sau Inregistrare

• 19 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Nu iesi daca te striga citeste si o sa afli Evaluare topic: - - - - -

#31 Utilizator offline   DidaJames 

• i am the driving force
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 19-November 07

Scris 05 December 2009 - 05:56 PM

Vezi postareamica_curioasa, la Dec 5 2009, 05:48 PM, a spus:

Daca Dumnezeu interzice vrajitoria, ghicitul (nu numai in carti, cafea, stele, ghioc, ci se intelege, chiar si ghicitul in semne), inseamna ca e mai bine pt noi sa nu stim anumite lucruri... daca ele vin de la sine, fara vrerea noastra, aia e altceva. Dar nu e bine sa fortam, sa incurajam... parerea mea!
Altfel, am fi avut acces de la bun inceput la aceasta lume pe care o consideram atat de inexplicabila prin ceea ce deja cunoastem.

parerea mea e ca gandesti gresit. ai putea verifica tu singura functionalitatea unor principii psihice foarte simple si sa-ti imbunatatesti viata.

eu nu stiu care-i faza cu oglinda, da io am facut zob toate oglinzile din casa. p-orma am luat altele noi.
0

#32 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 05 December 2009 - 06:01 PM

Vezi postareaDida_James, la Dec 5 2009, 04:56 PM, a spus:

eu nu stiu care-i faza cu oglinda, da io am facut zob toate oglinzile din casa. p-orma am luat altele noi.

Despre ce-i vorba in superstitia cu oglina? (eu nu o stiu)
0

#33 Utilizator offline   florianb 

• Cactus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 06-January 08

Scris 05 December 2009 - 06:01 PM

O ora are 3600 de secunde, deci o zi are 86400 de secunde. Presupunind ca "moartea" are nevoie de 10 secunde pentru a rosti o "strigare", ar muri pe zi 8600 de oameni in toata lumea. Daca "respectivul" n-aude din prima si e nevoie sa repete, mor doar vreo 3000-4000 de oameni pe zi in intreaga lume. Cam putin fata de realitate. Deci e o timpenie.
(am presupus ca moartea se poate deplasa cu viteza gindului si ca "vorbeste in limbi" :paladin: )
Copii mici care nu stiu sa vorbeasca ar trebui sa nu moara niciunul, pentru ca n-o inteleg, oricit i-ar striga.
La fel si surdo-mutii.
Case closed (busted).
:lmao:

Aceasta postare a fost editata de florianb: 05 December 2009 - 06:07 PM

0

#34 Utilizator offline   Kahila 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 04-September 07

Scris 05 December 2009 - 06:04 PM

Daca raspunzi mori.
Dar daca nu raspunzi, ce se intampla? :paladin:
0

#35 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 05 December 2009 - 06:05 PM

Vezi postareaflorianb, la Dec 5 2009, 05:01 PM, a spus:

O ora are 3600 de secunde, deci o zi are 86400 de secunde. Presupunind ca "moartea" are nevoie de 10 secunde pentru a rosti o "strigare", ar muri pe zi 8600 de oameni in toata lumea. Daca "respectivul" n-aude din prima si e nevoie sa repete, mor doar vreo 3000-4000 de oameni pe zi in intreaga lume. Cam putin fata de realitate. Deci e o timpenie.
Case closed (busted).

Ai uitat sa specifici "presupunand ca moartea este o entitate dependenta de timp si spatiu". Deci "case closed" pe baza unei presupuneri nedemonstrate.
0

#36 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 14-April 07

Scris 05 December 2009 - 06:07 PM

Vezi postareaPippo, la Dec 5 2009, 05:54 PM, a spus:

Iti interzice Dumnezeu undeva sa intelegi pe ce se bazeaza vrajitoria, ghicitul (nu numai in carti, cafea, stele, ghioc, ci se intelege, chiar si ghicitul in semne)? Raspunsul e NU. Iti interzice sa le practici, si mi se pare normal, nici eu n-as lasa masina pe mana copilului de 5 ani... Dupa cum poate stii, Biblia este stratificata pe mai multe niveluri de intelegere. Poate pe stratul urmator iti spune "bravo, ai luat carnetul, acum poti conduce, dar cu prudenta"...

