Liceu facut cu viza B1 Liceu in State
Scris 04 December 2009 - 11:15 PM
Scris 05 December 2009 - 12:46 AM
Nu intereseaza pe nimeni motivele pentru care ai facut liceul cu o viza gresita (in cazul tau fiindca nu ai stiut). Tot ce-i intereseaza este ca nu ai respectat viza, deci ai facut o ilegalitate si presupun automat ca daca ti-ar da viza ceruta o sa continui cu alte ilegalitati si in viitor. Asa e politica lor, orice mica greseala ii face sa te considere un potential imigrant ilegal (chiar daca tu personal nu ai vrea sa ramai in SUA ilegal dupa terminarea studiilor).
Scris 06 December 2009 - 05:31 AM
radu50, la Dec 4 2009, 02:15 PM, a spus:
Uita de America pe un timp destul de lung si cauta sa mergi in EUropa la facultate in Franta sau UK, stiu eu ce preferi.
Viza ti s-a cancelat nu din cauza ca ai facut liceul cu un anumit tip de viza, pentru ca ai jignit granitele si legile Statelor.
Nu liceul ai facut cu viza B1, ci ai intrat in State pe baza Vizei B1, care ti s-a acordat pentru ceva merite personale insa tu ai abuzat de bunatatea gazdelor.
Liceul nu este considerat ca in ROmania si chiar copiii ilegalilor termina fara probleme acest nivel de educatie. Pentru asta nu trebuie viza, insa trebuie sa te obisnuiesti ca termenii si conditiile vizei sint lucruri sfinte si nerespectarea lor are consecvente. Multi romani intreaba de ce???
De la liceu ti-au dat o hartie ca ai graduat???? nu cred ca ai luat la fel cu ceilalti ca nu aveai creditele lor ca sa graduezi in acel timp scurt. Ai facut rau ca fara sa consulti pe cineva matur si cunoscator de cauza ti-ai luat legea in mana si ai procedat, ca a spune ca n-ai stiut, nu este crezut. Aici la facultate intra tineri cu integritate din pacate. Daca aveai de gand sa studiezi aici, de ce ai facut asta??? nu spune ca n-ai mai auzit pe nimeni care-i procedura.
Scris 06 December 2009 - 05:51 PM
Scris 15 December 2009 - 09:42 AM
radu50, la Dec 6 2009, 08:51 AM, a spus:
Intrebare: Cu acest program Work & Travel, deja platesti la ei bani grei cand mergi dupa viza americana??? sau ai de plata doar daca ai primit viza ................ asa ar fi mai bine si comfortabil pentru tine, nu sa pierzi si foarte multi bani.
Ca sfat e greu de spus orice ca restrictia vine de la depasirea vizei. Sa fi imbract corect e prima impresie mereu insa nu conteaza prea mult in anumite situatii. Daca o sa vrea sa-ti spuna ceva esti norocos, de obicei nu se explica niciunde nimic, la nici o ambasada. De ce EUropa nu este suficient de bun pentru continuarea educatiei??? ma intreb?
Scris 15 December 2009 - 01:28 PM
radu50, la Dec 6 2009, 05:51 PM, a spus:
Prea curand nu o sa mai primesti viza. Cel putin 10 ani poti sa iti iei adio de la America. Cat despre Canada, sfatul meu e sa eviti sa iti continui studiile acolo. Am niste prieteni care au mers din Bucuresti acolo si au zis invatamantul superior in Canada e modest si facut in bataie de joc. Nu se compara ce au facut ei in Bucuresti cu ce au intalnit in Canada. Dar daca tu tot vrei sa iti faci facultatea in alta tara, atunci iti recomand sa o faci in Marea Britanie. E drept ca pretul e mult mai mare ca in Romania, dar din cate am auzit de la cunostinte acolo e destul de ok.
Scris 22 December 2009 - 02:11 PM
Scris 22 December 2009 - 06:32 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cetatenia Americana
Noua forma de examinare din 2007 |
The Unknown | 18 | 10.863 |
|
Deportare din Statele Unite
Familie de romani, deportata din SUA dupa 15 ani! |
The Unknown | 1 | 4.463 |
|
Knightsbridge International Recruitment - excelent jobs !
Asistente medicale pentru SUA |
The Unknown | 2 | 5.726 |
|
O problema cu viza de tranzit | Amet | 0 | 516 |
|
Visul american:
studenţii romāni au adus din SUA peste 11 milioane de dolari |
The Unknown | 0 | 1.901 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS