sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Masina urca la deal scoasa din viteza! FENOMEN CIUDAT IN MARAMURES Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   ...cinic!?. 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 23-February 09

Scris 10 December 2009 - 09:55 PM

am avut de multe ori impresia, cand mergeam cu masina pe o sosea ce insotea o apa curgatoare, ca atat masina cat si r^ul urca. evident in conditia unei diferente de nivel constante intre masina si r^u.
cineva sa deschida un alt topic cu r^uri care curg la deal. poate chiar vreun fluviu. :lol2:
0

#22 Utilizator offline   Marinel 

• 103683
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-December 05

Scris 10 December 2009 - 10:20 PM

Vezi postarea...cinic!?., la Dec 10 2009, 09:55 PM, a spus:

.cineva sa deschida un alt topic cu r^uri care curg la deal. poate chiar vreun fluviu. :lol2:

Si eu am vazut: Raul care urca muntele
0

#23 Utilizator offline   Adelyna84 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-March 10

Scris 25 April 2010 - 03:09 PM

cunosc si eu o astfel de zona undeva in dogrogea , mai exact in padurea babadag.. chiar si oprita , masina pleaca singura la deal.. auzisem de demult explicatia cu iluzia optica dar nu stiu de ce nu am crezut-o niciodata.. poate este ceea ce a explicat NASTYPRIMUL.. oricum fenomenul chiar se intampla, am probat si eu asta...

Aceasta postare a fost editata de Adelyna84: 25 April 2010 - 03:17 PM

0

#24 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-October 08

Scris 25 April 2010 - 06:04 PM

Vezi postareaAdelyna84, la Apr 25 2010, 04:09 PM, a spus:

cunosc si eu o astfel de zona undeva in dogrogea , mai exact in padurea babadag.. chiar si oprita , masina pleaca singura la deal.. auzisem de demult explicatia cu iluzia optica dar nu stiu de ce nu am crezut-o niciodata.. poate este ceea ce a explicat NASTYPRIMUL.. oricum fenomenul chiar se intampla, am probat si eu asta...

A pus cineva un filmulet cu un loc din asta din Italia. Panta e atit de mare, cu zid lateral de sosea, ca nu mai e nici un dubiu. Acolo e vorba de MERS IN SUS PE SOSEA. nu mai trebuie nici o masuratoare. Cind il gasesc si imi aduc aminte, il pun.
Ptr mine orice fenomen controversat chiar are o componenta ce se explica si alta nu. Aici se confunda iluziile optice, cu pante f mici, cu fenomene reale de urcare a pantei. Unii le confunda sau induc voit aceasta confuzie. Vortexuri gravitationale exista si dezlegarea acestei enigme este cheia calatoriei cu propulsie antigravitationala.
asa ca sa lasam somnul ratiunii sa zaca unde e locul lui.
Subiectul e mult prea serios sa-l aruncam la gunoi.
0

#25 Utilizator offline   florianb 

• Cactus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 06-January 08

Scris 25 April 2010 - 06:09 PM

Vezi postareaNASTYPRIMUL, la Apr 25 2010, 07:04 PM, a spus:

Vortexuri gravitationale exista si dezlegarea acestei enigme este cheia calatoriei cu propulsie antigravitationala.
asa ca sa lasam somnul ratiunii sa zaca unde e locul lui.

Hai sa nu exageram.
Daca cunosti vreun caz de vortex gravitational (ca zici ca exista), atunci spune-ne si noua.
Chestia cu vortexul gravitational e foarte usor de dovedit: cind esti in zona in care masina urca singura, aprinzi ceva, un chibrit, o tigara, si vezi in ce parte merge fumul (fara sa bata vintul, desigur). Daca fumul nu merge exact in aceeasi directie cu masina, nici o sansa sa fie vreun vortex de ala.
0

#26 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-October 08

Scris 25 April 2010 - 07:40 PM

Vezi postareaflorianb, la Apr 25 2010, 07:09 PM, a spus:

Hai sa nu exageram.
Daca cunosti vreun caz de vortex gravitational (ca zici ca exista), atunci spune-ne si noua.
Chestia cu vortexul gravitational e foarte usor de dovedit: cind esti in zona in care masina urca singura, aprinzi ceva, un chibrit, o tigara, si vezi in ce parte merge fumul (fara sa bata vintul, desigur). Daca fumul nu merge exact in aceeasi directie cu masina, nici o sansa sa fie vreun vortex de ala.

Cel din Italia. ce e ciudat ca cele clare sint in zone active teluric. Cele cu iluzie optica, oriunde.
Nu eu exagerez. Cineva din Italia. Cind il gasesc il pun. Un film fara dubii.

S-ar putea sa fie entitati.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Suflet si spirit .. diferente si asemanari raduc  100 30.224
Hot Topic (New) Cine sunt Ceilalti?
...sau cine este impotriva Sistemului?
bethatron  49 7.314
Replici noi Profetii despre viitorul si sfarsitul lumii
Cat de credibile sunt?
Black velvet  8 925
Replici noi Atasamente Piramida din Pitesti C.L.  5 1.238
Hot Topic (New) Dezastru probabil. 2004-2013
...ceea ce nu va spune 'guvernul'...
Z_balaur  72 9.670