Oricum ar fi ce am spus mai sus despre nivelurile de intelegere, nu iti interzice sa le intelegi, ba dimpotriva - "cerceteaza tot si tine ce-i bun si adevarat" - cam asa ceva zice.

Ba parca zice "crede si nu cerceta" :paladin:
Sa fim seriosi, chiar si eu m-as fi schimbat daca as fi continuat sa-mi accept abilitatile si sa le folosesc, chiar daca cred eu ca as fi facut-o pe drept. Puterea e atat de amagitoare incat poate invinge modestia, corectitudinea si vointa majoritatii oamenilor. Acum ma gandesc, cat de naiva am fost sa cred ca indiferent cata putere mi s-ar da, as ramane neschimbata...
Eu nu vreau nici sa inteleg asa ceva, cu atat mai putin sa practic!
0

#37 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 05 December 2009 - 06:09 PM

Vezi postareamica_curioasa, la Dec 5 2009, 05:07 PM, a spus:

Ba parca zice "crede si nu cerceta" :paladin:

Parca... dar parca si cu sigur nu sunt gemeni.
0

#38 Utilizator offline   DidaJames 

• i am the driving force
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 05 December 2009 - 06:09 PM

crede-ma ca habar nu am.

dar aveam doo oglinzi mari luate de la cineva anume. influenta acelei persoane in viata noastra a fost enorma, in cel mai rau si distructiv sens cu putinta. am descoperit cate maruntisuri primite cadou aveam prin casa si apoi am analizat influentele persoanelor....ofertante. cam o saptamana mi-a trebuit sa le distrug si sa le ard pe toate in soba.
nu mai primesc cadouri de nici un fel si mi-e tare bine asa.

eu una m-am gandit logic cam ce persoane si-au vazut chipul in oglinzile din casa mea. apoi am luat fiecare persoana la analizat, fapte si vorbe si efecte asupra noastra. am luat ciocanu si le-am facut faramita.

am regretat enorm necunoasterea dar mai ales pretul atat de mare pe care l-am platit.
1

#39 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 05 December 2009 - 06:11 PM

Vezi postareamica_curioasa, la Dec 5 2009, 05:07 PM, a spus:

Eu nu vreau nici sa inteleg asa ceva, cu atat mai putin sa practic!

Zi asa, e cu totul altceva.
0

#40 Utilizator offline   DidaJames 

• i am the driving force
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 05 December 2009 - 06:12 PM

Vezi postareaflorianb, la Dec 5 2009, 06:01 PM, a spus:

(am presupus ca moartea se poate deplasa cu viteza gindului si ca "vorbeste in limbi" :paladin: )
Copii mici care nu stiu sa vorbeasca ar trebui sa nu moara niciunul, pentru ca n-o inteleg, oricit i-ar striga.
La fel si surdo-mutii.
Case closed (busted).
:lmao:

si daca moartea aia n-are chef sa te mai strige si vine...inopinant? ha? 8) 8) :) :cry:

Vezi postareamica_curioasa, la Dec 5 2009, 06:07 PM, a spus:

Ba parca zice "crede si nu cerceta" :roll:

poate o fi scriind undeva, da-n nici un caz in Biblie. dimpotriva.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 19 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Convocarea
...in magie
Bagherra  0 942
Replici noi Imagini mentale Chronos  6 826
Hot Topic (New) Experiente propriu-zise
Levitatie in principal, dar nu numai.
florianb  64 8.931
Hot Topic (New) Deja-vu...Normalitate sau Para-normalitate? ClaudiaGirl  30 6.083
Hot Topic (New) Atasamente Magie Alla2000  864 109.224