sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Dependenta de indragosteala? cele mai frumoase momente sunt la inceputul unei relatii Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Dingo25 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-December 08

Scris 30 April 2010 - 12:24 PM

Vezi postareamada_ina84, la Apr 29 2010, 11:36 AM, a spus:

Daca ai nevoie de aceasta "indragosteala", s-ar putea sa ai nevoie si de un partener ca sa-ti inteleaga si accepte acest lucru.

Nu e vorba de indragosteala, ci de curte. Asta e termenul corect. Ei practic ii place foarte mult perioada cand i se face curte si ar vrea sa fie mereu asa.
0

#22 Utilizator offline   PDiana 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 11-May 10

Scris 19 May 2010 - 08:53 PM

Vezi postareaDingo25, la Apr 30 2010, 01:24 PM, a spus:

Nu e vorba de indragosteala, ci de curte. Asta e termenul corect. Ei practic ii place foarte mult perioada cand i se face curte si ar vrea sa fie mereu asa.

Dac-o fi asa cum zice Dingo25, roaga-l pe partenerul ala stabil, o data la citeva luni,timp de vreo saptamina, sa te curteze ca la inceput - cu buchete de flori, intilniri la restaurante, discutii lungi in parc, sms de dragoste la fiecare 2 ore, surprize de genu -a venit la tine la seviciu (scoala, facultate) cu o floare doar pentru ca ii era dor de tine etc. Sa vezi ca face minuni! Te ingragosteti de partener inca o data, parca mai tare ca la inceput.
0

#23 Utilizator offline   ossi07 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 20-January 08

Scris 11 June 2010 - 06:42 AM

Aproape uitasem cum e sa fii misogin, permiteti-mi o mica remarca: Femeia de la inceputuri nu a fost multumita cu ceea ce are, intotdeauna a vrut mai mult si ce e "inaccebsibil"

PS sa ma scuze fetele, stiu ca le supara astfel de vorbe, dar din pacate asa e si de aceea suntem in conditia de azi, asta nu insemna ca nu trebuie sa le iubim asa cum sunt :D

Vezi postareaPDiana, la May 19 2010, 08:53 PM, a spus:

Dac-o fi asa cum zice Dingo25, roaga-l pe partenerul ala stabil, o data la citeva luni,timp de vreo saptamina, sa te curteze ca la inceput - cu buchete de flori, intilniri la restaurante, discutii lungi in parc, sms de dragoste la fiecare 2 ore, surprize de genu -a venit la tine la seviciu (scoala, facultate) cu o floare doar pentru ca ii era dor de tine etc. Sa vezi ca face minuni! Te ingragosteti de partener inca o data, parca mai tare ca la inceput.

S-ar putea sa te acuze ca esti obsedat, daca v-ati despartit si sa te acuze ca ai avea sindromul barbatului vanator, asta daca cunoaste cate ceva.

Aceasta postare a fost editata de ossi07: 11 June 2010 - 06:39 AM

0

#24 Utilizator offline   edena* 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 04-July 10

Scris 04 July 2010 - 11:02 PM

Vezi postareaJuless, la Dec 7 2009, 07:31 PM, a spus:

Cred ca tuturor va suna cunoscuta fraza ca "momentele de la inceputul unei relatii sunt cele mai frumoase, mai intense, mai palpitante"...

Inceputul este intotdeauna frumos.

Apoi partenerii intra in rutina, si dipare din frumusete.
0

#25 Utilizator offline   Sicilia 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 27-June 10

Scris 05 July 2010 - 09:11 AM

Vezi postareaJuless, la Dec 7 2009, 07:31 PM, a spus:

Ce faci cand ti-e dor sa fii indragostit?

Imi gasesc un nene care nu se faulteaza singur si incep sa-l supraestimez :tease: .
0

#26 Utilizator offline   Resunu 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 10-August 09

Scris 12 July 2010 - 10:17 PM

Vezi postareavanghelis007, la Dec 10 2009, 10:11 AM, a spus:

Colegul Necro, are dreptate.Zburand asa din floare in floare, s-ar putea cand ai sa vrei sa te asezi poe una sa te odihnesti, sa te trezesi ca ti-a intrat un spin in... obraz.Dupa aia o sa-ti vina mintea la cap, fii sigur.

in ce priveste "indragosteala", omul este totusi un animal ca toate celelalte :crazy:
0

#27 Utilizator offline   Eradu85 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 17-March 08

Scris 13 July 2010 - 11:39 PM

Poate ar trebuii sa inveti sa dezvolti si traiesti o relatie asa cum trebuie, de la ceata aia frumoasa de la inceput la sentimentele profunde si legatura din ce in ce mai puternica care se dezvolta intre doua persoane care se potrivesc, se simt bine impreuna si stiu sa isi daruie experiente desosebite.
Pasiunea inceputului poate fi si ea trezita din nou intr-o relatie, de exemplu prin abstinenta puteti lasa sa se adune mai multa tensiune sexuala care sa rabufneasca intr-o noapte pregatita anume, iti poti surprinde partenerul cu atentii, surprize, sunt multe astfel de experiente deosebite care va pot face sa va reindragostiti.
0

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Intimitate
ce inseamna?
PreaMultPentruVoi  46 4.256
Poll (No New) Chestionar:    Atasamente Casatoria e necesara la barbati? laursan3  135 10.886
Hot Topic (New) El e virgin.Ce sa fac? Orezqlapte  42 8.766
Hot Topic (New) Ne schimba casatoria?
Sau este doar in capul nostru?
bydy  142 10.158
Hot Topic (New) Atasamente Vindecarea de asteptari
- proiectiile lipsite de suport -
qusay  171 23.181