sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

o parere! mare dilema:( Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Henna 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 23-November 08

Scris 04 December 2009 - 08:24 PM

Am o relatie de 2 ani si 7 luni...la inceput a fost frumos...dar dupa un timp a intervenit monotonia...am devenit mai mult amici:) ma conformasem cu ideea ca o sa mai tina mult relatia asa monotona, dar acum 2 saptamani am intalnit pe cineva, care imi place, si ma place. Problema este ca tipul cel nou e vecin cu prietenul meu...si o alta problema...una din bunele mele prietene a iesit zilele astea cu el...si s`au sarutat...el era beat(nu`i gasesc scuze) , ei fiind amici dinainte sa il cunosc eu pe tip.
Intrebarea este...ce ati face in locul meu...v`ti desparti de iubit pentru unul nou sau pentru ca nu mai merge relatia?
Eu asta am vrut sa fac pana sa aflu ca prietena mea s`a sarutat cu el( mentinonez ca aceasta nu stia de relatia noastra)
Sunt in dilemaaaaa... niste sfaturi /pareri nu mi`ar strica
Mc.

Aceasta postare a fost editata de Henna: 04 December 2009 - 08:36 PM

0

#2 Utilizator offline   Celin1988 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 10-October 09

Scris 04 December 2009 - 09:31 PM

...dap si tu vrei sa fii comoda, asigurata....esti intr-o relatie cu un tip la care nu mai tii si erai in stare sa te desparti de el pt vecinul, insa cum acesta sa sarutat cu o amica, nu se mai merita sa te desparti de actualul tip...wow.
8) sunt curioasa...de ce mai esti in relatie cu tipul actual, daca nu mai simti nimic pt el?...nu spune obisnuinta, ca ar fi o prostie sa fie asa....si in cazul asta nu te respecti pe tine insuti; tot din obisnuinta ai ramane cu el toata viata...aaa....stai, nop...ci pana va aparea altul de care sa te simti catusi de cat atrasa.

Ati incercati sa vorbiti despre monotonia care s-a napustit in relatie? :paladin: tu ai incercat sa faceti ceva nou.....sau astepti ca el sa preieie controlul desi nu e constient de asta?

Cu vecinul ai sa rezolvi atunci cand ai sa intelegi ce vrei si ce esti dispusa sa faci pentru a nu intra din nou intr-o "relatie"monotona insa cu altcineva. :roll:

ASA AM VAZUT EU CA STAU LUCRURILE. indiferent ce vei face iti urez bafta! 8)

Aceasta postare a fost editata de bydy: 04 December 2009 - 09:43 PM
Motiv editare: Scos citat.

0

#3 Utilizator offline   mița 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 04 December 2009 - 09:49 PM

Cati ani ai?

#4 Utilizator offline   Henna 

• Boboc
  • Pip

Scris 04 December 2009 - 10:18 PM

Vezi postareabydy, la Dec 4 2009, 09:49 PM, a spus:

Cati ani ai?

21

Vezi postareaCelin1988, la Dec 4 2009, 09:31 PM, a spus:

...dap si tu vrei sa fii comoda, asigurata....esti intr-o relatie cu un tip la care nu mai tii si erai in stare sa te desparti de el pt vecinul, .
8) sunt curioasa...de ce mai esti in relatie cu tipul actual, daca nu mai simti nimic pt el?...nu spune obisnuinta, ca ar fi o prostie sa fie asa....si in cazul asta nu te respecti pe tine insuti; tot din obisnuinta ai ramane cu el toata viata...aaa....stai, nop...ci pana va aparea altul de care sa te simti catusi de cat atrasa.

Ati incercati sa vorbiti despre monotonia care s-a napustit in relatie? :paladin: tu ai incercat sa faceti ceva nou.....sau astepti ca el sa preieie controlul desi nu e constient de asta?

Cu vecinul ai sa rezolvi atunci cand ai sa intelegi ce vrei si ce esti dispusa sa faci pentru a nu intra din nou intr-o "relatie"monotona insa cu altcineva. :roll:

ASA AM VAZUT EU CA STAU LUCRURILE. indiferent ce vei face iti urez bafta! 8)

mai sunt cu pr meu ...doar pt ca:DA! asa m`am obisnuit, pt k m`am culcat cu el...pt ca toata lumea ne stie impreuna......nu l`am inselat niciodata...nu am mai iesit cu nimeni pana acum...il iubesc dar nu ca pe un iubit...
Am incercat de nenumarate ori sa vb cu el...sa ii spun ce imi convine si ce nu...ca vreau sa fim amandoi...singuri mai mult timp...dar degeaba...nu vrea sa iesim in cluburi...nu vrea sa iasa si cu pr mei...cand suntem singuri ori se joaca pe calc, ori cheama un pr la el...deci si el s`a plictisit...dar imi spune mereu k ma iubeste, k nu vrea sa ma piarda...
0

#5 Utilizator offline   mița 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 04 December 2009 - 10:23 PM

Multi inainte.

De ce nu incerci sa salvezi relatia pe care o ai de peste 2 ani? Ai vb cu prietenul tau despre asta? Dece nu ii spui ce te 'doare' in relatia asta? Poate el nici nu isi da seama.

