sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

dependenta de indragosteala? cele mai frumoase momente sunt la inceputul unei relatii Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Juless 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 08-November 09

Scris 07 December 2009 - 06:31 PM

Cred ca tuturor va suna cunoscuta fraza ca "momentele de la inceputul unei relatii sunt cele mai frumoase, mai intense, mai palpitante"... Atunci cand inca nu cunosti f bine persoana de care te simti atras/a ca un magnet, cand vrei sa decoperi totul, sa fii cu ea 24 din 24, uiti sa mai dormi, simti ca plutesti, ca esti cea mai sexy, ai o lumina aparte in priviri, fluturi in stomac... cu siguranta sunt cele mai frumoase momente si la fel de sigur asta cu timpul se schimba si se transforma in altceva (dupa caz). Dar se poate sa fii dependent/a de asta? Adica sa cauti in permanenta sa te indragostesti? Nu cred ca sunt singura pe acest forum careia ii e dor de asa ceva, chiar daca suntem implicati intr-o relatie stabila... sau poate chiar de aceea.
Ce faci cand ti-e dor sa fii indragostit?
0

#2 Utilizator offline   Dingo25 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-December 08

Scris 07 December 2009 - 07:02 PM

In primul rand ce se intampla la inceputul unei relatii nu se numeste dragoste. La inceput intreaga relatie e condusa de hormoni. O persoana care se combina in fiecare zi cu alta persoana nu poti sa zici ca se indragosteste in fiecare zi. Dragostea adevarata apare dupa ce incepi sa cunosti mai bine persoana cu care esti.
La inceputul oricarei relatii, in majoritatea cazurilor, ambii parteneri poarta masti si incearca sa isi ascunda defectele. Daca tie iti e dor de inceputul relatiei, inseamna ca tie iti e dor de masca de la inceput. Dar acea masca e doar o iluzie si nu are nimic de a face cu realitatea.
0

#3 Utilizator offline   Juless 

• Boboc
  • Pip

Scris 07 December 2009 - 07:16 PM

Stiu... eu nu vorbeam de dragoste ci de "indragosteala" care intr-adevar e cu totul altceva decat dragostea adevarata.
Cand am deschis acest topic nu m-am referit la a umbla din floare in floare, dar cred ca sunt multi care au trecut prin mai multe relatii si probabil sunt si unii care la un moment dat isi doresc sa mai fie din nou ca la inceput... Si nu, nu imi e dor sa port o masca, poate imi e dor de explozia aia de hormoni cum ii zici tu, asta da.
0

#4 Utilizator offline   Necro19 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 21-June 09

Scris 07 December 2009 - 08:06 PM

Eu cred ca asta e un defect al tau, dorinta de a cunoaste mereu pe cineva nou sau nu ai cunoscut tu persoana potrivita care sa te faca sa te simti mereu ca la inceput sau nu mereu, doar atunci cand conteaza.
Good luck!
0

#5 Utilizator offline   vanghelis007 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 10-March 08

Scris 10 December 2009 - 09:11 AM

Colegul Necro, are dreptate.Zburand asa din floare in floare, s-ar putea cand ai sa vrei sa te asezi poe una sa te odihnesti, sa te trezesi ca ti-a intrat un spin in... obraz.Dupa aia o sa-ti vina mintea la cap, fii sigur.
0

#6 Utilizator offline   Nelinistita 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 02-April 07

Scris 10 December 2009 - 09:14 AM

Eu cred ca indragosteala e o nebunie intradevar. Dar momentul cand iti dai seama ca poti iubi la fel de mult un om real cu bune si rele - e un moment de muuult mai mare satisfactie. Indragosteala - e o reactie egoista - iti place felul in care te simti nu neparat persoana de care te-ai indragostit.
0

#7 Utilizator offline   vanghelis007 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 10 December 2009 - 02:50 PM

Eu cred ca cele mai frumoase clipe din dragoste sunt la inceputul si la sfarsitul ei.
0

#8 Utilizator offline   Nelinistita 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 02-April 07

Scris 10 December 2009 - 02:56 PM

Vezi postareavanghelis007, la Dec 10 2009, 02:50 PM, a spus:

Eu cred ca cele mai frumoase clipe din dragoste sunt la inceputul si la sfarsitul ei.

Aia cu inceputul o inteleg - dar cea cu sfarsitul - nu stiu - eu am trait sfarsitul unei relatii - ce pot spune - exisat un moment in care simti ca te descatusezi de relatie, de tot ce-a fost neplacut - ai o senzatie de libertate, de eliberare - mie mi-a venit sa plang de fericire. Dar din pacate urmeaza regretele, indoielile. Iar cand in sfarsit reusesti sa treci peste toate - ramane un mare gol - nu e nici pozitiv, nici negativ - eu o simt mereu ca un vid - chiar si cand incerc sa ma gandesc acum. Mi-ar place sa spun ca au ramas numai amintirile placute sau sa spun ca sunt inca plina de resentimente - dar nu - pur si simplu nu am nici o senzatie - e straniu.
0

#9 Utilizator offline   vanghelis007 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 10 December 2009 - 03:00 PM

Da mai, dar daca esti isteata si tu esti in mod sigur, stii ca o astfel de libertate iti permite sa reiei greselile de la inceput.Ce este rau in asta?Oricum, Dumnezeu nu asteapta, cand vom ajunge la el ,sa fim cu totii filozofi.
0

#10 Utilizator offline   Juless 

• Boboc
  • Pip

Scris 13 December 2009 - 01:41 PM

Vezi postareavanghelis007, la Dec 10 2009, 09:11 AM, a spus:

Colegul Necro, are dreptate.Zburand asa din floare in floare, s-ar putea cand ai sa vrei sa te asezi poe una sa te odihnesti, sa te trezesi ca ti-a intrat un spin in... obraz.Dupa aia o sa-ti vina mintea la cap, fii sigur.

mai dar nu vb nimeni de zburat din floare in floare, nu vreti sa intelegeti?
deh baietii astia gandesc numai cu ... creierul nu si apoi mai dati si lectii de buna purtare. daca ati fi zburat voi atata cat am zburat eu din floare in floare ar fi f bineeee in lume si nu ar mai fi atatea dezamagiri in dragoste. :doh:
acuma lasand asta la o parte... hai ziceti ca voua nu va place nebunia de la inceput? :roll:
are dreptate cine zice ca e un sentiment egoist ca iti place mai mult de ce simti tu decat de persoana de langa, dar tocmai asta e farmecul ca vezi viata in roz... nu zic ca nu ai alte satisfactii intr-o relatie langa iubitul sau iubita ta de ani de zile, care iti confera siguranta si alt fel de sentimente, dar nu mai e la fel de palpitant!! am sau nu dreptate? despre asta este vorba aicia...

PS. si daca un caine latra nu inseamna ca si musca, sau daca cineva tace si nu zice nu inseamna ca nu gandeste.... :o:
0

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Cum iti alinti iubitul/iubita? diana™  92 18.006
Hot Topic (New) Atasamente dragoste si discernamant * * * * -
se anuleaza reciproc?
Allexandrra  165 6.187
Replici noi declaratii de dragoste stupide, hilare, originale, texte de "interpelat"
sa abordam tema din timp!!!!
Victor Apostu  15 2.157
Hot Topic (New) La ce varsta te-ai indragostit? Dia_tm  66 5.193
Poll (No New) Chestionar:    Polyamory/polyfidelitate/relatii deschise
o alternativa la cuplului traditional
mada_ina84  194 11.848