cineva sa deschida un alt topic cu r^uri care curg la deal. poate chiar vreun fluviu.
Masina urca la deal scoasa din viteza! FENOMEN CIUDAT IN MARAMURES
Scris 10 December 2009 - 09:55 PM
cineva sa deschida un alt topic cu r^uri care curg la deal. poate chiar vreun fluviu.
Scris 10 December 2009 - 10:20 PM
...cinic!?., la Dec 10 2009, 09:55 PM, a spus:
Si eu am vazut: Raul care urca muntele
Scris 25 April 2010 - 03:09 PM
Aceasta postare a fost editata de Adelyna84: 25 April 2010 - 03:17 PM
Scris 25 April 2010 - 06:04 PM
Adelyna84, la Apr 25 2010, 04:09 PM, a spus:
A pus cineva un filmulet cu un loc din asta din Italia. Panta e atit de mare, cu zid lateral de sosea, ca nu mai e nici un dubiu. Acolo e vorba de MERS IN SUS PE SOSEA. nu mai trebuie nici o masuratoare. Cind il gasesc si imi aduc aminte, il pun.
Ptr mine orice fenomen controversat chiar are o componenta ce se explica si alta nu. Aici se confunda iluziile optice, cu pante f mici, cu fenomene reale de urcare a pantei. Unii le confunda sau induc voit aceasta confuzie. Vortexuri gravitationale exista si dezlegarea acestei enigme este cheia calatoriei cu propulsie antigravitationala.
asa ca sa lasam somnul ratiunii sa zaca unde e locul lui.
Subiectul e mult prea serios sa-l aruncam la gunoi.
Scris 25 April 2010 - 06:09 PM
NASTYPRIMUL, la Apr 25 2010, 07:04 PM, a spus:
asa ca sa lasam somnul ratiunii sa zaca unde e locul lui.
Hai sa nu exageram.
Daca cunosti vreun caz de vortex gravitational (ca zici ca exista), atunci spune-ne si noua.
Chestia cu vortexul gravitational e foarte usor de dovedit: cind esti in zona in care masina urca singura, aprinzi ceva, un chibrit, o tigara, si vezi in ce parte merge fumul (fara sa bata vintul, desigur). Daca fumul nu merge exact in aceeasi directie cu masina, nici o sansa sa fie vreun vortex de ala.
Scris 25 April 2010 - 07:40 PM
florianb, la Apr 25 2010, 07:09 PM, a spus:
Daca cunosti vreun caz de vortex gravitational (ca zici ca exista), atunci spune-ne si noua.
Chestia cu vortexul gravitational e foarte usor de dovedit: cind esti in zona in care masina urca singura, aprinzi ceva, un chibrit, o tigara, si vezi in ce parte merge fumul (fara sa bata vintul, desigur). Daca fumul nu merge exact in aceeasi directie cu masina, nici o sansa sa fie vreun vortex de ala.
Cel din Italia. ce e ciudat ca cele clare sint in zone active teluric. Cele cu iluzie optica, oriunde.
Nu eu exagerez. Cineva din Italia. Cind il gasesc il pun. Un film fara dubii.
S-ar putea sa fie entitati.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
raduc | 100 | 30.224 |
|
Cine sunt Ceilalti?
...sau cine este impotriva Sistemului? |
bethatron | 49 | 7.314 |