sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

mucegai pe faianta? cum se ia? Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   sarazin79 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-January 08

Scris 30 June 2010 - 09:59 PM

poti incerca cu Savo- antimucegai- e pe baza de clor, cu pulverizator, daca nu m'a lasat memoria, asa ca scoate'i din cale tot ce'i viu- plante, animale...
0

#12 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-October 08

Scris 01 July 2010 - 06:00 AM

Vezi postarealorelai1907, la Jun 30 2010, 10:45 PM, a spus:

Ce ai folosit ca antimucegai?

Ce a fost in comert in 1996 cind am facut acea operatie. Un antimucegai german. dar acum am unul rominesc si il voi folosi daca trebuie sa intervin. Cele de la bayern, parca sint f bune. Dar clorul poate fi de ajuns. E puternic. Dar nu sint sigur daca nu se neutralizeaza in timp.
In general trebuie intrebat combinat un chimist si un constructor inginer. Ptr acest moment.
Hipoclorit de Na am folosit. Mult.
0

#13 Utilizator offline   lorelai1907 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 30-January 07

Scris 01 July 2010 - 05:32 PM

Oare sunt toxice pentru copii?Pe cei de la magazin mi-e teama ca pentru a vinde marfa ,mi-ar spune ca sunt inofensive,chiar nefiind asa.
0

#14 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 02 July 2010 - 05:09 AM

Vezi postarealorelai1907, la Jul 1 2010, 06:32 PM, a spus:

Oare sunt toxice pentru copii?Pe cei de la magazin mi-e teama ca pentru a vinde marfa ,mi-ar spune ca sunt inofensive,chiar nefiind asa.

Hipocloritul e alergic. Dar ptr cei la clor. Iar eu sint la clor, si nu am patit nimic. Deci inainte. F multe chimicale sint toxice. Dar mucegaiul e de departe unul din cei mai toxici factori din casa. Poti face astm de nu te vezi. Si apoi la altele.
Mai poate fi curatat cu otet, chiar mai tare decit cel din comert. Cel mai bun e cel chimic, nu alimentar. E straveziu, nu colorat. Otetul e bun ptr persoane mai sensibile.
Mai exista apa moarta. Dar se fabrica prin electroliza. Se distruge cam intr-o ora. Si e inofensiva ptr oameni. E doar ptr curatare.
0

#15 Utilizator offline   lorelai1907 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 30-January 07

Scris 02 July 2010 - 09:28 PM

Vezi postareaNASTYPRIMUL, la Jul 2 2010, 05:09 AM, a spus:

Hipocloritul e alergic. Dar ptr cei la clor. Iar eu sint la clor, si nu am patit nimic. Deci inainte. F multe chimicale sint toxice. Dar mucegaiul e de departe unul din cei mai toxici factori din casa. Poti face astm de nu te vezi. Si apoi la altele.
Mai poate fi curatat cu otet, chiar mai tare decit cel din comert. Cel mai bun e cel chimic, nu alimentar. E straveziu, nu colorat. Otetul e bun ptr persoane mai sensibile.
Mai exista apa moarta. Dar se fabrica prin electroliza. Se distruge cam intr-o ora. Si e inofensiva ptr oameni. E doar ptr curatare.

Chiar avem asmatici in casa!Nu pot sa cred!Noi avem igrasie doar in bucatarie.O spal mereu,dar reapare foarte repede.Speram ca o data cu venirea caldurii sa scapam de problema asta,dar se pare ca nu e asa!Am mai spalta cu clor,insa nu mi s-a parut cine stie ce.Mai incerc o data ,dupa care o sa caut otet industrial.Cine mai are cunostinte sau idei vizavi de subiect,rog sa ni le impartaseasca si noua!
0

#16 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 05 July 2010 - 02:40 AM

Vezi postarealorelai1907, la Jul 2 2010, 10:28 PM, a spus:

Chiar avem asmatici in casa!Nu pot sa cred!Noi avem igrasie doar in bucatarie.O spal mereu,dar reapare foarte repede.Speram ca o data cu venirea caldurii sa scapam de problema asta,dar se pare ca nu e asa!Am mai spalta cu clor,insa nu mi s-a parut cine stie ce.Mai incerc o data ,dupa care o sa caut otet industrial.Cine mai are cunostinte sau idei vizavi de subiect,rog sa ni le impartaseasca si noua!

Trebuie intii sa scapi de sursa de igrasie. Un instalator bun isi da seama. Daca nu, mai multi. Multe surse din astea sint perfide, Sint precum insectele, nu le gasesti. :tease:
0

#17 Utilizator offline   Sweetybad23 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 03-December 10

Scris 22 February 2011 - 06:07 PM

Vezi postareaDaniela09, la Dec 3 2009, 07:42 PM, a spus:

Salut. Am o problema: in baie, pe chestia aia cu ajutorul careia s-a lipit faianta pe perete, s-a depus mucegaiul. Cum pot scapa de el? Multu in avans.

cumpara solutia spray aia care face reclama la TV este foarte buna si chiar are efect in 15 minute asa cum spune in reclama ... :)
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Recomandare model de CV jobhunter  2 19.341
Replici noi Atasamente Coropisnite crocodilulsam  5 3.579