sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Cum ajungi la concluzia ca esti nimfoman(a)? pentru toata shatra Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   nastyVLADU 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 29-November 09

Scris 03 December 2009 - 08:03 PM

Am stat si m-am gandit daca nu cumva am devenit (sau eram) nimfoman. In acest sens am cateva intrebari care cred ca o sa ajute si pe altii sa descopere daca sufera de aceasta "tulburare".

1. Daca te trezesti dimineata si vezi pe masa 3 cutii de Durex goale si langa tine o fetisoara cu un zambet laaarg esti nimfoman?

2. Daca dupa ce vezi toate astea te gandesti tot la sex esti nimfoman?

3. Daca ar fi sa alegi o partida de sex in locul unui mic-dejun copios, esti nimfoman?

4. Daca petreci ore in sir gandindu-te si planuind ce urmeaza la noapte esti nimfoman?

5. Daca pentru tine o viata sexuala sanatoasa inseamna 6 numere pe zi in toate pozitiile esti nimfoman?

6. Daca iti place sa filmezi o partida, 2, 3 esti nimfoman?

7. Daca adormi inainte sa-ti adoarma obiectul muncii esti nimfoman?

Caut raspunsuri serioase si promit sa vin cu alte intrebari/raspunsuri din experienta mea sau a celor din jur.
0

#2 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 03 December 2009 - 09:04 PM

Cele spuse de tine indica mai degraba spre virginitate cuplata cu o imaginatie bogata. :doh: E posibil totusi sa ma insel :o:

Si nu exista "nimfomani"! Cand apare la barbati, dereglarea respectiva se numeste "satiriazis".
0

#3 Utilizator offline   nastyVLADU 

• Boboc
  • Pip

Scris 03 December 2009 - 09:35 PM

Vezi postareaCavalerul_Jedi, la Dec 3 2009, 10:04 PM, a spus:

Cele spuse de tine indica mai degraba spre virginitate cuplata cu o imaginatie bogata. :doh: E posibil totusi sa ma insel :o:

Si nu exista "nimfomani"! Cand apare la barbati, dereglarea respectiva se numeste "satiriazis".

Te inseli cu siguranta, sunt veteran cu acte in regula.

M-am gandit mult inainte sa folosesc termenul si inca il consider potrivit. Multa lume tinde sa-l foloseasca si experienta m-a lamurit ca o chestie folosita gresit de un numar suficient de oameni tinde spre forma gresita doar pentru ca e cea mai uzitata 8)

Desi am trecut prin multe paturi si incercari, incep sa cred ca exagerez si asta vreau sa lamuresc. Este sau nu normal...

P.S. Ultra-Mega-Hipersexualitate suna mai bine?

Aceasta postare a fost editata de nastyVLADU: 03 December 2009 - 09:52 PM

0

#4 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 03 December 2009 - 09:58 PM

Vezi postareanastyVLADU, la Dec 3 2009, 09:35 PM, a spus:

M-am gandit mult inainte sa folosesc termenul si inca il consider potrivit.

Stii ce erau Nimfele? Faptul ca tu il consideri potrivit si-l folosesti poate te face haios in anumite conjuncturi dar nu cred ca ai sa schimbi vreo ceva. :doh:

Vezi postareanastyVLADU, la Dec 3 2009, 09:35 PM, a spus:

P.S. Ultra-Mega-Hipersexualitate suna mai bine?

Poti folosi termenul de "donjuanism" :o:

Aceasta postare a fost editata de Cavalerul_Jedi: 03 December 2009 - 09:57 PM

0

#5 Utilizator offline   florianb 

• Cactus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 06-January 08

Scris 03 December 2009 - 10:08 PM

Vezi postareaCavalerul_Jedi, la Dec 3 2009, 09:58 PM, a spus:

Stii ce erau Nimfele? Faptul ca tu il consideri potrivit si-l folosesti poate te face haios in anumite conjuncturi dar nu cred ca ai sa schimbi vreo ceva. :doh:

Pai stii tu ce orientare sexuala are el, de ce crezi ca i se pare potrivit? Acuma e democratie, are voie, nu mai e ca inainte, comunistule! :o:
0

#6 Utilizator offline   nastyVLADU 

• Boboc
  • Pip

Scris 03 December 2009 - 11:11 PM

Orientarea mea sexuala credeam ca releva din ce am postat pana acum.