Vezi postareaHenna, la Dec 4 2009, 11:18 PM, a spus:

mai sunt cu pr meu ...doar pt ca:DA! asa m`am obisnuit, pt k m`am culcat cu el...pt ca toata lumea ne stie impreuna......nu l`am inselat niciodata...nu am mai iesit cu nimeni pana acum...il iubesc dar nu ca pe un iubit...
Am incercat de nenumarate ori sa vb cu el...sa ii spun ce imi convine si ce nu...ca vreau sa fim amandoi...singuri mai mult timp...dar degeaba...nu vrea sa iesim in cluburi...nu vrea sa iasa si cu pr mei...cand suntem singuri ori se joaca pe calc, ori cheama un pr la el...deci si el s`a plictisit...dar imi spune mereu k ma iubeste, k nu vrea sa ma piarda...

Da... am postat inainte de a vedea raspunsul asta al tau.

Daca simti ca nu mai merge, ca nu se mai poate face nimic, termini relatia cu el si gata. Dar termini aceasta relatie, pt ca nu mai merge si nu pt ca ai intalnit pe altcineva.
Asa ar fi corect.

#6 Utilizator offline   Henna 

• Boboc
  • Pip

Scris 04 December 2009 - 11:29 PM

nici nu am zis k vreau sa ma despart de el pt altcineva...pur si simplu s`a intamplat sa`l cunosc pe celalalt tip tocmai cand lucrurile mergeau prost in relatia noastra.
0

#7 Utilizator offline   diana™ 

• eu? mare?
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 01-May 09

Scris 05 December 2009 - 12:13 AM

Vezi postareaHenna, la Dec 4 2009, 08:24 PM, a spus:

...v`ti desparti de iubit pentru unul nou sau pentru ca nu mai merge relatia?

pentru unul nou,nu...dar pentru ca relatia nu mai merge,da.
pentru unul nou,nu,pentru ca as putea regreta decizia luata...
pentru ca relatia nu mai e cum era,as incerca sa schimb ceva,sa vad daca se mai merita,daca nu..da,m-as desparti.
0

#8 Utilizator offline   mița 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 05 December 2009 - 12:26 AM

Vezi postareaHenna, la Dec 4 2009, 09:24 PM, a spus:

Intrebarea este...ce ati face in locul meu...v`ti desparti de iubit pentru unul nou sau pentru ca nu mai merge relatia?
Eu asta am vrut sa fac pana sa aflu ca prietena mea s`a sarutat cu el( mentinonez ca aceasta nu stia de relatia noastra)
Sunt in dilemaaaaa... niste sfaturi /pareri nu mi`ar strica
Mc.

Vezi postareaHenna, la Dec 5 2009, 12:29 AM, a spus:

nici nu am zis k vreau sa ma despart de el pt altcineva...pur si simplu s`a intamplat sa`l cunosc pe celalalt tip tocmai cand lucrurile mergeau prost in relatia noastra.

Te contrazici.

Tu stii cel mai bine ce ai de facut.
Ca relatia nu te mai multumeste, te cred. Altfel, nici nu aveai ochi pt 'vecinu`'.
Dar! Incearca sa alegi cum e mai bine pt tine.... Poate nu ti-ar strica o pauza, timp in care, sa-ti ordonezi prioritatile si sentimentele.
Esti prea tanara pt a sta cu cineva din obisnuinta, dar si fara experienta pt a te arunca din prima in bratele unui nou-venit.

#9 Utilizator offline   vanghelis007 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 10-March 08

Scris 08 December 2009 - 09:00 AM

Daca faci o pauza,parerea mea este ca intr-o sambata sa faci niste gogosi cu gem.Nu are importanta cat de bune sunt, ba chiar as merge pe ideea ca aceste gogosi sa fie proaste, dar sa le stropesti cu zahar sa nu se vada.Pana acuma nu ai inteles nimic, dar capul tau functioneaza mai bine ca acela al cardinalului de Richelieu.Ii inviti pe amandoi la gogosi.Daca vezi ca unul se stramba si incepe sa spuna cu glas tare ca gogosile tale sunt anemice sau crescute in incubator ori ca au gust de usturoi, inseamna ca nu te iubeste si ca acorda mai mult atentie mancarii decat dragostei.Daca celalalt te soarbe din ochi si te simti plutind prin aer, sa stii ca este extraterestru.Parerea mea este sa il alegi pe al treilea care nu a aparut in decor, dar acum umbla cu Ciorapi de piele si Ultimii Mohicani prin preriile vestului salbatic, pentru ca nu ai emis suficienti feromoni ca sa-l ademenesti la vanatoarea de caprioare.
0

#10 Utilizator offline   Henna 

• Boboc
  • Pip

Scris 10 December 2009 - 10:21 AM

mda...frumos , dar nu ma ajuta cu nimic ironia ta:P
0

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) oare ma iubeste sau este doar confuz?:((:((
sufera cel ce iubeste cel iubit isi bate joc
suflet ranit  27 6.402
Topic inchis Cum sa scapi de o fosta iubire?
Ajutati un om sarman cu niste sfaturi
Giorgio  62 24.347
Topic inchis sunt de vina eu? andreeaobre  15 2.809
Topic inchis Am gresit...
ce ar trebui sa fac acum?
Dirtyangel  66 9.964
Topic inchis Suferinta din dragoste Strut  5 926