Zen`sei, la Dec 7 2009, 01:22 PM, a spus:
Baza reala ? hmmm... ce baza reala exista , ca Multiversul nu exista ?! Daca oamenii de stiinta nu faceau intai teorie despre atom , proton , neutron , etc... probabil nu le-ar fi descoperit niciodata ! Abia in zilele noastre se poate vedea si cu altceva decat cu ochiul mintii Atomul , prin microscopul electronic .
Slab firul tau logic ! cam circuit inchis...
iti reamintesc ca atomii, protonii etc, etc sint IN universul in care ne aflam si noi, a discuta depre universuri exterioare acestuia in care ne aflam este extrem de speculativ si din aceasta cauza discutia trebuie tratata critic si fara emotii
Citeaza
Am spus poate probabilitate, posibilitate - eu nu folosesc certitudini in lucruri de genul asta
Citeaza
Probabil ca stii de teoria gemenilor :
"in care unul calatoreste in spatiu iar celalalt ramane pe pamant ! Ala din spatiu se intoarce dupa zece ani , si il gaseste pe fratele sau de pe pamant cu vreo 50 de ani mai batran !"
Deci , timpul e relativ... la propriu , si se poate ocoli !
Si cum e timpul-spatiu , la fel se poate si cu spatiul . Totusi gandirea liniara cu greu te va face sa intelegi asta , ai nevoie de un pic de gandire abstracta .
Sagan cand s-a gandit la o dimensiune superioara , nu s-a folosit de intuitie ? atunci de unde a scos conceptul ?
Cunosc paradoxul la care te referi si accept faptul ca timpul este relativ, eu am spus numai ca in acest moment nu dispunem de tehnologia necesara unei calatorii intestelare. Sagan gandeste la ce vrea muschiul lui dar pana si el are o limita in a-si da cu presupusul
Citeaza
Pai de unde asemenea informatii , cand peste tot e MONOPOL ! Aceleasi agentii fratesti , distribuie pe plan mondial putinele informatii despre spatiul cosmic ! Vezi , numai despre deepspace , problemele astronautilor si misiunile viitoare < de peste 10 20 de ani > . Pur telenovelism !
Despre ceea ce se face , ce exista acolo sus... nimic !
......
Ei aici deja intram in domeniul teoriilor conspiratiei, lucru care pe mine nu ma pasioneaza.... In acest moment exista, probabil, (subliniez probabil special pt tine) un adevarat fluviu de informatie ce nu a existat inainte de aparitia net-ului, depinde acum ce anume cauta fiecare...
Eu atat am de spus pe acest subiect: DA este foarte probabil ca viata sa fi aparut si pe alte planete.
Salutari de pe cetosul Mosel
Aceasta postare a fost editata de MoselAnca: 07 December 2009 - 03:03 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS