Cum ajungi la concluzia ca esti nimfoman(a)? pentru toata shatra
Scris 03 December 2009 - 08:03 PM
1. Daca te trezesti dimineata si vezi pe masa 3 cutii de Durex goale si langa tine o fetisoara cu un zambet laaarg esti nimfoman?
2. Daca dupa ce vezi toate astea te gandesti tot la sex esti nimfoman?
3. Daca ar fi sa alegi o partida de sex in locul unui mic-dejun copios, esti nimfoman?
4. Daca petreci ore in sir gandindu-te si planuind ce urmeaza la noapte esti nimfoman?
5. Daca pentru tine o viata sexuala sanatoasa inseamna 6 numere pe zi in toate pozitiile esti nimfoman?
6. Daca iti place sa filmezi o partida, 2, 3 esti nimfoman?
7. Daca adormi inainte sa-ti adoarma obiectul muncii esti nimfoman?
Caut raspunsuri serioase si promit sa vin cu alte intrebari/raspunsuri din experienta mea sau a celor din jur.
Scris 03 December 2009 - 09:04 PM
Si nu exista "nimfomani"! Cand apare la barbati, dereglarea respectiva se numeste "satiriazis".
Scris 03 December 2009 - 09:35 PM
Cavalerul_Jedi, la Dec 3 2009, 10:04 PM, a spus:
Si nu exista "nimfomani"! Cand apare la barbati, dereglarea respectiva se numeste "satiriazis".
Te inseli cu siguranta, sunt veteran cu acte in regula.
M-am gandit mult inainte sa folosesc termenul si inca il consider potrivit. Multa lume tinde sa-l foloseasca si experienta m-a lamurit ca o chestie folosita gresit de un numar suficient de oameni tinde spre forma gresita doar pentru ca e cea mai uzitata
Desi am trecut prin multe paturi si incercari, incep sa cred ca exagerez si asta vreau sa lamuresc. Este sau nu normal...
P.S. Ultra-Mega-Hipersexualitate suna mai bine?
Aceasta postare a fost editata de nastyVLADU: 03 December 2009 - 09:52 PM
Scris 03 December 2009 - 09:58 PM
nastyVLADU, la Dec 3 2009, 09:35 PM, a spus:
Stii ce erau Nimfele? Faptul ca tu il consideri potrivit si-l folosesti poate te face haios in anumite conjuncturi dar nu cred ca ai sa schimbi vreo ceva.
nastyVLADU, la Dec 3 2009, 09:35 PM, a spus:
Poti folosi termenul de "donjuanism"
Aceasta postare a fost editata de Cavalerul_Jedi: 03 December 2009 - 09:57 PM
Scris 03 December 2009 - 10:08 PM
Cavalerul_Jedi, la Dec 3 2009, 09:58 PM, a spus:
Pai stii tu ce orientare sexuala are el, de ce crezi ca i se pare potrivit? Acuma e democratie, are voie, nu mai e ca inainte, comunistule!
Scris 03 December 2009 - 11:11 PM
Stiu ce sunt nimfele dar eu vorbeam de dinamica limbii (daca e sa fim academici). Suntem la ora de gramatica pe roportal la sectiuna Sex behavior
Eu aveam alta problema, sintaxa si morfologia o stapanesc dar.. fara un pic de exces de zel/dex-online nu se poate
Aceasta postare a fost editata de nastyVLADU: 03 December 2009 - 11:19 PM
Scris 17 December 2009 - 06:29 PM
Cavalerul_Jedi, la Dec 3 2009, 09:04 PM, a spus:
Si eu cred ca uneori imaginatia ne joaca feste. Dar mai si aflam lucruri noi - chiar daca vladu nu gusta termenul "satiriazis", mersi ca l-ai adus in discutie; nu il cunosteam. Eram tentat sa spun "priapic", dar probabil ca aia inseamna un pic altceva.
Scris 17 December 2009 - 10:58 PM
Cavalerul_Jedi, la Dec 3 2009, 09:04 PM, a spus:
Inseamna ca, daca eu dupa 3-4-5 partide de sex/dragoste/amor sau cum vreti voi sa o numiti cer tot mai mult, si "obiectul muncii" si se lasa adormit in nici un caz, sunt dereglat? asa sa fie, dar e mai bine asa decat sa traga fata de mine
acel "eu" nu ma reprezinta neaparat pe mine... e vorba de persoane carora li se intampla
Scris 18 January 2010 - 11:21 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Depresia si viata sexuala | nightwish | 52 | 5.062 |
|
Fanteziile femeilor
Sa ne lamureasca frate si pe noi ce fantezii au :D |
TheEvil | 364 | 33.506 |
|