20 May 2007 - 02:24 PM

daca ar fi sa ma iau dupa instinct, da, as putea spune ca ceva tr. sa se intample. sunt prea multe semne, prea multe fenomene care ar tr. sa ne faca sa intelegem ca echilibrul existent e pe cale sa se destrame, dar cu siguranta ceea ce s-ar putea intampla nu va putea fi imaginat de noi... vorba aia, "planul de acasa..." . de aceea nu incerc sa-mi fac o imagine. accept ceea ce imi spune instinctul, intuitia si actionez in conformitate. unele din afirmatiile de pe acele site-uri me se par destul de exagerate, putin probabil ca ar putea face parte din realitate... sau poate suntem prea obisnuiti cu realitatea acutala ca sa putem concepe instaurarea alteia...
...si tocmai acum cand ma obisnuisem si eu cu cea existenta :P
0

#30 Utilizator offline   Stranic 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 20 May 2007 - 04:22 PM

Vezi postareamica_curioasa, la May 20 2007, 03:24 PM, a spus:

daca ar fi sa ma iau dupa instinct, da, as putea spune ca ceva tr. sa se intample. sunt prea multe semne, prea multe fenomene care ar tr. sa ne faca sa intelegem ca echilibrul existent e pe cale sa se destrame, dar cu siguranta ceea ce s-ar putea intampla nu va putea fi imaginat de noi... vorba aia, "planul de acasa..." . de aceea nu incerc sa-mi fac o imagine. accept ceea ce imi spune instinctul, intuitia si actionez in conformitate. unele din afirmatiile de pe acele site-uri me se par destul de exagerate, putin probabil ca ar putea face parte din realitate... sau poate suntem prea obisnuiti cu realitatea acutala ca sa putem concepe instaurarea alteia...
...si tocmai acum cand ma obisnuisem si eu cu cea existenta :)

Citeaza

...si tocmai acum cand ma obisnuisem si eu cu cea existenta ;)

Super tare afirmatia ta!!

Tot respectul ca iti asculti instinctul si cam in aceiasi stare ma aflu vizavi de acest subiect. Si intradevar schimbarile par a fi atat de.... si de... incat probabil sunt dificil de intrezarit in toata amploarea lor.

Citeaza

de aceea nu incerc sa-mi fac o imagine. accept ceea ce imi spune instinctul, intuitia si actionez in conformitate.

este incurajator sa gasesc persoane cu care ma aseman. Practic este exact acel sistem SMS de care aminteam mai devreme. :kiss:

Citeaza

unele din afirmatiile de pe acele site-uri me se par destul de exagerate, putin probabil ca ar putea face parte din realitate... sau poate suntem prea obisnuiti cu realitatea acutala ca sa putem concepe instaurarea alteia...

Sunt de acord cu tine ca unele din acele afirmatii sunt exagerate, poate chiar socante daca privim lucrurile prin prisma a ceea ce am fost invatati ca reprezinta realitatea. Lucrurile au inceput sa ia o intorsatura interesanta din momentul in care am pus realitatea pe care am fost invatat sa o cred la incercare si nu am mai luat lucrurile asa cum mi se serveau.

Sunt in plin proces de adaptare si invat lucruri pe care cu ceva timp in urma imi era dificil sa mi le imaginez macar.

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 122 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Ierarhia si Manipularea Umanitatii Subliminal  423 34.828
Hot Topic (New) Teoria Master Programului VictorN  50 5.288
Hot Topic (New) Hercolubus sau Planeta Rosie Dochianne  58 8.674
Hot Topic (New) Atasamente Descoperirea din Bucegi
Descoperire ce rastoarna tot ce stim despre istoria omenirii
Arcadia@  1.891 242.244
Hot Topic (New) Poate stie careva ce inseamna asta Mantra  56 9.324