Stiu ce sunt nimfele dar eu vorbeam de dinamica limbii (daca e sa fim academici). Suntem la ora de gramatica pe roportal la sectiuna Sex behavior

Eu aveam alta problema, sintaxa si morfologia o stapanesc dar.. fara un pic de exces de zel/dex-online nu se poate :doh: v-am pupat.

Aceasta postare a fost editata de nastyVLADU: 03 December 2009 - 11:19 PM

0

#7 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 04 December 2009 - 09:25 AM

Vezi postareaflorianb, la Dec 3 2009, 10:08 PM, a spus:

Pai stii tu ce orientare sexuala are el, de ce crezi ca i se pare potrivit? Acuma e democratie, are voie, nu mai e ca inainte, comunistule! :o:

hmm... uite nu m-am gandit la asta... deci identitate feminina cu orientare homosexuala... :doh:
0

#8 Utilizator offline   lynxul_negru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 25-November 09

Scris 17 December 2009 - 06:29 PM

Vezi postareaCavalerul_Jedi, la Dec 3 2009, 09:04 PM, a spus:

Cele spuse de tine indica mai degraba spre virginitate cuplata cu o imaginatie bogata. :pardon: E posibil totusi sa ma insel :think:

Si eu cred ca uneori imaginatia ne joaca feste. Dar mai si aflam lucruri noi - chiar daca vladu nu gusta termenul "satiriazis", mersi ca l-ai adus in discutie; nu il cunosteam. Eram tentat sa spun "priapic", dar probabil ca aia inseamna un pic altceva.
0

#9 Utilizator offline   TheEvil 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 16-July 09

Scris 17 December 2009 - 10:58 PM

Vezi postareaCavalerul_Jedi, la Dec 3 2009, 09:04 PM, a spus:

Cele spuse de tine indica mai degraba spre virginitate cuplata cu o imaginatie bogata. :pardon: E posibil totusi sa ma insel :think:

Inseamna ca, daca eu dupa 3-4-5 partide de sex/dragoste/amor sau cum vreti voi sa o numiti cer tot mai mult, si "obiectul muncii" si se lasa adormit in nici un caz, sunt dereglat? asa sa fie, dar e mai bine asa decat sa traga fata de mine :D

acel "eu" nu ma reprezinta neaparat pe mine... e vorba de persoane carora li se intampla :doh:
0

#10 Utilizator offline   Anonima.m 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 14-January 10

Scris 18 January 2010 - 11:21 AM

Poate ca chiar ai o problema...sau poate nu ai intalnit partenera potrivita care sa te satisfaca .Oricum ce e prea mult strica asa ca rezolva si tu problema, mai devreme sau mai tarziu o sa suferi din cauza asta Ce varsta ai?
0

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Depresia si viata sexuala nightwish  52 5.062
Hot Topic (New) Fanteziile femeilor
Sa ne lamureasca frate si pe noi ce fantezii au :D
TheEvil  364 33.506
Poll (No New) Chestionar:    Atasamente Statutul de femeie - biologic vs. dobandit
Puteti pune semnule egal? :)
Finnian  39 4.381
Hot Topic (New) 10 afrodisiace care chiar functioneaza
Povestea lumanarilor parfumate si a asternuturilor rosii nu mai convin
mița  116 36.181
Hot Topic (New) Nu pot sa termin... :(
probleme de sex
maryan_anghel  72 20.579