sau Inregistrare

• 19 Pagini +
  • « Prima
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Nu iesi daca te striga citeste si o sa afli Evaluare topic: - - - - -

#161 Utilizator offline   RBaghe 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 14-February 10

Scris 08 March 2010 - 08:38 PM

Vezi postareaDaemonicus, la Mar 7 2010, 03:39 AM, a spus:

Morala: Cand va mutati intr-un apartament nou evitati etajul 4!! Este etajul paranormalului si a entitatilor malefice!!

:cheer: Am locuit la etajul 4 peste 25 de ani si sora mea s-a mutat la 4 dupa ce am plecat eu din Bucuresti. In afara de dedublari nimic "rau" nu mi s-a intamplat iar pe soramea nu am auzit-o sa se planga de vreun drac pana acum.
0

#162 Utilizator offline   ousor 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 09-August 06

Scris 08 March 2010 - 10:06 PM

Faza asta cu draci care te striga o cred,dar faza ca ramai pocit sau cum ati mai zis ma amuza la maxim :o: Poate dracusorii aia va striga doar fiindca nu au cu cine sa se joace :cheer: Spuneti o rugaciune si totu dispare...
0

#163 Utilizator offline   Daemonicus 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 14-November 07

Scris 08 March 2010 - 11:53 PM

Vezi postareaRBaghe, la Mar 8 2010, 08:38 PM, a spus:

:o: Am locuit la etajul 4 peste 25 de ani si sora mea s-a mutat la 4 dupa ce am plecat eu din Bucuresti. In afara de dedublari nimic "rau" nu mi s-a intamplat iar pe soramea nu am auzit-o sa se planga de vreun drac pana acum.

Poate ea e una dintre ei si de aia nu s-a plans niciodata de vizite nocturne. Si de abia asteapta sa te strige noaptea la 12 in timp ce esti in apartamentul tau de la ETAJUL 4 si sa te manance! :cheer:
Si ca sa rezolvam problema de ce nu il strigati voi pe dracul respectiv sa vedeti daca el e fraier sa raspunda :o:??

Aceasta postare a fost editata de Daemonicus: 09 March 2010 - 12:01 AM

0

#164 Utilizator offline   RBaghe 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 09 March 2010 - 08:36 PM

Vezi postareaDaemonicus, la Mar 8 2010, 11:53 PM, a spus:

Poate ea e una dintre ei si de aia nu s-a plans niciodata de vizite nocturne. Si de abia asteapta sa te strige noaptea la 12 in timp ce esti in apartamentul tau de la ETAJUL 4 si sa te manance! :spiteful:
Si ca sa rezolvam problema de ce nu il strigati voi pe dracul respectiv sa vedeti daca el e fraier sa raspunda :cheer:??

Pai daca esti asa sigur ca este una dintre ei de ce nu imi spui unde stai, poate te striga si pe tine pe la ferestre :doh:
Si daca tii mortis sa vezi care este adevarul striga-l tu si spune-ne rezultatul. :cheer:
0

#165 Utilizator offline   Daemonicus 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 10 March 2010 - 01:28 AM

Vezi postareaRBaghe, la Mar 9 2010, 08:36 PM, a spus:

Pai daca esti asa sigur ca este una dintre ei de ce nu imi spui unde stai, poate te striga si pe tine pe la ferestre :hi:
Si daca tii mortis sa vezi care este adevarul striga-l tu si spune-ne rezultatul. :cheer:

Raahova city :cheer: Dar eu stau la parter deci nu sunt o posibila victima >:doh: O sa vorbesc oricum cu vecinii de la 4 sa le spun ca o entitate malefica ii va vizita si va face prezenta printre ei :spiteful:
0

#166 Utilizator offline   RBaghe 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 10 March 2010 - 08:33 AM

Vezi postareaDaemonicus, la Mar 10 2010, 01:28 AM, a spus:

Raahova city :doh: Dar eu stau la parter deci nu sunt o posibila victima >:hi: O sa vorbesc oricum cu vecinii de la 4 sa le spun ca o entitate malefica ii va vizita si va face prezenta printre ei :cheer:

Daca le spui strici surpriza. :spiteful: Cati crezi ca vor mai raspunde atunci? :cheer:
0

#167 Utilizator offline   Daemonicus 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 10 March 2010 - 02:28 PM

Vezi postareaRBaghe, la Mar 10 2010, 08:33 AM, a spus:

Daca le spui strici surpriza. :cheer: Cati crezi ca vor mai raspunde atunci? :doh:

Atunci le voi spune ca ingerul domnului va cobora pe pamant si ii va striga pe numele de la botez de la balcon :hi: Poate asa ma scot si eu cu ceva de la creatura aceea a intunericului :spiteful: Ceva favoruri? Viata vesnica? De abia astept sa ia aceasta entitate tramvaiu 32 si sa ajunga in Rahova :cheer:
0

#168 Utilizator offline   RBaghe 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 11 March 2010 - 07:01 AM

Vezi postareaDaemonicus, la Mar 10 2010, 02:28 PM, a spus:

Atunci le voi spune ca ingerul domnului va cobora pe pamant si ii va striga pe numele de la botez de la balcon :lol: Poate asa ma scot si eu cu ceva de la creatura aceea a intunericului :spiteful: Ceva favoruri? Viata vesnica? De abia astept sa ia aceasta entitate tramvaiu 32 si sa ajunga in Rahova :rot:

Oh! Cu tramvaiul, zici? Nu cred ca va veni. Este ceva legat de o superstitie de-a sa, cum ca nu ar trebui sa treci prin fata tramvaiului ca te calca si nici prin spate ca poate da inapoi si nu te vede... Sau poate era " nu calca pe sina de tramvai ca vei avea ghinion sapte ani".... Cu trolebuzul nu se poate?
0

#169 Utilizator offline   ma-o 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 29-September 06

Scris 11 March 2010 - 07:17 PM

dar de ce sa te strige? nu poate suna la usa ?
0

#170 Utilizator offline   RBaghe 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 11 March 2010 - 07:16 PM

Vezi postareama-o, la Mar 11 2010, 07:17 PM, a spus:

dar de ce sa te strige? nu poate suna la usa ?

La tara nu prea exista sonerii. :spiteful:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 19 Pagini +
  • « Prima
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Prinsa in vis
...
ice_watch  15 3.410
Hot Topic (New) Atasamente Vraji, farmece
topic combinat
davida  487 98.890
Replici noi Despre clarvazatori Boby1976  18 4.463
Poll (No New) Chestionar:    Atasamente Visul in mitologia si credinta romaneasca
credeti in....stiti sa le descifrati?
spider  61 21.995
Hot Topic (New) Ati avut parte de fenomene paranormale? Sasha P.  95 15.874