dependenta de indragosteala? cele mai frumoase momente sunt la inceputul unei relatii
Scris 07 December 2009 - 06:31 PM
Ce faci cand ti-e dor sa fii indragostit?
Scris 07 December 2009 - 07:02 PM
La inceputul oricarei relatii, in majoritatea cazurilor, ambii parteneri poarta masti si incearca sa isi ascunda defectele. Daca tie iti e dor de inceputul relatiei, inseamna ca tie iti e dor de masca de la inceput. Dar acea masca e doar o iluzie si nu are nimic de a face cu realitatea.
Scris 07 December 2009 - 07:16 PM
Cand am deschis acest topic nu m-am referit la a umbla din floare in floare, dar cred ca sunt multi care au trecut prin mai multe relatii si probabil sunt si unii care la un moment dat isi doresc sa mai fie din nou ca la inceput... Si nu, nu imi e dor sa port o masca, poate imi e dor de explozia aia de hormoni cum ii zici tu, asta da.
Scris 07 December 2009 - 08:06 PM
Good luck!
Scris 10 December 2009 - 09:11 AM
Scris 10 December 2009 - 09:14 AM
Scris 10 December 2009 - 02:50 PM
Scris 10 December 2009 - 02:56 PM
vanghelis007, la Dec 10 2009, 02:50 PM, a spus:
Aia cu inceputul o inteleg - dar cea cu sfarsitul - nu stiu - eu am trait sfarsitul unei relatii - ce pot spune - exisat un moment in care simti ca te descatusezi de relatie, de tot ce-a fost neplacut - ai o senzatie de libertate, de eliberare - mie mi-a venit sa plang de fericire. Dar din pacate urmeaza regretele, indoielile. Iar cand in sfarsit reusesti sa treci peste toate - ramane un mare gol - nu e nici pozitiv, nici negativ - eu o simt mereu ca un vid - chiar si cand incerc sa ma gandesc acum. Mi-ar place sa spun ca au ramas numai amintirile placute sau sa spun ca sunt inca plina de resentimente - dar nu - pur si simplu nu am nici o senzatie - e straniu.
Scris 10 December 2009 - 03:00 PM
Scris 13 December 2009 - 01:41 PM
vanghelis007, la Dec 10 2009, 09:11 AM, a spus:
mai dar nu vb nimeni de zburat din floare in floare, nu vreti sa intelegeti?
deh baietii astia gandesc numai cu ... creierul nu si apoi mai dati si lectii de buna purtare. daca ati fi zburat voi atata cat am zburat eu din floare in floare ar fi f bineeee in lume si nu ar mai fi atatea dezamagiri in dragoste.
acuma lasand asta la o parte... hai ziceti ca voua nu va place nebunia de la inceput?
are dreptate cine zice ca e un sentiment egoist ca iti place mai mult de ce simti tu decat de persoana de langa, dar tocmai asta e farmecul ca vezi viata in roz... nu zic ca nu ai alte satisfactii intr-o relatie langa iubitul sau iubita ta de ani de zile, care iti confera siguranta si alt fel de sentimente, dar nu mai e la fel de palpitant!! am sau nu dreptate? despre asta este vorba aicia...
PS. si daca un caine latra nu inseamna ca si musca, sau daca cineva tace si nu zice nu inseamna ca nu gandeste....
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cum iti alinti iubitul/iubita? | diana™ | 92 | 18.006 |
|
se anuleaza reciproc? |
Allexandrra | 165 | 6.187 |
|
declaratii de dragoste stupide, hilare, originale, texte de "interpelat"
sa abordam tema din timp!!!! |