Sunt timid
Scris 03 December 2009 - 09:58 PM
Scris 03 December 2009 - 10:02 PM
Scris 04 December 2009 - 10:03 PM
Mihai.oanca, la Dec 3 2009, 10:58 PM, a spus:
Nu iti pot da sfaturi dar iti pot sugera sa lucrezi mai mult la increderea in tine.
Sunt sigura ca ai calitati si ca, fata care ti se potriveste, le va remarca.
Daca nu ai avut o prietena pana acum, nu inseamna ca ai un handicap. Pur si simplu... nu a fost sa fie.
Cat despre abordare.... ii spui simplu : "Fato, te plac. Hai maine la o cafea"
Incerci cu alta.
Scris 04 December 2009 - 11:23 PM
Mihai.oanca, la Dec 3 2009, 10:58 PM, a spus:
....n-ar strica sa intri pe site-uri de seductie, iar ce citesti de pe acolo sa si aplici...fie ca-ti iese, fie ca nu...asa incetul cu incetul capeti si experienta si incredere in propriile forte(asta daca stii sa inveti din greseli si nu pui botul la orice refuz). nu te astepta cum ai si inceput...gata trebuie sa am si rezultate vizibile imediate.totul se capata in timp, pas cu pas.
In orice caz...bafta!
Scris 08 December 2009 - 09:11 AM
"Eu fumez trabuce, nu fumez chistoace",-pentru ca stii si tu ca femeile sunt cele mai inraite consumatoare de tutun.Personal am cunoscut o tanara doamna pe care colegii o numeau Carmen Tabac, deoarece semana cu titanicul din fata, avea doua cosuri (pe unul l-am vazut si eu, pe celalalt nu, pentru ca il lasase la parinti cand fusese vara trecuta la tara), din care scotea fum ca dintr-un tomberon.Intra pe Matrimoniale, sau invata arta conversatiei cu fetele de pe forum.Parerea mea este sa nu mai spui nimanui cand faci baie, ca s-ar putea sa ai surprize.
Scris 10 October 2010 - 11:41 PM
Nu lua literar sfatul colegei care face aluzie la"ce-ti iese", sau "ce scoti"; la metoda asta poti apela in extremis si daca esti sigur pe ea.Altfel te poti trezi cu vreo replica de genul:
"Eu fumez trabuce, nu fumez chistoace",-pentru ca stii si tu ca femeile sunt cele mai inraite consumatoare de tutun.Personal am cunoscut o tanara doamna pe care colegii o numeau Carmen Tabac, deoarece semana cu titanicul din fata, avea doua cosuri (pe unul l-am vazut si eu, pe celalalt nu, pentru ca il lasase la parinti cand fusese vara trecuta la tara), din care scotea fum ca dintr-un tomberon.Intra pe Matrimoniale, sau invata arta conversatiei cu fetele de pe forum.Parerea mea este sa nu mai spui nimanui cand faci baie, ca s-ar putea sa ai surprize.
[/quot
Multumesc pentru sfaturi dar sunt de parere ca acestea au fost date din perspectiva proprie. Nu aveti cum sa va raportati la situatia mea. Chiar daca nu mai eram virgin cand am postat aici in decembrie trecut, nu avusesem nici o prietena, nu abordasem o persoana de sex opus. Mai mult, nu ma sarutasem cu vreo fata vreodata. Avusesem doar relatii cu dame de companie si intrasem intr-o zona de confort.
Pana la urma, am incercat o strategie impusa de mine ca sa reusesc sa sparg gheata. Am vb pe net cu o fata mai mare ca mine si cu copil, aproape de orasul meu. Am reusit sa ma apropii de ea si sa leg o relatie, care, chiar daca a fost f scurta, a insemnat mult pt mine. Am facut f. multe impreuna pt numai cateva ori: am fost de 2 ori cu ea la munte, am dormit de multe ori la ea etc. Ea a trebuit sa plece inapoi (caci a stat in tara doar o scurta perioada - lucra in strainatate), am suferit tare o perioada, fiind prima relatie, insa m-am mai linistit. Chiar daca de atunci nu am mai reusit sa incep alta relatie, acea relatie a insemnat mult, m-a ajutat, acum am capatat incredere si sunt pe cale sa incep alta relatie cu o fata care arata chiar ff bine
Scris 11 October 2010 - 02:25 AM
Scris 12 October 2010 - 01:51 AM
Wanderer., la Oct 11 2010, 03:25 AM, a spus:
Nu prea mai e de actualitate topicul, intre timp am alte probl. in dragoste...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Nu stiu ce sa fac
Dilema |
Unknown_23 | 5 | 1.203 |
|
m`a inselat....il iert? | ingeras8 | 123 | 9.888 |
|
fara prieten la 23 de ani..cat de ciudat vi se pare? | Anda_me | 20 | 3.432 |